Korting

korting.pngBij aanschaf van een groot aantal Elohim Krachtplaats producten ontvang je fikse korting. Alle kristallen, halfedelstenen, tincturen, oliën en andere middelen zijn persoonlijk door Joke Elziam geopend en geactiveerd tot hun hoogste potentieel en opgeladen in de Gouden Tijds energie van de Elohim Krachtplaats. Ze verspreiden een enorme stralendheid. Ze zijn sterk en diepgaand werkzaam vanwege de activatie op meerdere auralagen (innerlijke oorzaak) en het fysieke gebied. Het dertien voudige bewustzijn  van de Gouden Tijdsenergie dat erop zit activeert op diepte niveau; eigen gezondheid, zelfrealisatie, levenswerk- en bestemming en algeheel welzijn. Het overschrijft oude  informatie en zwakke cellen. 

Als je gebruik maakt van deze kortingslijst kun je geen gebruik maken van de (week-) aanbiedingskortingen. Je mag wel kiezen.

Ook voor doorverkoop

Je kunt de halfedelstenen, Krachtplaats- en kruidentincturen e.a. middelen aanschaffen voor gebruik in je lessen, praktijk en/of tijdens sessies met cliënten. Als service aan je cliënt kun je ze echter ook voor doorverkoop aanschaffen. De hoge kortingen maken mogelijk dat je er zelf ook wat aan overhoud. Door de reikwijdte, hoge freqenties en levenskracht (chi), van de Elohimproducten zal het genezend resultaat van je werk duidelijk toenemen en versnellen.

Op deze manier bied je je cliënt de verdiepende ondersteuning voor zijn/haar processen en ontwikkeling vanuit je eigen praktijk, en hoef je ze na een sessie niet naar elders door te verwijzen voor de aanschaf hiervan.


 

 Een paar voorbeelden:

* korting is geldig, wanneer bovengenoemde aantallen / bedrag in 1 bestelling worden aangeschaft.

als je gebruik maakt van deze korting(en) kun je geen gebruik maken van de (week-) aanbiedingskortingen. Je mag wel kiezen.

 

 

Hoe te bestellen?
Helaas heeft onze website nog niet de mogelijkheid om de producten met korting rechtsreeks via de online winkel te bestellen. Mocht je dus een product willen van bovenstaande lijst, gelieve dan je bestelling via e-mail of telefoon aan ons door te geven  info@elohim-centre.org  of tel.  0597 541 539. Je ontvangt dan een factuur die je via bank- of girobetaling kunt voldoen. Na ontvangst van betaling worden de producten naar je opgestuurd.