Wie zijn de Elohim Master Healers-Coaches

De Elohim Master Healers-Coaches hebben vaak een jarenlange opleiding gehad en hebben daarnaast vele jaren praktijk ervaring. Ze zijn daardoor in staat op vele lagen van diepgang tegelijk te werken. Dat maakt dat ze zoveel bereiken met de sessies.

Sommigen van de healers werken tevens op afstand zowel als live. Ook spreken ze Engels.


Ivonne Veldscholten

ivonne-01.jpg

We beginnen altijd met een gesprek. Wat zijn je klachten, waar heb je het meeste last van, wat wil je anders, wat is je doel? Zo onderzoeken we wat maakt dat je in dit bepaalde stuk vastloopt. Hoe uit zich dat in het dagelijks leven? Welke negatieve overtuigingen horen hierbij en hoe voelt het? Wat zijn de lessen hieruit? Waar ligt jouw eigen verantwoordelijkheid? Wil en kun je die nemen? Bewustwording van de kern van je probleem en de uitwerking ervan in het dagelijks leven is een belangrijke stap in de transformatie van je klachten.

In afstemming met de energie van de cliënt wordt de aandacht naar een bepaald gebied in de aura getrokken, waar het probleem of een symptoom daarvan zich geconcentreerd heeft. De energie is op die plek vaak vastgezet of ‘gestold’. Door de aandacht hiernaartoe te richten, gaat deze vastgezette energie bewegen. Doordat deze beweegt, kan de informatie, die erin wordt vastgehouden, worden gelezen. Heeft het te maken met een vorig leven of dit leven? Is het de energie van de cliënt of van die van een ander? Is het een emotie of een overtuiging? En het belangrijkste: wat maakt dat het nog aanwezig is in de aura van de cliënt? Wat is het proces en wat is hierin nog niet afgemaakt? En: wat is nodig om het proces weer op gang te helpen, verder te brengen of te vervolmaken? Bijvoorbeeld, meer inzicht, omvormen van overtuigingen of doorleven van bepaalde emoties. Ook kunnen kristallen worden ingezet. De beweging van de energie zorgt er ook voor dat het zelfhelend vermogen, dat iedere mens bezit, weer in werking wordt gesteld of een tandje harder kan gaan. Het grootste deel van het ‘genezen’ gebeurt dus door de cliënt zelf.

Lees meer


Wendy Bakker

wendy-01.jpg

Vanuit de afstemming met de kosmos neem ik je mee naar de diepere lagen in jezelf waarbij ik kijk naar wat er gezegd mag worden en waar de energie naartoe mag. Juist die plekken waar de aandacht naar toe gaat hebben te maken met de diepe lagen in jezelf waarop je innerlijk resoneert. Door aanraking en de inzichten die ik daarbij krijg heal ik je op de lagen die je nodig hebt. Tijdens de healing ben ik in afstemming met jou en je hogere zelf en vorm ik zo de verbinding die nodig is om ons bewust te kunnen worden van de diepere lagen die naar voren willen komen.

Veelal werk ik met mij handen en laat ik de energie door mij heen stromen, ook tijdens helende massages en kristalleggingen. Zo kan ik je meer bij je eigen essentie brengen terwijl pijnstukken kunnen transformeren en je heerlijk ontspant. Juist de aanraking en de verbinding op de diepere lagen maken dat je dicht bij jezelf gaat komen waardoor inzichten en bewustzijn ontstaat. Innerlijke kindstukken kunnen zo gezien en opgelost worden.

Lees meer