ADD/ADHD-kinderen en voedsel nieuwetijdskinderen

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Kind met HSPAls een kind veranderd, moeilijk en lastig wordt, gedrags- of concentratieproblemen krijgt, is er soms sprake van een Attention Deficit Disorder/Attention Deficit Hyperactive Disorder. Of te wel ADD/ADHD. Soms gaan alle schoolresultaten achteruit, soms alleen specifieke vakken. Geregeld krijgen we in onze praktijk foto’s waarop we invoelen en helderzien en aan kinderen en ouders advies uitbrengen over hetgeen we tegenkomen. Bijna altijd zien we een oorzaak in het innerlijk van het kind. Dit kan variëren van vorige levensinvloeden tot zich ongelukkig voelen over een situatie of niet goed in de aarding zitten. Soms laten kinderen kenmerken zien als impulsiviteit, hyperactiviteit, slechte reactietijd, de aandacht niet bij het werk kunnen houden, slecht slapen, enz.

 

Voedsel bij nieuwetijdskinderen

We weten dat het meeste voedsel tegenwoordig groeit op grond dat met chemicaliën bewerkt is en resten daarvan zitten in ons voedsel. Daarnaast eten heel wat kinderen "snelvoedsel" met conserveringsmiddelen en andere additieven. Tel het patatje met frisdrank hierbij op, de kleurstoffen en snoepjes en niet meer steeds voldoende fysiek in beweging zijn. Als daarbij dan een geestelijke oorzaak komt waardoor het kind niet meer lekker gaat, is er niets meer aan reserve in het systeem dat dit kind lichamelijk, emotioneel en geestelijk kracht kan blijven geven.

De wetenschap kent ook nog niet alle antwoorden. Waarschijnlijk hebben bepaalde mineralen het vermogen om de zenuwimpulsen te helpen om de juiste delen van de hersenen en het lichaam beter te bereiken. Een bepaald synoptisch niveau in de zenuwuiteinden kan een verandering in de chemische huishouding en daarmee in de hersenstofwisseling en huishouding bewerkstelligen. In elk geval is het opmerkelijk dat negatieve kenmerken gereduceerd kunnen worden door voedingssupplementen en geod biologisch eten. Normaal gesproken moet het lichaam zelf in staat zijn de mineralenhuishouding op peil te houden. Daarom is het vaak ook goed om naar de innerlijke wereld van het kind te kijken.


Baby.jpgBach bloesem remedie als ondersteuning

Soms kun je al veel meer concentratie en kalmte laten ontstaan door het innemen van de juiste Bach-bloesem-remedie. Dergelijke middelen werken vooral op de psyche en het gevoelsleven in. Als dat weer oké is kan het lichaam weer alle daarvoor gebruikte energie terugkrijgen. Als ouders is het ook belangrijk te weten dat deze kinderen extra gevoelig kunnen reageren op synthetische kleding, op veel electrische apparatuur (bij het bed) door het mobieltje of computer straling en op negatieve aardstralen. Eigenlijk mede omdat ze niet meer voldoende weerstand hebben en vaak ook minder aarding. Zet daarom voor de juiste ionenhuishouding in huis zo vaak mogelijk een raam of deur even open en brandt zuivere etherische olie. Voor rust denk je aan lavendel-, sandel- of dennenolie. Voor concentratie aan citroenolie. Vaak helpt het dragen van een fluorietsteentje ook heel goed bij concentratie.

 

Advies/begeleiding door vakbekwame helderziende therapeuten

Als je een advies wilt dat precies is toegespitst op het innerlijk, de ziel en aura van jouw kind en de gezins- of schoolssituatie maak dan een afspraak voor een kort telefonisch consult of voor een uitgebreide live- of afstandssessie.

 

Positeve ervaringen

Na een of enkele (foto-) healingen-readingen en/of begeleiding d.m.v. Bachbloesem-remedie en edelsteentherapie, melden ouders regelmatig dat hun kind liever en rustiger is, dat het beter gaat,  thuis, op school en met vriendjes. Het meest opvallende is de zichtbare verandering in het gedrag.

Van; overactief, agressief, mat, moe, alleen voelen of ongeconcentreerd, voelt het kind zich weer blij en vol zelfvertrouwen. Maar ook de ouders zijn blij met alle aangeboden kennis en mogelijkheden zodat hun liefde makkelijker kan stromen, zo is onze ervaring.

 


kind,bloem.jpg Nieuwetijdskind en ADHD

 

ADHD

Daarnaast zijn er, nu nog net zoveel als vroeger de MBD kinderen (minimal brain disfunctie) wat we tegenwoordig ook wel de ADHD kinderen noemen.

Bij deze kinderen functioneert de middenhersenstam, het "centraal computergedeelte", voor de samenwerking tussen de linker-en rechterhersenhelft, niet helemaal goed, waardoor deze kinderen moeilijker mee kunnen komen, zich niet lang kunnen concentreren, moeilijker leren, enz. en mede door dit anders zijn, ontstaan dan ook weer gevoels- en gedragsproblemen. Maar ook onder deze kinderen die nu geboren worden zien we een toename van de paranormale gaven. De "symptomen" zijn dus nagenoeg gelijk met die van nieuwetijdskinderen. Ook voor deze ADHD kinderen is een (afstand foto) reading het allerbeste om inzicht te krijgen. Zo kunnen er hele mooie veranderingen ten goede ontstaan in het gedrag door bijvoorbeeld fotohealingen op afstand te doen. Dit geldt zowel voor ADHD kinderen als voor nieuwetijdskinderen.


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin