Beroepsopleiding Magic Merlin Healer

Merlin brengt, d.m.v Joke en haar transmissies (helende channelingen met downloading van "Merlintools") de hoogste en zuiverste Goden-Magie sinds de tijd van Lemurie! Deze Magische healingstools kun je na afloop van de beroepsopleiding voortaan, vanuit je eigen lichaam, channelen. Daarmee kun je jezelf, anderen, gebouwen, organisaties en de Aarde helen! Een groot Elohim-, en Druidisch Kosmisch Bewustzijn, de Krachten van de Kabbalah, Kennis en Magie uit Atlantis, Egypte, India, China, Iran en de Keltische mysteriën worden op vernieuwende wijze deel van jou en je Magische tools

kernwoorden:
opleiding magic merlin healer, merlin opleiding, merlijn healing, lady nada, heilige magie, elohim

elohim
Volg ons ook op:

   

Beroepsopleiding Magic Merlin Healer

Code: Merlyn

Merlin brengt, d.m.v Joke en haar transmissies (helende channelingen met downloading van "Merlintools") de hoogste en zuiverste Goden-Magie sinds de tijd van Lemurie! Deze Magische healingstools kun je na afloop van de beroepsopleiding voortaan, vanuit je eigen lichaam, channelen. Daarmee kun je jezelf, anderen, gebouwen, organisaties en de Aarde helen! Een groot Elohim-, en Druidisch Kosmisch Bewustzijn, de Krachten van de Kabbalah, Kennis en Magie uit Atlantis, Egypte, India, China, Iran en de Keltische mysteriën worden op vernieuwende wijze deel van jou en je Magische tools
Lees de volledige tekst

Opleidinginhoud Beroepsopleiding Magic Merlin Healer

Om een eindcertificaat aan te vragen, dien je alle onderstaande workshops (modules) gevolgd te hebben.
Met daarnaast drie losse verplichte live consulten.

Groepshealing avond, live/online "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"
06-12-2018
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00
Workshop: OT 315.2018
Je leert je subtiel kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen. Je leert ervoor op te staan en het tot je kracht te maken. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe uitstraling. Daarop zal in je toekomst met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat er iets bijzonders in je uitstraling gebeurt. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. Ontwaken en verlichting komen dichterbij.
Groepshealing avond, live/online "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
10-01-2019
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00
Workshop: OT 301.2019
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
12-01-2019
13-01-2019
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €379.00
Workshop: 2019.212
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Voel je je anders, hoor je er diep van binnen niet bij? Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten voor jezelf en een betere wereld.
Groepshealing avond, live/online "Open je 8-ste chakra voor engelen, lichtmeesters en je Egyptische Inwijdingen"
31-01-2019
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00
Workshop: OT 302.2019
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
6 Dimensionaal Magisch Kind en Creatiekracht. Vrij van tekorten, onmogelijkheden, onzekerheid
07-04-2019
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €168.00
Workshop: 2019.088
Een workshop die je je gevoel van tekorten, onzekerheid en niet-opstaan doet overstijgen. Creëer alles wat je nodig hebt vanuit je belichaamde 6 dimensionale magische kind. Welzijn, ondersteuning krijgen van anderen, je Hartwerk en het van betekenis zijn voor anderen, op de voor jou mooiste manier, bestaat echt! Creëer je eigen Leven en Werk, op vervullende wijze als een echte magiër. Je werkt daarbij samen met Natuurkrachten, Bovenwereld, Moeder Aarde en de kosmische flow. Het belichamen van deze 6de dimensie brengt je voorbij je denken in onmogelijkheden, stagnatie, werksituaties en relaties die je Magische Creatiekracht, Taak en Goddelijke Lichtwezen in de weg staan.
Magic Merlin Healer Class, Ontdek je Magische Krachten
11-05-2019
12-05-2019
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €379.00
Workshop: 2019.M040
Merlin en Joke brengen de hoogste en zuiverste Magie met Elohim en Druïdisch helende krachten. Je ontvangt Merlin-healingstools vanuit de absolute Bron en leert die als medium, vanuit je lichaam te channelen. Met je Magische (Ki en Draken) Krachten kun je healen en sferen veranderen voor mens, dier, organisatie of vertrekken. Ook op afstand. Werken met Merlin d.m.v. je magie, meesterschap en je innerlijk kind, voelt geweldig. Honderden mensen deden reeds mee aan deze sprankelende en betoverende Merlijncursus! Merlin-healing dringt 10x dieper binnen in organen of ziekte en brengt spectaculaire veranderingen met zich mee. Ook in een woon-slaap-of werkvertrek.
Merlin - Gaia - Christ Evolutionaire groepshealingen voor je relatie- + basischakra en de nieuwe Aarde!
25-05-2019
10.00-16.00 uur
vroegboekprijs €148.00
Workshop: 2019.333.06
Christ-Gaia, Merlin, leylijnen bouwen v.a. 15/2 een enorm Eenheid-Liefdesveld onder de krachtplaats! Tijdens de workshop opent verlichting in jouw aarding en buik en in the Diamond New Earth! Gaia roept iedere ziel op die wil bijdragen. Een fantastisch healings-kristallen-krachtwiel en super transmissies zullen al onze tijdslijnen, familiegenen, opvoedingspatronen en zielegroepen, tot onze Oorsprong bevrijden van pijn en dualiteit. Merlin, Lichtmeesters, sterrenschepen om de Aarde en jij als Gaia-Christ-Boeddha-natuur, zullen het ongelofelijke, meest krachtige geschenk van helende Goddelijke eenheidsliefde ontvangen en doorgeven. Een feest van permanente aarding, veiligheid, bevrijding en blijheid!
Groepshealing avond, live/online "Verruim je mind en hart met 7D Magic Power en je lichtmeesterbewustzijn"
29-08-2019
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00
Workshop: OT 310.2019
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing
28-09-2019
29-09-2019
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €379.00
Workshop: 2019.43
Elohim Merlin weekendopleiding, bijzonder en indrukwekkend! Voor eigen innerlijke groei en heling, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De in jouw systeem uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en Druïdische afkomst en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.
Supervisie dag Elohim vakopleiding(en)
Overleg je gewenste dag/datum 2mnd vooraf. Van 13.15u tot 16.00u
vroegboekprijs €230.00
Module: VII
Een flexibel "examen" om je eindresultaat en verslagen te beoordelen tijdens een supervisie middag op een door jou gekozen dag. Deze “praktijkbeoefening vakopleiding” of supervisie middag geldt voor diverse Elohim beroeps opleidingen. Ze brengt je nog meer zekerheid en handvaten voor een eigen praktijkvoering,een beroep als zelfstandig coach, spiritueel leraar of non duaal management.

Beroepsopleiding Magic Merlin Healer


 

Merlin.jpgMerlin brengt, d.m.v Joke en haar transmissies (helende channelingen met downloading van "Merlintools") de hoogste en zuiverste Magie sinds de tijd van Lemurië! Deze Magische Merlin healingstools kun je na afloop van de opleiding vanuit je eigen lichaam voortaan channelen als Magic Merlin Healer. Voor jezelf, anderen, vertrekken, gebouwen, organisaties, tuinen en de Aarde! Werken met Merlin-healing voelt geweldig maar ook vertrouwd tijdens deze  sprankelende en betoverende opleiding! Magic Merlin Healer (M). Het is healen vanuit je magische kind met de Absolute Krachten. Eenheidssferen, Feng shui, aarding, zuivering, kristallijnen of ontspannen energie kan worden aangebracht in lichaam, geest of vertrek. Je leert werken met geweldige Magic Healingpowers voor mens en dier, op afstand of live.

Een groot Elohim-, en Druïdisch Kosmisch Bewustzijn, de Krachten van de Kabbalah, Kennis en Magie uit Atlantis, Egypte, India, China, Iran en de Keltische mysterieën vind je op vernieuwende wijze terug in Merlin`s Magische tools zonder dat je (opnieuw) hoeft te leren. Merlin werkt met hen die de onschuld van het hart, het plezier van het innerlijk kind als ook het kosmische in zichzelf laten stromen. Voorbij alle niveau`s van Creatie, gebaseerd op Kosmische Wil-hoogste Intentie, heal jij als de Merlin-Merlina, met het grootste gemak. Een opleiding die je eigen patronen en blokkades zuivert, je (oeroude) Magische kanalen opent en je de Merlin-tools, met joy, schenkt.

 


 

Meer over de Merlin Merlijn opleiding

Opgetild in een universeel Bewustzijn door Merlin, Merlijn, ervaren we geen afgescheidenheid, maar een oneindige realiteit. Beperkende gezichtspunten lossen op in de toverwereld van Merlin. In kosmische Eénheid kan alle Magie, het toveren en Merlin healing in een handomdraai plaatsvinden. Voor hen die er aan toe zijn staan de deuren van de Hof van Eden open. Onze Ware Magische Natuur zal ontwaken, net als natuurlijk Magisch healerschap. Je zult werken met de hoogste Liefde-Magie!

 

Merlin, magie, toveren.jpgKwaliteit korte Merlin beroepsopleiding

De Merlin opleiding geniet al sinds 2003 grote landelijke bekendheid. Vele afgestudeerde Merlin-healers werken reeds met de opgedane ervaring en kennis. Wereldwijd is Joke een van de meest ervaren mensen op het gebied van holistische workshops, opleiding, reading, healing en coaching. Ook wat betreft zelfrealisatieprocessen, communiceren met de natuur, onze eigen ware natuur, dimensies en hoogste missie. Joke is altijd een pionier geweest voor de nieuwe Aarde, nieuwetijds organisaties en samenleving en trekt met haar ervaring veel mensen aan die daaraan ook dienstbaar (willen) zijn.
Een opleiding om je Healingstools en kennis niet alleen voor anderen in te zetten, maar tegelijkertijd ook om jezelf op de meeste plezierige Merlin wijze, verder te ontwikkelen, hoeveel je ook al "gedaan hebt".

 


 

Verdiepende informatie

Merlin's draak, blauwe en andere draken, Maria Magdalena, Merlina, de Violette Vlam
Quan Yin, Lady Nada en Isis, De Goddelijke Moeder (ook wel Universele Liefde, Shekinah of Pachamama genoemd) doet ons elke ervaring van afgescheidenheid verliezen.

Zij die de Kosmische-Aardse Kundalini, blauwe Merlijn Draak en alle Elementen kunnen berijden aarzelen niet om in de Power van de hoogste Intentie, Wil en Geest-Kracht te stappen. Bij hen ontwaken de Sushuma, Ida- en Pingala-kanalen tot hun volledige kracht in de wervelkolom (kundalinikanaal). Merlin kent alle kleuren Draken. Deze Draken, hun berijders (de workshopdeelnemers) en Merlin zijn aspecten van de Elohim-Scheppende engelen die alle dimensies met de kracht van Eén berijden. Een geweldige ervaring die zal ontstaan tijdens de opleiding!

Quan Yin, Lady Nada en Isis
De groene Merlindraak en de hoogste Essentie of kosmische blauwdruk van Water brengen ons het geschenk van helende klanken, geneeskrachtige planten en kleurenacupunctuur als healingstool.

Merlins Gouden Intelligentie Draak, Aarde en Lucht brengen het perfecte plaatje en het perfecte orgaan over op zieke lichaamscellen. Zij die alle kleuren Draken (van de binnenkomende tools) berijden zullen niet alleen het hoogste Bewustzijn (Geestkracht) belichamen, maar uiteindelijk ook de universele Liefde; Ann Sophie, Shekinah die alles omarmt en bijeenbrengt in Eenheids-Liefde. Maria, Maria Magdalena, Quan Yin, Lady Nada en Isis dragen delen van haar energie. Zij allen zullen met ons samenwerken tijdens de sprankelende Merlijn workshops.

 


 

Ervaringen van deelnemers:

"Ik heb de Magic Merlin Healer opleiding gedaan en volg daarnaast een aantal losse opleidingen zoals kristalleggingen e.d.

De opleiding heb ik als bevestigend ervaren, een mooie aanvulling op mijn spirituele proces. Joke noemt zoveel dingen die ik innerlijk voel, kan dit zo goed woorden

geven...dat activeert datgene dan ook in mij. Ik laad echt op en kan weer zelf verder na een workshop....
De persoonlijke sessies zijn mooi, krachtig en een boost voor mijn verlichtingsproces.
De opleiding heeft het proces van mijn hoofd en denken loslaten versneld. Daarnaast is ook de laatste twijfel aan de hogere dimensies en mogelijkheden daarin losgelaten. Er komt steeds meer overgave.
Ik gebruik de Merlin tools dagelijks voor mezelf en regelmatig voor anderen. 

De energie op de Krachtplaats  is waar ik mijn hele leven naar op zoek ben en op multidimensionaal niveau ervaar ik dit op het Elohim Centre. De krachttuin speelt dan ook een grote rol."
Colinda

 Opleidingsvereisten voor het Diploma

 • Afronding van de opleiding binnen 2 jaar
 • 3 verplichte live consulten bij een van onze healer, reader, coaches
  Naast de workshops zijn er drie verplichte live consulten nodig met één van de daarvoor aangewezen healer, reader, coaches . Benoem voor en/of tijdens het consult dat het een consult voor de opleiding is.
  Voordat je begint met de opleiding vraag je 1 live consult (van de 3 verplichte) aan van 90 min. Tijdens dit consult ontvang je een healing en/of een gesprek over de skills waaraan gewerkt kan worden en die je al in huis hebt. Zaken waar bewustzijn op mag komen en die je mee kunt nemen de opleiding in.  Ook kun je vragen inbrengen over wat je wilt leren en/of over (de praktische opzet van) je eigen praktijk.
 • 3 huiswerk-verslagen van consulten
  We verwachten van je dat je tijdens de opleiding 3 huiswerk-verslagen maakt over consulten die je met cliënten hebt gedaan buiten de opleidingsdagen om. Voor je eigen groei verwachten we dat je laatste consult met een voor jou vreemde persoon zal zijn (dus geen bekende of familie o.i.d.). Over de inhoud van de verslagen ontvang je meer uitleg tijdens het eerste consult.
 • 1 Supervisie consult
  Je geeft hier op de Krachtplaats een consult aan een cliënt en daarbij is een van onze daarvoor aangewezen healer, reader, coaches bij aanwezig. Incl. voorbereiding en eindgesprek

Diploma
Na het behalen van alle vereiste workshops/deelopleidingen, de 3 persoonlijke sessies, de 3 verslagen en het supervisie-consult, kun je ons vragen om je diploma

 Kosten:

De opleiding bedraagt in totaal ongeveer €1800,-
De workshops verschillen ieder jaar in bedrag waardoor we hier niet het exacte bedrag kunnen vermelden. Het is ook mogelijk korting te ontvangen, je betaalt dan nog slechts ongeveer €1746,- afhankelijk van het basisbedrag.   Klik hier voor meer info

Contact en route
T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E:
info@elohim-centre.org

 

 


  merlijn 2013.jpg

Ervaar de geweldige energie van Merlin-Merlina en zijn Drakenplek op de Elohim Krachtplaats en haar Helende Tuinen
Bestel de Merlin-Merlina tinctuur ter ondersteuning van je ontwikkeling

 

 Over de Krachtplaats e.a. zaken met betrekking tot Elohim opleidingen en workshops

 


Toon alle opleidingen

Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen, Groningen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Privacy verklaring
Opleiding en workshopvoorwaarden
Algemene voorwaarden en disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken
Volg ons op Facebook

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

Donatie
Klik hier voor de mogelijkheden

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn