Elohim nieuwsbrief: Boodschap van Moeder Aarde

 

Heb je een Gmail account, of zie je een rare lay-out, klik hier om de nieuwsbrief te lezen

 


Help mee en vermenigvuldig het wereldwijde Ontwaken door deze nieuwsbrief te delen/ door te sturen! In deze nieuwsbrief tref je o.a. een prachtige opleiding: Ingewijdene, Earthkeeper en Godrealisatie, een video boodschap van Moeder Aarde en meer:

  • 2 bijzondere workshops die volgende week plaatsvinden, laatste kans op vroegboekkorting!
  • Unieke kans om te verblijven in het Hart van de Elohim krachtplaats
  • Aarde, geboorte, ontstaan-1.png2 natuurworkshops in juni die je niet wilt missen!
  • Leesartikel: Heb je genoeg van al dat werken aan jezelf, kom dan naar satsang
  • Gaia's droom tuinset om van je huis en tuin een Krachtplaats te maken
  • en ander nieuws; wekelijks nieuwe leesartikelen op de Ontwakingsblog en de Bosfee is vanaf vandaag te boeken!

 


Opleiding Ingewijdene, Earthkeeper en Godrealisatie

Het is nog nooit zo belangrijk geweest om te Ontwaken in multidimensionaliteit en in de eenheid met alle Rijken. Met de sterrenvolkeren, onze hogere delen en met de natuur en haar spirits. Deze Inwijdingsweg is nu mogelijk voor vele gevoelige, Ontwakende en bewuste Lichtwerkers.

Voel jij dat je bent bedoelt voor de hele Weg?

Tijdens deze opleiding worden de 10 grote Elohim Inwijdingen in je geïnstalleerd. Je levensbestemming en Missie ontstaan. De Elohim Inwijdingen helpen je te ontwikkelen naar de open ruimte van je ziel en Godsvonk. Vanuit deze open ruimte functioneer je steeds meer als Earthkeeper en Ingewijd kanaal voor het grote eenheidsliefdesveld en de grote Krachten.

Klik hier voor meer informatie over deze opleiding

 


Bekijk hieronder het filmpje: Boodschap van Moeder Aarde

Template site thumbnail video play knop.png

 


Volgend weekend 2 bijzondere workshops met Joke ElZiam Nootebos:

25 mei 10:00 - 16:00 | Merlin - Gaia - Christ Evolutionaire groepshealingen voor je relatie + basischakra en de nieuwe Aarde!

Joke 2016.JPGGegeven door Joke ElZiam Nootebos

Christ-Gaia, Merlin, leylijnen bouwen een enorm Eenheid-Liefdesveld onder de krachtplaats! Tijdens de workshop opent verlichting in jouw aarding en buik en in the Diamond New Earth! Gaia roept iedere ziel op die wil bijdragen.

Klik hier om je nu aan te melden

 

26 mei 10:00 - 17:00 | Activeer je Magiër, Liefdeshart, Taak en de oorspronkelijke kennis van Atlantis, Egypte en Avalon (aanrader!)

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Activeer je grote magiër, meer levensenergie en verruim je kundalinikanaal, zodat je je unieke Merlin en andere Goden-krachten uit je lichaam kunt channelen als liefdevol energiewerker. Integreer Egyptische Inwijdingen en zuiver je oude karma in deze Magische eendaagse workshop!

IDodecaeder.JPGn de oude mysterie- of inwijdingsscholen van Lemurië, Atlantis en later in de mysteriescholen van Egypte, Midden- en Zuid Amerika, India en Tibet, werd de geheime kosmische kennis van Dodecaëder en Icosaëder onderwezen. Door deze kennis verkrijgen we grote scheppende krachten en worden we een Magiër. Deze kennis en de helende Godenkrachten komen tijdens deze workshop opnieuw tot je, via docente en Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos.

Klik hier om je nu aan te melden

 


2019 laatste jaar met belastingvoordeel op opleidingen!

Het jaar 2019 lijkt het laatste jaar te worden dat de aftrekpost voor studiekosten nog bestaat. Deze aftrekpost kan je duizenden euro's schelen bij het volgen van een opleiding. Nu is het dus tijd voor die opleiding die je altijd al wilde doen!

PS. Dit voordeel kan ook gelden voor losse workshops, kijk op www.belastingdienst.nl of jij in aanmerking komt voor dit voordeel.

Klik hier voor meer informatie over korting ontvangen en belastingterugave

Feedback van cursist:

"Ik wil jullie allemaal even heel erg bedanken voor alle mooie workshops die ik mag volgen. Zelfs mijn meest onveilig thema´s durf ik bij jullie onder ogen te komen, doordat er zo´n veilig en liefdevol, alles omarmend veld wordt neergezet tijdens de workshops. Het is voor mij toch wel bijna het grootste geschenk wat ik mijn leven heb mogen ontvangen dat ik hier terecht ben gekomen, en dat het me nu eindelijk lukt om de dingen praktisch te maken."

 


 

pablo 29.png [1]

 


Kom verblijven in het Hart van de Elohim Krachtplaats

Regenboog Elfentuin.jpgWil je deze zomer heerlijk vertoeven in de helende energie van de Elohim Krachtplaats, met 30 Zelfrealisatie tuinen waaronder het Lemurisch bos? Kom dan verblijven in het Hart van de krachtplaats! Huur een vakantiehuisje of chalet voor een paar dagen of langer, of maak gebruik van een van de andere accommodaties.

De helende energie van de Krachtplaats opent je stap voor stap verder in je ware Zelf. Je zult raakt gevuld en meer in het hier en nu aanwezig. Ontdek het zelf en laat je verrassen!

Combineer je verblijf met een persoonlijk Elohim consult of een helende tuinrondleiding. Weet dat het door de toenemende drukte goed is ruim op tijd te reserveren!

We kijken er naar uit om je te ontmoeten,
Het Elohim team

Lees hier meer informatie over het verblijf

Wil je graag langer verblijven op de Elohim krachtplaats? Dan is wellicht een seizoensplaats iets voor jou.

 


Combineer je verblijf met een van de zomer-natuurworkshops:

29 juni 10:00 - 17:00 | Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen

Gegeven door Willeke Ananda Jansen

Natuur, deva.jpgTijdens deze sprankelende workshop word je verbonden met de natuurrijken, planten en de ongeziene wereld. Je leert zien en voelen welke spirituele werking planten hebben. Je leert je te openen voorbij je ik-illusie in de wereld van je natuurlijke eenheid. Je innerlijke, magische en oorspronkelijk kind opent zich vanzelf in de paradijselijke energie.

Klik hier voor meer informatie

Tip: Verblijf een extra nacht en doe 30 juni mee aan de eendaagse workshop ''Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats''.

 

27 en 28 juli 10:00 - 17:00 | Maak kennis en leer werken met multidimensionaal geopende producten van Moeder Aarde

Gegeven door Willeke Ananda Jansen

Ontvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentincturen en etherische oliën. Ontdek hoe je ze toepast en adviseert op readingsniveau voor jezelf en je huisapotheek.

Klik hier voor meer informatie

 


 

Gaias droom.JPG

 

Help jij mee deze Elohim edelstenen te verspreiden en daarmee wereldwijd de natuur en bewustzijnsgroei te bekrachtigen?

De geprogrammeerde Gaia's Droom tuin set verenigt alle Rijken en opent de Gouden Natuur blauwdruk van Gaia van de periode vóór Atlantis. Natuur-en sterrenwezens met natuurverbindingen zullen zich verenigen in je huis en tuin. Ook jij komt meer in eenheid met de natuur d.m.v. de bekrachtiging van de Elohim edelsteen (set) en haar natuurvortex in je huis en tuin.

Klik hier om de set te bestellen via elohim-edelstenen.nl

 

Ervaringen met de Gaia's Droom set:

''Ik heb een tuin edelsteen in de tuin en één in huis! Iedere keer als ik er langs loop wordt mijn aandacht getrokken, wat een mooie energie! Wat ik vooral merk is dat mijn 'oude patronen’ als het ware van me afglijden, hierdoor voel ik mij meer zeker en blij! Ik voel een enorme rust van binnen!''

"Ik heb afgelopen woensdag alles binnen gekregen, en nu al merk ik een enorm verschil. Het huis lijkt "zachter", rustiger, en liefdevoller. Kan niet goed uitleggen hoe ik dat merk. Voel het gewoon. Mijn kinderen slapen allebei dieper en langer. Mijn katten zijn ook toleranter naar elkaar toe. En had ik vandaag mijn eerste Bij ooit in mn tuin!! Sinds gisteren staan "spontaan" alle buiten planten vol met knoppen. Ik ben dol gelukkig met mijn aankoop. Het is het absoluut waard!! Als dit allemaal al zo merkbaar is na een halve week....kan het alleen maar mooier worden!"

Geprogrameerde Groene Opaal 3stuks euro-2.JPGWat je verder kan ondersteunen je hart verder te openen in verbinding met o.a. de natuurwezens:

 


Nieuws:

Nieuw leesartikel | Heb je genoeg van al dat werken aan jezelf, kom dan naar satsang

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

multidemensionaal3.jpgHet ik, is je persoonlijkheid die overal iets van vindt. Die wil hebben wat je mist en af wilt van datgene dat er juist nu wel is. Het blijft nooit tevreden met het hier, zoals de situatie nu is. Het ik wil meer begrijpen en reikt uit naar meer kennis, inzichten, menselijke liefde, aandacht, geld of lichtvrienden om alle processen en gevoelens mee te bespreken.

Lees het hele artikel op de Ontwakingsblog

 


Bosfee 7.jpg

De kleine Bosfee is vanaf vandaag te boeken!

Maak kennis met de kleine Bosfee. Ben jij op zoek naar een 1 pers. knus en basic chaletje - trekkershut aan het rand van het Lemurische Bos? Dan is de Bosfee iets voor jou! Ga de ervaring aan en waan je zelf midden in de natuur..

Klik hier voor meer informatie

 


Elke vrijdag een nieuwe tekst of video op de Ontwaken blog

vlinder met handen.jpgOp de Ontwaken blog vind je je wekelijkse dosis inspiratie met elke 7 dagen een nieuwe tekst of video over Ontwaken, spirituele verlichting en Godsrealisatie. Binnenkort ook een mogelijkheid om je hierop gratis te abonneren!

Bekijk hier alle teksten en video's van de Ontwaken blog

 


 

Nog enkele kampeerplekken beschikbaar tijdens Kosmisch Vuur 1

Healing 2.jpgOok dit jaar belooft het weer een prachtige workshop te worden! Inmiddels zijn bijna alle overnachtingsmogelijkheden op de Krachtplaats volgeboekt. Wel zijn er nog kampeerplaatsen die je kunt boeken. Vermeld dit bij je inschrijving of stuur ons een mailtje op info@elohim-centre.org.

Klik hier voor meer informatie over kamperen op de Elohim Krachtplaats

Wil je meer weten over deze bijzondere workshop? Klik hier voor meer informatie

 


Agenda

» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-08-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT311-2021 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
4x per jaar op donderdag avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Kortingspakket 4x Online Tijdsgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 111,00
 
TG pakket 
04-09-2021
05-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Let op: Je kunt je niet meer inschrijven voor deze workshop. Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam.
vroegboekprijs € 381,00
 
3333-2021 
09-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Open je merlijnmagie, tweelingvlam deel, bewustzijn en hart d.m.v. je 7dimensionale zieledeel"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT310-2021 
18-09-2021
19-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds mens, healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 381,00
 
022-2021 
23-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
TG203-2021 
29-09-2021
13-10-2021
27-10-2021
10-11-2021
24-11-2021
19.00-20.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
5x Online cursus "Heel je relatie, innerlijke man-vrouw en je seksualiteit" incl. zelfrealisatie tincturen
Tijdens je Zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander. Ook op die van je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk en seksueel. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken en hoe komt dit dan? Door de inzichten en de helende channeling tijdens de online avonden zul je steeds minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je vuur wordt bekrachtigd.
vroegboekprijs € 239,00
 
025-2021