Dagbezoek aan de Helende Tuinen

Openingstijden, entreeprijs en meer informatie over de Helende Tuinen.

kernwoorden:
zelfrealisatie tuinen, natuur-stilte- retreat, lemurisch bos, helende tuinen, elohim krachtplaats, doorbraak arrangement

elohim
Volg ons ook op:

   

Dagbezoek aan de Helende Tuinen

 

Verlichte seksualiteit en Co-creatie kracht

De 30 multidimensionaal helende tuinen en het Lemurisch Bos zijn de grootste Healer die je je maar voor kunt stellen! Je kunt de helende Elohim tuinen en het bos bezoeken en ervaren welke krachttuinen je het meeste "roepen" om in te mediteren. Ze voelen allemaal anders. Juist in de rust van die speciale helende zelfrealisatie tuin ontvang je vaak spontane healingen, lichtcodes om te Ontwaken en inzichten. Je zult hier langer zitten. Een tuin ervaren duurt minimaal 10 minuten maar meestal langer.

Je ontvangt als je open bent healing op je vraag, levensituatie, gezondheid, chakra's, ziel, relatie en lichtlichamen. Kortom alle dimensies van jezelf tot aan je Oorspronkelijke Essentie kunnen soms in 1x voelbaar healing ontvangen als jij zover bent.

Klik hier voor meer informatie over de Helende Tuinen.

 

Tip: Boek een Helende Rondleiding met Healer-Reader om persoonlijke aanwijzingen en readings in de helende tuinen te krijgen (45 min). Een aanrader voor zowel nieuwe bezoekers als oude bekenden! Lees meer

 


 

Praktische informatie

Openingstijden en entreeprijs

De Helende Tuinen zijn open van dinsdag t/m zondag van 10.30 - 17.00 uur. Een kaartje kun je aanschaffen in de spirituele winkel. Let op, deze sluit tussen 12:15 en 13:00 uur.

Tijdens feestdagen of vakanties kunnen afwijkende openingstijden gelden. De sluitingsdagen en tijden gelden niet voor onze overnachtende gasten.

Onderhoudswerk gebeurt zoveel mogelijk vóór 13:00 uur of op maandag, op een enkele noodzakelijke uitzondering na.

Entree Zelfrealisatie Tuinen € 13,50 per persoon.
Kinderen t/m 12 jaar € 8,00
Indien je met een groep vanaf 11 personen de Tuinen komt bezoeken, dan ontvang je 15% korting.
Jaarabonnement €125,- lees meer over een jaarabonnement

Huisregels tuinbezoek

  • Geen healing in de tuinen geven of andere dingen achterlaten, lees hier waarom
  • Huisdieren zijn niet toegestaan, lees hier waarom
  • Kinderen onder de 12 jaar alleen toegestaan onder begeleiding

Wat moet je mee nemen?

Laarzen, regenkleding, zitkussentje in plastic, muggen-teken middel en je hart.

Eten in het huiskamerrestaurant Gaia's Overvloed

Geniet van een heerlijke biologische vegetarische maaltijd en ontmoet gelijkgestemden tijdens de lunch of het diner in het huiskamerrestaurant Gaia's Overvloed. De lunch is om 12.15 uur en het diner om 17.30 uur.

Reserveren vooraf noodzakelijk.

Bekijk hier de prijslijst voor het huiskamerrestaurant

1 dag(deel) is soms niet genoeg

Wil je van alle 30 Zelfrealisatietuinen (het hele Inwijdingspad) en het Lemurisch bos de spontane healingen en inzichten ontvangen, dan red je dat niet op 1 dag(deel). Zeker niet als je "open" bent en veel kunt voelen. Gun jezelf dan de tijd voor een langer verblijf of arrangement en ontvang healing, rust, tijd voor jezelf en je Ontwakingsproces.

Klik hier voor meer informatie over een langer verblijf

 

Combineer je bezoek met:

Bezoekers voor dagworkshops, overnachting en sessies (v.a. 60 min.) hebben gratis toegang tot de Tuinen. Dit geldt niet bij de helende rondleidingen of avond workshops.

Helende rondleiding door de Zelfrealisatie Tuinen

Boek een helende rondleiding met Master Healer-Reader om persoonlijke aanwijzingen en readings in de helende krachtplaatstuinen te krijgen (45 min).

Een echte aanrader voor zowel nieuwe bezoekers als oude bekenden!

Mogelijk individueel en in groepen.

Klik hier voor meer informatie

Persoonlijke Master Healing Reading

Ontvang één of meerdere Master Healing-Reading-Coaching van 45-60 minuten tijdens je verblijf en krijg ondersteuning bij je Ontwaken, levensbestemming, aarding, relaties en meer. Boek ruim tevoren vanwege de volle agenda's.

Bekijk hier de tarieven

T: +31 (0) 597 541539 of info@elohim-centre.org

Essentie Massage & Kristallegging

Laat je lichaam en cellen in liefde aanraken, tot in het diepste van je Wezen. Je ultieme goedheid en integriteit, je diepste Wezen zal zich weer helemaal veilig, ontspannen en geliefd in je lichaam kunnen voelen door een Essentie Massage of een Kristallegging op je chakra's.

Bekijk hier de tarieven

T: +31 (0) 597 541539 of info@elohim-centre.org

Lezing, workshop of helende activatie in de tuinen

Lezing, healingsavond of edelsteen mini-workshop volgen tijdens je bezoek.

Bekijk hier de agenda

Doorbraak arrangement & retraite

Meerdere dagen verblijven en dit combineren met persoonlijke Master Healing-Reading?
Bekijk hier het doorbraak arrangement

Heerlijk ontspannen en bijkomen of een diepergaande stilte retraite?
Bekijk hier de retraite mogelijkheden

 

 


Naast 30 Zelfrealisatie Tuinen, waaronder 7 levensgrote geometrische vormen, vind je een spirituele winkel en bomen- en kruidenroute op de Elohim Krachtplaats.


 

Ervaringen van bezoekers

"Het was en is bijzonder om op een plek te zijn waar zoveel aandacht, liefde, bereidwilligheid naar hem- en haarzelf én naar de ander is, de prachtige en krachtige natuur (ondanks het natte weer in deze periode van het jaar). Ook in de tuinen ervaarde ik veel kracht. Een aantal plaatsen heb ik iedere dag bezocht omdat ik daar zoveel positieve ervaringen kreeg!"

Jeannette

"Ik verbleef op de Elohim Krachtplaats omdat ik op zoek was naar de diepere verbinding met mijzelf. Ik ervoer er een enorme weldaad voor mijn lichaam en geest. Het was fantastisch om alleen, in alle rust, zo verbonden te zijn met de natuur. De helende energie van de krachttuinen deden hun werk en ik liet het toe! Het was verhelderend, intensief, rustgevend en helend!"

T.


Lees hier meer ervaringen

 

Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen, Groningen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Privacy verklaring
Opleiding en workshopvoorwaarden
Algemene voorwaarden en disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken
Volg ons op Facebook

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

Donatie
Klik hier voor de mogelijkheden

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn