De Helende zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos van Groningen & Drenthe

Direct, als je bij het spirituele centrum en de Elohim Krachtplaats van Groningen & Drenthe uit de auto stapt, voel je er de hogere dimensies en het ge-aarde licht van de 29 helende tuinen, chakratuinen en nieuwe tijd. Eerst bij aanvang van je wandeling voel je je nog gewoon, vaak voel je je vervolgens blijer worden en opent geleidelijk aan je ziel, hoger inzicht en ontspanning.

kernwoorden:
zelfrealisatie tuinen, spiritueel centrum, natuurwezens, leylijnen, lemurisch bos, helende tuinen, elohim krachtplaats, elohim healings centrum, edelsteenwinkel, chakra tuinen

elohim
Volg ons ook op:

   

De Helende zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos van Groningen & Drenthe

 

Bezoek in combi met 'n healing-reading, massage of chakra kristallegging?
Informeer en reserveer voorafgaand! T: +31 (0) 597 541539
 


Groene Elohim Krachtplaats van Nederland, Groningen en Drenthe

Direct, als je bij het spirituele centrum en de Elohim Krachtplaats van Groningen & Drenthe uit de auto stapt, voel je er de hogere dimensies en het ge-aarde licht van de 29 helende tuinen, chakratuinen en nieuwe tijd.  Eerst bij aanvang van je wandeling voel je je nog gewoon, vaak voel je je vervolgens blijer worden en opent geleidelijk aan je ziel, hoger inzicht en ontspanning.

Vrouw bij lem bos.jpg

28 Soorten helende bezoekers tuinen
De natuurspirits en Elohim-engelen van de verschillende tuinen en het Lemurisch bos, die zich op de Krachtplaats bevinden, openen, helen en helpen voelbaar de bezoeker. Ook thuis, na afloop van een bezoek, gaat de healing verder. Vaak gaan de Lemurische engelen of natuurspirits mee naar huis. Oude patronen en belemmeringen welke het leven van je Ware Wezen, je oorspronkelijke goedheid, zieledoel en geheelde relaties, onbewust in de weg staan, laten los door de grote Lichtkracht. Bij elk volgend bezoek of langer verblijf verdiept zich je pad naar gezondheid en multidimensionale zelfrealisatie.

 


engel.jpg
De Elohim Krachtplaats
en helende tuinen resoneren tastbaar tot in de stof (!) op de zevende dimensie van Liefde-Eenheid welke zeer genezend en nog zeldzaam op aarde is. Dimensiesluiers zijn er dun, natuurwezens worden voelbaar (camera mee) en meerdere van je ziele-delen vinden er aarding.
Door herhaaldelijk bezoek aan de Krachtplaats en het openen van je ware zelf neemt contact met de ongeziene wereld en je hogere en subtiele Zelf, toe. Je hoogste Licht, Ware Natuur, oorspronkelijke goedheid, blijheid en wij-gevoel komen voelbaar op de voorgrond tijdens je bezoek.

 
13 Dimensionale Elohim Krachtplaats en zelfrealsatie tuinen voor de nieuwetijds Mens
De Elohim Krachtplaats, helende tuinen bezoekem of een verblijf en workshops brengen nooit platte kennis maar dragen alle 13 dimensies in zich. Ze brengen healings- en transformerende krachten voor je lichaam, ziel, geest en ware zelf.

De hogere dimensies (ook van de Elohim edelstenen en zelfrealisatie tincturen in de spirituele winkel) helpen je een kosmisch Mens en Meester te worden, die communiceert en functioneert in eenheid met de Bovenwereld en Moeder Aarde. Die “kanaal” is en heldere Gaven, geneeskracht en verruimd bewustzijn wil ontwikkelen en leren toepassen. De mens die op diepgaande, bezielde wijze leert omgaan met tincturen, edelstenen, relaties, gedrag en werk verkrijgt inzicht, liefde, scheppingskracht en geneeskracht tot in de hoogste geestelijke zowel als de fysieke dimensies. Hij ontwikkelt zijn volledig potentieel. De Elohim Krachtplaats, de tuinen, kristalwinkel en het Elohim Healings centrum helpen de nieuwetijds mens te Ontwaken om samen een wij-maatschappij te vormen.

Dieren, planten, natuurwezens een kruiden- en spirituele bomenroute
Er zijn in de Zelfrealisatie Tuinen meer dan 35 soorten vogels, waaronder de wielewaal en vele buizerds. Ook egels, fazanten, reeën, vossen, vlinders, eekhoorns en  steenmarters kom je soms tegen. Maar ook engelen en natuurwezens als je die kunt voelen of zien. Alles is bijzonder bezield, dat voel je ook aan de planten, edelstenen en het team. Ook kun je op de krachtplaats de  kruidenroute, geometrische vormen route of spirituele bomenroute wandelen.

Helende natuur workshops

Joke vertelt in de workshop "Hoe wordt je huis een krachtplaats en je aura een lichtvortex?" hoe bij jou thuis helende tuinen kunnen ontstaan.

Hoe je engelen, elfen, natuurspirits, trollen en kabouters kunt voelen, onderscheiden en zien leer je in de sjamanen workshop "Moeder Aarde, natuurwezens".

In de workshop "Edelsteentherapie" leer je de bezieling en helende eigenschappen van edelstenen en kristallen kennen en voelen.

Engelen, elfen natuurwezens

De Elohim Krachtplaats en helende bezoekers tuinen zijn reeds een stukje nieuwe Aarde. Engelen en elfen kunnen er voelbaar, zichtbaar en hoorbaar zijn. Lees meer
Klik hier voor meer informatie over de natuurwezens.

Je tuin dat ben JIJ

Je tuin dat ben JIJ

Alles dat we doen
doen we voortaan op sacrale wijze
Wij zijn het waarop we hebben gewacht!
Wij zijn onze tuin, de planten, haar insecten en voedsel! 
We zijn EEN HART met alle levende wezens!
Laten we zorgen dat we door liefde omringt zijn en liefde eten!

Je tuin dat ben JIJ
Spreek met alles dat daar in leeft
Voel haar!

Zelfrealisatie tuinen tincturen

De activatie en healing die ontstaat in elke helende zelfrealisatie tuin op de Elohim Krachtplaats is ook overgebracht op de verschillende zelfrealisatie tincturen. Samen brengen zij al je lichtlichamen en Goddelijke Essentie

 Geluidsfragment van het zomer kikkerkoor.

 


"Heerlijke tuinen. Bijzonder! Voel de spontane healingen die ik mag ontvangen heel goed. Ook het Lemurisch bos heel mooi en emotioneel!"

“De helende tuinen zijn uniek, zoiets heb ik nog nooit eerder zo sterk ervaren.”

“De tuinen zijn indrukwekkend en mooi. Valt veel te ontdekken!”

 “Een heel bijzondere, mooi verzorgde plek. Een inspirerend voorbeeld. Een plek voor mij om vaker terug te komen! Een plek waar aandacht is voor alle facetten en daardoor evenwichtig overkomt en dat kom ik niet zo vaak tegen”

“De tuinen zijn zeer bijzonder en indrukwekkend. Het voelt als thuiskomen. Paradijs op aarde.”


Vrouw in trollenbos.jpg  

tweelingstraal 2015.jpg

     
Vrouw bij fontein.jpg   vrouw in icosaeder 2.jpg

 


 


Regels tuinbezoek
Het is niet toegestaan te channelen of magisch werk in welke vorm dan ook te verrichten op de krachtplekken. De tuinen worden jaarlijks door de Divine Beïng van de Elohim Krachtplaats, Moeder Aarde, Engelen, Lichtmeesters, de Elohims en Joke ElZiam Nootebos en workshopdeelnemers, op de gewenste trilling gebracht en voorzien van specifieke poorten, vortexen, (licht)codes en lichtkrachten die voor de huidige tijd en nieuwe mens nodig zijn. Inbreng kan verstoring geven of tot energetische verschuivingen of schade aan de tuinen en het Lemurisch Bos leiden door een andere doelstelling.

 


Langer verblijf

Steeds meer mensen kiezen ervoor om één tot enkele weken door te brengen op de Elohim krachtplaats met haar helende zelfrealisatie tuinen.  Als gast op de camping, in de verhuurchalts, hostellerie met B&B of in het vakantiehuis.  Ook van de stilte-natuur-retreat, of de mogelijkheid tot intern meewerkend participeren wordt veelvuldig gebruik gemaakt door bezoekers die zich verdiepend willen ontwikkelen en willen bijdragen aan een nieuwe samenleving. Je kunt je verblijf daarnaast een extra verdieping geven door het boeken van een persoonlijk healing, reading, coaching, (massage) consult

 

Bed en breakfast Happiness voorkant pegasus met gast.jpg Vrouw op camping.jpg

 


Tuinchanneling kubus 2016 klein formaat.jpgTip; Jaarlijkse activaties in de helende Krachttuinen (en jezelf) bijwonen?
Zie siteagenda (zaterdag of zondag)

 

Tip: Jaarabbonnement zelfrealisatie tuinen en Lemurisch Bos
Wil je vaker langskomen? Maak dan gebruik van een jaar abonnement


Wi-Fi

Bij het Elohim Centre hebben we al het zekere voor het onzekere genomen en de wifi jaren geleden al  vervangen door het oorspronkelijke bedraade internet systeem zodat we nauwelijks straling hebben in de tuinen.
Om toch aan de vraag van verblijvende gasten te beantwoorden is een minder sterk stralende wifi in het gastenverblijf-B&B Happiness, met een uit en aan knop, geplaatst voor diegenen die daar overnachten. Voor de overige bezoekers kan de wifi worden aangezet in de theecorner van de kristalwinkel zodat je daar van internet gebruik kunt maken. 
In de helende bezoekers tuinen en de daarnaast gelegen camping is er dus nauwelijks straling. Zelfs mobiele telefoons vangen soms zelfs te weinig signaal waardoor sommige gasten naar het parkeerterrein moeten lopen. Duidelijk voelbaar voor mens en natuur is de rust die de prikkelvrije zone, het bos en de tuinen brengen.

Klik hier om de ervaring van een bezoeker te lezen die gevoelig is voor straling


  • Kinderen of dieren mee?

  • Benieuwd hoe de Elohim krachtplaats ontstaan is?

Klik hier om meer te lezen
Lees meer over hoe de krachtplaats en helende tuinen zijn ontstaan

Contact en route

Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd kristalwinkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Opleiding en workshopvoorwaarden
Disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn