Huis en gebieds healing-reading

Huizen, woon-werk plekken en gebieden kunnen belast zijn. Soms is er van alles aan de hand waardoor het onprettig aanvoelt, de inwoners sneller down, moe, boos, agressief of ziek worden, er slecht geslapen wordt of de sfeer bij het minste of geringste kan omslaan in negativiteit.

kernwoorden:
slecht slapen, huisreading, huishealing, entiteiten, aardstralen

elohim
Volg ons ook op:

   

Huis en gebieds healing-reading

 

huis en gebied healing.jpgHuis healing

Huizen, woon-werk plekken en gebieden kunnen belast zijn. Soms is er van alles aan de hand waardoor het onprettig aanvoelt, de inwoners sneller down, moe, boos, agressief of ziek worden, er slecht geslapen wordt of de sfeer bij het minste of geringste kan omslaan in negativiteit. Huilen, bedplassen ruzie en ziekte kunnen door wateraders en belaste aardstralen geactiveerd worden. Ook heeft het gebied en de geschiedenis ervan, vaak ongemerkt, veel effect op jou en het huis.


Het is de expertise van het Elohim Centre om de oorzaak hiervan op te sporen, te neutraliseren en waar het kan om te zetten naar positieve energie. Jouw woning of gebied wordt op afstand ingevoeld en gehealed d.m.v. een foto en een plattegrond. Doordat de sessie plaatsvindt vanaf de Elohim krachtplaats werkt dit extra krachtig door in de healing-reading waardoor hele mooie resultaten behaald kunnen worden voor de korte en lange termijn. Lees hier een tweetal voorbeelden uit de praktijk.

Door je huis te laten zuiveren en beschermen blijven je eigen Lichtkracht, levensenergie, vitaliteit, gezondheid, je subtiele lichtlichamen en welzijn gewaarborgd tot op het 13 dimensionale niveau van je ware Zelf.

Aanleiding voor een huis healing 

De aanleiding voor een huis/gebieds healing-reading is heel divers:

 • Slecht, onrustig slapen. Moe wakker worden
 • Veel geruzie zonder duidelijke reden
 • Neiging om veel vanuit de persoonlijkheid en ego op elkaar te reageren i.p.v. uit de ziel en essentie
 • Geen thuis gevoel ervaren
 • Entiteiten, schimmen of andere vormen van energie waarnemen
 • Koude, vochtige atmosfeer in huis
 • Vaak ziek, vage klachten, bedplassen
 • Veel lekkages en spullen die relatief vaak kapot gaan
 • Onbestemd gevoel

Wat haal je op uit een huis en gebieds healing-reading

water, lucht, vuur aarde mandala.jpg

De energie en sfeer wordt warmer, gemoedelijker, aangenamer. Je (woon)plek wordt multidimensionaal bekrachtigd waardoor je lichtkracht, ziel en ware zelf kunnen stromen en zichzelf ontplooien door je persoonlijkheid heen. Hierdoor komt er meer ruimte voor Liefde, gemak, creativiteit, verbondenheid en een echt Thuis gevoel. Minder reactieve emoties, herhalende gedachtepatronen, ego gedrag, en (destructieve) herhalingspatronen. Meer leven vanuit je blije buikgevoel en een diepere verbinding met Gaia en de natuur.  

 

De volgende vragen komen we ook veel tegen in de sessies:

 • Waarom wonen wij op deze plek, wat hebben wij daar te brengen, of te leren?
 • Is het verstandig om te gaan verhuizen, ben ik klaar op deze plek?
 • Wij willen dit huis gaan kopen / huren, wat voor energie heeft de plek?
 • Waarom wil het huis maar niet verkocht worden?
 • Ik mis de blije (natuur) energie en natuurwezens in en om het huis, kan dat hersteld worden?
 • Bepaalde gedeeltes van het huis voelen niet fijn, de kinderen zijn daar bang. Wat is daar aan de hand?

 

Werkwijze:

Voor een volledige healing-reading van het huis of gebied is in de regel 1 sessie van 45 tot 60 minuten voldoende. Heb je alleen een vraag over bijvoorbeeld verhuizen dan kan dat vaak ook in 15 tot 30 minuten.

Volledige healing-reading

Op basis van enkele foto’s van het huis/gebied en de eventueel belaste plek, de inwoners en een simpele plattegrond tekening (klik hier voor een voorbeeld) wordt begonnen met een diepgaande reading doordat de healer zich energetisch met de plek verbindt. Hiervoor is het nodig dat er telefonisch contact is of dat je live aanwezig bent. Door heldervoelen en helderzien wordt duidelijk wat er gedaan kan worden waardoor met de healing op afstand gestart kan worden. Aan het einde van de (afstand)sessie verteld de healer wat hij of zij waarnam en mocht healen. Tot slot krijg je tips en advies over wat je zelf kunt doen om de energie ook voor de lange termijn schoon en zuiver te houden. De healing/reading wordt (op afstand) vanaf de Elohim Krachtplaats gedaan. Je kunt daarbij live aanwezig zijn maar het kan ook prima via een telefonisch consult plaatsvinden. Stuur in dat geval de foto's en de plattegrond via de email naar: info@elohim-centre.org

Korte readingsvraag

Afhankelijk van de vraag duurt een sessie 15 tot 30 minuten. Soms is een foto nodig van de plek of de inwoners, dit komt tijdens het inboeken wel ter sprake. Voor de sessie is het nodig dat er telefonisch contact is of dat je live aanwezig bent. Door heldervoelen en helderzien krijg je antwoorden op je vragen.

 

Voor het maken van een afspraak voor een live of afstand sessie:

Contact en route
T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E:
info@elohim-centre.org

 


 

Klik hier om terug te gaan naar de healing thema's

 

Wat is de energie van jouw huis en en woonplaats?

Je huis, woonplaats en het gebied waar je woont activeren iets in je. Onbewust leer je er iets, ervaar je er iets en haal je er iets op dat nodig is voor je. Zo dragen sommige gebieden bijvoorbeeld thema's als macht/kracht als kwaliteit versus onmacht. Of traditionele, onvrije denkwijzen en patronen versus ruimdenkendheid. Als jouw Divine essentie een krachtige leidende kwaliteit heeft geef je dat terug aan het gebied. Maar ook streven, ambitie, dominantie, arrogantie of slachtofferschap als deelasprecten van je kleine zelf versterken dezelfde thema's van het gebied in negatieve zin. Zo trekt een gebied overeenkomstige mensen en krachten aan. Weet je wat die zijn en weet je ook welke jouw zwakke eigenschappen en de kwaliteiten van je Goddelijke essentie zijn, dan kun je er je voordeel meedoen zolang je daar woont. Immers nergens anders kom je die thema's zo tegen. Heb je dat duidelijk dan kan je juist je hoogste licht en volledig potentieel daar naar voren halen.

 

 

Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden tijdens feestdagen en vakanties

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Opleiding en workshopvoorwaarden
Disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken
Volg ons op Facebook

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn