Elohim Master Healer-Reader-Coaches

De Elohim Master Healer-Reader-Coaches hebben een jarenlange multidimensionale opleiding gehad en hebben daarnaast vele jaren praktijk ervaring. Ze zijn daardoor in staat op vele lagen met diepgang tegelijk te werken. Dat maakt dat ze zoveel bereiken met de sessies.

De healers werken vanuit hun eigen praktijk zowel als op het Elohim centrum waarbij de Krachtplaats energie meewerkt. Ook geven ze consulten op afstand (via Zoom of Google meet).

Losse sessie
Om een losse sessie te boeken kun je rechtstreeks contact opnemen met de Master Healer-Reader-Coach van je keuze.

Doorbraakarrangement
Om een Doorbraakarrangement te boeken kun je contact opnemen met een Master Healer-Reader-Coach van je keuze om een afspraak te maken voor je sessies. Zie hieronder. Voor het boeken van een chalet op de Krachtplaats voor je verblijf kun je bellen met het Elohim team: 0597- 541539 op woensdag t/m zaterdag. 

Klik hier voor soorten sessies en arrangement met Krachtplaats verblijf


anna-2021-01.jpg

Master Healer Reader Coach
Anna Poppink

06 18092207
anna@eenheidsliefde.nl

Mijn naam is Anna Poppink en ik werk in de praktijk Eenheidsliefde.
In mijn sessies gaat het vaak om integratie en balans. Vanuit een zacht liefdesveld help ik je te kijken naar wat er in jou geraakt wordt waardoor je weg gaat uit je buik en basis. Onderbewuste (trauma)lagen worden aangeraakt en bewust gemaakt waardoor je Jezelf weer gaat ontmoeten. Dit werkt bevrijdend en de ervaring dat alles in jou bestaansrecht heeft, geeft een enorme vreugde.

Je gevoeligheid mag er zijn, net zoals je kracht, en je leert hoe deze twee moeiteloos samen kunnen werken.
Niet langer hoef je jezelf klein te maken, boven je gevoel te staan of jezelf te verbeteren. Je gaat beseffen dat hard werken aan jezelf juist niets met Liefde te maken heeft en alleen maar een gevoel van afscheiding creëert. Juist doordat alle laagjes er mogen zijn, ontdek je dat Liefde er altijd al was en dat alleen maar de (bewuste) verbinding hiermee ontbrak.

Je leert ook doorzien dat het niet je ervaringen zijn die pijn creëren, maar de verhalen die je er (onbedoeld) omheen maakt. Door jezelf met liefdevolle ogen te aanschouwen en te ontvangen, zonder iets te willen veranderen, ontstaat er verruiming waardoor de levensstroom zijn gang kan gaan. Dan vindt er als vanzelfsprekend transformatie plaats, zonder dat jij als persoontje nog ergens aan hoeft te duwen of trekken. Uiteindelijk groei je voorbij de ik-illusie en vind je Jezelf steeds meer terug in het Hier-en-Nu. Je leven wordt moeitelozer en lichter, en er is meer ruimte om te genieten van Wat Is.

Ik heb ook veel ervaring in het werken met hooggevoelige (Nieuwetijds) kinderen en volwassenen.
Naast energetische en fysieke aanraking maak ik in de healing-sessies ook gebruik van klank. Juist klanken kunnen delen aanraken die bevroren zijn geraakt of die nog onderbewust zijn en kunnen daardoor diep transformerend werken. 

www.eenheidsliefde.nl


Master Healer Reader Coach & Satsanggever
Sebastiaan Kahle-Schoenaker648ad3488915ab7d3b4ee3f6_sebastiaan-in-de winter-p-1080.jpg ...

06 24257009
hallo@sebastiaankahle.nl

Mijn naam is Sebastiaan Kahle-Schoenaker. Getrouwd met Carolien Schoenaker-Kahle. We hebben 2 kinderen Gijs en Essa.

Wat mag je verwachten van Healing-Reading Coaching

Een Healing-Coaching van mij kenmerkt zich vaak door eenheidsliefde en warmte vanuit het hart. Cliënten geven terug dat ze zich welkom voelen door de gevoelswarmte die ze ontvangen.
Tijdens een healing sessie maak ik contact met de Bovenwereld. Dit team bestaat meestal uit jouw gidsen, mijn gidsen en een engelen team. Met elkaar zetten we een veld neer voor de door jouw gevraagde Healing-Coaching situatie.

Mijn ideale Healing-Coaching consult is er één waarin we met het eerder samengestelde spirituele team, van gidsen, engelen en mijzelf, gaan onderzoeken waar de schoen wringt. Dat gaan we vervolgens aanpakken door te healen, readen of te coachen.

Een Healing-Coaching consult kan in Veelerveen, Hoorn of op afstand plaatsvinden via Zoom, Skype of Google Meet.

Meestal duurt een sessie 60 minuten maar het gebeurt soms ook wel dat het korter of langer duurt. Dit gaat in overleg.

www.sebastiaankahle.nl

Wat bied ik je aan

Lees meer


Master Healer Reader Coach
Leonie Teerling

0597 541539
leonie@elohim-centre.org

Leonie Teerling vierkant.jpgMijn naam is Leonie Teerling. Na mijn studie Commerciële Economie heb ik jarenlang als intercedente en consultant werving & selectie gewerkt. Tot het moment dat een burn-out mijn leven veranderde...

Deze 'tegenslag' in mijn leven was het startsein voor een zoektocht naar mijn ware zelf. Ik ontdekte dat ik hoogsensitief ben en makkelijk contact kan maken met de wereld van energie. Om mijn gaven verder uit te diepen heb ik cursussen en opleidingen gedaan op het gebied van o.a. Reiki, Healing, Reading, Meditatie, Mindfulness en Tantra. Maar deze cursussen en opleidingen hebben niet hebben geleid tot wie ik nu ben. Daar heeft het leven voor gezorgd...

Met meer dan 20 jaar ervaring in mijn praktijk op het gebied van Healing & Reading, (spiritual) Coaching, Reiki en Tantra, en met mijn levenservaring, mensenwijsheid en intuïtie kan ik je helpen met een Multidimensionale Healing-Reading-Coaching of een Sexual Healing.

Tijdens een sessie volg ik mijn intuïtie en de signalen die ik doorkrijg. Met mijn hoofd kan ik de sessie niet sturen. De (intelligente) energie stroomt door mij heen naar jou en gaat precies daarnaartoe waar het op dat moment voor jou nodig is om te helen wat heling behoeft. Ook komen er woorden en boodschappen door die jou inzicht verschaffen over de kern van je situatie. Je kunt er vertrouwen in hebben dat er precies die heling plaatsvindt wat gebeuren moet voor jou op dat moment.

Lees meer