Bezoek Helende Tuinen met Healer-Reader Gids

Wat ga je doen? De Healer reader gids gaat met je/jullie mee om je informatie te geven over de Krachtplaats en om één of enkele van de Helende Krachttuinen je dieper te laten ervaren. Je voelt daarbij ook zelf wat het je doet en je krijgt ook

kernwoorden:
zelfrealisatie, reading, natuurwezens, helende tuinen, healing, elohim krachtplaats, chakra's

elohim
Volg ons ook op:

   

Bezoek Helende Tuinen met Healer-Reader Gids

 

Willeke.jpgWat ga je doen?

De Healer reader gids gaat met je/jullie mee om je informatie te geven over de Krachtplaats en om één of enkele van de Helende Krachttuinen je dieper te laten ervaren. Je voelt daarbij ook zelf wat het je doet en je krijgt ook aanwijzingen over wat je daar ophaalt aan innerlijke ontwikkeling van de Elohim Healer Reader Gids. De gids vertelt wat er in je gebeurt en geeft  je aanwijzingen om je zodanig af te stemmen dat je ook zelf de energiewerking van de diverse tuinen in je lichaam en aura gaat voelen. Vaak komt er ook een stukje reading voor jezelf aan te pas en is er gelegenheid tot vragen stellen.

Een gids geeft je/jullie ook een unieke kans om jezelf, het centrum en de krachtplaats als inwijdingsplek, verdiepend te leren kennen en ervaren. Na de aanwijzingen bezoek je de overige helende zelfrealisatie tuinen verder op eigen gelegenheid. Ook vind je bij elke krachttuin informatieborden over welke innerlijke ontwikkeling of energie je er kunt ophalen.

Meestal doen ook de Spirits van de helende tuinen, al dan niet voelbaar of zichtbaar, gewoon hun helend werk. Indien er bepaalde tuinen, engelen, krachten, boodschappen of natuurwezens naar voren komen die voor jou belangrijk zijn, dan zal de healer-reader-gids dit zoveel mogelijk aangeven indien daarvoor tijd en gelegenheid is.

Het verder openen van je ziel, de healingen in de tuinen en antwoorden op persoonlijke vragen zullen na afloop thuis, nog lange tijd positief doorwerken!

Een rondleiding over permacultuur en de helende werking van de planten en kruiden
is ook mogelijk, mits tijdig geboekt en vooraf aangegeven.

 


 

rondleiding Jordy.jpg

Tijd en duur

De rondleidingen worden dagelijks gegeven (tijdstip in overleg) en duren max. 45 minuten. Reserveren van te voren is noodzakelijk. Bij meerdere aanmeldingen gebeurt de rondleiding in groepsverband. Voorafgaand en na afloop van de rondleiding kun je de Helende Tuinen bezoeken. De tuinen zijn open van 10.30-17.00 uur (di t/m zo).

Tip: combineer je bezoek met een lunch (12.15-13 uur) en / of diner (17.30 uur) in het biologisch vegetarische huiskamerrestaurant. Reserveer vooraf: +31 (0) 597 541539

Kom je met een groep groter dan 6 personen, dan is het aan te raden een dubbele rondleiding van 1,5 uur te boeken. Ook kan een extra reading voor een team of gezin en de onderlinge krachten en valkuilen worden geboekt.

 


Prijzen:

  • Voor 1 persoon € 33,-
  • Voor 2 personen € 44,-
  • Vanaf de 3de persoon € 8,00 toeslag per persoon.
  • Voor kinderen t/m 12 jaar is het gidsdeel gratis (betalen dus enkel tuin entree)
  • Bij een groep vanaf 11 personen geldt een extra korting van 10% als 1 persoon voor allen betaalt.

Alle prijzen zijn excl. tuin-entree.

 


Ervaringen van een bezoek met gids:

"Het was de mooiste dag van mijn leven. Nog nooit zoveel gevoeld!"

"Wow, dankzij de gids kon ik de tuinen veel beter voelen. Ook zelf toen ik na afloop van de rondleiding de tuin in ging. Er kwam zo veel los en ik heb mooie inzichten mogen ontvangen. Ben ook hartstikke blij met de verbinding met de natuurwezens die de gids me heeft laten voelen. Ik ga de natuurwezens thuis ook vragen en uitnodigen in mijn tuin!"

Claudia

"Het contact met de Lemurische engelen is ook thuis verder gegaan, ik ben heel dankbaar!"

Ferdi

 "Fijn om met een gids de tuinen in te gaan, ik kan de energie van de krachtplaats nu nog beter voelen. Ook de reading die ik erbij ontving gaf me weer nieuwe inzichten en bevestiging.
Wat ik heel mooi vond is om de Sekinah energie in de Pillar of Light tuin veel dieper te kunnen ervaren. Deze dragende kracht stroomde vanuit de aarde en wiegde me, ik voelde me volledig gesteund. Heel bijzonder! Ik vond het ook erg leuk om wat meer over de ontstaansgeschiedenis van bepaalde tuinen en de krachtplaats te horen, en over de woon-werk gemeenschap."

Xiao-Wei

 "Tijdens de rondleiding heb ik geleerd écht vanuit mijn lichaam te voelen, iets dat ik nog nooit eerder ervaren heb. Het was een eye opener en nu weet ik veel beter hoe ik bij mijn gevoel kan komen."

Anna

"Ik voelde niet zoveel, maar werd wel helemaal rustig en ontspannen"

Peter

 "We hebben nog nooit zo'n interessant teamuitje gehad waarin we nader tot onszelf maar ook tot elkaar zijn gekomen. We hadden een extra readingsuur geboekt waarin er dingen werden aangegeven over de werkelijke kracht van ons bedrijf en team en onze eigen rol daarin. Ook hoorden we over de punten om op te letten. Wat schat aan verbinding, healing en inzichten hebben we mogen ontvangen".

Teammanager Harold

 

Klik hier voor meer ervaringen

 


 

Disclaimer

Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden tijdens feestdagen en vakanties

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Opleiding en workshopvoorwaarden
Disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken
Volg ons op Facebook

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn