Hoe zit het met jouw seksualiteit en tweede chakra?

We hebben dit jaar al 1.301 aanmeldingen voor de online groepshealingen ontvangen

Ongelooflijk hoe groot de groepen zijn elke keer met 150 tot 200 deelnemers. We zijn erg dankbaar voor deze enorme eenheids-liefdesvelden en de bijdrage die alle deelnemende energie- en lichtwerkers hieraan leveren. Aanstaande donderdag is de eerst volgende groepshealing weer, ben jij er ook (weer) bij?

Nu laatste kans mee te doen met € 7,50 korting a.s. groepshealing op 27 juni

Voor veel mensen spelen thema's rondom het 2de chakra op dit moment. Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!

Vanuit je hoofd, wil en inzet leven, maakt je zwaar of serieus. Leven vanuit je buik en je Essentie maakt je zorgeloos, lichtvoetig, vredevol en blij. Door deze online groepshealing ontstaat dit in jou. De God-Godin wordt wakker. Het brengt je in eenheid met je levensstroom, je seksuele organen, verlichte seksualiteit en relaties!

Ervaar het zelf, doe mee aan de online groepshealing op 27 juni en ga voor een geheeld en ontwaakt 2de chakra!

Joke 2016.JPG27 juni 19:30 - 20:30 | Online groepshealing "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"

Nu laatste kans om mee te doen voor € 25,- ipv € 32,50! De korting is geldig t/m 23 juni 23:59.

"Wauw wat prachtig zeg, ik ben tot diep in mijn wezen (aan)geraakt. Ik begin steeds meer van mijn proces te houden en te voelen en weten wie ik ben. Ben zo blij dat jij dat alles in woorden kan bevatten. Dank Joke en team!"

Klik hier om je aan te melden

 


 


Open en bevrijd je 2e chakra; boek een persoonlijk consult

Velen willen dolgraag meer kunnen genieten van seksualiteit, omdat ze ergens van binnen de heelheid en ook de kracht van seksualiteit nog kennen. Door veel levens van onderdrukking, agressie, misbruik en ontkenning vraagt het een ontwikkelingsweg om al die angstige imprints te onthechten. Een weg die vertrouwen van je vraagt.

Als jij voelt dat jij eraan toe bent die stap te zetten boek dan een persoonlijk consult voor de verbinding met jouw seksualiteit. Vraag naar tips en wat jou nu kan helpen om deze ontwikkeling aan te gaan of te verdiepen. Of schaf een sessiepakket aan met korting en zeg diepergaand ja tegen een traject en een diepgaande ontwikkeling om veilig te worden in je seksualiteit. Heel de schaamte, pijn en onderdrukking en laat je (seksuele) gevoel en tweede chakra weer stromen!

De maand juli is al bijna helemaal volgeboekt

Ook augustus begint al aardig vol te lopen, wacht dus niet te lang met het maken van een afspraak! Bel +31 (0) 597 541 539 of mail info@elohim-centre.org

 

Innerlijk kind, vreugde, ondergaande zon, lichtbol.jpg.jpg

 


14 juli Online satsang 10:30 - 12:00 | 'Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?'

 

Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner.

Tijdens de online satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit. Ook ontvang je een helende channeling, de helende energie zal je verder open naar een diepere verbinding met jouw meest subtiele lagen. Doe je ook mee?

Klik hier om je aan te melden

 

"Super fijn deze satsang als extra ondersteuning op het verlichtingspad. Omdat thuis het eenheidsveld niet vanzelfsprekend is zoals bij Elohim, is het zeer waardevol om regelmatig zo’n veld te creëren. Juist vanuit huis zou ik zeggen. Zodat je in de “3D wereld” duidelijker kunt leren voelen en onderscheiden wie je werkelijk bent.

Ook al heb ik alles al 100x gehoord, het kan niet vaak genoeg gezegd en gevoeld worden. Steeds beklijft het een laagje dieper.  Dankbaar voor het steeds opnieuw en steeds dieper wakker worden in wie ik werkelijk ben en wat ik hier op Aarde te brengen heb! En dan als kers op de taart, jouw opmerking: “Besef dat je het (je Goddelijkheid) eigenlijk altijd al bent geweest”. Oh ja, was ik toch weer vergeten"

Liefs, Janneke