Info; workshops, opleidingen, het effect van de Krachtplaats en geometrische vormen

13 dimensionale Elohim opleidingen en (E-) workshops

Elohim opleidingen, E-cursussen, verblijf en workshops brengen nooit platte kennis maar dragen alle 13 dimensies in zich. Ze brengen healings- en transformatiekrachten mee voor je lichaam, ziel, geest en ware zelf.

Kosmisch Mens en Meester worden

De hogere dimensies (ook van de (gechannelde) helende Elohim producten) helpen je een kosmisch Mens en Meester te worden, die communiceert en functioneert in eenheid met de Bovenwereld en Moeder Natuur. Die “kanaal” is en heldere Gaven, geneeskracht en verruimd bewustzijn wil ontwikkelen en leren toepassen. De mens die op diepgaande, bezielde wijze leert omgaan met tincturen, edelstenen, relaties, gedrag en werk verkrijgt inzicht, liefde, scheppingskracht en geneeskracht tot in de hoogste geestelijke zowel als fysieke dimensies  en ontwikkelt het volledig potentieel. De Elohim Krachtplaats, het Elohim Centre, de satsangs en workshops helpen de nieuwetijds mens voorbij de ego-ik-ruis te Ontwaken in het Ware Zelf van de Goddelijke Vonk en een wij-maatschappij te vormen.


Waarom bij het Elohim Centre op de Krachtplaats?

Naast de uitstekende docentkwaliteiten, jarenlange ervaring en goede kennisoverdracht van docente Joke ElZiam Nootebos, levert de Elohim Krachtplaats nog een extra toegevoegde waarde. Op de Elohim Krachtplaats en in de Helende Tuinen ervaar je reeds een stukje nieuwe Aarde en ontvouwen je ziel en Goddelijke essentie zich. De sluiers tussen dimensies zijn er dunner en je voelt de nieuwetijdsgeest. De sfeer opent je levensbestemming, je grote hart en multidimensionaliteit. Het Eenheidsbewustzijn, de krachten om je volledig potentieel, zelfrealisatie en je kristallijnen zelf te openen en kanaal te worden voor de Bovenwereld, zijn in het terrein van de Elohim Krachtplaats geankerd, hetgeen uniek in de wereld is. Daardoor kunnen vanzelf onbewuste egopatronen en/of sluimerende ziektepatronen en kleine zelf houdingen, getransformeerd worden. Zelfrealisatie en je ware Zelf, worden wakker tijdens verblijf en studie.

Op de Elohim Krachtplaats staat je ziel en bezieling meer open, voel je je innerlijk veilig en dieper geaard, kun je meer voelen en krijg je gemakkelijker diepere inzichten en toegang tot het Ontwakingsproces, dan in je eigen omgeving/matrix. Gaande weg zal zich dat ook thuis na je bezoeken en lessen, verdiepen. 


Gaven openen zich op de Elohim Krachtplaats

Tijdens de workshops en transmissies op de Krachtplaats openen bepaalde begaafdheden en kwaliteiten die behoren tot je hoger Licht en ware zelf, vanzelf. Denk aan heldere intuïtie, helderweten, geneeskracht, heldervoelendheid en samenwerking met de natuur(lijke middelen) en engelenwereld. Ook de natuur opent zich op de Elohim krachtplaats in al haar schoonheid, bezieling en dimensies. De Krachtplaats en Helende Tuinen (die je kosteloos tijdens je verblijf kunt bezoeken) ondersteunen je diepgang, blijheid, stralendheid, tools en levensbestemming.

De energie (Sekinah) die omhoog komt uit de aarde van de Krachtplaats

Des te meer je ziel en licht zich, door workshops op de Krachtplaats, gaandeweg in je dagelijks leven uitdrukken, des te meer openen de hogere sferen, de Spirits en genezende krachten van de natuur, je Essentie, innerlijk kind, heldere intuïtie, gedrag, gezondheid en helend werk. Je innerlijke ontwikkeling zal zich tijdens iedere Elohim-workshop en transmissie verder verdiepen naar zelfrealisatie en je vakkennis zal bijzonder worden, mede door alle oefeningen! De energie (Sekinah) die omhoog komt uit de aarde van de Krachtplaats en de zelfrealisatie tuinen, brengen ultieme veiligheid, geborgenheid en liefde in je cellen waardoor je je als vanzelf verder durft te openen. 

Heilige geometrie in de helende tuinen van de Elohim Krachtplaats

De 5 geometrische vormen zijn al bekend van ver vóór Atlantis. Ze dragen elk 1/5 deel van God en Al-Bewustzijn en beschikken over enorme Krachten, Wijsheid en helende Liefdesvelden. Ze bevatten schatten aan diepgaande healing en informatie, ook voor jou en de ontwikkelingsweg door meerdere van je levens en je huidige leven heen. Immers jij bent ook een deel van Al-Bewustzijn en de Bron! Alleen Ingewijdenen kunnen en konden ook met de hogere, meest krachtige levels van de geometrische vormen werken. Naast te koop in de Elohim (web)winkel als edelstenen set staan ze ook als 3m grote vormen in de helende Elohim tuinen waar je hun krachten kunt voelen en opnemen. Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos heeft ze 13 dimensionaal geactiveerd en geprogrammeerd waardoor hun volledig potentieel werkzaam is voor de nieuwe Mens en maatschappij. Hier lees je meer.

De natuur spreekt bij het Elohim Centre door alle zintuigen

Leer de stralen, lijnen en het onmetelijke zachte Liefdeslicht kennen dat komt uit het Moeder Aarde-Lichaam van de Krachtplaats. Een universeel Liefdeslicht dat ook jij steeds meer zelf zult gaan worden tijdens verblijf en workshops. Het opent je eigen Ware Natuur. Daarin ben je gelukkig en ervaar je de eenheid met oneindig Bewustzijn-Liefde / je ware Zelf.

Liefde voor de natuur

Je zult merken hoe je aura steeds groter wordt, open staat, zo gauw je hart en ziel contact maken met de Elohim-natuur en hoe ook de natuur zelf hierop weer reageert. Er is geen afgescheidenheid, alleen maar verbondenheid. Je eigen natuurlijke omgeving harmoniseert en je innerlijk Wezen wordt steeds meer één met alles. De opleidingen en workshops brengen je nog dichter bij de Bron in jezelf.

Van hoofd naar buik, subtiel leren invoelen door de Kristallijnen Krachtplaats energie

Je ontwikkelt je geleidelijk aan van hoofd naar buik. Je blijft beter in je eigen kern, krijgt een diepere aarding, hogere aansluitingen en meer kennis, inzicht, overzicht en Gaven. Je leert meer invoelen en  aanvoelen zonder dat het je belast. Tot in het meest subtiele en kristallijnen niveau leer je leven en communiceren door de bijzondere kristallijnen energie van de Elohim Krachtplaats. De wereld wordt mooier. Jij wordt mooier! Maar ook komt je oude, lagere, kleine of schaduw zelf omhoog in de Eenheids sfeer van de Krachtplaats zodat jij het los kunt laten in vertrouwen.

Nieuwe tijdsgeest, kwaliteit opleiding en vrijwilliger

De grote lijnen van de inhoud van workshops en de (beroeps)opleiding liggen vast. De verdere invulling gebeurt in het moment - onder kosmische begeleiding. Dit is een grote meerwaarde doordat het precies aansluit bij de dingen die nu in jouw leven spelen. Naast alle inhoudelijke kennis, healing en transmissies, is er ruimte voor persoonlijke vragen en begeleiding. Visionair en docente Joke ElZiam Nootebos is altijd een pionier geweest voor de nieuwe Aarde en samenleving en trekt met haar ervaring en team veel mensen aan die daaraan ook dienstbaar (willen) zijn. De opleiding is een gelevelde, multidimensionale en holistische opleiding om je vaardigheden niet alleen voor anderen in te zetten, maar ook om jezelf tegelijkertijd verder te openen en ontwikkelen, ondanks dat je al heel veel "gedaan hebt"! Je zult zien bij Elohim leren is in je grote Zelf en ware natuur investeren!

 

Contact en openingstijden

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, contact en entreeprijs tuinen