Info over aurabescherming, aardstralen, huisreiniging, compu ontstoring

info plaatje sample_pic616_2.jpgCrystal Home & Office healer

De edelstenen in de fles hebben een extra licht-beschermings-activatie meegekregen. Als de omgeving "zwaar" is, belast is, worden mensen het ook en komt er tegenstroom in gezondheid, overvloed, relaties en collegialiteit.
Door de werking van negatieve energie in je omgeving kun je niet al je mogelijkheden en aanleg ontwikkelen.

Je stemming en lichaam passen zich aan de omgeving aan
Is de energie daar lager of zwaarder dan jij bent, vol aardstraling, vermoeidheid, zorgen of stress, dan neemt jouw geestelijke, emotionele en fysieke energie af. De natuurwet doet de energie nu eenmaal altijd van plus naar min stromen.

Het is beter te wonen of te werken in een omgeving die lichtvoetig en positief is
Jouw lichaam, gevoel, denken en geest worden in een lichte omgeving vanzelf steeds positiever en dat heeft weer een positief effect op het werk en anderen. Problemen zullen zo gemakkelijker tot een oplossing komen.

Ook voor zelfrealisatie, het worden wie je Echt bent,
is de Crystal Home + Office Healer een fantastische ondersteuning. Lichamelijke en geestelijke processen zullen veel gemakkelijker verlopen door de constant positief helende energie om je heen. Ook je huis en werkplek krijgen, indien nodig, een extra aarding. Dit geeft je het gevoel stevig te staan in jezelf.

Daarnaast werkt de Home en Office Healer tegen aardstralen, geesten en elektro-smog en beschermt hij het gebouw en de mensen


 zwarte toermalijn pakket anders.JPGBescherming elektromagnetische smog - meterkast, pc, tv

Elohim toermalijn beschermt tegen elektromagnetische smog en straling door o.a. het piëzoeffect. Het is een simpele, en een van de betere en ook goedkopere oplossingen.
Door een tot zijn volledige potentie geopende en geactiveerde Elohim toermalijn op de meterkast te leggen, neemt de negatieve elektromagnetische uitstraling van veel elektrische apparaten in huis aanzienlijk af.

Voor de pc en tv heb je extra toermalijnen nodig. Er is een geopend en geactiveerd toermalijn pakket verkrijgbaar met artikelen die precies op elkaar zijn afgestemd voor de hoogstmogelijke ontstoring/bescherming.

Inhoud ontstoring pakket: 1 zwarte toermalijn voor de meterkast, 1 zwarte toermalijn voor de computer of laptop en een zwarte toermalijn voor de tv.


 

Voor in de broekzak - aarding of je telefoon

Ook als hanger voor gevoelige mensen is de zwarte toermalijn knuffelsteen en/of hangersteen een goede ondersteuning.

Om straling van de (mob.) telefoon tegen te gaan is het zinvol om een hanger of knuffelsteen aan je tel. te hangen of plakken.

Toermalijn helpt ook bij het afvoeren van negatieve energie, elektromagnetische straling, evenwichtsstoornissen, spanningen, boosheid, stress, zenuwen, ziekte van Meniere en vermoeidheid.

Veel mensen plakken in de 4 hoekjes van hun computer of televisie een Elohim Toermalijntje, zodat ze niet zo hangerig en weinig geconcentreerd worden door de straling. Nog beter is het dit te combineren met een kristalbuisje, die je omhangt.


 

aura pakketje.JPGAura beschermend pakket bestaande uit:

Bergkristal en topaas elixerkristallen, kristalbuisje, toermalijn knuffelsteen, labradoriet hanger met koordje.

De krachtige inhoud van dit pakket helpt o.a. de Aura te beschermen, zware, schadelijke en ongewenste energie zowel als vermoeidheid tegen te houden of af te voeren, reinigen van lichaam, ziel en geest, opheffen van blokkades, opruimen na heftige processen, activeert de gezondheid, vitaliteit, versterkt de levensenergie, doorstroming, balans.