Voorproefje van de nieuwe E-cursus "Je zieledelen, hogere dimensies, kosmisch meesterschap en Ontwaken"

Heb je een Gmail account, of zie je een rare lay-out, klik hier om de nieuwsbrief te lezen

 


Het is bijna zover...

We kunnen nu met zekerheid zeggen dat de nieuwe E-cursus volgende week gelanceerd wordt. Kun je niet wachten tot dan en ben je alvast benieuwd naar de inhoud? Dan hebben we voor jou een voorproefje gemaakt. Hieronder vind je de link naar een fragment van een van de helende channeling audio opnames uit de E-cursus en verder in deze nieuwsbrief vind je een stuk uit het leesmateriaal.

Klik hier om het gratis fragment te beluisteren

 


E-cursus "Je zieledelen, hogere dimensies, kosmisch meesterschap en Ontwaken"

Wil jij...

 • Leren om al je 12 hogere zieledelen te openen in je dagelijks functioneren?
 • Kosmisch Mens en Meester worden en leven vanuit je volledig potentieel met al je hogere Gaven en wij-liefde?
 • Weten wat je hogere zieledelen inhouden en je persoonlijkheid daarin integreren?
 • Het 13e principe van Onvoorwaardelijke Liefde, de Christuskracht of Boeddha natuur in je openen?
 • Opstaan voor je subtiele gevoeligheid en het tot je Gaven en kracht maken?
 • Je openen in verruimd Bewustzijn en je reactieve innerlijk kind, angst, boosheid, zorgen of onzekerheid voorgoed overstijgen?
 • Meer genieten en communiceren met engelen, Lichtmeesters en Bovenwereld vanuit je grote Hart en Overzicht?
 • Persoonlijk en collectief karma, negatieve herhalingslussen op het gebied van de liefde of onvoldoende inkomsten, overstijgen?
 • Je Goddelijke Essentie leren kennen en Leven?
 • Het verschil zien tussen je ego-persoonlijkheid, ziel of ware Essentie en ze beter laten samenwerken?
 • Door jouw multidimensionale ontwikkeling als Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens en Kosmisch Meester bijdragen aan een nieuwe maatschappij?

Blijheid, vrijheid.jpg

Deze uitgebreide E-cursus met Joke ElZiam Nootebos brengt al je parallelle levens, je hogere dimensionale zieledelen en Liefde als aanvullende krachten in je leven. Door de E-cursus zal je innerlijke man achter je vrouwelijkheid gaan staan en andersom. Er ontstaat eenheid op alle lagen in je, waardoor interne en externe strijd, onvrede, innerlijke onveiligheid, vermoeidheid, ongeheelde relaties en onzekerheid plaats maken voor het geluk van het functioneren vanuit een Kosmische Harmonische Flow.

Unieke mogelijkheid om deze E-cursus aan te schaffen

Het materiaal is slechts 6 weken lang te koop, daarna is het alleen nog maar beschikbaar voor opleidingsstudenten.
Wacht dus niet te lang!

 


Wat brengt deze E-cursus je?

 • Meer zielsverdieping en hoger bewustzijn, meer inzicht, daadkracht, integriteit en overzicht zowel als je Volledig Potentieel
 • Oefeningen en healing waardoor persoonlijk- en, zielegroepskarma oplost, net als de pijnlijke (macht-onmacht) patronen van je mannen- en vrouwen ouderlijnen
 • Diepgaande inzichten en heling over de innerlijke oorzaak van levensthema's zoals o.a. (on)veiligheid, niet je plek kunnen vinden op Aarde, geremde seksualiteit, macht-onmacht, vermoeidheid, snel overprikkeld zijn, lekkende energie, emoties uiten, grenzen aangeven, seksuele en relationele problemen
 • Het dagelijks ervaren van eenheid met de Bovenwereld, Gaia en alle natuurspirits en meer gemak en vertrouwen
 • Meer contact met je eigen innerlijke leiding, Waarheid, Lichtwezen, kern en je levensbestemming
 • Open minded, minder alleen, minder snel alles persoonlijk nemend, meer prana, levensenergie en gezondheid
 • Je wordt een groot energiewerker met heldere Gaven en een natuurlijk genezer en ontwikkelt veel meer zelfvertrouwen
 • Je wordt zorgelozer, leert zelf het tij van tegenslag en negativiteit te keren en kiest voor het meestromen met het Leven en de Flow
 • Je ontwikkelt innerlijke autonomie, leiderschap en innerlijke autoriteit, waarbij je ook kwetsbaar en puur kunt zijn
 • Je kunt je subtiele zielsgevoel binnen in je seksualiteit integreren

Door steeds meer vanuit kosmisch Meesterschap en puurheid te leven ontstaan o.a. meer kosmisch geluk, gemak, stilheid in je hoofd, zorgeloosheid, een verlicht buikgevoel en je levensbestemming. Je leert functioneren vanuit je buikgevoel en de leiding van je intuïtief lichaamsgevoel. Je denken, spreken en handelingen vinden van daaruit plaats. Je hoofd wordt rustiger en is minder overheersend. In plaats daarvan leef je vanuit je fijngevoelige ziel, intuïtie, hart en buik. Er ontstaat een grote Vrede en de Boeddha natuur in je. Mensen voelen zich aangetrokken tot je. Tot je Geest en Liefde. Er is ruimte in je hoofd en hart voor anderen door het worden van je volledig potentieel. Je wilt niets liever dan bijdragen vanuit je volledige Hart/Kracht en je wordt een belangrijke richtingaanwijzer voor anderen vanuit je Ziel. Deze unieke E-cursus brengt je niet alleen het geluk van Meesterschap en Liefde, maar activeert ook je bijdrage aan de nieuwe wij-samenleving.

 


Wie is Joke ElZiam Nootebos?

Joke 2016.JPGJoke ElZiam Nootebos, oprichtster van het Elohim Centre, brengt samen met haar team reeds tientallen jaren gevoelige en bewuste mensen naar de eigen Bron en missie, naar multidimensionale verlichting. Inmiddels heeft ze met haar workshops, audio's, zelfrealisatie tuinen en sessies vele duizenden mensen bereikt. Mensen die op hun beurt ook het Licht weer verspreiden, soms ook in een eigen praktijk of centrum. Joke helpt om de Goddelijke Oorsprong en verfijnde ziel in omgang, werk en gedrag, te realiseren. Op de Elohim Krachtplaats leeft en werkt ze samen met haar team en de vrijwillige participanten in de woon-werk gemeenschap "The Diamond New Earth". Joke is een Ontwaakte leraar en Ingewijdene.

 


Waar bestaat de verdiepende E-cursus uit?

Je ontvangt 120 pagina’s aan lesmateriaal, meer dan 40 oefeningen en 12 helende audio transmissies (samen meer dan 11 uur) om stap voor stap je Kosmisch Meesterschap, zieledelen en Ontwakingsproces in huis te halen. De cursus bevat diepgaande kosmische, zowel als praktische kennis over hoe je kunt functioneren vanuit je hogere zieledelen en je non duale Boeddha-natuur. Je kunt het lesmateriaal toepassen voor innerlijke ontwikkeling, maar ook op je werk en in de omgang met vrienden en familie. Je ontvangt meer inzichten over je vader-, moeder-, vorige levens- en zielegroeplijnen welke je gevoel, gedachten en gedrag ongemerkt beïnvloeden.

De audio transmissies, live opgenomen tijdens de Elohim workshops (in totaal 672 minuten), brengen diepgaande healing op alle lagen en ook inzichten. Ze helpen je niet alleen sneller voorbij je karma en herhalingspatronen, maar openen je naar je God-Godin, Kosmisch Meesterschap, volledig potentieel, Christuskracht en Boeddha-natuur. Ze verdiepen daarnaast ook voelbaar je Ontwakingsproces.

Alle dimensies komen aan bod

Deze cursus omvat al je hogere dimensies en zieledelen, van je 5e t/m 15e dimensie. Elke dimensie heeft haar eigen hoofdstuk en audio healing/transmissie. Daarnaast vind je vele inspirerende teksten die helpen je zieledelen en ontwikkelingsstappen verder te verduidelijken, integreren en praktisch te maken.

 


Fragment uit de nieuwe E-cursus:

Je 9 dimensionale zieledeel voert je naar het nieuwe Paradijs en de Hof van Eden

Bij de ontwikkeling van je 9 dimensionale zieledeel helpt het Goddelijk vrouwelijke Melchizedek team om je Goddelijke Vonk, Ik-Ben lichaam en je universele Liefde in te laten dalen t/m je 2e chakra. Je innerlijk kind verliest nog meer reactiviteit, terugtrek-mechanismen en onzekerheid, en opent tot in subtiele raakbaarheid. Het wordt uiteindelijk verlicht en tot op de subtielste niveaus voel je alles in en aan. Niet alleen je bewustzijn, maar ook je buikgevoel en voelend vermogen zijn multidimensionaal open. Ook word je oordeellozer, vol mededogen, bereidheid en hoederschap. Je ontwikkelt bewustzijn over hoe je anderen behandelt zoals je zelf behandeld wilt worden. Je deelt jezelf meer met anderen.

Je ervaart steeds vaker diep van binnen een geluk en vreugde die nooit meer verdwijnen. Ze zijn van kosmische aard en het is er ook als de omstandigheden niet leuk zijn. Je laat je egoloze kwetsbaarheid (innerlijke elfentuin) en onschuld meer toe en wordt door alles diepgaand aangeraakt, nadat je nog meer ego-wensen, seksuele en emotionele driften hebt overwonnen.

Oefening

Je kristallijnen lichtwezen komt op de voorgrond. Let op dat je hierdoor niet te diep in je emotionele en reactieve gevoelskind zakt, maar blijf in de diamanten neutraliteit en het bewustzijn van je ware Zelf. Gevoel is je kracht maar kan nog ego-zwakte tonen. Zorg dat je je niet met een emotie en het verhaal daarover identificeert en ook niet je meesterschap kwijt raakt. Maak nergens meer een werkje van, ook niet van wat je ziet in jezelf dat nog niet heel is. Nog steeds kun je emotioneel zijn, maar nu is dat zonder gestapelde verhalen erover waardoor het zo weer weg is en niet blijft hangen.


 

In je groei naar universeel meesterschap kun je heftige emoties niet meer controleren of onderdrukken. Ze komen op en gaan weer. Er is nauwelijks angst, kleefkracht of oordeel over. Het is zo weer weg, alsof het nooit heeft plaatsgevonden. Je doorziet wanneer je ergens op blijft broeien of wrokken, om moeilijkheden of boosheid heen gaat en je afsluit. Je leert dit te overstijgen. Je wordt steeds opener, zachter, echter en duidelijker. Je engelenlichaam en menselijk ikje versmelten steeds wat verder...

Je creëert door vertrouwen en het loslaten van het verleden meer overvloed en leeft vanuit warme verbondenheid en hoederschap. Het functioneren vanuit lichtvoetigheid, zorgeloosheid en gemak nemen toe. Steeds vaker zit je in een positieve stroom en flow. Daarmee ben je weer in de Hof van Eden, het paradijs waar je eens uit viel. Je Avalon energie activeert nu en daarmee de eenheid met de natuur, de spirits en de elementen waarmee je samenwerkt. Natuurlijke geneeswijzen krijgen je interesse. Van binnenuit ga je de spirits van planten, stenen en dieren nu aanvoelen, als dat nog niet eerder het geval was. Alle Spirits helpen je te creëren en versterken je energiewerk, of je dat nu weet of niet.

 22 & 23 juni 10:00 - 17:00 | Workshop Tweelingstraal, Heilig Huwelijk en relatievragen

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos en Willeke Ananda Jansen

Mannelijk vrouwelijk, tweelingziel, liefde.jpg

Er komt een dag dat we diepgaand aangetrokken worden tot onze tweelingziel of vlam en meer dan ooit geraakt worden. Hoe herkennen we die? We ervaren tijdens zo'n zielenontmoeting een liefde in alle hoeken van ons lichaam en ziel waar geen houden meer aan is. Onze ziel verlangt naar de werkelijke, heilige samenkomst van lichaam en geest, van mannelijk en vrouwelijk, maar dat levert vaak ook moeilijkheden op. Hoe daarmee om te gaan, wordt duidelijk tijdens deze helende en unieke workshop. Eigen vragen en levenssituatie kunnen worden ingebracht en als de ruimte het toelaat kan een persoonlijke reading ontstaan

Ook geschikt voor mensen zonder tweelingziel vragen of relatie!

Deze workshop activeert de heelheid van je innerlijke man en vrouw (tweelingstraal bewustzijn). Hierdoor voel je je veel completer en minder onzeker of alleen. Je haalt je zachtaardige en krachtige God-Godin in huis. Duwen en trekken in een relatie neemt af. De afhankelijkheid van alles wat je bij een partner hoopt te vinden kan oplossen. (Toekomstige) relaties worden volmaakter, diepgaander, echter en onafhankelijker. 

Klik hier voor meer informatie

 


» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» December
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Kortingspakket online groepshealingen: Je hogere zieledelen in het dagelijks leven
Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
vroegboekprijs € 99,00
 
OTpakket 
1x p.m. op zo ochtend,
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Kortingspakket Online Zondagochtend satsang (met helende channeling)
Is er in jou een diep verlangen naar je volledig te Realiseren, naar permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Wil je de Stilte, Vrede en Liefde nog verder in je verdiepen tot een staat van verlichting en Godrealisatie? Doe dan mee met de maandelijkse bijeenkomsten. Je kunt persoonlijke vragen stellen en zult ook door de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarop meer verbinding krijgen met wie je werkelijk Bent! Je kunt elke maand gewoon vanuit je eigen omgeving mee doen, thuis via het internet. De kracht van de groep versterkt het helende veld en zorgt ervoor dat inzichten dieper bij je binnen kunnen komen. Je groeit van persoonlijke liefde naar Universele Liefde.
vroegboekprijs € 99,00
 
 
15-12-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
32,50
 
2019.SAW.08 
t/m 01-01-2020  Veelerveen
 
Kerstvakantie!
Van 16 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team
0
 
 
» Januari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
08-01-2020
22-01-2020
05-02-2020
19-02-2020
04-03-2020
19.00 -20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”
Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Tijdens deze online cursus leer je hoe je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.
vroegboekprijs € 239,00
 
2020.W21 
09-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 301.2020 
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden. 

Joke ElZiam Nootebos 
E-learningpakket Innerlijk kind, meesterschap en leiderschap
Het E-learning pakket Innerlijk kind kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding Master Healer Reader Coach met eindcertificaat. Door het innerlijk kind en je verleden te helen en vanuit zelfrespect en eigen warmte te leven vanuit je buik, ben je in staat meesterschap te verwerven. Reactieve reacties stoppen, je leert te functioneren en handelen vanuit het ware zelf. Mededogen, wij-gevoel, eenheidsgevoel, werken en verbinden vanuit de flow en leiderschap kunnen zich op gezonde wijze, samen met je innerlijk kind, ontwikkelen.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-ik 
11-01-2020
12-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Voel je je anders, hoor je er diep van binnen niet bij? Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten voor jezelf en een betere wereld.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-212 
18-01-2020
19-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Weekendopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
CHI-2020 
25-01-2020
26-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-036 
30-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 302.2020