Opl edelsteen 3-daagse

Hoi Joke en het hele Elohim-Team,
et is al weer een week geleden, de cursus Edelsteentherapie, maar de energie trilt nog na in al mijn cellen! Ik wil jullie nogmaals ongelooflijk danken voor dit prachtige weekend, de energie, het vertrouwen dat wordt gegeven en de liefde waarmee jullie werken. Ik kom zeker graag terug!

Hartegroet, Petra van Schaik

Filmpje ervaring Petra m.b.t. workshop Edelsteentherapie

 


 

Ik vond het een fijn en ook druk weekend. Kon niet alles helemaal bijbenen, ondanks dat geeft het me wel veel terug. Kom meer bij mezelf en accepteer en zie meer dat ik gevoelig ben en was zonder bewust te zijn van dat gevoel.

Lieve groetjes,

Ellis

 


 

Afgelopen weekend de edelstenen workshop gedaan, wat een geweldige ervaring, veel geleerd over de werking van stenen maar ook over mezelf, de kracht van de groep, de mooi energie van Joke, een pracht vrouw!

En dan de plek!!! De energie die daar is werkt giga sterk, ik draag het voor altijd met me mee. Ik kwam thuis, keek in mijn tuin en dacht..... Weg met al die tegels, de tuin moet ademen... Mijn zoons hebben nog dezelfde dag de tegels eruit, boomsnippers in de plaats en je voelt meteen een wereld van verschil aan energie in mijn tuin, super!

Ik wil iedereen bedanken en ook de groep voor de transformatie in mezelf die niet meer stopt.

Liefs, Marja