Wie zijn de Elohim Master Healers-Coaches

De Elohim Master Healers-Coaches hebben een jarenlange multidimensionale opleiding gehad en hebben daarnaast vele jaren praktijk ervaring. Ze zijn daardoor in staat op vele lagen met diepgang tegelijk te werken. Dat maakt dat ze zoveel bereiken met de sessies.

De healers werken vanuit hun eigen praktijk zowel als op het centrum. Ook geven ze consulten op afstand (via Skype of Zoom).
Om een sessie of doorbraakarrangement te boeken kun je rechtstreeks contact met ze opnemen, zie hieronder voor meer informatie.


René de Quastenit

06 15020667
rene@eenheidsliefde.nl

rene-2021.jpgAls ZZP-er werk ik samen met Anna Poppink in mijn eigen praktijk en ben ik werkzaam voor het Elohim Centre. Als Healer Reader Coach en satsanggever werk ik samen met jou en de Bron aan het oplossen van thema’s waarvan de oplossing niet duidelijk is. Dit kan gaan om je gezin, relatie, geld, werk of levensdoel die je op (on)bewuste wijze laten zien waar je weg naar zelfrealisatie ligt. Innerlijke dieperliggende oorzaken en het gevolg op fysiek gebied worden tijdens de sessies getransformeerd naar een hoger plan, naar zelfrealisatie en een zorgeloos en conflictloos zelf.

Je ontdekt dat je niets fout doet en begint te zien waarom je onbewust deze vastzittende fysieke, emotionele, relationele of financiële situatie hebt aangetrokken en hoe je het oplost. Je ontwaakt in je goddelijke zelf en in die liefde en kracht die je bent.

Tijdens een sessie stromen zachte liefdessferen en kennis door mij heen om je healing, bewustzijn en inzichten te geven. Innerlijke oorzaken en fysieke klachten worden tijdens een sessie getransformeerd. Dit maakt dat je je Geestelijk en fysiek gezonder, helderder en bekrachtigd gaat voelen.

Door de sessie krijg je inzicht op onbewuste patronen en leer je je spiegels herkennen. Je wordt krachtiger in je houding, gaat voor jezelf staan en leert hoe je vanuit Goddelijke Kracht en je ware Zelf op praktische, non duale wijze kunt functioneren.

www.eenheidsliefde.nl


anna-2021-01.jpg

Anna Poppink

06 18092207
anna@eenheidsliefde.nl

Mijn naam is Anna Poppink en met René de Quastenit werk ik samen in de praktijk Eenheidsliefde.
In mijn sessies gaat het vaak om integratie en balans. Vanuit een zacht liefdesveld help ik je te kijken naar wat er in jou geraakt wordt waardoor je weg gaat uit je buik en basis. Onderbewuste (trauma)lagen worden aangeraakt en bewust gemaakt waardoor je Jezelf weer gaat ontmoeten. Dit werkt bevrijdend en de ervaring dat alles in jou bestaansrecht heeft, geeft een enorme vreugde.

Je gevoeligheid mag er zijn, net zoals je kracht, en je leert hoe deze twee moeiteloos samen kunnen werken. Niet langer hoef je jezelf klein te maken, boven je gevoel te staan of jezelf te verbeteren. Je gaat beseffen dat hard werken aan jezelf juist niets met Liefde te maken heeft en alleen maar een gevoel van afscheiding creëert. Juist doordat alle laagjes er mogen zijn, ontdek je dat Liefde er altijd al was en dat alleen maar de (bewuste) verbinding hiermee ontbrak.

Je leert ook doorzien dat het niet je ervaringen zijn die pijn creëren, maar de verhalen die je er (onbedoeld) omheen maakt. Door jezelf met liefdevolle ogen te aanschouwen en te ontvangen, zonder iets te willen veranderen, ontstaat er verruiming waardoor de levensstroom zijn gang kan gaan. Dan vindt er als vanzelfsprekend transformatie plaats, zonder dat jij als persoontje nog ergens aan hoeft te duwen of trekken. 
Uiteindelijk groei je voorbij de ik-illussie en vind je Jezelf steeds meer terug in het Hier-en-Nu. Je leven wordt moeitelozer en lichter, en er is meer ruimte om te genieten van Wat Is.

Ik heb veel ervaring in het werken met hooggevoelige (Nieuwetijds) kinderen en volwassenen.
Naast energetische en fysieke aanraking maak ik in de healing-sessies ook gebruik van klank. Juist klanken kunnen delen aanraken die bevroren zijn geraakt of die nog onderbewust zijn en kunnen daardoor diep transformerend werken. 

www.eenheidsliefde.nl