Onze hersenen en zenuwstelsel ondergaan momenteel een evolutiesprong

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Hersenen.jpgDe aarde en mensheid verkeren momenteel in een enorme crisis. Een crisis die kansen biedt. De huidige Tijdsgeest stuurt steeds sterker aan op een leven vanuit onvoorwaardelijke Liefde en een denken dat vanuit een groter Bewustzijn plaatsvindt. In de pijnappelklier, hersenen, zenuwsynapsen en chakra’s vinden daarom momenteel grote veranderingen plaats.

Onze meningen, omgang, werkzaamheden, drijfveren en gevoelens krijgen door de heldere, hogere energieën, de kans zich te richten op belangeloze co-creatiekracht en een samenzijn en samenwerken vanuit het hogere eenheidsliefdesveld waarop ons geestelijk hart afgestemd begint te raken.

Alcyone, de kruinchakra-zon van de Melkweg

Planeet Aarde als de basischakra van het Melkwegstelsel is bezig om zich middels de aardas uit te lijnen met de zon in ons zonnestelsel en de kruinchakra zon van het Melkwegstelsel, “Alcyone”. Op deze manier wordt afgestemd op de hogere oorspronkelijke energie die non-duaal is waarbij wij als mensen de kans krijgen ons kleine zelf en eigenbelang te richten naar onze (wij) ziel en kruinchakra.

Waarschijnlijk zal het verdere smelten van de Noordpool de verschuiving van de aardas richting de kruinchakra van de Melkweg, versnellen. De zon, die in verbinding staat met onze zonnevlecht en de hoogste vorm van ons gedrag, komt daarmee in lijn met het hoogste Licht. Met universeel Bewustzijn en Eenheidsliefde.

Door al dit gebeuren maakt ook ons DNA niveau een evolutiesprong

Het zorgt ervoor dat we en masse bewust gaan kiezen voor eenheid brengende kracht in verscheidenheid en geschillen, dat we kiezen voor compassie, vrede, duurzaamheid en gelijkwaardigheid tussen mannen, vrouwen en rassen.

Tijdens meditaties, satsangs en workshops op de Elohim Krachtplaats, die dit evolutieproces ankert en versnelt, merken teamleden en bezoekers de versnelde veranderingen niet alleen in het geheugen en de hersenen, maar ook in een gevoel van meer rust en stilte van binnenuit en het steeds helderder voorbij de sluiers waarnemen.
De Krachtplaats, die als acupunctuurnaald dient voor de planetaire verlichting en verandering in het collectief bewustzijn, is een voorloper van de nieuwe samenleving, maar ook elders zijn deze veranderingen aan het ontstaan. Een versnelde groei naar het Licht maakt dat diegenen die deze Lichtweg van de multidimensionale ziel nog niet kunnen kiezen, versnelt in de zwaarte of dualiteit terecht komen.

Ieder krijgt in de toekomst fysieke en etherische zenuw veranderingen

Door de kracht van het universele eenheidsliefdeveld, de darshan-energie en de Elohim groepsziel hebben de meeste workshopdeelnemers en Elohim stafleden ook een snelle, duidelijke verandering waargenomen in hun fysieke en etherisch zenuwstelsel, hun hersenwerking en Gaven.

Deze veranderingen in zenuwsynapsen, de overdracht prikkels van hersenen en pijnappelklier brengen steeds meer ego-loosheid en stilheid in hoofd, hart en lichaam.
Het brengt de belangeloze mentaliteitsverandering waar we al eonen naar uitkijken. We worden ons steeds meer bewust van ons functioneren in een veel groter verband.  Vanuit ons ware zijn voelen we dat we deel zijn van de natuur, van het Aardebewustzijn, van het universum en van God. We voelen de invloed van het collectief en de planeten omdat we er onderdeel van zijn. We gaan onszelf steeds minder waarnemen vanuit eigen ik-idee en gevoel. We gaan begrijpen dat het toekomstig succes van onze gemeenschappen afhangt van hoe we in harmonie kunnen zijn met al het andere leven. Met de geziene en ongeziene werkelijkheid.

Moeder Aarde en alle Rijken

Onze linker- en rechterhersenhelft zullen gaan functioneren vanuit volledige eenwording.
Ons denken zal instrument zijn voor onvoorwaardelijke Liefde, kosmisch Bewustzijn en de eenheid met onze omgeving. We worden ons steeds meer bewust van onbewuste gedrags- en gevoelspatronen en dat zal uiteindelijk leiden tot bewustwording van ons onbewuste. We gaan dan functioneren vanuit alle lagen en dimensies tegelijkertijd. Ongewenste projecties en reactiepatronen stoppen daardoor vanzelf, net als afgescheidenheid van elkaar en de groep. Dit proces is niet meer te stoppen en gaat steeds sneller. We worden wakker en Ontwaken. Stress en “doen vanuit onze mind en wil” in plaats van vanuit ons hart en ziel, houden op te bestaan. We zullen gaan "doen" vanuit "Zijn", vanuit rust en vriendelijkheid, stressloos en zonder spanningen in ons lichaam.

Onze hersencentra zullen het volledig Brein ontwikkelen

Het volledig brein ligt voorbij ons kleine menszijn, het Weet en (Over) Ziet. Een veel betere gezondheid, meer vitaliteit, geluksgevoel en dankbaarheid volgen vanzelf door al deze veranderingen in onze pijnappelklier en zenuwsynapsen.

Functioneren vanuit kosmisch bewustzijn en kanaal zijn

Ons functioneren vanuit kosmisch bewustzijn en de hogere afstemming voorbij het ikje,
worden mogelijk door het één worden van de linker- en rechterhersenhelft en de veranderende bedradingen van de hersenzenuwsynapsen. We worden meer kanaal en ons kleine zelf versmelt ongemerkt steeds meer met ons grote Zelf.

De ontwikkeling van de nieuwe Mens en Samenleving

Functioneren als kanaal voor Gaia en het universele Liefdes-Scheppingveld zal voor iedereen op haar/zijn eigen tijd gebeuren door deze hersenontwikkelingen en de uitlijning van de aardas. Een functioneren vanuit de Ontwaakte Staat, helderzien en verruimde visionaire indrukken waarmee we zullen werken, zijn straks heel gewoon. Het inzicht groeit dat alles met alles samenhangt en dat er een onzichtbaar groot Bewustzijn, een kwantumveld, nu alles versnelt en aanstuurt.

trollenbos ingang2 kl.jpgWil je ook de hoger dimensionale energie ervaren?

Bezoek dan de Elohim Krachtplaats, 13 dimensionaal helende tuinen en woon-werkgemeenschap of bestel de E-cursus "7 chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens" met multidimensionale diepgang.


Elohim Fluoriet en Coelestien ondersteunen enorm bij dit proces

Fluoriet helpt beide hersenhelften meer in Eenheid te functioneren en brengt mannelijk vrouwelijk, aards en hoger zelf meer bij elkaar. Een mooie steen voor deze huidige tijd!

Klik hier om meer te lezen over Elohim Fluoriet

Blauwe kosmische straal coelestien.jpgDe Elohim Coelestien is een fantastische steen die al vele mensen thuis hebben staan met mooie resultaten. De kosmische blauwe straal die erop geprogrameerd is helpt je om vanuit het nu te leven, zwaarte los te laten en lichtvoetig te blijven. Ook helpt hij je om je eigen Waarheid te spreken.

Klik hier om meer te lezen over Elohim Coelestien


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Linkedin