Multidimensionale, kosmische Edelsteen cursus voor jezelf of als Edelsteen therapeut

Module: 033

Beschrijving

Naast de 13 kosmische kristaldimensies wordt er jarenlange praktijk kennis op fysiek, kosmisch en multidimensionaal edelsteengebied overgebracht en mag je gebruik maken van de grote kristalwinkel edelstenen. Behalve de spirituele kennis over edelstenen, leer je over nieuwe soorten edelstenen, over (not done) combinaties, vormenwerking (zoals ruw, glad, rond en vierkant) en versterkers. Je leert readen en adviseren op fysiek en geestelijk gebied van mens en dier, ook middels foto's. De edelsteen cursus of edelsteentherapie kan uit eigen interesse of als aanvullende beroepsopleiding gevolgd worden.
Lees de volledige tekst

Data & prijzenMultidimensionale, kosmische Edelsteen cursus voor jezelf of als Edelsteen therapeut

Let op! Deze cursus is overgegaan in de workshop "Leer 13D kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven".

Bekijk hier de actuele cursus

 

 


 

Deze cursus edelstenen van 2 dagen maakt je tot een vakbekwaam edelsteen therapeut op aardse, multidimensinaal en kosmisch niveau. Je kunt dit uitoefenen als zelfstandig beroep, aanvullend gebruiken bij een therapeutisch beroep of gewoon voor jezelf volgen. Je heldervoelend vermogen zal zich veel verder openen tijdens deze workshop.  
De edelseen workshop is los of als bouwsteen van de (kosmische) kristal masteropleiding te volgen. 
Hij wordt gegeven door en is inclusief de activatie van je zonnevlecht in de zonnevlecht krachttuin! Zorg dat je minimaal 5 edelstenen al kent en intuitief kunt invoelen.

Mooie weekend opleiding waarbij je werkt met op 13 lagen multidimensionaal geopend en geactiveerde edelstenen en kristallen.
zet de energie ook voelbaar in het veld en in jouw basis. Hierdoor komt het dus ook op alle lagen binnen en kun je zelf ook meer edelsteen dimensies voelen. Je zult merken dat je samen met de kristallen meer straalt vanuit al je lagen en dit ook doorgeeft aan anderen. Een prachtig groots kado voor jou en je praktijk!


1212 Workshop edelsteentherapie 13-15 ja. 2012 007.JPGKrachtplaats kristallen
In het Elohim Centre leer je geopende en geactiveerde kristallen en halfedelstenen kennen op 13 dimensies. Naast de spirituele werking van de edelstenen leer je hoe je je hogere en aardse krachten toe kunt passen in de edelsteentherapie en de begeleiding daarvan bij een cliënt. Je leert en ervaart tijdens lessen en prachtige helende channelings het verschil tussen geopend zijn op bijvoorbeeld 6 dimensionaal niveau of het 13 dimensionale eenheidsniveau van edelstenen. Deze hebben een oneindig veel grotere geestelijke werking. Dertien lagen van kristalbewustzijn en bezieling brengen je bijzondere ervaringen, genezende vermogens; unieke ervaringen eigen aan het Elohim Centre!  

Inhoud van deze kristal opleiding:

  • Aspecten als consulten, healing en controles worden meegenomen.
  • Je leert de juiste combinaties en versterkers onder de kristallen kennen.
  • Je ervaart hoe diep de spirituele werking van edelstenen je kan raken.
  • Je leert de verbinders onder de edelstenen kennen.
  • Je leert hoe sterrenbeeldstenen al dan niet werken en op welke gebieden.
  • En het verschil tussen ruwe, puntige, ronde, vierkante en andere vormen toepassen.
  • Ook leer je op welke hoogte op het lichaam je het beste een edelsteen kunt dragen.
  • Invoelen/readen voor elkaar wordt geoefend: edelstenen voor het innerlijk, de geest, de zieleweg, de chakra’s, gezondheid, voor het huis of de woonomgeving.
  • Er wordt ook aandacht besteed aan je invoelend vermogen wat betreft de ontwikkeling van je cliënt, de klacht of vraag en het chakrasysteem. Je leert dat bij hetzelfde probleem iedere persoon wat anders nodig heeft en leert dit invoelen.
  • Uitwerkingen en reacties door het dragen van een kristal.


Bekijk het filmpje 'Wat houdt openen en programmeren van kristallen in?' Dit maakt de workshop uniek!


Jarenlange Elohim-praktijkervaring wordt aan je overgedragen

Voelen, ervaren en op een nog dieper niveau contact maken. Deze workshop verdiept je eerdere edelsteen cursus. Toepassingen voor jezelf, je transformatieproces, maar ook voor je gezin, je woning en je medecursist wordengeoefend en kristalhealingen ontvangen. 

Lees hier meer over de inhoud van de workshop


Verdieping in het openen en programmeren van kristallen vindt plaats.


Contact en route

T:+31 (0) 597 541539
E: info@elohim-centre.org