Diepte healing en tantra: breng je seksuele stroom op gang

Heb je een Gmail account, of zie je een rare lay-out, klik hier om de nieuwsbrief te lezen

 


In de nieuwsbrief van deze maand nodigen we je uit deel te nemen aan onze nieuwe workshop en tref je een interessant leesartikel met 4 praktische oefeningen om te Ontwaken als lichtwezen en Goddelijke Essentie.

  • Uitgelicht: Beroepsopleiding Healer Reader Coach "Volledig potentieel, zelfrealisatie"
  • Nieuwe workshop: "Kristallijnen tantrisch verbindingsweekend"
  • De succesvolle online avond cursus 'Kracht is Liefde' gaat binnenkort van start!

 


Lezen | Diepte healing en tantra: breng je seksuele stroom op gang

Tekst geschreven door Willeke Ananda Jansen

Wat leven we in een prachtige tijd. Nee, zeker niet altijd even makkelijk, want als je kiest voor de hele weg, ja, dan is het a hell of a way!

Willeke 2017-klein.jpg [1]Toch, nu we meer en meer proeven van het echte leven, voorbij de ik-illusie, komen we dichter bij de oorspronkelijkheid van alles. We gaan ervaren, diep in onze cellen en DNA wat onze oorspronkelijkheid betekent. De herinneringen in onze cellen worden wakker over hoe het leven kan zijn vanuit de oorspronkelijke staat. Want, ja, we weten het, we kennen het! Daarvoor zijn we hier! Na vele levens, kunnen we er nu voor kiezen dit alles weer in onszelf en op de aarde te realiseren.

We mogen nu onze eigen interne en/of externe geheelde seksualiteit weer gaan voelen en leven. Alles wat onderdrukt is geweest maakt plaats voor een blije stroom van levensenergie. Innerlijk en op de geslachtsorganen zelf.

In dit artikel vertel ik o.a. over de verschillen tussen de blokkades op seksualiteit van mannen en vrouwen.

Lees hier verder

 


31 augustus en 1 september 10:00 - 17:00 uur | Kristallijnen Tantrisch Verbindingsweekend

Gegeven door Willeke Ananda Jansen

Je kristallijnen zelf is het mooiste, meest open en meest subtiele wezen dat je Bent.

Je werd geboren als dit kristallijnen wezen. Je was Liefde, Puurheid en stond zo open in Eenheid dat je alles voelde. In je leven zijn er dingen gebeurd waardoor je deze lagen niet langer open kon houden. Je werd en wordt niet ontmoet in deze kwetsbare zielslagen. Ook bij fysieke aanraking verdwenen je innerlijke veiligheid en gevoel naar de achtergrond, onder je houding en karakter.

Tantra = levensenergie

Tijdens deze workshopdagen leert je om dit subtiele kristallijnen gevoel en je lichaamsbewustzijn weer toe te laten. Je leert de levensenergie die als vanzelf in je stroomt weer toe te laten. Het maakt je lichter, vrijer en levenslustiger. Er bestaat geen seksualiteit in tantra. We hebben het alleen over de levensenergie die je in contact brengt met je lichaam. Je gaat ervaren dat je niet je gedachten en emoties bent, maar dat je Liefde bent.

Wil je het meest pure van jeZelf ontdekken? Geef je dan nu op!

Klik hier om je aan te melden

 


 

Kracht betekent een voorbeeld zijn.png

 


In juli en augustus nog maar weinig verblijven beschikbaar

Juli is zo goed als vol en ook voor augustus begint aardig vol te lopen. Bekijk hieronder wat er op dit moment nog beschikbaar is.

Naast bovengenoemde mogelijkheden is er ook plek in de B&B/hostellerie en op de mini camping.

Klik hier om alle accommodaties te bekijken

 

Meer weten over de Elohim Krachtplaats?

 


Start 21 augustus 19:00 - 20:30 uur | Online avond cursus 'Kracht is Liefde'

Gegeven door Willeke Ananda JansenEngel, aarde.jpg

De online avond cursus zal je optillen in wie je Bent, laat je voelen dat je een krachtig wezen bent, gekomen voor een grotere missie. Het brengt je voorbij je onzekere of gewonde zelf, zodat je prachtige ware Zelf naar voren komt! Borrelt het van binnen om op te staan voor de Nieuwe Aarde, maar weet je nog niet hoe? Houd je je kracht in vanuit angst om duaal of dominant te zijn?

Geef je nu op en ontvang 40,00 euro vroegboekkorting!

Klik hier voor meer informatie en meld je aan

 

"Allereerst....dankjewel weer voor deze prachtige & krachtige transmissie... ik vond hem heel bijzonder! Voor het eerst kan ik het Licht vanaf de Aarde ervaren...door mijn voeten heen naar mijn bekken en door mijn 3de chakra heen naar mijn hart toe...er waren geen blokkades...er was Licht vanaf beneden naar mijn hart...alles stroomde...het was EEN in mijn lichaam...zo open had ik dit nog niet kunnen voelen."

 


11 augustus 10:30 - 12:00 uur | Online Satsang "Ontwaken en hoe zit dat nu met mijn innerlijk kind?"

Gegeven door Willeke Ananda JansenInnerlijk kind, ziel, helen.jpeg

Ondanks je spirituele groei zul je op momenten de innerlijke onveiligheid, kwetsbaarheid en het alleen voelen op een nog diepere wijze tegenkomen. Doordat je zielskind meer naar voren komt, kun je meer angst voor boosheid, kritiek of dominantie ervaren. Echter je oude reactie patroon opgebouwd vanaf je peutertijd is nog aanwezig. Tijdens deze online zondagochtend satsang leer je om je eigen zielekind te helen. Vanuit de diepe verbintenis die tijdens de satsang ontstaat, volgen inzichten, antwoorden en healing die je optillen naar een staat van non-dualiteit, verlichting en Godrealisatie.

Wil je meer je ego-ik doorzien en Universele Liefde belichamen?

Klik hier om je aan te melden

 

"Super fijn deze satsang als extra ondersteuning op het verlichtingspad. Omdat thuis het eenheidsveld niet vanzelfsprekend is zoals bij Elohim, is het zeer waardevol om regelmatig zo’n veld te creëren. Juist vanuit huis zou ik zeggen. Zodat je in de “3D wereld” duidelijker kunt leren voelen en onderscheiden wie je werkelijk bent." Liefs Janneke

 


Lezen | 4 oefeningen om te Ontwaken als Lichtwezen en Goddelijke Essentie

geel hart.jpgGeschreven door Joke ElZiam Nootebos

1) Train jezelf aanwezig te blijven in het hier en nu.
Houd volop je aandacht bij wat je nu aan het doen of laten bent en zit niet in je denkhoofd. Stap steeds terug uit je gedachtentrein of emoties. Als je een douche neemt zit dan niet in je hoofd, maar geniet van het douchen. Zo kan het ook met wandelen, afwassen of luisteren naar iemand. Wees in gedachten niet alvast met het volgende bezig. Stapel je gedachten en gevoelens niet en maak ze zeker niet tot een vaststaande mening of verhaal. Train jezelf dit tenminste 5x p.d. te beoefenen.

Bekijk hier de andere 3 stappen

 


Beroepsopleiding Healer Reader Coach "Volledig potentieel, zelfrealisatie"

pillar of light.jpg

Wil je je subtiele zelf en zielskwaliteiten aarden en meer genieten? Ben je naar de Aarde gekomen om jezelf, je omgeving en de maatschappij te verlichten en op te tillen? Dan is deze opleiding iets voor jou! Word een Kosmisch Mens en Meester. Leer helderwetendheid, helder invoelend vermogen, non-dualiteit, genezende gaven te ontwikkelen en toe te passen in je dagelijks leven.

Klik hier voor meer informatie over de opleiding

 

Wist je dat? Wanneer je de opleiding in een keer betaald, kan de korting oplopen tot maar liefst 1.600,- euro!

 


Gratis 5 min. readingsadvies

Wij hebben een enorm aanbod aan workshops, consulten, e-cursussen en verblijven. Heb je een vraag welke workshop bij je past? Of wil je weten welk product je kan helpen?

Bellen kan op het telefoonnummer: +31 (0) 597 541 539 (di t/m zo tussen 09:00 en 17:00 uur).

 


Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» December
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Kortingspakket online groepshealingen: Je hogere zieledelen in het dagelijks leven
Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
vroegboekprijs € 99,00
 
OTpakket 
1x p.m. op zo ochtend,
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Kortingspakket Online Zondagochtend satsang (met helende channeling)
Is er in jou een diep verlangen naar je volledig te Realiseren, naar permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Wil je de Stilte, Vrede en Liefde nog verder in je verdiepen tot een staat van verlichting en Godrealisatie? Doe dan mee met de maandelijkse bijeenkomsten. Je kunt persoonlijke vragen stellen en zult ook door de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarop meer verbinding krijgen met wie je werkelijk Bent! Je kunt elke maand gewoon vanuit je eigen omgeving mee doen, thuis via het internet. De kracht van de groep versterkt het helende veld en zorgt ervoor dat inzichten dieper bij je binnen kunnen komen. Je groeit van persoonlijke liefde naar Universele Liefde.
vroegboekprijs € 99,00
 
 
15-12-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
32,50
 
2019.SAW.08 
t/m 01-01-2020  Veelerveen
 
Kerstvakantie!
Van 16 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team
0
 
 
» Januari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
08-01-2020
22-01-2020
05-02-2020
19-02-2020
04-03-2020
19.00 -20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”
Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Tijdens deze online cursus leer je hoe je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.
vroegboekprijs € 239,00
 
2020.W21 
09-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 301.2020 
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden. 

Joke ElZiam Nootebos 
E-learningpakket Innerlijk kind, meesterschap en leiderschap
Het E-learning pakket Innerlijk kind kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding Master Healer Reader Coach met eindcertificaat. Door het innerlijk kind en je verleden te helen en vanuit zelfrespect en eigen warmte te leven vanuit je buik, ben je in staat meesterschap te verwerven. Reactieve reacties stoppen, je leert te functioneren en handelen vanuit het ware zelf. Mededogen, wij-gevoel, eenheidsgevoel, werken en verbinden vanuit de flow en leiderschap kunnen zich op gezonde wijze, samen met je innerlijk kind, ontwikkelen.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-ik 
11-01-2020
12-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Voel je je anders, hoor je er diep van binnen niet bij? Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten voor jezelf en een betere wereld.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-212 
18-01-2020
19-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Weekendopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
CHI-2020 
25-01-2020
26-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-036 
30-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 302.2020