Wie zijn de Elohim Master Healer-Reader-Coaches

De Elohim Master Healer-Reader-Coaches belichamen multidimensionale zelfrealisatie en non-dualiteit. Zij hebben hiervoor een jarenlange interne opleiding gehad, en zijn daardoor in staat op vele lagen van diepgang tegelijk te werken. Dat maakt dat ze zoveel bereiken met de sessies.

Therapeuten, healers, coaches, spirituele leraren en leidinggevenden die hulpvragen hebben kloppen regelmatig bij de Elohim praktijk aan voor de kernachtige kracht en diepgang aan advies, healing en begeleiding. 

Sommigen van de healers werken op afstand zowel als live en spreken ook Engels.


Anna Poppink

Anna P. 2020.jpegIn mijn Healing-Reading sessies word je gedragen door een zacht en ruim liefdesveld. In veiligheid zal je systeem zich openen voor dat wat er diep van binnen in je leeft. Je ontdekt wat de dieperliggende oorzaak van een blokkade is, en wat voor kracht en kwaliteiten hieronder schuilgaan.

In samenwerking met de lichtwereld en natuurrijken ontvang je healing op traumatische ervaringen, familiepatronen en pijnlijke geschiedenis. Zielendelen haal je op en worden opnieuw geïntegreerd. Aangepaste vrouwelijkheid of overtrokken mannelijkheid worden in balans gebracht. Je zult je gevulder voelen in jezelf, en steviger in het leven komen te staan.

Vanuit een sterke verbinding met Sekinah en het Lemurisch eenheidsveld begeleid ik jou naar de eenheid in jezelf. Je bewustzijn verruimd en je gaat ontdekken dat je vanuit al je (kristalgevoelige) lagen mag gaan functioneren. Steeds meer rust en vrede vind je dan in jezelf. Ook ontvang je inzichten en praktische tips hoe je meer vanuit je ware natuur kunt leven.

Naast energetische aanraking en healing op afstand werk ik met klank om dieperliggende lagen in jou of de situatie te bereiken zodat ook deze getransformeerd kunnen worden.  Ik ontmoet je graag in een sessie!

Lees meer

Reading and healing in English is available on request.

 


René de Quastenit

René 2019.jpg

Als Elohim Healer Reader Coach en satsanggever werk ik samen met jou en de Bron aan het oplossen van thema’s waarvan de oplossing niet duidelijk is. Dit kan gaan om je gezin, relatie, geld, werk of levensdoel die je op (on)bewuste wijze laten zien waar je weg naar zelfrealisatie ligt. Innerlijke dieperliggende oorzaken en het gevolg op fysiek gebied worden tijdens de sessies getransformeerd naar een hoger plan, naar zelfrealisatie en een zorgeloze en conflictloze zelf.

Je ontdekt dat je niets fout doet en begint te zien waarom je onbewust deze vastzittende fysieke, emotionele, relationele of financiële situatie hebt aangetrokken en hoe je het oplost. Je ontwaakt in je goddelijke zelf en in die liefde en kracht die je bent.

Tijdens een sessie stromen zachte liefdessferen en kennis door mij heen om je healing, bewustzijn en inzichten te geven. Innerlijke oorzaken en fysieke klachten worden tijdens een sessie getransformeerd. Dit maakt dat je je Geestelijk en fysiek gezonder, helderder en bekrachtigd gaat voelen.

Door de sessie krijg je inzicht op onbewuste patronen en leer je je spiegels herkennen. Je wordt krachtiger in je houding, gaat voor jezelf staan en leert hoe je vanuit Goddelijke Kracht en je ware Zelf op praktische, non duale wijze kunt functioneren.

Reading and healing in English is available on request.