Voorproefje van de nieuwe E-cursus "Je zieledelen, hogere dimensies, kosmisch meesterschap en Ontwaken"

Heb je een Gmail account, of zie je een rare lay-out, klik hier om de nieuwsbrief te lezen

 


Het is bijna zover...

We kunnen nu met zekerheid zeggen dat de nieuwe E-cursus volgende week gelanceerd wordt. Kun je niet wachten tot dan en ben je alvast benieuwd naar de inhoud? Dan hebben we voor jou een voorproefje gemaakt. Hieronder vind je de link naar een fragment van een van de helende channeling audio opnames uit de E-cursus en verder in deze nieuwsbrief vind je een stuk uit het leesmateriaal.

Klik hier om het gratis fragment te beluisteren

 


E-cursus "Je zieledelen, hogere dimensies, kosmisch meesterschap en Ontwaken"

Wil jij...

 • Leren om al je 12 hogere zieledelen te openen in je dagelijks functioneren?
 • Kosmisch Mens en Meester worden en leven vanuit je volledig potentieel met al je hogere Gaven en wij-liefde?
 • Weten wat je hogere zieledelen inhouden en je persoonlijkheid daarin integreren?
 • Het 13e principe van Onvoorwaardelijke Liefde, de Christuskracht of Boeddha natuur in je openen?
 • Opstaan voor je subtiele gevoeligheid en het tot je Gaven en kracht maken?
 • Je openen in verruimd Bewustzijn en je reactieve innerlijk kind, angst, boosheid, zorgen of onzekerheid voorgoed overstijgen?
 • Meer genieten en communiceren met engelen, Lichtmeesters en Bovenwereld vanuit je grote Hart en Overzicht?
 • Persoonlijk en collectief karma, negatieve herhalingslussen op het gebied van de liefde of onvoldoende inkomsten, overstijgen?
 • Je Goddelijke Essentie leren kennen en Leven?
 • Het verschil zien tussen je ego-persoonlijkheid, ziel of ware Essentie en ze beter laten samenwerken?
 • Door jouw multidimensionale ontwikkeling als Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens en Kosmisch Meester bijdragen aan een nieuwe maatschappij?

Blijheid, vrijheid.jpg

Deze uitgebreide E-cursus met Joke ElZiam Nootebos brengt al je parallelle levens, je hogere dimensionale zieledelen en Liefde als aanvullende krachten in je leven. Door de E-cursus zal je innerlijke man achter je vrouwelijkheid gaan staan en andersom. Er ontstaat eenheid op alle lagen in je, waardoor interne en externe strijd, onvrede, innerlijke onveiligheid, vermoeidheid, ongeheelde relaties en onzekerheid plaats maken voor het geluk van het functioneren vanuit een Kosmische Harmonische Flow.

Unieke mogelijkheid om deze E-cursus aan te schaffen

Het materiaal is slechts 6 weken lang te koop, daarna is het alleen nog maar beschikbaar voor opleidingsstudenten.
Wacht dus niet te lang!

 


Wat brengt deze E-cursus je?

 • Meer zielsverdieping en hoger bewustzijn, meer inzicht, daadkracht, integriteit en overzicht zowel als je Volledig Potentieel
 • Oefeningen en healing waardoor persoonlijk- en, zielegroepskarma oplost, net als de pijnlijke (macht-onmacht) patronen van je mannen- en vrouwen ouderlijnen
 • Diepgaande inzichten en heling over de innerlijke oorzaak van levensthema's zoals o.a. (on)veiligheid, niet je plek kunnen vinden op Aarde, geremde seksualiteit, macht-onmacht, vermoeidheid, snel overprikkeld zijn, lekkende energie, emoties uiten, grenzen aangeven, seksuele en relationele problemen
 • Het dagelijks ervaren van eenheid met de Bovenwereld, Gaia en alle natuurspirits en meer gemak en vertrouwen
 • Meer contact met je eigen innerlijke leiding, Waarheid, Lichtwezen, kern en je levensbestemming
 • Open minded, minder alleen, minder snel alles persoonlijk nemend, meer prana, levensenergie en gezondheid
 • Je wordt een groot energiewerker met heldere Gaven en een natuurlijk genezer en ontwikkelt veel meer zelfvertrouwen
 • Je wordt zorgelozer, leert zelf het tij van tegenslag en negativiteit te keren en kiest voor het meestromen met het Leven en de Flow
 • Je ontwikkelt innerlijke autonomie, leiderschap en innerlijke autoriteit, waarbij je ook kwetsbaar en puur kunt zijn
 • Je kunt je subtiele zielsgevoel binnen in je seksualiteit integreren

Door steeds meer vanuit kosmisch Meesterschap en puurheid te leven ontstaan o.a. meer kosmisch geluk, gemak, stilheid in je hoofd, zorgeloosheid, een verlicht buikgevoel en je levensbestemming. Je leert functioneren vanuit je buikgevoel en de leiding van je intuïtief lichaamsgevoel. Je denken, spreken en handelingen vinden van daaruit plaats. Je hoofd wordt rustiger en is minder overheersend. In plaats daarvan leef je vanuit je fijngevoelige ziel, intuïtie, hart en buik. Er ontstaat een grote Vrede en de Boeddha natuur in je. Mensen voelen zich aangetrokken tot je. Tot je Geest en Liefde. Er is ruimte in je hoofd en hart voor anderen door het worden van je volledig potentieel. Je wilt niets liever dan bijdragen vanuit je volledige Hart/Kracht en je wordt een belangrijke richtingaanwijzer voor anderen vanuit je Ziel. Deze unieke E-cursus brengt je niet alleen het geluk van Meesterschap en Liefde, maar activeert ook je bijdrage aan de nieuwe wij-samenleving.

 


Wie is Joke ElZiam Nootebos?

Joke 2016.JPGJoke ElZiam Nootebos, oprichtster van het Elohim Centre, brengt samen met haar team reeds tientallen jaren gevoelige en bewuste mensen naar de eigen Bron en missie, naar multidimensionale verlichting. Inmiddels heeft ze met haar workshops, audio's, zelfrealisatie tuinen en sessies vele duizenden mensen bereikt. Mensen die op hun beurt ook het Licht weer verspreiden, soms ook in een eigen praktijk of centrum. Joke helpt om de Goddelijke Oorsprong en verfijnde ziel in omgang, werk en gedrag, te realiseren. Op de Elohim Krachtplaats leeft en werkt ze samen met haar team en de vrijwillige participanten in de woon-werk gemeenschap "The Diamond New Earth". Joke is een Ontwaakte leraar en Ingewijdene.

 


Waar bestaat de verdiepende E-cursus uit?

Je ontvangt 120 pagina’s aan lesmateriaal, meer dan 40 oefeningen en 12 helende audio transmissies (samen meer dan 11 uur) om stap voor stap je Kosmisch Meesterschap, zieledelen en Ontwakingsproces in huis te halen. De cursus bevat diepgaande kosmische, zowel als praktische kennis over hoe je kunt functioneren vanuit je hogere zieledelen en je non duale Boeddha-natuur. Je kunt het lesmateriaal toepassen voor innerlijke ontwikkeling, maar ook op je werk en in de omgang met vrienden en familie. Je ontvangt meer inzichten over je vader-, moeder-, vorige levens- en zielegroeplijnen welke je gevoel, gedachten en gedrag ongemerkt beïnvloeden.

De audio transmissies, live opgenomen tijdens de Elohim workshops (in totaal 672 minuten), brengen diepgaande healing op alle lagen en ook inzichten. Ze helpen je niet alleen sneller voorbij je karma en herhalingspatronen, maar openen je naar je God-Godin, Kosmisch Meesterschap, volledig potentieel, Christuskracht en Boeddha-natuur. Ze verdiepen daarnaast ook voelbaar je Ontwakingsproces.

Alle dimensies komen aan bod

Deze cursus omvat al je hogere dimensies en zieledelen, van je 5e t/m 15e dimensie. Elke dimensie heeft haar eigen hoofdstuk en audio healing/transmissie. Daarnaast vind je vele inspirerende teksten die helpen je zieledelen en ontwikkelingsstappen verder te verduidelijken, integreren en praktisch te maken.

 


Fragment uit de nieuwe E-cursus:

Je 9 dimensionale zieledeel voert je naar het nieuwe Paradijs en de Hof van Eden

Bij de ontwikkeling van je 9 dimensionale zieledeel helpt het Goddelijk vrouwelijke Melchizedek team om je Goddelijke Vonk, Ik-Ben lichaam en je universele Liefde in te laten dalen t/m je 2e chakra. Je innerlijk kind verliest nog meer reactiviteit, terugtrek-mechanismen en onzekerheid, en opent tot in subtiele raakbaarheid. Het wordt uiteindelijk verlicht en tot op de subtielste niveaus voel je alles in en aan. Niet alleen je bewustzijn, maar ook je buikgevoel en voelend vermogen zijn multidimensionaal open. Ook word je oordeellozer, vol mededogen, bereidheid en hoederschap. Je ontwikkelt bewustzijn over hoe je anderen behandelt zoals je zelf behandeld wilt worden. Je deelt jezelf meer met anderen.

Je ervaart steeds vaker diep van binnen een geluk en vreugde die nooit meer verdwijnen. Ze zijn van kosmische aard en het is er ook als de omstandigheden niet leuk zijn. Je laat je egoloze kwetsbaarheid (innerlijke elfentuin) en onschuld meer toe en wordt door alles diepgaand aangeraakt, nadat je nog meer ego-wensen, seksuele en emotionele driften hebt overwonnen.

Oefening

Je kristallijnen lichtwezen komt op de voorgrond. Let op dat je hierdoor niet te diep in je emotionele en reactieve gevoelskind zakt, maar blijf in de diamanten neutraliteit en het bewustzijn van je ware Zelf. Gevoel is je kracht maar kan nog ego-zwakte tonen. Zorg dat je je niet met een emotie en het verhaal daarover identificeert en ook niet je meesterschap kwijt raakt. Maak nergens meer een werkje van, ook niet van wat je ziet in jezelf dat nog niet heel is. Nog steeds kun je emotioneel zijn, maar nu is dat zonder gestapelde verhalen erover waardoor het zo weer weg is en niet blijft hangen.


 

In je groei naar universeel meesterschap kun je heftige emoties niet meer controleren of onderdrukken. Ze komen op en gaan weer. Er is nauwelijks angst, kleefkracht of oordeel over. Het is zo weer weg, alsof het nooit heeft plaatsgevonden. Je doorziet wanneer je ergens op blijft broeien of wrokken, om moeilijkheden of boosheid heen gaat en je afsluit. Je leert dit te overstijgen. Je wordt steeds opener, zachter, echter en duidelijker. Je engelenlichaam en menselijk ikje versmelten steeds wat verder...

Je creëert door vertrouwen en het loslaten van het verleden meer overvloed en leeft vanuit warme verbondenheid en hoederschap. Het functioneren vanuit lichtvoetigheid, zorgeloosheid en gemak nemen toe. Steeds vaker zit je in een positieve stroom en flow. Daarmee ben je weer in de Hof van Eden, het paradijs waar je eens uit viel. Je Avalon energie activeert nu en daarmee de eenheid met de natuur, de spirits en de elementen waarmee je samenwerkt. Natuurlijke geneeswijzen krijgen je interesse. Van binnenuit ga je de spirits van planten, stenen en dieren nu aanvoelen, als dat nog niet eerder het geval was. Alle Spirits helpen je te creëren en versterken je energiewerk, of je dat nu weet of niet.

 22 & 23 juni 10:00 - 17:00 | Workshop Tweelingstraal, Heilig Huwelijk en relatievragen

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos en Willeke Ananda Jansen

Mannelijk vrouwelijk, tweelingziel, liefde.jpg

Er komt een dag dat we diepgaand aangetrokken worden tot onze tweelingziel of vlam en meer dan ooit geraakt worden. Hoe herkennen we die? We ervaren tijdens zo'n zielenontmoeting een liefde in alle hoeken van ons lichaam en ziel waar geen houden meer aan is. Onze ziel verlangt naar de werkelijke, heilige samenkomst van lichaam en geest, van mannelijk en vrouwelijk, maar dat levert vaak ook moeilijkheden op. Hoe daarmee om te gaan, wordt duidelijk tijdens deze helende en unieke workshop. Eigen vragen en levenssituatie kunnen worden ingebracht en als de ruimte het toelaat kan een persoonlijke reading ontstaan

Ook geschikt voor mensen zonder tweelingziel vragen of relatie!

Deze workshop activeert de heelheid van je innerlijke man en vrouw (tweelingstraal bewustzijn). Hierdoor voel je je veel completer en minder onzeker of alleen. Je haalt je zachtaardige en krachtige God-Godin in huis. Duwen en trekken in een relatie neemt af. De afhankelijkheid van alles wat je bij een partner hoopt te vinden kan oplossen. (Toekomstige) relaties worden volmaakter, diepgaander, echter en onafhankelijker. 

Klik hier voor meer informatie

 


» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-08-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT311-2021 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
4x per jaar op donderdag avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Kortingspakket 4x Online Tijdsgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 111,00
 
TG pakket 
04-09-2021
05-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Let op: Je kunt je niet meer inschrijven voor deze workshop. Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam.
vroegboekprijs € 381,00
 
3333-2021 
09-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Open je merlijnmagie, tweelingvlam deel, bewustzijn en hart d.m.v. je 7dimensionale zieledeel"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT310-2021 
18-09-2021
19-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds mens, healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 381,00
 
022-2021 
23-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
TG203-2021 
29-09-2021
13-10-2021
27-10-2021
10-11-2021
24-11-2021
19.00-20.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
5x Online cursus "Heel je relatie, innerlijke man-vrouw en je seksualiteit" incl. zelfrealisatie tincturen
Tijdens je Zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander. Ook op die van je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk en seksueel. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken en hoe komt dit dan? Door de inzichten en de helende channeling tijdens de online avonden zul je steeds minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je vuur wordt bekrachtigd.
vroegboekprijs € 239,00
 
025-2021