Diepte healing en tantra: breng je seksuele stroom op gang

Heb je een Gmail account, of zie je een rare lay-out, klik hier om de nieuwsbrief te lezen

 


In de nieuwsbrief van deze maand nodigen we je uit deel te nemen aan onze nieuwe workshop en tref je een interessant leesartikel met 4 praktische oefeningen om te Ontwaken als lichtwezen en Goddelijke Essentie.

  • Uitgelicht: Beroepsopleiding Healer Reader Coach "Volledig potentieel, zelfrealisatie"
  • Nieuwe workshop: "Kristallijnen tantrisch verbindingsweekend"
  • De succesvolle online avond cursus 'Kracht is Liefde' gaat binnenkort van start!

 


Lezen | Diepte healing en tantra: breng je seksuele stroom op gang

Tekst geschreven door Willeke Ananda Jansen

Wat leven we in een prachtige tijd. Nee, zeker niet altijd even makkelijk, want als je kiest voor de hele weg, ja, dan is het a hell of a way!

Willeke 2017-klein.jpg [1]Toch, nu we meer en meer proeven van het echte leven, voorbij de ik-illusie, komen we dichter bij de oorspronkelijkheid van alles. We gaan ervaren, diep in onze cellen en DNA wat onze oorspronkelijkheid betekent. De herinneringen in onze cellen worden wakker over hoe het leven kan zijn vanuit de oorspronkelijke staat. Want, ja, we weten het, we kennen het! Daarvoor zijn we hier! Na vele levens, kunnen we er nu voor kiezen dit alles weer in onszelf en op de aarde te realiseren.

We mogen nu onze eigen interne en/of externe geheelde seksualiteit weer gaan voelen en leven. Alles wat onderdrukt is geweest maakt plaats voor een blije stroom van levensenergie. Innerlijk en op de geslachtsorganen zelf.

In dit artikel vertel ik o.a. over de verschillen tussen de blokkades op seksualiteit van mannen en vrouwen.

Lees hier verder

 


31 augustus en 1 september 10:00 - 17:00 uur | Kristallijnen Tantrisch Verbindingsweekend

Gegeven door Willeke Ananda Jansen

Je kristallijnen zelf is het mooiste, meest open en meest subtiele wezen dat je Bent.

Je werd geboren als dit kristallijnen wezen. Je was Liefde, Puurheid en stond zo open in Eenheid dat je alles voelde. In je leven zijn er dingen gebeurd waardoor je deze lagen niet langer open kon houden. Je werd en wordt niet ontmoet in deze kwetsbare zielslagen. Ook bij fysieke aanraking verdwenen je innerlijke veiligheid en gevoel naar de achtergrond, onder je houding en karakter.

Tantra = levensenergie

Tijdens deze workshopdagen leert je om dit subtiele kristallijnen gevoel en je lichaamsbewustzijn weer toe te laten. Je leert de levensenergie die als vanzelf in je stroomt weer toe te laten. Het maakt je lichter, vrijer en levenslustiger. Er bestaat geen seksualiteit in tantra. We hebben het alleen over de levensenergie die je in contact brengt met je lichaam. Je gaat ervaren dat je niet je gedachten en emoties bent, maar dat je Liefde bent.

Wil je het meest pure van jeZelf ontdekken? Geef je dan nu op!

Klik hier om je aan te melden

 


 

Kracht betekent een voorbeeld zijn.png

 


In juli en augustus nog maar weinig verblijven beschikbaar

Juli is zo goed als vol en ook voor augustus begint aardig vol te lopen. Bekijk hieronder wat er op dit moment nog beschikbaar is.

Naast bovengenoemde mogelijkheden is er ook plek in de B&B/hostellerie en op de mini camping.

Klik hier om alle accommodaties te bekijken

 

Meer weten over de Elohim Krachtplaats?

 


Start 21 augustus 19:00 - 20:30 uur | Online avond cursus 'Kracht is Liefde'

Gegeven door Willeke Ananda JansenEngel, aarde.jpg

De online avond cursus zal je optillen in wie je Bent, laat je voelen dat je een krachtig wezen bent, gekomen voor een grotere missie. Het brengt je voorbij je onzekere of gewonde zelf, zodat je prachtige ware Zelf naar voren komt! Borrelt het van binnen om op te staan voor de Nieuwe Aarde, maar weet je nog niet hoe? Houd je je kracht in vanuit angst om duaal of dominant te zijn?

Geef je nu op en ontvang 40,00 euro vroegboekkorting!

Klik hier voor meer informatie en meld je aan

 

"Allereerst....dankjewel weer voor deze prachtige & krachtige transmissie... ik vond hem heel bijzonder! Voor het eerst kan ik het Licht vanaf de Aarde ervaren...door mijn voeten heen naar mijn bekken en door mijn 3de chakra heen naar mijn hart toe...er waren geen blokkades...er was Licht vanaf beneden naar mijn hart...alles stroomde...het was EEN in mijn lichaam...zo open had ik dit nog niet kunnen voelen."

 


11 augustus 10:30 - 12:00 uur | Online Satsang "Ontwaken en hoe zit dat nu met mijn innerlijk kind?"

Gegeven door Willeke Ananda JansenInnerlijk kind, ziel, helen.jpeg

Ondanks je spirituele groei zul je op momenten de innerlijke onveiligheid, kwetsbaarheid en het alleen voelen op een nog diepere wijze tegenkomen. Doordat je zielskind meer naar voren komt, kun je meer angst voor boosheid, kritiek of dominantie ervaren. Echter je oude reactie patroon opgebouwd vanaf je peutertijd is nog aanwezig. Tijdens deze online zondagochtend satsang leer je om je eigen zielekind te helen. Vanuit de diepe verbintenis die tijdens de satsang ontstaat, volgen inzichten, antwoorden en healing die je optillen naar een staat van non-dualiteit, verlichting en Godrealisatie.

Wil je meer je ego-ik doorzien en Universele Liefde belichamen?

Klik hier om je aan te melden

 

"Super fijn deze satsang als extra ondersteuning op het verlichtingspad. Omdat thuis het eenheidsveld niet vanzelfsprekend is zoals bij Elohim, is het zeer waardevol om regelmatig zo’n veld te creëren. Juist vanuit huis zou ik zeggen. Zodat je in de “3D wereld” duidelijker kunt leren voelen en onderscheiden wie je werkelijk bent." Liefs Janneke

 


Lezen | 4 oefeningen om te Ontwaken als Lichtwezen en Goddelijke Essentie

geel hart.jpgGeschreven door Joke ElZiam Nootebos

1) Train jezelf aanwezig te blijven in het hier en nu.
Houd volop je aandacht bij wat je nu aan het doen of laten bent en zit niet in je denkhoofd. Stap steeds terug uit je gedachtentrein of emoties. Als je een douche neemt zit dan niet in je hoofd, maar geniet van het douchen. Zo kan het ook met wandelen, afwassen of luisteren naar iemand. Wees in gedachten niet alvast met het volgende bezig. Stapel je gedachten en gevoelens niet en maak ze zeker niet tot een vaststaande mening of verhaal. Train jezelf dit tenminste 5x p.d. te beoefenen.

Bekijk hier de andere 3 stappen

 


Beroepsopleiding Healer Reader Coach "Volledig potentieel, zelfrealisatie"

pillar of light.jpg

Wil je je subtiele zelf en zielskwaliteiten aarden en meer genieten? Ben je naar de Aarde gekomen om jezelf, je omgeving en de maatschappij te verlichten en op te tillen? Dan is deze opleiding iets voor jou! Word een Kosmisch Mens en Meester. Leer helderwetendheid, helder invoelend vermogen, non-dualiteit, genezende gaven te ontwikkelen en toe te passen in je dagelijks leven.

Klik hier voor meer informatie over de opleiding

 

Wist je dat? Wanneer je de opleiding in een keer betaald, kan de korting oplopen tot maar liefst 1.600,- euro!

 


Gratis 5 min. readingsadvies

Wij hebben een enorm aanbod aan workshops, consulten, e-cursussen en verblijven. Heb je een vraag welke workshop bij je past? Of wil je weten welk product je kan helpen?

Bellen kan op het telefoonnummer: +31 (0) 597 541 539 (di t/m zo tussen 09:00 en 17:00 uur).

 


Agenda

» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
16-07-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2020 
25-07-2020
19.00-20.30 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Opschoning in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid en innerlijk kind maakt je licht en blij
Opschoning en healing in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid, innerlijk kind en het collectieve schaduwveld uit je DNA. Je zal voelen en weten wie je nu werkelijk bent. Hierdoor zal het licht van je Bewustzijn en Liefde belichaamd worden in al je lagen en komt je Godsvonk op aarde. Een interactieve online helende lezing met groepshealing door René de Quastenit.
vroegboekprijs € 35,00
 
2020-RQ703 
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
13-08-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 311.2020 
29-08-2020
30-08-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
VOLGEBOEKT!! 
Elohim Centre
Docente Joke ElZiam Nootebos  
Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam, eeuwige gezondheid, Heldere Gaven, Al-Eenheid
vroegboekprijs € 0,00
lunch, sessie- of workshopkortingsbon 
2020-3333 
29-08-2020
19.30-21.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
203-2020