Indigoliet


 

geopend en geactiveerd

 

Indigoliet is een donkere steen maar als hij tegen het licht wordt gehouden zie je dat hij uit een paarse of groene steensoort bestaat. Hij gaat ontkalking en demineralisering tegen en kan goed gebruikt worden tegen constipatie en ontsteking van de dikke darm. Verhoogt vruchtbaarheid en werkt postief bij pijn, zenuwontstekingen en wratten. Hij versterkt het immuniteitssysteem en werkt ontspannend en stimuleert creativiteit.
Indigoliet biedt geestelijke bescherming. Hij trekt het Hoger Zelf naar binnen en stimuleert de epifyse die op hoger niveau gezien ontvanger is van kosmische informatie. Hij helpt je om die kosmische informatie te "zeven" en in je systeem te verwerken. Op spiritueel vlak brengt de steen rust en kalmte en stimuleert het vinden van een eigen weg in spirituele groei.
Tijdens meditatie zul je hem vooral voelen werken op het kruinchakra en het voorhoofdschakra. Hij schept verbinding tussen deze twee chakras en het hartchakra. Door deze verbinding zul je blokkades op het hartchakra kunnen voelen maar intu�tief weten hoe je deze met behulp van de kosmische informatie die je zult krijgen kan oplossen.

 

Voor een workshop/opleiding als edelsteentherapeute, over de geneeskracht van edelstenen; klik hier

 

Voor meer informatie: info@elohim-centre.org

 

Kristallen nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van leuke aanbiedingen, kristallen schedels, healing, Lichtwesen-essences, sessies en ervaringen, meld je dan voor de Elohim Centre Kristallen Nieuwsbrief!

Indigoliet hanger

Gaat ontkalking en demineralisering tegen, bij constipatie en ontsteking van de dikke darm, maakt vruchtbaar, werkt postief bij pijn, zenuwontstekingen en wratten....