Opleiding: Heilig Huwelijk, tweelingstraal, zielerelaties, seksualiteit, mnl-vrl

Een gecertificeerde Elohim ontwikkelingsstap voor de verdere ontwikkeling van je Heilig Huwelijk, het tweelingstraal bewustzijn, zielerelaties, (kristallijnen-) seksualiteit en je mannelijke-vrouwelijke eenheid. Tijdens deze 1-2 jarige ontwikkelingsstap leer je ook anderen te healen, readen en coachen. Het is dus tevens een opleiding. Deze opleiding heelt en activeert op alle lagen en dimensies. Na het goed doorlopen hebben van de volgende onderdelen kun je een certificaat aanvragen.

Zielerelaties em sexulaiteit.jpgDeze Elohim opleiding bestaat uit:

WorkshopsWat brengt deze opleiding jou?

Deze opleiding is specifiek gericht op de volgende thema's:

 • Je innerlijk Heilig Huwelijk voltooien. Het Heilig Huwelijk houdt in dat je mannelijke en vrouwelijke houdingen één worden. Soms ontmoet je daarvoor een tweelingziel die je veel dieper raakt dan enige andere relatie. Ook op diepergaand zielsniveau blijft pijn en fijn bestaan. Pas nadat het innerlijk heilig huwelijk voltooid is ontstaan er verlichte relaties.
  Het mannelijke (doen, denken, bescherming, zelfrespect en gaan staan voor jezelf) gaat achter het vrouwelijke (je gevoel(igheid), intuïtie, (zelf)liefde, harmonie, wij-zorgzaamheid, zorg voor schoonheid, warmte, gezelligheid) staan en andersom!
  Dit maakt dat alles in jou elkaar ondersteunt, weggeefstand oplost, je krachtig en duidelijk bent, steun gaat ontvangen en de dingen voor elkaar krijgt!

 • Je tweelingstraal verbinding. De verbinding met je complementaire tweelingstraalbewustzijn, dat je eonen geleden kwijt raakte, wordt hersteld waardoor het duwen en trekken in relaties kan oplossen in verlichte relatie en omgang.
  Haakjes en needings naar elkaar en voorwaardelijsten verminderen. De hoogste mannelijk-vrouwelijk eenheid, God-Godin,  installeert zich in je lichaam.
  Dit zorgt er ook voor dat je je tweelingvlam sneller aantrekt of ermee in harmonie komt tot op dieper zielsniveau en zelfs tot op het kristallijnen, meest subtiele, niveau.

 • Geheelde seksualiteit. Collectieve mannen- en vrouwenpijn op seksueel gebied, van eeuwen aan misbruik en gebrek aan liefde en respect, worden uit het DNA en de geslachtsorganen gezuiverd.
  Dit gaat veel verder dan deze thema's op persoonlijk niveau uitwerken.
  Veranderingen van gedrag, overtuigingen en houdingen die heel diep zitten en het ware zelf in de weg staan, worden nu mogelijk.

 • Seksuele agressie of geremdheid lost op. Je zult je seksuele relaties aangaan vanuit je eigen volheid. Je omgang en uitstraling kennen zelfliefde en respect, je functioneert niet met elkaar  vanuit een persoonlijke behoefte of gebrek.

 • Openen voor (elkaars) kristallijnen en Goddelijke seksualiteit. Je zult je openen voor je eigen diepgang aan kristallijnen en Goddelijke seksualiteit. Daardoor tril je ook de kristallijnen en Goddelijke seksualiteit in de ander aan. Je zult de God/Godin in de ander zien en kunt daarmee vrijen en omgaan zonder weggeefstand of dominantie.

Ben je benieuwd hoe dit er uit ziet en wil je meer lezen over dit onderwerp? Dan kun je hier eens een kijkje nemen.


Coach voor anderen
Na afloop van de opleiding heb je een flinke persoonlijke ontwikkeling meegemaakt en veel kennis en healing opgedaan op het gebied van relaties, seksualiteit, tweelingzielen, vlammen en stralen. Ook zijn je eigen mannelijke en vrouwelijke patronen meer geheeld en ben je completer, liefevoller en rechtstreekser geworden. De ervaringen en inzichten die je hebt opgedaan en bent gaan leven zullen permanent in je systeem zitten. De opleiding is zodanig samengesteld dat het mogelijk is om ook anderen te begeleiden bij deze weg.


Door wie en waar
O.l.v.
Innerlijke groei wordt dieper geintegreerd door de energie van de Elohim Krachtplaats met helende tuinen. De persoonlijke sessies en workshops worden gegeven bij het Elohim Centre.


 
Een deel van deze opleiding is ook onderdeel van de MHRC opleiding.
Mogelijk is de volledige opleiding tot Master Healer Reader en Coach ook wat voor je. Tijdens de MHRC opleiding zal je eigen kanaal verder verruimen en vergroten waardoor je steeds meer je volledig potentieel en Ware zelf wordt. Met een verruimd en gezuiverd kanaal zul je veel krachtiger kunnen healen, readen en coachen.

Klik hier voor de volledige beroepsopleiding tot Master Healer Reader Coach


Contact en route

T: +31 (0)597 541539
E: info@elohim-centre.org