Tetraëder, Inwijdingspad geometrische vormen

Tetraëder: vreugde, groei, tegenstellingen overstijgen. Element Vuur

De geactiveerde Elohim Tetraëder Inwijdingsplek helpt je de volgende stap te maken en brengt balans tussen mannelijk en vrouwelijk, aards en kosmisch, ik en wij. Hij brengt je steeds meer bewustzijnsverruiming waardoor je innerlijk kind een meester krijgt en dualiteit en geschillen zich steeds sneller oplossen en minder gaan voordoen. Hij helpt je vol vuur, inspiratie, passie, liefde en zonnigheid te leven en meer eenheid met de Bovenwereld te ervaren.


tetraeder.JPG


Wat haal je op in deze helende Zelfrealisatie tuin:

Hij zorgt dat je niet alleen leeft in de materiële, praktische en fysieke wereld maar ook de subtiele wereld erbij betrekt en andersom. Hij helpt je geestelijk en kalm te functioneren. Je voelt je steeds meer medeschepper, krijgt vaker visioenen en openbaringen en zult een grotere manifestatiekracht aangaan. Je zult vaker vertrouwen op je ziel en intuïtie. Individueel-, zielengroep- en voorouder karma helpt hij oplossen. Ego-verlangens, seksuele remmingen en emoties veranderen.

De geactiveerde Elohim Tetraëder Inwijdingsplek brengt ook samenwerking met aartsengel Metatron en de totemkracht van de adelaar en daarmee een groter inzicht, overzicht, leiderschap en verantwoordelijkheid voor je groep.

Bekijk hier de 5 Geometrische vormen set van bergkristal uit onze webshop


Verdere ondersteuning voor dit thema:

 

Alle Elohim producten zijn multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats

 

Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.