Huis- en gebieds healing en reading

Healing-reading op de energie in huis en het gebied

Huizen, woon-werk plekken en gebieden kunnen belast zijn. Er hangt dan negatieve energie in huis en/of de omgeving. Soms is er van alles aan de hand waardoor de energie in huis onprettig aanvoelt. De inwoners zijn sneller down, moe, boos, agressief of ziek, slapen slecht of de sfeer slaat bij het minste of geringste om in negativiteit. Huilen, bedplassen ruzie en ziekte kunnen door wateraders, belaste aardstralen of negatieve energie in huis geactiveerd worden. Ook heeft het gebied en de geschiedenis ervan, vaak ongemerkt, veel effect op jou en de energie in het huis.

Negatieve energie omzetten naar positieve energie

Het is de expertise van het Elohim Centre om de oorzaak van bovengenoemde klachten op te sporen, te neutraliseren en waar het kan om te zetten naar een positieve energie in huis. Het Elohim Centre heeft vele jaren ervaringen met huiszuiveringen en gebiedsreadingen. De energie in jouw woning of gebied wordt op afstand ingevoeld en gehealed d.m.v. een foto en een plattegrond. Doordat de sessie plaatsvindt vanaf de Elohim krachtplaats werkt dit extra krachtig door in de healing-reading waardoor hele mooie resultaten behaald kunnen worden voor de korte en lange termijn. Lees hier een tweetal voorbeelden uit de praktijk.

Door je huis te laten zuiveren en beschermen blijven je eigen Lichtkracht, levensenergie, vitaliteit, gezondheid, je subtiele lichtlichamen en welzijn gewaarborgd tot op het 13 dimensionale niveau van je ware Zelf.

Aanleiding voor een huis zuivering en healing

De aanleiding voor een huis/gebieds healing-reading is heel divers:

 • Slecht of onrustig slapen, moe wakker worden

 • Veel geruzie zonder duidelijke reden

 • Neiging om veel vanuit de persoonlijkheid en ego op elkaar te reageren i.p.v. uit de ziel en essentie

 • Geen thuis gevoel ervaren

 • Entiteiten, schimmen of andere vormen van energie waarnemen

 • Koude, vochtige atmosfeer in huis

 • Vaak ziek, vage klachten, bedplassen

 • Veel lekkages en spullen die relatief vaak kapot gaan

 • Onbestemd gevoel

Wat haal je op uit een huis en gebieds healing-reading

water, lucht, vuur aarde mandala.jpg

De energie en sfeer in huis wordt warmer, gemoedelijker en aangenamer. Je (woon)plek wordt multidimensionaal bekrachtigd waardoor je lichtkracht, ziel en ware zelf kunnen stromen en zichzelf ontplooien door je persoonlijkheid heen. Hierdoor komt er meer ruimte voor Liefde, gemak, creativiteit, verbondenheid en een echt Thuis gevoel. Minder reactieve emoties, herhalende gedachtepatronen, ego gedrag, (destructieve) gedragspatronen en negatieve energie in huis. Meer leven vanuit je blije buikgevoel en een diepere verbinding met Gaia en de natuur. 

De volgende vragen komen we ook veel tegen in de sessies:

 • Waarom wonen wij op deze plek, wat hebben wij daar te brengen, of te leren?

 • Is het verstandig om te gaan verhuizen, ben ik klaar op deze plek?

 • Wij willen dit huis gaan kopen / huren, wat voor energie heeft de plek?

 • Waarom wil het huis maar niet verkocht worden?

 • Ik mis de blije (natuur) energie en natuurwezens in en om het huis, kan dat hersteld worden?

 • Bepaalde gedeeltes van het huis voelen niet fijn, de kinderen zijn daar bang. Wat is daar aan de hand?

Werkwijze:

Voor een healing-reading op de energie in het huis of gebied is in de regel 1 sessie van 45 tot 60 minuten voldoende. Heb je alleen een vraag over bijvoorbeeld verhuizen dan kan dat vaak ook in 15 tot 30 minuten.

Volledige healing-reading

Op basis van enkele foto’s van het huis/gebied en de eventueel belaste plek, de inwoners en een simpele plattegrond tekening (klik hier voor een voorbeeld) wordt begonnen met een diepgaande reading doordat de healer zich energetisch met de plek verbindt. Hiervoor is het nodig dat er telefonisch contact is of dat je live aanwezig bent. Door heldervoelen en helderzien wordt duidelijk wat er gedaan kan worden aan de energie in huis en kan er met de healing op afstand gestart worden. Aan het einde van de (afstand)sessie verteld de healer wat hij of zij waarnam en mocht healen. Tot slot krijg je tips en advies over wat je zelf kunt doen om de energie in huis ook voor de lange termijn schoon en zuiver te houden. De healing/reading/huiszuivering wordt (op afstand) vanaf de Elohim Krachtplaats gedaan. Je kunt daarbij live aanwezig zijn maar het kan ook prima via een telefonisch consult plaatsvinden. Stuur in dat geval de foto's en de plattegrond via de email naar: info@elohim-centre.org

Korte readingsvraag

Afhankelijk van de vraag duurt een korte readingssessie 30 minuten. Soms is een foto nodig van de plek of de inwoners, dit komt tijdens het inboeken wel ter sprake. Voor de sessie is het nodig dat er telefonisch contact is of dat je live aanwezig bent. Door heldervoelen en helderzien krijg je antwoorden op je vragen.

Wat is de energie van jouw huis en en woonplaats?

Je energie van je huis, woonplaats en het gebied waar je woont activeren iets in je. Onbewust leer je er iets, ervaar je er iets en haal je er iets op dat nodig is voor je. Zo dragen sommige gebieden bijvoorbeeld thema's als macht/kracht als kwaliteit versus onmacht. Of traditionele, onvrije denkwijzen en patronen versus ruimdenkendheid. Als jouw Divine essentie een krachtige leidende kwaliteit heeft geef je dat terug aan het gebied. Maar ook streven, ambitie, dominantie, arrogantie of slachtofferschap als deelasprecten van je kleine zelf versterken dezelfde thema's van het gebied in negatieve zin. Zo trekt de energie in een gebied overeenkomstige mensen en krachten aan. Weet je wat die zijn en weet je ook welke jouw zwakke eigenschappen en de kwaliteiten van je Goddelijke essentie zijn, dan kun je er je voordeel meedoen zolang je daar woont. Immers nergens anders kom je die thema's zo tegen. Heb je dat duidelijk dan kan je juist je hoogste licht en volledig potentieel daar naar voren halen.