Nefriet

 

geopend en geactiveerd

 

Nefriet is een ondersoort van Jade.
Stimuleert uitscheiding afvalstoffen via de nieren, darmen en huid. Goed voor zowel huid als slijmvliezen. Ondersteunt werking geslachtsorganen. Versterkt botten, tussenwervelschijven en kraakbeen. Lijnt chakra�s uit en verbind deze met elkaar. Versterkt je hartchakra. Brengt evenwicht in c.q. bevordert communicatie tussen Lichtsferen en jouw Persoonlijk zelf. Jade is ook een aardende steen, zet jou neer op de aarde, op je voeten. Geeft jezelf de stevigheid om hier op aarde te zijn. Bevordert je openheid en vriendelijkheid naar buiten toe, zonder jezelf te verliezen. Geeft een ruime blik op de wereld, openheid. Heft blokkades op dit gebied op. Zorgt er voor jouw persoonlijkheid in de wereld stevig neer te zetten, jezelf te kunnen profileren. Durven uit je schulp te kruipen. Laat jou ook open zijn voor het Kosmische, geeft ook in deze zin een open en wijdse blik. Om het Licht, het Kosmische te aarden in jou kan jade ondersteund worden door bijvoorbeeld een Herkimer Diamond, Sound Laser Wand Kristal.

 

Voor een workshop/opleiding als edelsteentherapeute, over de geneeskracht van edelstenen; klik hier

 

Voor meer informatie: info@elohim-centre.org

 

Kristallen nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van leuke aanbiedingen, kristallen schedels, healing, Lichtwesen-essences, sessies en ervaringen, meld je dan voor de Elohim Centre Kristallen Nieuwsbrief!

Nefriet hanger - aanbieding

Hangersteen - Nefriet...

Nefriet knuffelsteen - aanbieding

Uitscheiding afvalstoffen. Huid, slijmvliezen, geslachtsorganen, beendergestel. Chakra�s uitlijnen en verbinden. Versterken hartchakra. Aardende steen. Openheid, vriendelijkheid, laat jezelf niet verliezen. Je zelf profileren, uit je schulp kruipen....