Vandaag laatste kans op korting op nieuwe E-cursus!

informatie, tips.pngDe nieuwe E-cursus "Je zieledelen, hogere dimensies, kosmisch meesterschap en Ontwaken" is 2 weken geleden gelanceerd en inmiddels al 141 keer verkocht. Vandaag is de laatste kans om hem aan te schaffen met korting. Heb je nog niet eerder over deze E-cursus gelezen? Klik hier voor meer informatie.

Alleen vandaag nog van € 219,- voor € 179,-

Klik hier om de E-cursus te bestellen

 


E-cursus materiaal blijft onbeperkt beschikbaar

We hebben diverse vragen gehad over dat de E-cursus op 21 juli offline gehaald wordt. Heb je de E-cursus besteld voor die datum? Dan blijft het materiaal ook na die tijd beschikbaar. Je hebt dan alle tijd om de 12 opnames, 120 pagina's en 40+ oefeningen tot je te nemen. Het leesmateriaal kun je downloaden en altijd inzien, de opnames kun je elk 4 keer luisteren.

Meer vragen over de E-cursus? Neem gerust contact op, we helpen je graag verder. Mail op info@elohim-centre.org of bel op +31 (0) 597 541 539.

Klik hier om de E-cursus te bestellen

 

Teaser E-cursus-2.jpg

 

Enkele ervaringen van anderen:

"Wat een geweldige cursus is dit en wat heerlijk dat je alles meerdere malen kunt afluisteren! De healings gaan diep  en ik merk dat ik rustiger word, minder behoefte heb aan drukte en vertier. Dat ik meer in mijn hart zit en vaak een diep liefdesgevoel ervaar.

De teksten zijn prettig te lezen en zetten alles in een kader. Veel puzzelstukjes vallen op hun plaats. En heerlijk om het thuis te kunnen doen in je eigen tempo en op je eigen manier. Prettig ook dat er suggesties gegeven worden voor ondersteunende mineralen en tincturen.

Het zal een megaklus voor Joke geweest zijn, maar wat een resultaat! Ik ben diep dankbaar dat ik deze cursus mag doen. Dank jullie wel Joke en alle medewerkers!"

Greet

 

"De combinatie van de gesproken teksten met de krachtig helende energieoverdrachten doen mijn hele systeem voelbaar tot celniveau (en waarschijnlijk dieper) vibreren en ook voelbaar veranderen: Ik verruim, onafgewerkte thema's komen naar boven en ontvangen heling. Ik zak verder in mijn lichaam en wordt stiller, vrediger. Ook geeft het me diepere inzichten in mijn processen. En dan is het zaak om dit in het dagelijkse leven onder allerlei omstandigheden te gaan leven.

De gesproken teksten en de 140 pagina's lesmateriaal vol praktische informatie en oefeningen bieden mij inzichten en tools om in het dagelijkse leven er bewust mee aan de slag te gaan. Want dat is waar het uiteindelijk toch om gaat: het toepassen in het alledaagse leven en uiteindelijk Zijn die je diep van binnen Bent. Het is werkelijk een enorme steun op de weg die ik loop.

Dankbaar gaat mijn liefde uit naar Joke met haar team en de bovenwereld."

Anna

 

Klik hier om de E-cursus te bestellen