Dagbezoek aan de Helende Tuinen

Vrouw bij Lemurisch bos.jpgTijdens je bezoek aan de helende Elohim tuinen en het bos zul je ervaren welke krachttuinen je het meeste "roepen" om in te mediteren. Een tuin ervaren duurt minimaal 10 minuten maar meestal langer. Ze voelen allemaal anders. Juist in de rust van die speciale helende zelfrealisatie tuin ontvang je vaak spontane healingen, lichtcodes om te Ontwaken en inzichten. Je zult hier langer zitten.

In de tuinen en op de Krachtplaats ervaar je de hogere Licht-Liefdeskracht van de Bovenwereld, die bij het Elohim Centre reeds diepgaand geankerd ligt in Moeder Aarde en de wereld van materie. Het is het Licht voor de toekomst van een nieuwe Mensheid, samenleving en bedrijfsvorm.

Naast 30 Zelfrealisatie bezoekerstuinen, waaronder 7 levensgrote geometrische vormen, vind je o.a. een spirituele winkel, bomen- en kruidenroute, huiskamerrestaurant en verblijfsaccommodaties op de Elohim Krachtplaats.

Praktisch & entreeprijs

Het hele jaar door open van donderdag tot zondag, behalve tijdens feestdagen en het eind van december.

Bekijk hier arrow-right

Adres en route

De Helende Tuinen liggen in het prachtige Westerwolde, Zuid-Oost Groningen, op de grens van Duitsland.

Bekijk hier arrow-right

Meer over de Helende Tuinen

In de Helende Tuinen vind je een vrede zo intens, diep en stil, dat je multidimensionale ziel en levensrichting bij elk bezoek verder Ontwaken.

Bekijk hier arrow-right

Bezoek combineren met

Kies voor een doorbraak arrangement, stilte retraite of combineer met een healing-reading consult.

Bekijk hier arrow-right


Krachtplaats en Tuinen bezoek met gids Willeke.jpg

Boek een Helende Rondleiding met Healer-Reader om persoonlijke aanwijzingen en readings in de helende krachtplaatstuinen te ontvangen (45 min)

Voor bijzondere individuele readingen en om zelf nog meer te leren voelen in de verschillende krachttuinen.

Lees meer


Biologisch vegetarisch huiskamerrestaurantGeniet van een heerlijke biologische vegetarische maaltijd!

Ontmoet gelijkgestemden tijdens de lunch of het diner in het huiskamerrestaurant Gaia's Overvloed. De lunch is van di t/m zo om 12.15 uur en het diner om 17.30 uur.

Reserveren vooraf noodzakelijk.

Bekijk hier de prijslijst voor het huiskamerrestaurant


Ervaringen van bezoekers

"Het was en is bijzonder om op een plek te zijn waar zoveel aandacht, liefde, bereidwilligheid naar hem- en haarzelf én naar de ander is, de prachtige en krachtige natuur (ondanks het natte weer in deze periode van het jaar). Ook in de tuinen ervaarde ik veel kracht. Een aantal plaatsen heb ik iedere dag bezocht omdat ik daar zoveel positieve ervaringen kreeg!"


"Ik verbleef op de Elohim Krachtplaats omdat ik op zoek was naar de diepere verbinding met mijzelf. Ik ervoer er een enorme weldaad voor mijn lichaam en geest. Het was fantastisch om alleen, in alle rust, zo verbonden te zijn met de natuur. De helende energie van de krachttuinen deden hun werk en ik liet het toe! Het was verhelderend, intensief, rustgevend en helend!"


Lees hier meer ervaringen