Aanbiedingspakket "Leven vanuit je ware Zelf"


speciale aanbieding.jpgIn dit audiopakket ontvang je d.m.v. healings en satsangs prachtige inzichten, bewustzijn en healing op het leven vanuit je ware Zelf. Je krijgt praktische tips en leert het verschil kennen tussen je ego-ik en Divine Essentie. Hierdoor schiet je minder vaak in de stress, ben je minder alleen of voel je je afgesloten van de buitenwereld.

Wanneer je ware Zelf meer op de voorgrond in je leven komt, wordt je gevoel van geluk minder afhankelijk van omstandigheden. Je vindt Liefde en geluk in jezelf omdat je Liefde Bent! Je hoeft dan niet meer op zoek naar de perfecte baan of relatie. Je LEEFT en verspreid je licht door middel van je aanwezigheid. De energie van verlichting die aanwezig is onder de woorden van deze audio opnames, is direct herkenbaar voor je systeem, ook als je het niet 'kent' in je dagelijkse leven. Je kunt ontspannen, genieten en je ware Geluk langzaam (her)ont-dekken.

Een waardevol pakket dat tijdelijk in de korting is.

Normale prijs van het pakket is €75,00, nu slechts €45,00.

Klik hier voor de beschrijving van de individuele opnames:

  1. Her-eniging met de Bron, zuivering familieziel
  2. Satsang: Wat is je Kosmisch Zelf en Meesterschap in de dagelijkse omgang
  3. Over de regenboogbrug, keelchakra, Meesterschap en innerlijk kind zonder verhaal
  4. Verlichting in basischakra + lichamelijk + chakra, mega healing!
  5. Uitlijningen, Indigo poort, Gaven en Inwijdingen

Er zitten vijf opnames in dit pakket. Je hebt in totaal 20 luistermogelijkheden. Je kiest zelf welke opnames je vaker luistert dan andere. De opnames samen bieden je meer dan 190 helende minuten.Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

2 Verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke groepshealing-titel waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

Wat kun je verwachten van de live opgenomen audio's van een workshop groep of online groepshealing
De helende 13 dimensionale live opgenomen audio opnames zijn niet in een studio opgenomen. Daardoor zijn er soms achtergrondgeluiden of reacties van deelnemers te horen. Juist door de groepsafstemming van de docent en van de gevorderde groep studenten op de binnenkomende healingshulp van de Bovenwereld, zijn de helende Krachten die de Goddelijke of Oorspronkelijke relatie met jezelf en elkaar op elk gebied herstellen, enorm. Op die manier zijn de helende Krachten die je fysiek en geestelijk ontvangt veel groter dan zonder groep! Soms is er een buitenopname bij met wat wind of regen geluiden op de achtergrond. Laat je daardoor niet afleiden en houdt er rekening mee. In het E-cursus aanbod zijn vraag- en antwoordrondjes soms ook meegenomen als ze inzicht kunnen geven op eigen vragen of reacties na een gechannelde transmissie. Meestal is dit niet het geval bij een audio van een online groepshealing.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.
Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Hoe verder
Wil je meer healing van Joke en de Bovenwereld op al je lagen ontvangen denk dan aan de Healer-Coach opleiding met Joke ElZiam Nootebos.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Aanbiedingspakket "Leven vanuit je ware Zelf"
prijs   € 45,00