Elohim Activiteiten Agenda

De agenda is onder voorbehoud van wijzigingen. De workshops zijn modules van een Elohim opleiding maar kunnen ook los worden gevolgd. Lees hier meer over de korte en langere Elohim beroeps opleidingen en workshopkorting Zie hier een overzichtsschema met overlappende workshops van alle opleidingen 13 dimensionale Elohim opleidingen en workshopsElohim

kernwoorden:
online groepshealing, elohim workshops, elohim beroepsopleiding

elohim
Volg ons ook op:

   

Elohim Activiteiten Agenda

 

13 dimensionale Elohim opleidingen en workshops
Elohim opleidingen, e-cursussen, verblijf en workshops brengen nooit platte kennis maar dragen alle 13 dimensies in zich. Ze brengen healings- en transformatiekrachten mee voor je lichaam, ziel, geest en ware zelf. Lees meer

Docenten en mentors: Joke ElZiam Nootebos, Willeke Jansen, Marlisa Hof


Algemene info Visionaire vakopleiding

Instappen wanneer?

Instapmogelijkheid, informatie en aanmelding:
Elke 1-2 maanden kun je instappen.  Je kunt je direct laten registreren voor de gehele beroepsopleiding, maar je kunt de workshops of een korte beroepsopleiding ook eerst los volgen. De meeste workshops / korte beroepsopleidingen zijn in of rond het weekend. Bijna alle workshops komen slechts 1 maal per jaar terug, houd de workshopagenda dus goed in de gaten! Zie ook bij de kortingsregeling 

Praktische, zakelijke info en kwaliteitsnorm

Korting & belasting- teruggave

Reviews van studenten

Mijn leven is krachtiger geworden, ik voel me meer verbonden, blijer, gevulder, vitaler, kan  sneller binnensluipende oude patronen ondervangen en voel me veel minder onderuitgehaald als het wel even gebeurd, herstel ik mij veel sneller.

Het zijn vooral de channelings die me diep raken, me een warm, rustig, gelukkig gevoel geven door heel mijn lichaam....

Lees hier verder, ook voor meer feedbacks

6 min. film workshops en opleidingKortingspakket live/online groepshealingen: integreer je hogere zieledelen in het dagelijks leven
1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur
€96.00
Workshop: OTpakket
Elke maand geeft Joke ElZiam Nootebos van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
Ego & Essentie avond incl. persoonlijke Master Healing en Reading
27-01-2018
19.00-20.30 uur
€18.50
Workshop: 2018.W12
Tijdens deze avond van "ego naar essentie" ontvangen deelnemers mogelijk een persoonlijke Master healing en reading. Soms op bepaalde ingebrachte thema’s en anders op dat wat komt. Ook kan er een korte geïnspireerde lezing plaatsvinden. Door de healing in het groepsveld aanwezig zul je meer en meer ontwaken in wie je werkelijk bent en kun je ervaren hoe het is te leven vanuit je buikgevoel. In plaats vanuit de leiding van je hoofd. Leven vanuit je essentie komt meer op de voorgrond en zal mogelijk een positieve verandering in je leven gaan geven. Je omgeving zal kunnen veranderen, relaties en werk keuzes worden duidelijker. Zet jij de stap?
Inwijding i.d. 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being+ Soundhealing opleiding
27-01-2018
28-01-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €372.00
Workshop: 2018-036
Behoort tot opleiding: MHRC, VPZ, AH, HM (ook zonder opleiding te volgen)
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
Groepshealing avond, live/online "8 dimensionale chakra openen voor engelen, lichtmeesters en Egyptische Inwijdingen"
01-02-2018
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00
Workshop: OT 302-2018
Behoort tot opleiding: Merlyn, HSP, VPZ, HM (ook zonder opleiding te volgen)
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
Weekend opleiding hoger dimensionale natuurgeneeskunde
03-02-2018
04-02-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €372.00
Workshop: 2018-045
Behoort tot opleiding: RO, MHRC, KKM, HSP, VPZ, AH, HM, Nat (ook zonder opleiding te volgen)
Jarenlange Elohim therapeutische praktijkkennis, healing-readings tools en ervaringen worden op je overgedragen. Ontvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentinctuur, etherische oliën en Bachbloesems. Leer hoe ze gemaakt worden, hoe je ze toepast en adviseert op readingsniveau. Je kunt na de workshop je natuurlijke huisapotheek samenstellen. Je leert multidimensionale natuurgeneeswijze en geneesmiddelen kennen, invoelen en adviseren. Je krijgt kennis over ziekte, oorzaken, aurabeïnvloeding, straling e.d. Je oefent je intuïtie te vertrouwen en om te gaan met cases! Voor jezelf of therapeutisch praktijk is dit een waardevolle uitbreiding!
Ego & Essentie live/online "Onthecht je mind en leef zorgeloos!"
03-02-2018
19.00 - 20.00 uur
€15.00
Workshop: 2018-M03
Leef je zorgeloos? In het NU? In vrede met wat er is en waar je bent? Of ratelt jouw hoofd de hele dag door en geloof je dat je al die gedachten bent? Voel je hierdoor soms ook spanningen of stress? Is er een verlangen je gedachten en de ego-ik-ruis te doorzien? Mindfulness te leven en te ervaren wie je ben vanuit je essentie?
Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel en verlicht je 2e chakra”
14-02-2018
28-02-2018
14-03-2018
28-03-2018
11-04-2018
19.00-20.30 uur
vroegboekprijs €175.00
Workshop: 2018.W21
Tijdens deze online cursus zal er healing plaatsvinden op het kristallijnen zielsdeel vanaf je babytijd. Pas als dat geheeld is kan het Goddelijke door je buikchakra (emoties, innerlijk kind, relaties) heen geboren worden in jou. In je keuzes, gezondheid, in je gedrag en daden (basischakra). Je zult puur, naakt, open en kwetsbaar worden, net als de babyziel, maar nu vanuit (goddelijke) Kracht en verbondenheid. Je zult minder egohaakjes, emotionele reacties, terugtrekken of behoeften hebben aangaande relaties en seksualiteit. Niet alleen je hart en geest, maar ook je buik opent zich voor overgave aan de Bron, je levensbestemming en warmte.
Tijdens de Voorjaarsvakantie zijn wij geopend
17-02-2018
04-03-2018
Individuele stilte retraite op de Krachtplaats (Nederland)
Zelf te bepalen datum
€0.00
Module: Module 43
Behoort tot opleiding: VPZ, AH, HM (ook zonder opleiding te volgen)
Een stilte retraite op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en eenheid en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie.
Groepshealing avond, live/online "6D Je blauwe ziele-lichtlichaam + je relatie en seksuele patronen helen"
08-03-2018
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00
Workshop: OT 303-2018
Behoort tot opleiding: RHR (ook zonder opleiding te volgen)
Je alledaagse leven verandert door de channeling / groepshealing naar een leven vanuit geestelijke rijpheid en bewustzijn. Je wordt voelbaar hoger aangesloten. Je wordt wakker in het serieus nemen van je intuïtie, je subtiel buikgevoel en je vermogen om gedachten en sferen uit je omgeving te "lezen". Je staat op voor wie je bent in je relatie en in de erkenning voor de subtiele pracht van je seksuele wezen en organen, Door het belichamen van je 6 dimensionale Zelf, heelt je relatie(loosheid) en wordt je je meer bewust van je innerlijk kind. De channeling helpt je vele oude pijnen en houvast los te laten en opent je keelchakra naar nieuwe vermogens. Eenheid met de Pleiaden en je blauwe zielelichaam ontstaat.
Opnieuw geboren worden in Wie je werkelijk Bent met je incarnatieplan
10-03-2018
11-03-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €372.00
Workshop: 2018-035
Behoort tot opleiding: MHRC, VPZ, RHR, AH, HM (ook zonder opleiding te volgen)
Diepliggende overtuigingen en oude ervaringen in het (on)bewustzijn, ontkrachten bijna iedereen waardoor het levensdoel waarvoor we incarneerden en het liefdevolle krachtige Wezen dat we zijn, niet met plezier geleefd worden. Ongemerkt trekken we steeds opnieuw moeilijkheden in relaties en levenssituaties aan. Elk jaar weer, laat deze succesvolle, nieuwe geboorte-workshop bij iedereen enorme doorbraken zien naar Vrijheid, geluk en Jezelf zijn. Vele honderden mensen volgden de workshop al.
Ego & Essentie avond incl. persoonlijke Master Healing en Reading
10-03-2018
19.00-20.30 uur
€18.50
Workshop: 2018.W14
Tijdens deze avond van "ego naar essentie" ontvangen deelnemers mogelijk een persoonlijke Master healing en reading. Soms op bepaalde ingebrachte thema’s en anders op dat wat komt. Ook kan er een korte geïnspireerde lezing plaatsvinden. Door de healing in het groepsveld aanwezig zul je meer en meer ontwaken in wie je werkelijk bent en kun je ervaren hoe het is te leven vanuit je buikgevoel. In plaats vanuit de leiding van je hoofd. Leven vanuit je essentie komt meer op de voorgrond en zal mogelijk een positieve verandering in je leven gaan geven. Je omgeving zal kunnen veranderen, relaties en werk keuzes worden duidelijker. Zet jij de stap?
Doorbraak basischakra; in je lichtkern blijven, aarding, bescherming, geld
17-03-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €165.00
Workshop: 2018-Geo 2
Behoort tot opleiding: MHRC, VPZ (ook zonder opleiding te volgen)
Kubus en Octaëder zijn onzichtbare, geometrische vormen in je cellen en aura die worden geactiveerd. Ze bevatten schatten aan diepgaande healing en informatie over jou. Ze helpen je voelbaar je gevoeligheid en licht in de wereld van materie, geld, seks, stappen zetten, relaties en dominantie, op verlichte wijze te leven. Voortaan blijf je staande vanuit je eigen lichtkern, gevuld met levensenergie. Je krijgt meer orde, structuur en doelgerichtheid. Ze lossen je onzekerheid t.o. beïnvloeding en gezag op en zorgen dat je gevoel niet alle kanten opgaat. Dat jij op het hoofdpad van je leven blijft. De workshop bevat lezing, readings en helende channelings van Joke.
Live / online satsangavond met Joke: Hoe word je onvermoeibaar en stressloos door te Ontwaken
17-03-2018
19.00-20.00 uur
€19.50
Module: 2018 satj 1
Als je Lichtwezen en ikje in de toekomst als eenheid kunnen samenwerken dan werk je altijd stressloos, ben je onvermoeibaar en voel je je licht en ruim, ook al is niet al het werk even leuk en is er nog steeds de druk van de kloktijd. Het plezier bestaat echt! Leer tijdens de satsang net als anderen die je zijn voorgegaan, te werken vanuit je ware Zelf en je nieuwe aarde Menszijn.
6 Dimensionaal Magisch Kind en Creatiekracht. Vrij van tekorten, onmogelijkheden, onzekerheid
18-03-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €165.00
Workshop: 2018-88
Behoort tot opleiding: Merlyn, AH, HM, Sat (ook zonder opleiding te volgen)
Een workshop die je je gevoel van tekorten, onzekerheid en niet-opstaan doet overstijgen. Creëer alles wat je nodig hebt vanuit je belichaamde 6 dimensionale magische kind. Welzijn, ondersteuning krijgen van anderen, je Hartwerk en het van betekenis zijn voor anderen, op de voor jou mooiste manier, bestaat echt! Creëer je eigen Leven en Werk, op vervullende wijze als een echte magiër. Je werkt daarbij samen met Natuurkrachten, Bovenwereld, Moeder Aarde en de kosmische flow. Het belichamen van deze 6de dimensie brengt je voorbij je denken in onmogelijkheden, stagnatie, werksituaties en relaties die je Magische Creatiekracht, Taak en Goddelijke Lichtwezen in de weg staan.
Ego & Essentie avond incl. persoonlijke Master Healing en Reading
24-03-2018
19.00-20.30 uur
€18.50
Workshop: 2018.W24
Tijdens deze avond van "ego naar essentie" ontvangen deelnemers mogelijk een persoonlijke Master healing en reading. Soms op bepaalde ingebrachte thema’s en anders op dat wat komt. Ook kan er een korte geïnspireerde lezing plaatsvinden. Door de healing in het groepsveld aanwezig zul je meer en meer ontwaken in wie je werkelijk bent en kun je ervaren hoe het is te leven vanuit je buikgevoel. In plaats vanuit de leiding van je hoofd. Leven vanuit je essentie komt meer op de voorgrond en zal mogelijk een positieve verandering in je leven gaan geven. Je omgeving zal kunnen veranderen, relaties en werk keuzes worden duidelijker. Zet jij de stap?
Weekend workshop 17 Chakras, lichtlichamen, Pillar of Light openen en helen
24-03-2018
25-03-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €372.00
Workshop: 2018-007
Behoort tot opleiding: RO, MHRC, KKM, HSP, VPZ, RHR, AH, HM, Nat (ook zonder opleiding te volgen)
Praktische chakrakennis in dagelijks leven toe te passen, gedrag, gezondheid en ziel. Bijzondere transmissies die al je 17 chakras en je lichtlichamen openen en zuiveren op fysiek-, karmisch, zielengroep niveau. Voelbaar openen tijdens helende transmissies je volledig potentieel, je Pillar of Light en Goddelijke Oorsprong in je chakras en verdwijnen remmingen en blokkades! Een opleiding die verder gaat dan de gewone chakra-leer en de basis legt voor een zelfrealisatie coach, aura chakra healer reader opleiding of multidimensionaal leraar.
Kom je als (inwonend) vrijwilliger het eenheidsliefdeslicht, de groepsziel en nieuwe aarde versterken?
8.30-17.15 uur. Bepaal in overleg je vrijwilligersdagen, week of maanden. Mogelijk van 15/3 t/m 15/10
€10.00
Module: part
Behoort tot opleiding: MHRC, KKM, HSP, VPZ, RHR, AH, HM, Sat (ook zonder opleiding te volgen)
Na alles wat je innerlijke geleerd hebt gedurende de Elohim opleiding of elders, ben je mogelijk nu toe aan de praktijkservaring van belangeloos samenwerken met elkaar en de natuur. Ervaar in het gezamenlijke eenheidsliefdesveld van de nieuwetijds groene krachtplaats en ashram, hoe het voelt als je het groepsbelang voor laat gaan op je eigen mening of stemming (Christuskracht). Laat je dragen door het hogere, dynamische liefdesveld van eenheid, egoloosheid en non-dualiteit. Ontvang spiegels en ervaring met werken vanuit je geopende hart, ziel en bewustzijn, voor de nieuwe samenleving! Voel het licht van wie je werkelijk Bent. Voel je welkom als vrijwilliger voor een week, maand of jaar of misschien wel als vaste bewoner.
Zomertijd! de klok 1 uur vooruit zetten
25-03-2018
Groepshealing avond, live/online "11-dimensionale Engel-Mens en kanaal worden"
29-03-2018
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00
Workshop: OT 304-2018
Behoort tot opleiding: Sat (ook zonder opleiding te volgen)
Engelenmens en kosmisch kanaal worden met behoud van praktische, krachtige of zakelijke kwaliteiten en je magisch kind. Je hogere Licht-lichamen overwinnen angsten om op aarde te leven, alles te moeten of teveel te voelen. Je aardt ze veel dieper in je lichaam, werk, omgang en gedrag en wordt onvoorwaardelijke Liefde en Waarheid.
Tijdens Pasen zijn de kristalwinkel + de Helende bezoekerstuinen gesloten
01-04-2018
02-04-2018
Kristallijnen Christconsiousness channeling/healing i.d. helende Elohim tuinen
€ 26,00 Prijs is inclusief dagbezoek helende tuinen en thee
07-04-2018
07-04-2018
14.00-15.00 uur
60 min. groepshealing om diepgaande Vrede, Hier en nu, je staat van Zijn en Goddelijke blauwdruk te belichamen. net als je subtiele lichtlichamen en kristallijnen Zelf, openheid, Waarheid, wij-gevoel en innerlijke eenheid op alle lagen. Ruiten A Kanaal W1 nr 26, 9566 TL Veelerveen. E: info@elohim-centre.org T:0597 541539 Wees 10 min. tevoren aanwezig. Entreekaartje kopen;13.15 uur. Water en kristallen mogen worden meegenomen om te worden opgeladen met deze nieuwste energie.
Kosmische kijk op psychose, beïnvloeding, verslaving, angst, depressie en sterven
07-04-2018
10.00-17.00 uur
08-04-2018
10.00-16.00 uur
vroegboekprijs €352.00
Module: 2018-117
Behoort tot opleiding: MHRC, HSP, VPZ (ook zonder opleiding te volgen)
Een workshop over psychose, manische depressie, autisme, schizofrenie, wanen, stemmen, auralifters, angsten, donorcodicil, hogere en astrale schaduw dimensies, oertrauma's en gevoelige mensen. Verslaving, desintegratie en de angstspiraal. Wat is de oorzaak, kan het geheeld worden? Wat maken we mee na onze dood door onze aardse onverwerkte relatiestrijd en tijd? Moeten we opnieuw incarneren? Welke stadia passeren we tijdens het sterven en hoe herkennen en begeleiden we die als stervensbegeleider? Is er ook begeleiding nodig na de dood, welke stadia passeren we dan? Joke zal hierover kosmische inzichten delen. Tijdens deze dagen zijn er naast de lezing, channelings en is het mogelijk readingsvragen te stellen, zover de tijd het toelaat.
Channeling, healing in de Voorhoofd chakra tuin v.d. Elohim Krachtplaats
€ 26,00 Prijs is inclusief dagbezoek helende tuinen en thee
08-04-2018
08-04-2018
14.00-15.00 uur
Planetaire en persoonlijke wensen waar maken.Onvoorwaardelijke Liefde belichamen. Verbinding galacy en sterrenvolkeren. Helderzien, 3de oog. Holy Spirit. Contact en hulp bovenwereld. Ruiten A Kanaal W1 nr 26, 9566 TL Veelerveen. E: info@elohim-centre.org T:0597 541539 Wees 10 min. tevoren aanwezig in de tuin. Entreekaartje kopen;13.15 uur. Water en kristallen mogen worden meegenomen om te worden opgeladen met de nieuwste energie.
Groeps natuur en stilte retraite; Realiseer je Universeel Bewustzijn en Oneindige realiteit en Geniet!
13-04-2018
14-04-2018
15-04-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €425.00
Workshop: Groeps retreat
Joke tilt je tijdens deze stilte retreat op naar Universeel Bewustzijn en je Oneindige realiteit. Wordt weer wie je werkelijk Bent, een met de bedoeling van je Leven. 's Morgens, tijdens de satsangs, op maat readings en transmissies, krijg je inzichten, antwoorden en heling. Daarbij wordt de energie zodanig neergezet (darshan) dat je de Stilte en Ware Natuur in jezelf, in de middag als je "vrij" bent, leest of rondloopt in de inwijdingstuinen van de Elohim Krachtplaats, diepgaand kunt beleven. Ervaar jezelf voorbij je persoonlijkheid, stress, spanning, verhalen, emotionele en mindstuff tijdens deze Stilte retreat, natuur retreat. Onderling wordt er in de middag niet meer gepraat hetgeen je dichter bij je Divine Essentie en Ware Zelf brengt.
Groepshealing avond, live/online "10D Vuurkracht+Universele Liefde downloading en in 1x 40% minder in je hoofd zitten!"
19-04-2018
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00
Workshop: OT 305-2018
Behoort tot opleiding: HSP, Sat (ook zonder opleiding te volgen)
Door de transmissie zullen er 40 % meer stilte en minder verhalen in je hoofd zijn. Onvoorwaardelijke Liefde en dienstbaarheid komen in je buik- en basischakra. In wie je bent in je Goddelijke autonomie, autoriteit en elke egoloze stap die je zet. Je zult meer joy en dankbaarheid ervaren over de perfectie van je Leven. Ondanks soms moeilijke situaties. Je geest en hart worden onafhankelijk en vrij van drama, dualiteit, eigenbelang en het stapelen van oordeel, voorkeur- en afkeur. Je hebt, door de channeling & healing minder steun, aandacht, seks of bevestiging meer nodig van anderen, al mag het er wel zijn
Ego & Essentie live/online avond "Zelfliefde en eigenwaarde"
21-04-2018
19.00 - 20.00 uur
€15.00
Workshop: 2018-M02
Voel jij een gevoel van waardering, tevredenheid en liefde voor jezelf? Ben je helemaal gelukkig met de persoon die jij bent? Ben jij je eigen beste maatje? Of voel je je nog vaak onzeker? Wijs jij jezelf af? Ontbreekt het je aan eigenwaarde?? Heb je oordelen over jezelf hoe je de dingen doet of hoe je je voelt? Moet je nog veel van jezelf en wil je aan jezelf werken om te veranderen en anders te zijn?
Innerlijk kind, kristallijnen zielekind en kosmisch meesterschap
21-04-2018
22-04-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €372.00
Workshop: 2018-105
Behoort tot opleiding: MHRC, HSP, VPZ, RHR, HM (ook zonder opleiding te volgen)
Deze workshop doet je de verschillen tussen het innerlijk kind van je persoonlijkheid, ziel, je kosmisch kind en je kristallijnen kind ervaren. Je leert hun diepgang en verschillen voelen, (mentaal) kennen en helen waar ze blokkeren. Actie-reactie-patronen, uitstelgedrag, onzekerheid, verzet e.a. afgescheiden innerlijke kindjes worden in eenheid met je oorspronkelijke Essentie en je Ontwakingsproces gebracht.
Channeling, healing in de 2e chakra tuin v.d. Elohim Krachtplaats
€ 26,00 Prijs is inclusief dagbezoek helende tuinen en thee
22-04-2018
22-04-2018
14.00-15.00 uur
2de chakra, creatiekracht en buikgevoel, eenheid, seksualiteit, kwetsbaarheid, innerlijk kind, (verlichte)relaties. Je kunt meedoen aan de 60 min. tuinactivatie of de hele workshop.
Ruiten A Kanaal W1 nr 26, 9566 TL Veelerveen. E: info@elohim-centre.org T:0597 541539 Wees 10 min. tevoren aanwezig in de tuin. Entreekaartje kopen;13.15 uur. Water en kristallen mogen worden meegenomen om te worden opgeladen met de nieuwste energie.
Online cursus "Heel de relatie in jezelf en/of met de ander, je mannelijk en vrouwelijk deel en je seksualiteit"
25 april 2018
9 mei 2018
30 mei 2018
13 juni 2018
27 juni 2018
19.00-20.30 uur
vroegboekprijs €175.00
Workshop: 2018.W22
Tijdens je Zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander. Ook op die van je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk en seksueel. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken en hoe komt dit dan? Door de inzichten en de helende channeling tijdens de online avonden zul je steeds minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie.
Koningsdag gesloten
27-04-2018
Oefendag healer, reader, coach - versterk je kwaliteiten, Gaven en zelfvertrouwen!
28-04-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €125.00
Workshop:
Behoort tot opleiding: RO, MHRC (ook zonder opleiding te volgen)
Ben jij een Healer en wil je graag nog meer sessies, omzet of vertrouwen in jezelf krijgen? Durf je geen reclame te maken of uit te komen voor je healingen? Heb je last van onzekerheid of ontbreekt het je aan ervaring? Dan is deze workshop iets voor jou! Tijdens deze dag ontvang je tips, adviezen, feedback, inspiratie en nieuwe inzichten. Door het oefenen en de tips die je krijgt van anderen kun je je onzekerheid, niet vertrouwen, uitstelgedrag of niet geloven in jezelf, loslaten. Je comfortzone zal zich verbreden wat je blijer, spontaner en flexibeler maakt. Je komt stevig in verbinding met je ziel en zielskwaliteiten en wordt tijdens deze dag enorm bekrachtigd. Je vaardigheden en eventuele praktijk zullen hierdoor gaan stromen!
Tijdens de Meivakantie zijn wij geopend
28-04-2018
06-05-2018
Multidimensionale Chakra edelsteenleggingen leren geven
29-04-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €125.00
Workshop: 2018.W10
Behoort tot opleiding: KKM (ook zonder opleiding te volgen)
Door het toepassen van verbonden, multidimensionaal geopende en geactiveerde Elohim kristallen op de chakra’s ontstaan bijzondere diepgaande healingen op al je zielelagen. Om beurten zul je 1 op 1 bij elkaar chakra kristalleggingen geven onder begeleiding. Je leert daarbij als kanaal voor de Bron te werken. Tevens leer je alle edelstenen zo af te stemmen voor de healy dat ze als een enorme eenheid samenwerken, met elkaar, de healer en de Bovenwereld. Verstopte blokkades en de puurste Schoonheid, welke anders niet aangeraakt kunnen worden, komen in alle veiligheid naar boven en transformeren.
Liefdes-relaties, passie, seksualiteit, Heilig Huwelijk bekrachtigen tijdens Beltane
05-05-2018
10.00-17.00 uur
06-05-2018
10.00-16.00 uur
vroegboekprijs €352.00
Workshop: 2018-1012
Behoort tot opleiding: AH (ook zonder opleiding te volgen)
Ons Ware Liefdesleven en de diepgang van seksualiteit zijn geremd waardoor we open en dichtgaan, in levenslange herhalingslussen belanden of geen geheelde relatie aantrekken. Tijdens de workshop zullen elektriserende Beltane Vuurkrachten worden geactiveerd die passie, seksuele vreugde en een geheelde interne of externe relatie brengen. Evenals het Heilig Huwelijk. We zullen een kristallen medicijnwiel voor de indaling van je God-Godin leggen. Je kunt ook readingsvragen stellen. Een workshop met Joke ElZiam Nootebos, Gaia, Merlin, vele natuurdeva's, en grote elementale Beïngs. De helende Krachten zullen kolossaal zijn en de mannen- en vrouwenlijnen kunnen zuiveren tot aan de Oorsprong!
Ego & Essentie avond incl. persoonlijke Master Healing en Reading
05-05-2018
19.00-20.30 uur
€18.50
Workshop: 2018.W25
Tijdens deze avond van "ego naar essentie" ontvangen deelnemers mogelijk een persoonlijke Master healing en reading. Soms op bepaalde ingebrachte thema’s en anders op dat wat komt. Ook kan er een korte geïnspireerde lezing plaatsvinden. Door de healing in het groepsveld aanwezig zul je meer en meer ontwaken in wie je werkelijk bent en kun je ervaren hoe het is te leven vanuit je buikgevoel. In plaats vanuit de leiding van je hoofd. Leven vanuit je essentie komt meer op de voorgrond en zal mogelijk een positieve verandering in je leven gaan geven. Je omgeving zal kunnen veranderen, relaties en werk keuzes worden duidelijker. Zet jij de stap?
Channeling, healing in de helende tuin: Verlichte seksualiteit en creatiekracht
€ 26,00 Prijs is inclusief dagbezoek helende tuinen en thee
06-05-2018
06-05-2018
14.00-15.00 uur
6-9D Scheppingskracht en cocreatiekracht, je missie en taak, mannelijke en vrouwelijke eenheid activeren. Na de stille groei van binnen weer naar buiten gaan. Je kunt meedoen aan dit uur of de hele workshopweekend meedoen. Ruiten A Kanaal W1 nr 26, 9566 TL Veelerveen. E: info@elohim-centre.org T:0597 541539 Wees 10 min. tevoren aanwezig in de tuin. Entreekaartje kopen;13.15 uur. Water en kristallen mogen worden meegenomen om te worden opgeladen met de nieuwste energie.
Tijdens Hemelvaartsdag zijn de Kristalwinkel + de bezoekerstuinen gesloten
10-05-2018
Camping, vakantiehuis en caravans zijn open, voortijdig reserveren gewenst
Magic Merlin Healer Class, Ontdek je Magische Krachten
12-05-2018
13-05-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €372.00
Workshop: 2018-M040
Behoort tot opleiding: Merlyn, VPZ, HM (ook zonder opleiding te volgen)
Merlin en Joke brengen de hoogste en zuiverste Magie met Elohim en Druïdisch helende krachten. Je ontvangt Merlin-healingstools vanuit de absolute Bron en leert die als medium, vanuit je lichaam te channelen. Met je Magische ( Ki en Draken) Krachten kun je healen en sferen veranderen voor mens, dier, organisatie of vertrekken. Ook op afstand. Werken met Merlin d.m.v. je magie, meesterschao en je innerlijk kind, voelt geweldig. Honderden mensen deden reeds mee aan deze sprankelende en betoverende Merlijncursus! Merlin-healing dringt 1x dieper binnen in organen of ziekte en brengt spectaculaire veranderingen met zich mee. Ook in een woon-slaap-of werkvertrek.
Ego & Essentie live/online "Hoe blijf je trouw aan je ziel en ware Zelf te midden van vrienden en familie"
12-05-2018
19.00 - 20.00 uur
€15.00
Workshop: 2018-M01
Hoe luister jij naar je zielslagen te midden van familie, vriendschappen en kennissen? Hoe meer je leeft vanuit je ziel en ware Zelf des te meer je hierin uitdagingen tegenkomt. Lang niet iedereen en misschien zelfs niemand begrijpt je altijd. Snappen niet waar je mee bezig bent, hoe je kijkt en denkt. Ze willen misschien graag je bevestiging, je luisterend oor voor al hun verhalen en problemen terwijl dit in jou al lang niet meer op die manier nog zo leeft. Tijdens deze avond gaan we hier dieper op in en ontvang je inzichten en handreikingen hoe je hiermee omgaat.
Channeling, healing in de Gouden Moeder Aarde tuin v.d. Elohim Krachtplaats
€ 26,00 Prijs is inclusief dagbezoek helende tuinen en thee
13-05-2018
13-05-2018
14.00-15.00 uur
Activatie hoogste vorm van Liefde. Aards en kosmisch. Passie en Maria Magdalena. Je kunt meedoen aan de 60 min. tuinactivatie of de hele workshopdag. Ruiten A Kanaal W1 nr 26, 9566 TL Veelerveen. E: info@elohim-centre.org T:0597 541539 Wees 10 min. tevoren aanwezig in de tuin. Entreekaartje kopen;13.15 uur. Water en kristallen mogen worden mee om te worden opgeladen met de nieuwste energie.
Groepshealing avond, live/online "14D, Heilig Huwelijk, Tweelingziel en zwarte Draak van Sanada"
17-05-2018
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00
Workshop: OT 307-2018
Behoort tot opleiding: HM, Sat (ook zonder opleiding te volgen)
De activatie van ons 14 dimensionale zieledeel tilt ons af van het rad van karma en afgescheidenheid. Het lost onze karmische en seksuele relatie-informatie en banden op zodat geheelde innige liefdesbanden, seksualiteit en mannelijke vrouwelijke eenheid, bereikbaar worden. Net als universele liefde en vreugde. Oordeel, angst en astrale beïnvloeding zullen voelbaar oplossen. Het witte Christus Liefdes-Licht dat je zult ervaren transformeert pijn en schaduw in ons DNA. 14 Dimensionale Kosmische frequenties van het sterrenbeeld Tweeling komen op het hoogste niveau binnen en activeren het innerlijk heilig huwelijk tijdens deze (online) transmissie die niet alleen voor tweelingen is!
Tijdens Pinksteren zijn de Kristalwinkel + de Helende bezoekerstuinen gesloten
20-05-2018
21-05-2018
Camping, vakantiehuis en caravans zijn open, voortijdig reserveren gewenst
Integreer je hogere zieledelen van Vuur, Passie, Dolfijnenvreugde, je Merkaba en Pleiadische afkomst
26-05-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €165.00
Workshop: 2018-Geo 1
Behoort tot opleiding: VPZ (ook zonder opleiding te volgen)
Geometrische vormen en channelings helpen je met hogere dimensies, engelen, sterren(volkeren), natuurwezens en lichtmeesters te communiceren. De workshop helpt je te reizen in de Akasha van de tijd en je parallelle levens. Je prana, chi, kundalini-, kosmische- en vitale levensenergie nemen toe, net als de kracht van je inspiratie en electro-magnetische uitstraling. Je verkrijgt meesterschap in meerdere dimensies van Bestaan. Je gaat leven vanuit lichtvoetigheid, stevigheid, inspiratie en passie. Informatie over de Sirius, Pleiaden, Elementen, de Graal, Ankh en de Elohim-vlam komt binnen. De helende channelings brengen je Vuur, passie, liefde, licht, zonnigheid en een kalme geest.
Groepshealing avond, live/online "Wesak, indalen verlichte staat"
26-05-2018
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00
Workshop: OT 306-2018
Behoort tot opleiding: AH, HM, Sat (ook zonder opleiding te volgen)
Tijdens de Wesak volle maan staan 6 dagen lang de kosmische portals open voor de energie, indaling en integratie, van onze Boeddha-Geest en verlichte staat. Dit zijn de gemakkelijkste dagen van het jaar om verlichting te ontvangen. Zeker als je dan op een krachtplaats bent die daarvoor de blueprint houdt zoals de Elohim Krachtplaats. Wereldwijd komen miljoenen mensen in afstemming tezamen bij krachtplaatsen en tempels. Ook bij het Elohim Centre is er op za-av een (live of) online healing en channeling tussen 19.30-20.30 uur met Joke ElZiam Nootebos. Samen met jou wordt er afgestemd op individuele en planetaire verlichting tijdens deze prachtige verlichtings transmissie.
Channeling, healing in de Elfentuin v.d. Elohim krachtplaats,
€ 26,00 Prijs is inclusief dagbezoek helende tuinen en thee
27-05-2018
27-05-2018
14.00-15.00 uur
Transmissie en ankering van onze kristallijnen openheid, overgave, plezier en het ziele-elfen-Wezen van de tuin. Je edelstenen en water mag je onder je stoel buiten neerzetten om op te laden. Je kunt meedoen aan de 60 min. tuinactivatie of de hele workshopdag.Ruiten A Kanaal W1 nr 26, 9566 TL Veelerveen. E: info@elohim-centre.org T:0597 541539 Wees 10 min. tevoren aanwezig in de tuin. Entreekaartje kopen;13.15 uur.
6-9 D, Volledige creatiekracht, seks, liefde, dolfijnenvreugde, verlichte staat in buikchakra
27-05-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €165.00
Workshop: 2018-113
Behoort tot opleiding: VPZ, RHR, HM (ook zonder opleiding te volgen)
In alle eerdere tijdperiodes is het ultieme geheim van de Kracht en potentie van de buikchakra verborgen gebleven. Onze buik is de sacrale plaats voor onze totale potentie aan scheppingskracht, levensenergie, onvoorwaardelijke Liefde en de hoogste vorm van eenheid en seksualiteit. Het is de poort van de geboorte van de nieuwe Mens, van healingspowers, ultieme tederheid en goedheid. De poort die ons leidt naar de totale eenheid in relaties waarvan we diep van binnen kennis hebben. In onze buik bevindt zich de perfecte vereniging van het mannelijke en vrouwelijke, van het vurige Leven en onze creatiekracht!
Merlin - Gaia - Christ Evolutionaire groepshealingen voor je relatie- + basischakra en de nieuwe Aarde!
02-06-2018
10.00-16.00 uur
vroegboekprijs €145.00
Workshop: 2018-333.06
Behoort tot opleiding: Merlyn, AH, Sat (ook zonder opleiding te volgen)
Christ-Gaia, Merlin, leylijnen bouwen v.a. 15/2 een enorm Eenheid-Liefdesveld onder de krachtplaats! Tijdens de workshop opent verlichting in jouw aarding en buik en in the Diamond New Earth! Gaia roept iedere ziel op die wil bijdragen. Een fantastisch healings-kristallen-krachtwiel en super transmissies zullen al onze tijdslijnen, familiegenen, opvoedingspatronen en zielegroepen, tot onze Oorsprong bevrijden van pijn en dualiteit. Merlin, Lichtmeesters, sterrenschepen om de Aarde en jij als Gaia-Christ-Boeddha-natuur, zullen het ongelofelijke, meest krachtige geschenk van helende Goddelijke eenheidsliefde ontvangen en doorgeven. Een feest van permanente aarding, veiligheid, bevrijding en blijheid!
Channeling, healing in de Eenheids fontein tuin v.d. Elohim Krachtplaats
€ 26,00 Prijs is inclusief dagbezoek helende tuinen en thee
02-06-2018
02-06-2018
14.00-15.00 uur
Innerlijke en externe Eenheid belichamen, oplossen alle innerlijke tegenstellingen en saboteurs. Verleden en toekomst lossen op in hier en Nu en je engel, "zijn". Je kunt meedoen aan dit uur of de hele workshopdag meedoen. Ruiten A Kanaal W1 nr 26, 9566 TL Veelerveen. E: info@elohim-centre.org T:0597 541539 Wees 10 min. tevoren aanwezig in de tuin. Entreekaartje kopen;13.15 uur. Water en kristallen mogen worden meegenomen om te worden opgeladen met de nieuwste energie.
Activeer je Magiër, Liefdeshart, Taak en de oorspronkelijke kennis van Atlantis, Egypte en Avalon
03-06-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €165.00
Workshop: 2018-Geo 3
Behoort tot opleiding: KKM, AH, HM, Sat (ook zonder opleiding te volgen)
Activeer je grote magiër, meer prana of levensenergie, verruim je kundalinikanaal zodat je je unieke Merlin- e.a. Goden-krachten uit je lichaam kunt channelen als liefdevol energiewerker. Integreer Egyptische Inwijdingen en zuiver je oude karma. Een chakralegging met geprogrammeerde geometrische edelsteen vormen voor je Inwijdingspad helpt je hierbij. Breng je scheppingskracht in je universele Liefdeshart en Avalon God/Godinnen Bewustzijn. Angst om overheerst of beïnvloed te worden, snel terugtrekken, te kwetsbaar of passief zijn, transformeert. Ook kan (on)macht rondom seksualiteit oplossen. Je Godenbewustzijn, Het oorspronkelijke Egypte, Avalon met “the Lady of the Lake” en Merlin worden één met jou, met je Gaven en helderheid!
Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"
07-06-2018
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00
Workshop: OT 308-2018
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
Hoe wordt je huis een krachtplaats en je aura een lichtvortex?
09-06-2018
10-06-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €367.00
Workshop: 2018-042
Behoort tot opleiding: MHRC, VPZ, AH, HM, Nat (ook zonder opleiding te volgen)
Joke activeert tijdens deze sjamanen-aardehaler cursus, samen met de Bovenwereld, je oorspronkelijke Natuureenheid. Hierdoor kun je vanuit je lichaam, paradijselijke energie, maar ook negatieve omgevingsstralingsenergie voelen, lokaliseren met de wichelroede en waar nodig ontstoren. Tevens leer je meer vanuit je buikgevoel en lichaam aan te voelen. Je leert werken met je subtiele zielsgevoeligheid en komt uit je hoofd.Je hoort over de oorspronkelijke gebiedsenergie en leert dat je om een bepaalde reden in dat gebied woont. Je onderzoekt je huis en aura op aardstralen, waterlopen, entiteitpoorten, electrosmog, sferenbelasting, kosmische straling en diepe aarde belasting. Je ontwikkelt meer buikgevoel en een fijne woonomgeving!
Channeling, healing in de basischakra tuin v.d. Elohim Krachtplaats
€ 26,00 Prijs is inclusief dagbezoek helende tuinen en thee
10-06-2018
10-06-2018
14.00-15.00 uur
Manifestatiekracht, Power of One. Je kruin wordt een met je basis. Je brengt je Godvonk, je engel op aarde. Scheppen en doen vanuit Zijn. Je kunt meedoen aan de 60 min. tuinactivatie of de hele workshopdag. Ruiten A Kanaal W1 nr 26, 9566 TL Veelerveen. E: info@elohim-centre.org T:0597 541539 Wees 10 min. tevoren aanwezig in de tuin. Entreekaartje kopen;13.15 uur. Water en kristallen mogen worden meegenomen om te worden opgeladen met de nieuwste energie.
Kristallijnen Tantrisch Verbindingsweekend
16-06-2018
17-06-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €297.00
Workshop: 2018.W13
Behoort tot opleiding: RHR (ook zonder opleiding te volgen)
Stapje voor stapje open je in je kristallijnen wezen en kan het er Zijn. Omdat je het beter leert kennen tijdens de workshop. Je voelt je passie steeds meer, realiseert je dat jij Liefde Bent, je voelt je mooi en je gaat van je lichaam houden. Je ervaart tijdens de workshop hoe mooi het is als je je diepst weggestopte en mooiste wezen weer op de voorgrond kunt zetten en kunt delen met anderen. Seksueel en op welke andere manier dan ook. Hoe prachtig het is als je je wezen voelt, inbrengt en beschermt in de uitwisseling in je interne en externe relaties
Ego & Essentie live/online "Hoe blijf je trouw aan je ziel en ware Zelf te midden van vrienden en familie"
23-06-2018
19.00 - 20.00 uur
€15.00
Workshop: 2018-M01
Hoe luister jij naar je zielslagen te midden van familie, vriendschappen en kennissen? Hoe meer je leeft vanuit je ziel en ware Zelf des te meer je hierin uitdagingen tegenkomt. Lang niet iedereen en misschien zelfs niemand begrijpt je altijd. Snappen niet waar je mee bezig bent, hoe je kijkt en denkt. Ze willen misschien graag je bevestiging, je luisterend oor voor al hun verhalen en problemen terwijl dit in jou al lang niet meer op die manier nog zo leeft. Tijdens deze avond gaan we hier dieper op in en ontvang je inzichten en handreikingen hoe je hiermee omgaat.
Tweelingstraal, Heilig Huwelijk, complementair mnl-vrl Bewustzijn
23-06-2018
24-06-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €348.00
Workshop: 2018.HH39
Behoort tot opleiding: MHRC, VPZ, RHR (ook zonder opleiding te volgen)
Van tweelingmaatje tot tweelingstraal. Hoe we door het universum reisden, androgyn waren, afsplitsten en elkaar soms nu weer tegenkomen. Ervaar de helende en aanvullende kwaliteiten van het overkoepelend Bewustzijn-Hart van je complementaire deel. Diepgaand aangetrokken tot je tweelingziel, meer dan ooit geraakt? Een liefde van lichaam en ziel waar geen houden meer aan is? Heling op het Heilig Huwelijk in jezelf en op je mannelijke en vrouwelijke kant tot aan de Bron middels al je 12 zielendelen en zielengroepen. Vragen kunnen worden gesteld en er is ruimte voor persoonlijke readings, deelrondjes en je krijgt tips over hoe hiermee om te gaan in het dagelijks leven. Een workshop met Joke EZiam Nootebos en Willeke Jansen
Channeling, healing in de Tweelingstraal & Heilig Huwelijk tuin v.d.Krachtplaats
€ 26,00 Prijs is inclusief dagbezoek helende tuinen en thee
24-06-2018
24-06-2018
14.00-15.00 uur
Draag bij a.d. mannelijke en vrouwelijke eenheid in de wereld en jezelf. Bron en hoofd in buikgevoel. Tweelingziel relaties. Herhalingspatroon in relaties? Geen steun voor je kwetsbaarheid, hart, intuitie en bedoelingen? Ziet niet je echt helemaal? Afsluiten, terugtrekken, trekken en duwen, agressie, oneerlijkheid of niet volledig open zijn i.d. relatie? Hoe vind je waar geluk? Seks los van geestelijk intimiteit of hartsverbinding? (N)iemand die naar je verlangt? Hoe blijft aantrekkingskracht? Wat als je je tweelingziel ontmoet? Je kunt meedoen aan de 60 min. tuinactivatie of de hele workshopdag. Ruiten A Kanaal W1 nr 26, 9566 TL Veelerveen. E: info@elohim-centre.org T:0597 541539 Wees 10 min. tevoren aanwezig in de tuin. Entreekaartje kopen;13.15 uur. Water en kristallen mogen worden meegenomen om te worden opgeladen met de nieuwste energie.
Groepshealing avond, live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
28-06-2018
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00
Workshop: OT 309-2018
Behoort tot opleiding: MHRC, VPZ, RHR (ook zonder opleiding te volgen)
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen
30-06-2018
01-07-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €372.00
Workshop: 2018-99
Behoort tot opleiding: HM, Nat (ook zonder opleiding te volgen)
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken.Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
Channeling, healing in de Hartchakra tuin v.d. Elohim krachtplaats
€ 26,00 Prijs is inclusief dagbezoek helende tuinen en thee
30-06-2018
30-06-2018
14.00-15.00 uur
Transmissie in de Hartchakra krachttuin; oneindige Liefde, het mnl en vrl hart belichamen. Hartepijn helen. De nieuwste energie voor ons hartchakra. De kosmische Hart-Straal en Weegschaal. Ruiten A Kanaal W1 nr 26, 9566 TL Veelerveen. E: info@elohim-centre.org T:0597 541539 Wees 10 min. tevoren aanwezig in de tuin. Entreekaartje kopen;13.15 uur. Water en kristallen mogen mee om te worden opgeladen met de nieuwste energie.
Channeling, healing in de Draken-Elementen tuin v.d. Elohim Krachtplaats
€ 26,00 Prijs is inclusief dagbezoek helende tuinen en thee
01-07-2018
01-07-2018
14.00-15.00 uur
Je kunt meedoen aan de 60 min. groepshealing in de zelfrealisatie tuinen. Ruiten A Kanaal 26, 9566 TL Veelerveen. E: info@elohim-centre.org T: +31 (0) 597 541539 Wees 10 min. tevoren aanwezig in de tuin. Entreekaartje kopen in de kristalwinkel.
Groeps natuur retraite & stilte retraite; Ervaar wie je Bent in de stilte van Zijn
05-07-2018
06-07-2018
07-07-2018
08-07-2018
vroegboekprijs €390.00
Workshop: 2018.W03
Tijdens deze natuur retraite en stilte retraite wordt je hoofd stiller en ervaar je de eenheid van de ware natuur en moeder natuur. Kortom het geluk van je ware Zelf. Het zijn de meest waardevolle en belangrijke momenten in je leven. Niets maakt je meer gelukkiger dan als je ego-ikje, doener en denker oplossen in Al-Eenheid en de puurheid van Zijn. Het loslaten van rollen en ‘social talk’ en de energie van de Elohim Krachtplaats met het Lemurische bos en de Inwijdingstuinen zijn daarbij heel hulpzaam en laten je voelen Wie je werkelijk Bent.
Tijdens de Zomervakantie zijn wij geopend
07-07-2018
02-09-2018
7D Groepshealing avond, live/online "Verruim je mind en hart met Magic Power en je lichtmeesterbewustzijn"
12-07-2018
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00
Workshop: OT 310-2018
Behoort tot opleiding: Merlyn, VPZ, HM (ook zonder opleiding te volgen)
De transmissie activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht zullen we gaan leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielegroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. Ook het met Magic Helende Merlinbewustzijn zal indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap gaat vervolgens samenwerken met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat. De transmissie zal daarbij helpen.
Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats
14-07-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €128.00
Workshop: 2018.W19
Tijdens deze dag op de hogere dimensionale Elohim krachtplaats kun je voelen hoe deze je eigen essentie naar voren haalt voorbij je ik-gevoel. Het laat je voelen wie je werkelijk bent, in eenheid met Gaia en de Bovenwereld. Je ontvangt healingen in de tuinen en er is ruimte voor persoonlijke vragen en je ontvangt coaching en reading. Deze dag kan een heel bijzondere en verlichtende ervaring voor je zijn. Het zal je hoe dan ook dieper in essentie raken.
15-07-2018: Open dag grootste edelsteen en spirituele aura-reading winkel van het Noorden
15-07-2018
10.30-16.00 uur
Module:
Laat je verrassen door de bijzondere wereld van edelstenen en kristallen in de grootste edelsteen en spirituele aura-reading winkel van het Noorden. Laat je tijdens de open dag adviseren welke edelsteen of tinctuur het best bij jou past. Of neem een gewoon een kijkje tussen de honderden mineralen en kristallen.
Engelen en lichtmeester bijeenkomst
28-07-2018
13.30-16.30 uur
vroegboekprijs €45.00
Workshop: 2018.L2
Je ontvangt informatie over de engelensfeer, wat hun taak is en hoe ze in het dagelijks leven jou kunnen ondersteunen. Enkele engelen en lichtmeesters zullen we bespreken en daarvan de helende energie ervaren. Je trekt je eigen engelenkaart en mag persoonlijk readingsvragen over je werk, relatie of privé stellen.
Groepshealing avond,live/online "Activeer je 7D kosmisch Zelf, Farao-Ra-Deva-bewustzijn in zonnevlecht en innerlijk kind
09-08-2018
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00
Workshop: OT 311-2018
Behoort tot opleiding: MHRC, VPZ, HM (ook zonder opleiding te volgen)
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats
18-08-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €128.00
Workshop: 2018.W23
Tijdens deze dag op de hogere dimensionale Elohim krachtplaats kun je voelen hoe deze je eigen essentie naar voren haalt voorbij je ik-gevoel. Het laat je voelen wie je werkelijk bent, in eenheid met Gaia en de Bovenwereld. Je ontvangt healingen in de tuinen en er is ruimte voor persoonlijke vragen en je ontvangt coaching en reading. Deze dag kan een heel bijzondere en verlichtende ervaring voor je zijn. Het zal je hoe dan ook dieper in essentie raken.
Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
01-09-2018
02-09-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €372.00
Workshop: 2018-3333
Behoort tot opleiding: VPZ (ook zonder opleiding te volgen)
Egyptische en Druïdische Inwijdingen: Sekhmet brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor brengt universele Liefde en mededogen in je hart en hartgevoel. Hartepijn verdwijnt> Het open wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid. Horus brengt je de initiatie voor je Zijnsstaat en Kosmische Kennis. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam, eeuwige gezondheid, Heldere Gaven, Al-Eenheid
Live/online satsangavond met Joke; "Leeg, wazig, vergeetachtig, houvast aan jezelf kwijt"
01-09-2018
19.00-20.00 uur
€19.50
Module: 2018 satj 2
Zo nu en dan voel je je wazig, kun je je minder focussen, ben je vergeetachtig; wat is er aan de hand? Hoe je jezelf altijd zag en kende, je zekerheid daarin vond, dat lijkt nu te verdwijnen. Het voelt steeds onduidelijker en je voelt je misschien anders of leger en kunt er de vinger niet opleggen... Je voelt je van tijd tot tijd verward, zo'n kip zonder kop... Alles lijkt zich te veranderen maar je hebt er geen vat op. Ondanks al je spirituele ontwikkeling, voel je je Lichtwezen of Goddelijke Essentie niet, en is je gewone zelf meer op de voorgrond...
Channeling, healing i.d. helende tuin v.d. Piramide, Sekmet, Hathor, Isis, Horus
€ 26,00 Prijs is inclusief dagbezoek helende tuinen en thee
02-09-2018
02-09-2018
14.00-15.00 uur
Bron inwijding en initiatie met de grote Vuur Geesten en Windrichtingen. Transformatie persoonlijk zelf in Ware Natuur aangaande relaties, seksualiteit, onzekerheid, eigen belang, mind, kracht en kwetsbaarheid. Non dualiteit en verlichting. Aards en Geestelijk Vuur worden een. De nieuwste energie wordt binnengebracht. We zullen onszelf minder verliezen in aangepast gedrag rondom de verwachtingen en behoefte van onze omgeving. Je kunt meedoen aan de 60 min. tuinactivatie of de hele workshop.
Ruiten A Kanaal W1 nr 26, 9566 TL Veelerveen. E: info@elohim-centre.org T:0597 541539 Wees 10 min. tevoren aanwezig in de tuin. Entreekaartje kopen;13.15 uur. Water en kristallen mogen worden mee om te worden opgeladen met de nieuwste energie.
Groepshealing avond, live/online "8D meesterschap, grote Liefde, volledige eenheid en rust zakken in buik en basis"
06-09-2018
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00
Workshop: OT 312-2018
Behoort tot opleiding: Sat (ook zonder opleiding te volgen)
Bij het indalen van je 8 dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Draken energie worden actief. Het uplift en harmoniseert je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter en krachtiger gaat voelen!
Live/online Satsang met Joke; emotionele spanningen in relaties en met de kinderen tijdens je Ontwakingsproces
08-09 2018
19.00-20.00 uur
€19.50
Module: 2018 satj 4
De online satsang met Joke gaat deze keer over emotionele spanningen in relaties en met de kinderen tijdens je spirituele Ontwakingsproces. Je kent je ware zelf en essentie maar emoties zijn er ook nog. Als er echt iets is, dan is de emotie ook veel sterker en vaak barst de bom sneller. Het zet relaties meer dan ooit op scherp. Maar hoe zit dat dan met je ziel en Lichtwezen, met je Goddelijke Essentie?
Kosmisch Vuur 1
08-09-2018
09-09-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €372.00
Workshop: 2018-014
Behoort tot opleiding: RO, MHRC, KKM, HSP, VPZ, RHR, AH, HM (ook zonder opleiding te volgen)
Kosmisch Vuur is de basis om DNA-, galactisch-, kosmisch healer- reader en zelfrealisatie coach te worden maar je kunt het ook voor jezelf doen. Je volledig potentieel met al je zieledelen zal activeren. De 12 Kosmische Stralen brengen voelbaar je 12+1 lichtlichamen (uit andere dimensies). Helderzien, heldervoelen, kosmische kennis en genezende Gaven ankeren in je lichaam door helend Liefdeslicht uit Bovenwereld en de Aarde (Shekinah). Lastige emoties, relaties, voorouderpatronen en DNA zuiveren voelbaar. Universele Liefde, een groot Bewustzijn, innerlijke Kracht en helende Gaven verdiepen. Ook leer je hoe je zelf de Kosmisch genezende Straal Eternal Healing Light uit je lichaam kunt channelen.
Channeling, healing in de Kruin chakra tuin v.d. Elohim Krachtplaats
€ 26,00 Prijs is inclusief dagbezoek helende tuinen en thee
09-09-2018
09-09-2018
14.00-15.00 uur
Aardse en kosmische mens worden een, net als kruin en basis. Hoogste doel wordt wakker. Kosmisch Zelf, Lichtheid belichamen, helderweten, uitlijning en communicatie met Bron en Bovenwereld, inspiratie. Neem warme (regen)kleding en laarzen mee. Doe mee aan dit uur of neem deel aan de hele dagworkshop. Ruiten A Kanaal W1 nr 26, 9566 TL Veelerveen. E: info@elohim-centre.org T:0597 541539 Wees 10 min. tevoren aanwezig in de tuin. Entreekaartje kopen;13.15 uur. Water en kristallen mogen worden meegenomen om te worden opgeladen met de nieuwste energie.
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
15-09-2018
16-09-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €372.00
Workshop: 2018-022
Behoort tot opleiding: HSP, VPZ, AH, Nat (ook zonder opleiding te volgen)
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
Ego & Essentie live/online "Onthecht je mind en leef zorgeloos!"
15-09-2018
19.00 - 20.00 uur
€15.00
Workshop: 2018-M03
Leef je zorgeloos? In het NU? In vrede met wat er is en waar je bent? Of ratelt jouw hoofd de hele dag door en geloof je dat je al die gedachten bent? Voel je hierdoor soms ook spanningen of stress? Is er een verlangen je gedachten en de ego-ik-ruis te doorzien? Mindfulness te leven en te ervaren wie je ben vanuit je essentie?
Channeling, healing in het Trollenbos v.d. Elohim Krachtplaats
€ 26,00 Prijs is inclusief dagbezoek helende tuinen en thee
16-09-2018
16-09-2018
14.00-15.00 uur
Weg van Bevrijding en oplossen ego-ik identificatie met een lach. De Trollen eten voelbaar je problemen. Je kunt meedoen aan dit uur of de hele workshopdag meedoen. Ruiten A Kanaal W1 nr 26, 9566 TL Veelerveen. E: info@elohim-centre.org T:0597 541539 Wees 10 min. tevoren aanwezig in de tuin. Entreekaartje kopen;13.15 uur. Water en kristallen mogen worden meegenomen om te worden opgeladen met de nieuwste energie.
Magic Merlin Healer Class, Druïdische en Global Healing
22-09-2018
23-09-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €372.00
Workshop: 2018-43
Behoort tot opleiding: Merlyn, MHRC, VPZ, AH, HM (ook zonder opleiding te volgen)
Elohim Merlin weekendopleiding,zo bijzonder en indrukwekkend! Voor jezelf, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Werken met Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. En toch heel serieus. De in jouw systeem rechtstreeks uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven. Tip doe vooraf andere Elohim workshops.
Channeling, healing in de Merlin/Merlina helende tuin v.d. Elohim Krachtplaats
€ 26,00 Prijs is inclusief dagbezoek helende tuinen en thee
23-09-2018
23-09-2018
14.00-15.00 uur
Merlin, Merlina, Graal, Maagd, bl violette kosmische Straal, activatie en transmissie. Zuivert oud karma. Brengt Meesterschap, Goddelijke magie, creatiekracht en het speelse kind. Je krijgt de mooiste krachten aangereikt! Je kunt meedoen aan dit uur of de hele workshopdag meedoen. Ruiten A Kanaal W1 nr 26, 9566 TL Veelerveen. E: info@elohim-centre.org T:0597 541539 Wees 10 min. tevoren aanwezig in de tuin. Entreekaartje kopen;13.15 uur. Water en kristallen mogen worden meegenomen om te worden opgeladen met de nieuwste energie
Kosmisch Vuur 2: Kosmisch Healer, Draken en Meesterschap
28-09-2018
29-09-2018
30-09-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €614.00
Workshop: 2018-031
Behoort tot opleiding: RO, MHRC, HSP, VPZ, AH, HM
Vereiste toegangsworkshops: 014
Doe eerst Kosmisch Vuur1. Je ontvangt dan in deze workshop KV2 krachtige initiaties in Moeder Aarde, je eenheidliefdesstaat en je verbinding met de Bovenwereld en Jezus/Sananda. Met de kosmische Stralen word je multidimensionaal (draken) Healer, kosmisch meester en kanaal. Het kristallijnen Goudentijdsgrid en alle 12 kosmische Stralen worden ook voelbaar geïnstalleerd op een grote Lemurische kristal die je na afloop mee naar huis neemt. Het kristal brengt voortdurend de hogere trillingen in huis. Op je water, gas, licht en computer en de sfeer. Alles wat je doet, eet, drinkt, het water van je douche enz, doet je baden in positieve energie, meer levensgeluk en je levensbestemming.
Ego & Essentie avond incl. persoonlijke Master Healing en Reading
29-09-2018
19.00-20.30 uur
€18.50
Workshop: 2018.W15
Tijdens deze avond van "ego naar essentie" ontvangen deelnemers mogelijk een persoonlijke Master healing en reading. Soms op bepaalde ingebrachte thema’s en anders op dat wat komt. Ook kan er een korte geïnspireerde lezing plaatsvinden. Door de healing in het groepsveld aanwezig zul je meer en meer ontwaken in wie je werkelijk bent en kun je ervaren hoe het is te leven vanuit je buikgevoel. In plaats vanuit de leiding van je hoofd. Leven vanuit je essentie komt meer op de voorgrond en zal mogelijk een positieve verandering in je leven gaan geven. Je omgeving zal kunnen veranderen, relaties en werk keuzes worden duidelijker. Zet jij de stap?
Channeling, healing in de Keel chakra tuin v.d. Elohim Krachtplaats
€ 26,00 Prijs is inclusief dagbezoek helende tuinen en thee
29-09-2018
29-09-2018
14.00-15.00 uur
Nieuwste energie v.d. keelchakra. Controle en overgave. Uiten en Neerzetten. In je Meesterschap gaan staan, alle basisangst loslaten. Je kunt meedoen aan de 60 min. tuinactivatie of de hele workshop. Ruiten A Kanaal W1 nr 26, 9566 TL Veelerveen. E: info@elohim-centre.org T:0597 541539 Wees 10 min. tevoren aanwezig in de tuin. Entreekaartje kopen:13.15 uur.
Channeling. healing i.d. zonnevlecht Krachttuin; Gele kosmische Straal en Leeuw
€ 26,00 Prijs is inclusief dagbezoek helende tuinen en thee
30-09-2018
30-09-2018
14.00-15.00 uur
Wees tijdig aanwezig. Kaartjes kopen kan vanaf 13.15 uur. Onder je stoel, in de tuin, mag je jouw edelstenen of meegenomen water op laten laden. Krachtige transmissie voor nieuwste energie voor zonnevlecht en het indalen van ons hoogste licht in ons gedrag, denken, handelen en zijns-staat. Lichtmeesters en engelen in persoonlijkheid openen. Ruiten A Kanaal W1 nr 26, 9566 TL Veelerveen. E: info@elohim-centre.org T:0597 541539 Wees 10 min. tevoren aanwezig in de tuin. Entreekaartje kopen;13.15 uur. Water en kristallen mogen worden meegenomen om te worden opgeladen met de nieuwste energie.
Tijdens de Herfstvakantie zijn wij geopend
13-10-2018
28-10-2018
Online cursus “Word de Liefde die je Bent”
17-10-2018
31-10-2018
14-11-2018
28-11-2018
12-12-2018
19.00-20.30 uur
vroegboekprijs €175.00
Workshop: 2018.W20
Wil je nog meer van jezelf gaan houden? Zijn er nog momenten in je leven waarop je jezelf wegcijfert, teveel aanpast, aan de kant zet, niet genoeg vraagt aan anderen en jezelf niet alles gunt? Zou jij wensen dat het leven je toelacht? Een diepe glimlach in jezelf willen ervaren? Rust en vertrouwen voelen en ervaren dat je Liefde bent? Heb jij moeite om je plek in te nemen of je zielepad echt te volgen? Moeite om te voelen wat je werkelijk wilt en voelt? Via online groepshealingen met kruidentincturen en ruimte voor readingvragen zul je merken dat je steeds meer oordeelloos van jezelf gaat houden. Dat je steeds meer zult verruimen, je meer Liefde wordt en je hart, lichaam en innerlijk kind zich voelbaar verder openen.
Groepshealing avond, live/online "5-13 D Godrealisatie"
18-10-2018
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00
Workshop: OT 313-2018
Behoort tot opleiding: VPZ (ook zonder opleiding te volgen)
Een mindshift laat ons leven vanuit ons buikgevoel, zonder verhalen en controle. De healing en channeling voert naar zelfrealisatie en verlichting. Oordeel over onszelf en anderen lost voelbaar op in meesterschap door het downloaden van je hogere dimensionale lichtlichamen tot en met de Al-eenheid van je Goddelijke Vonken groep. Meesters komen binnen als Marie Magdalena, Sanat Kumara, Merlin, de Arcturians. Allen helpen ze je bij je transformatie. Na de transmissie zullen we minder ego-ik-gevoel ontlenen aan onze standpunten, gevoelens of daden en ons bewuster worden van ons ware Zelf en innerlijke Divine. Een geestelijker leven, egoloosheid, wijgevoel en hogere Waarheid ontstaan.
Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn
27-10-2018
28-10-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €372.00
Workshop: 2018-061
Behoort tot opleiding: MHRC, VPZ, HM (ook zonder opleiding te volgen)
De workshop brengt je met een grote Licht-Liefde Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en te gebruiken tot in je buik. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste en praktische Zelf.
Ego & Essentie live/online avond "Zelfliefde en eigenwaarde"
27-10-2018
19.00 - 20.00 uur
€15.00
Workshop: 2018-M02
Voel jij een gevoel van waardering, tevredenheid en liefde voor jezelf? Ben je helemaal gelukkig met de persoon die jij bent? Ben jij je eigen beste maatje? Of voel je je nog vaak onzeker? Wijs jij jezelf af? Ontbreekt het je aan eigenwaarde?? Heb je oordelen over jezelf hoe je de dingen doet of hoe je je voelt? Moet je nog veel van jezelf en wil je aan jezelf werken om te veranderen en anders te zijn?
Wintertijd! De klok 1 uur achteruit zetten
28-10-2018
Channeling, healing in de Pillar of Light Sekinah tuin v.d. Elohim Krachtplaats
€ 26,00 Prijs is inclusief dagbezoek helende tuinen en thee
28-10-2018
28-10-2018
14.00-15.00 uur
Draagmoeder, baarmoeder v.d. nieuwe wereld, Sekinah, de zachte Goddelijke liefde-veiligheid en de bedding voor eigen en co-creerende Krachten, ophalen. Volledig potentieel aan Goddelijke Gaven, als Pillar of Light activeren om te schenken in goedheid aan de wereld. Vrede, Zijn, zachtheid, gezondheid, verlichting. Nieuw Lemurie, eenhoorn, Paradijs, Gouden Tijd in eigen buik. Je kunt meedoen aan de 60 min. tuinactivatie of de hele workshopdag. Ruiten A Kanaal W1 nr 26, 9566 TL Veelerveen. E: info@elohim-centre.org T:0597 541539 Wees 10 min. tevoren aanwezig in de tuin. Entreekaartje kopen:13.15 uur.
Geheelde relaties en seksualiteit, mannelijkheid en vrouwelijkheid op diepgaand zielsniveau
10-11-2018
11-11-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €372.00
Workshop: 2018-038
Behoort tot opleiding: MHRC, HSP, VPZ, RHR (ook zonder opleiding te volgen)
Voor koppels, singles en relatie healers/coaches. Herhalingspatroon in relaties; niet kunnen krijgen, verlangen, steeds opnieuw hoop of afstandelijkheid in intimiteit? Niet gezien of begrepen worden in innerlijke schoonheid, kwetsbaarheid, kristallijnen zelf en goede bedoelingen? Ware liefde en seksualiteit openen zich niet volledig? Karma? Leer en oefen hoe je relaties, inclusief die met jezelf en elkaar, op alle lagen heel en mooi maakt. Richt de ander zich teveel of te weinig op jou? Hoe moet het verder met je tweelingziel? Leer alles over mannelijke en vrouwelijke eenheid en het Heilig Huwelijk en ontvang zo mogelijk een korte persoonlijke reading van Joke.
Groepshealing avond, live/online "Je Levensbestemming, kosmische flow en 12 dimensionale ziel"
15-11-2018
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00
Workshop: OT 314-2018
Behoort tot opleiding: HSP, VPZ (ook zonder opleiding te volgen)
Activeer je 12 dimensionale lichtlichaam, je Droom en Creatiekracht. Versla je ikjes-beschermende-pijn-draken! Lichtmeester Seraphis Bey en Draken helpen oude genetische+ zielengroeppatronen, religies, seksuele pijnen en onmacht uit dit en vorige levens verwijderen. Kom los van relatiekarma. Wordt Eénheid, Vrijheid, dienstbaar. Kosmische flow, het Leven lacht je toe, Vrij voelen ook tijdens aardse verantwoordelijkheid, relaties en verplichting. Wordt angstloos en ga alles aan. Ontwikkel sterke krachten in keel- en voorhoofdchakra en schep vanuit je oorspronkelijke Essentie voor jezelf en je mensen. Gebruik je voorstellingsvermogen en helder magnetisch spreken. Van alleen naar Al-Een.
Healing-reading workshop: haralijn, vloeken, karmaknopen, Kosmische blauwdruk
17-11-2018
18-11-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €372.00
Workshop: 2018.052
Behoort tot opleiding: RO, MHRC, VPZ (ook zonder opleiding te volgen)
Healing, reading op je Haralijn, karmaknopen, chi, levensdoel, DNA, vloeken, zielsafspraken en kosmische blauwdruk. Indaling Gods Vonk. Aarden kosmische zelf, Christushart en eenheidsbewustzijn. Aardse veiligheid, zekerheid en Goddelijke Stroom verbeteren. Schuld en angstgevoelens uit verleden levens déprogrammeren en kosmische poorten openen tot aan je Oorsprong. Herhalingslussen stoppen.
Ego & Essentie avond incl. persoonlijke Master Healing en Reading
17-11-2018
19.00-20.30 uur
€18.50
Workshop: 2018.W16
Tijdens deze avond van "ego naar essentie" ontvangen deelnemers mogelijk een persoonlijke Master healing en reading. Soms op bepaalde ingebrachte thema’s en anders op dat wat komt. Ook kan er een korte geïnspireerde lezing plaatsvinden. Door de healing in het groepsveld aanwezig zul je meer en meer ontwaken in wie je werkelijk bent en kun je ervaren hoe het is te leven vanuit je buikgevoel. In plaats vanuit de leiding van je hoofd. Leven vanuit je essentie komt meer op de voorgrond en zal mogelijk een positieve verandering in je leven gaan geven. Je omgeving zal kunnen veranderen, relaties en werk keuzes worden duidelijker. Zet jij de stap?
Groepshealing avond, live/online "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"
06-12-2018
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00
Workshop: OT 315-2018
Behoort tot opleiding: Merlyn, MHRC, HSP, VPZ, HM (ook zonder opleiding te volgen)
Je leert je subtiel kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen. Je leert ervoor op te staan en het tot je kracht te maken. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe uitstraling. Daarop zal in je toekomst met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat er iets bijzonders in je uitstraling gebeurt. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. Ontwaken en verlichting komen dichterbij.
Kerstvakantie!
15-12-2018
01-01-2019
Van 15 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team

Live/online satsangavond met Joke "Wat belemmert jou te zijn Wie je Bent"
05-01-2019
19.00-20.00 uur
€19.50
Module: 2019-Satj
Satsang met Joke ElZiam Nootebos. Wat belemmert jou te zijn Wie je Bent? Welk personage speel je? Een goede of slechte vader, moeder, collega of partner?... Staat je ikje aan het roer of je ware zelf; dit zal zichtbaar zijn in wat er naar je toe komt ... Waar jouw energie en gedachten zich oprichten spiegelt de buitenwereld, verwrongen of mooi ... De relatie tot je vader, je geest en manifestatiekracht en je moeder tot je zijnsstaat. Als je jezelf als ikje kunt accepteren, je diepste angsten, rollen, maskers en schaduwzijden kunt beLichten, dan gaat je levensrichting resoneren met je hartewensen.
Leer 13 dimensionaal kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven
05-01-2019
06-01-2019
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €389.00
Workshop: 2019-018
Behoort tot opleiding: KKM, AH, Nat (ook zonder opleiding te volgen)
Tijdens de kristal-en kennis-energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van edelstenen komt, naast therapeutische edelsteenkennis, aan bod. Wil je leren invoelen en readen op de ongeziene subtiele en wonderschone energie-lagen van kristallen en hun 13 kosmische dimensies? Voor jezelf of in je beroep? Ontwikkel je intuïtie, gevoeligheid en toepassingen op edelsteen gebied. Geef en ontvang tevens multidimensionale kristalhealingen!
Groepshealing avond, live/online "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
10-01-2019
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00
Workshop: OT 301-2019
Behoort tot opleiding: Merlyn, HM, Sat (ook zonder opleiding te volgen)
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
12-01-2019
13-01-2019
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €379.00
Workshop: 2019-212
Behoort tot opleiding: Merlyn, MHRC, HSP, VPZ, RHR, HM (ook zonder opleiding te volgen)
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Voel je je anders, hoor je er diep van binnen niet bij? Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten voor jezelf en een betere wereld.
Thema avond “Hoe zorg je nu in het dagelijks leven dat je je kristallijnen zelf nooit meer kwijt raakt?”
12-01-2019
19.00-20.30 uur
vroegboekprijs €18.50
Workshop: 2019.W05
Nu ben je zo prachtig mooi open gegaan in je Kristalijnen Zelf, je voelt en weet dat dat is wie je Bent. Zo subtiel voelend en onbeschrijflijk mooi. Zo stralend en Licht. Wat een schoonheid! Tegelijkertijd kan het heel kwetsbaar zijn om dit te laten zien in het bijzijn van anderen. Zij zien en voelen het misschien niet en walsen er zo overheen. Hoe neem je dan wel deze lagen mee in je dagelijks leven? Hoe draag je er nu zorg voor dat je dit nooit meer hoeft te verloochenen, kwijt hoeft te raken of aan de kant te zetten? Hoe bekrachtig je jeZelf hierin en hoe zet je het om in je Kracht en leef je het voor?
Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren
20-01-2019
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €168.00
Workshop: CHI 2019
Behoort tot opleiding: MHRC, HSP, VPZ, HM, Nat (ook zonder opleiding te volgen)
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je daarmee voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitailiteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen en energiezuigers hekennen. Tijdens deze multidimensionale workshop met Joke leer en oefen je healingsvaardigheden voor jezelf en/of een goede healer reader praktijk.
Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn
26-10-2019
27-10-2019
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €379.00
Workshop: 2019-061
Behoort tot opleiding: MHRC, VPZ, HM (ook zonder opleiding te volgen)
De workshop brengt je met een grote Licht-Liefde Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en te gebruiken tot in je buik. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste en praktische Zelf.
Geheelde relaties en seksualiteit, mannelijkheid en vrouwelijkheid op diepgaand zielsniveau
02-11-2019
03-11-2019
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €379.00
Workshop: 2019-038
Behoort tot opleiding: MHRC, HSP, VPZ, RHR (ook zonder opleiding te volgen)
Voor koppels, singles en relatie healers/coaches. Herhalingspatroon in relaties; niet kunnen krijgen, verlangen, steeds opnieuw hoop of afstandelijkheid in intimiteit? Niet gezien of begrepen worden in innerlijke schoonheid, kwetsbaarheid, kristallijnen zelf en goede bedoelingen? Ware liefde en seksualiteit openen zich niet volledig? Karma? Leer en oefen hoe je relaties, inclusief die met jezelf en elkaar, op alle lagen heel en mooi maakt. Richt de ander zich teveel of te weinig op jou? Hoe moet het verder met je tweelingziel? Leer alles over mannelijke en vrouwelijke eenheid en het Heilig Huwelijk en ontvang zo mogelijk een korte persoonlijke reading van Joke.
HSP therapeut, HSP coach, hooggevoelig, kristallijnen zelf: audiopakket met channelings - healings - E-learnings
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden.
€0.00
E-learningpakket: E KZ
Behoort tot opleiding: HSP (ook zonder opleiding te volgen)
Het E-learning pakket HSP Therapeut, HSP healer kun je ook los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding HSP Coach, HSP Healer met eindcertificaat.
E-Channeling - healing audio opname pakket: Opleiding Relatie Coach - Reading - Healing
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden.
€0.00
E-learningpakket: E RHRC
Behoort tot opleiding: RHR (ook zonder opleiding te volgen)
Het E-learning pakket Relatie coach, Healer Reader kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding Relatie Coach Healer Reader met eindcertificaat.
Elohim E-learning pakket Volledig Potentieel & Zelfrealisatie opleiding
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden.
€0.00
E-learningpakket: VPZ
Behoort tot opleiding: VPZ (ook zonder opleiding te volgen)
Het E-learning pakket Volledig Potentieel en Zelfrealisatie kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding met einddiploma.Tijdens de volledige beroepsopleiding tot Healer- Reader-Coach Volledig Potentieel en Zelfrealisatie leer je, voor het voeren van een eigen praktijk en/of je docentschap, te werken met vele vormen van Healing, Reading en Coaching op het gebied van Zelfrealisatie en het leven vanuit je volledig potentieel. Je volgt daarvoor verschillende korte (weekend-) opleidingen, workshop en het onderstaande pakket E-learnings. Deze verdiepen tevens je eigen zelfrealisatie en volledig potentieel
E-learningpakket Innerlijk kind, meesterschap en leiderschap
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden.
€0.00
E-learningpakket: E-ik
Het E-learning pakket Innerlijk kind kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding Master Healer Reader Coach met eindcertificaat. Door het innerlijk kind en je verleden te helen en vanuit zelfrespect en eigen warmte te leven vanuit je buik, ben je in staat meesterschap te verwerven. Reactieve reacties stoppen, je leert te functioneren en handelen vanuit het ware zelf. Mededogen, wij-gevoel, eenheidsgevoel, werken en verbinden vanuit de flow en leiderschap kunnen zich op gezonde wijze, samen met je innerlijk kind, ontwikkelen. 

Meer info over het Elohim Centre, de workshops en opleidingenWeten welke workshop of opleiding bij jou past?
Bel ons voor gratis readingsadvies op +31 (0) 597 541 539.


Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden tijdens feestdagen en vakanties

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Opleiding en workshopvoorwaarden
Disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken
Volg ons op Facebook

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn