Elohim nieuwsbrief: Boodschap van Moeder Aarde

 

Heb je een Gmail account, of zie je een rare lay-out, klik hier om de nieuwsbrief te lezen

 


Help mee en vermenigvuldig het wereldwijde Ontwaken door deze nieuwsbrief te delen/ door te sturen! In deze nieuwsbrief tref je o.a. een prachtige opleiding: Ingewijdene, Earthkeeper en Godrealisatie, een video boodschap van Moeder Aarde en meer:

  • 2 bijzondere workshops die volgende week plaatsvinden, laatste kans op vroegboekkorting!
  • Unieke kans om te verblijven in het Hart van de Elohim krachtplaats
  • Aarde, geboorte, ontstaan-1.png2 natuurworkshops in juni die je niet wilt missen!
  • Leesartikel: Heb je genoeg van al dat werken aan jezelf, kom dan naar satsang
  • Gaia's droom tuinset om van je huis en tuin een Krachtplaats te maken
  • en ander nieuws; wekelijks nieuwe leesartikelen op de Ontwakingsblog en de Bosfee is vanaf vandaag te boeken!

 


Opleiding Ingewijdene, Earthkeeper en Godrealisatie

Het is nog nooit zo belangrijk geweest om te Ontwaken in multidimensionaliteit en in de eenheid met alle Rijken. Met de sterrenvolkeren, onze hogere delen en met de natuur en haar spirits. Deze Inwijdingsweg is nu mogelijk voor vele gevoelige, Ontwakende en bewuste Lichtwerkers.

Voel jij dat je bent bedoelt voor de hele Weg?

Tijdens deze opleiding worden de 10 grote Elohim Inwijdingen in je geïnstalleerd. Je levensbestemming en Missie ontstaan. De Elohim Inwijdingen helpen je te ontwikkelen naar de open ruimte van je ziel en Godsvonk. Vanuit deze open ruimte functioneer je steeds meer als Earthkeeper en Ingewijd kanaal voor het grote eenheidsliefdesveld en de grote Krachten.

Klik hier voor meer informatie over deze opleiding

 


Bekijk hieronder het filmpje: Boodschap van Moeder Aarde

Template site thumbnail video play knop.png

 


Volgend weekend 2 bijzondere workshops met Joke ElZiam Nootebos:

25 mei 10:00 - 16:00 | Merlin - Gaia - Christ Evolutionaire groepshealingen voor je relatie + basischakra en de nieuwe Aarde!

Joke 2016.JPGGegeven door Joke ElZiam Nootebos

Christ-Gaia, Merlin, leylijnen bouwen een enorm Eenheid-Liefdesveld onder de krachtplaats! Tijdens de workshop opent verlichting in jouw aarding en buik en in the Diamond New Earth! Gaia roept iedere ziel op die wil bijdragen.

Klik hier om je nu aan te melden

 

26 mei 10:00 - 17:00 | Activeer je Magiër, Liefdeshart, Taak en de oorspronkelijke kennis van Atlantis, Egypte en Avalon (aanrader!)

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Activeer je grote magiër, meer levensenergie en verruim je kundalinikanaal, zodat je je unieke Merlin en andere Goden-krachten uit je lichaam kunt channelen als liefdevol energiewerker. Integreer Egyptische Inwijdingen en zuiver je oude karma in deze Magische eendaagse workshop!

IDodecaeder.JPGn de oude mysterie- of inwijdingsscholen van Lemurië, Atlantis en later in de mysteriescholen van Egypte, Midden- en Zuid Amerika, India en Tibet, werd de geheime kosmische kennis van Dodecaëder en Icosaëder onderwezen. Door deze kennis verkrijgen we grote scheppende krachten en worden we een Magiër. Deze kennis en de helende Godenkrachten komen tijdens deze workshop opnieuw tot je, via docente en Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos.

Klik hier om je nu aan te melden

 


2019 laatste jaar met belastingvoordeel op opleidingen!

Het jaar 2019 lijkt het laatste jaar te worden dat de aftrekpost voor studiekosten nog bestaat. Deze aftrekpost kan je duizenden euro's schelen bij het volgen van een opleiding. Nu is het dus tijd voor die opleiding die je altijd al wilde doen!

PS. Dit voordeel kan ook gelden voor losse workshops, kijk op www.belastingdienst.nl of jij in aanmerking komt voor dit voordeel.

Klik hier voor meer informatie over korting ontvangen en belastingterugave

Feedback van cursist:

"Ik wil jullie allemaal even heel erg bedanken voor alle mooie workshops die ik mag volgen. Zelfs mijn meest onveilig thema´s durf ik bij jullie onder ogen te komen, doordat er zo´n veilig en liefdevol, alles omarmend veld wordt neergezet tijdens de workshops. Het is voor mij toch wel bijna het grootste geschenk wat ik mijn leven heb mogen ontvangen dat ik hier terecht ben gekomen, en dat het me nu eindelijk lukt om de dingen praktisch te maken."

 


 

pablo 29.png [1]

 


Kom verblijven in het Hart van de Elohim Krachtplaats

Regenboog Elfentuin.jpgWil je deze zomer heerlijk vertoeven in de helende energie van de Elohim Krachtplaats, met 30 Zelfrealisatie tuinen waaronder het Lemurisch bos? Kom dan verblijven in het Hart van de krachtplaats! Huur een vakantiehuisje of chalet voor een paar dagen of langer, of maak gebruik van een van de andere accommodaties.

De helende energie van de Krachtplaats opent je stap voor stap verder in je ware Zelf. Je zult raakt gevuld en meer in het hier en nu aanwezig. Ontdek het zelf en laat je verrassen!

Combineer je verblijf met een persoonlijk Elohim consult of een helende tuinrondleiding. Weet dat het door de toenemende drukte goed is ruim op tijd te reserveren!

We kijken er naar uit om je te ontmoeten,
Het Elohim team

Lees hier meer informatie over het verblijf

Wil je graag langer verblijven op de Elohim krachtplaats? Dan is wellicht een seizoensplaats iets voor jou.

 


Combineer je verblijf met een van de zomer-natuurworkshops:

29 juni 10:00 - 17:00 | Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen

Gegeven door Willeke Ananda Jansen

Natuur, deva.jpgTijdens deze sprankelende workshop word je verbonden met de natuurrijken, planten en de ongeziene wereld. Je leert zien en voelen welke spirituele werking planten hebben. Je leert je te openen voorbij je ik-illusie in de wereld van je natuurlijke eenheid. Je innerlijke, magische en oorspronkelijk kind opent zich vanzelf in de paradijselijke energie.

Klik hier voor meer informatie

Tip: Verblijf een extra nacht en doe 30 juni mee aan de eendaagse workshop ''Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats''.

 

27 en 28 juli 10:00 - 17:00 | Maak kennis en leer werken met multidimensionaal geopende producten van Moeder Aarde

Gegeven door Willeke Ananda Jansen

kruidenkennis.jpgOntvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentincturen en etherische oliën. Ontdek hoe je ze toepast en adviseert op readingsniveau voor jezelf en je huisapotheek.

Klik hier voor meer informatie

 


 

Gaias droom.JPG

 

Help jij mee deze Elohim edelstenen te verspreiden en daarmee wereldwijd de natuur en bewustzijnsgroei te bekrachtigen?

De geprogrammeerde Gaia's Droom tuin set verenigt alle Rijken en opent de Gouden Natuur blauwdruk van Gaia van de periode vóór Atlantis. Natuur-en sterrenwezens met natuurverbindingen zullen zich verenigen in je huis en tuin. Ook jij komt meer in eenheid met de natuur d.m.v. de bekrachtiging van de Elohim edelsteen (set) en haar natuurvortex in je huis en tuin.

Klik hier om de set te bestellen via elohim-edelstenen.nl

 

Ervaringen met de Gaia's Droom set:

''Ik heb een tuin edelsteen in de tuin en één in huis! Iedere keer als ik er langs loop wordt mijn aandacht getrokken, wat een mooie energie! Wat ik vooral merk is dat mijn 'oude patronen’ als het ware van me afglijden, hierdoor voel ik mij meer zeker en blij! Ik voel een enorme rust van binnen!''

"Ik heb afgelopen woensdag alles binnen gekregen, en nu al merk ik een enorm verschil. Het huis lijkt "zachter", rustiger, en liefdevoller. Kan niet goed uitleggen hoe ik dat merk. Voel het gewoon. Mijn kinderen slapen allebei dieper en langer. Mijn katten zijn ook toleranter naar elkaar toe. En had ik vandaag mijn eerste Bij ooit in mn tuin!! Sinds gisteren staan "spontaan" alle buiten planten vol met knoppen. Ik ben dol gelukkig met mijn aankoop. Het is het absoluut waard!! Als dit allemaal al zo merkbaar is na een halve week....kan het alleen maar mooier worden!"

Geprogrameerde Groene Opaal 3stuks euro-2.JPGWat je verder kan ondersteunen je hart verder te openen in verbinding met o.a. de natuurwezens:

 


Nieuws:

Nieuw leesartikel | Heb je genoeg van al dat werken aan jezelf, kom dan naar satsang

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

multidemensionaal3.jpgHet ik, is je persoonlijkheid die overal iets van vindt. Die wil hebben wat je mist en af wilt van datgene dat er juist nu wel is. Het blijft nooit tevreden met het hier, zoals de situatie nu is. Het ik wil meer begrijpen en reikt uit naar meer kennis, inzichten, menselijke liefde, aandacht, geld of lichtvrienden om alle processen en gevoelens mee te bespreken.

Lees het hele artikel op de Ontwakingsblog

 


Bosfee 7.jpg

De kleine Bosfee is vanaf vandaag te boeken!

Maak kennis met de kleine Bosfee. Ben jij op zoek naar een 1 pers. knus en basic chaletje - trekkershut aan het rand van het Lemurische Bos? Dan is de Bosfee iets voor jou! Ga de ervaring aan en waan je zelf midden in de natuur..

Klik hier voor meer informatie

 


Elke vrijdag een nieuwe tekst of video op de Ontwaken blog

vlinder met handen.jpgOp de Ontwaken blog vind je je wekelijkse dosis inspiratie met elke 7 dagen een nieuwe tekst of video over Ontwaken, spirituele verlichting en Godsrealisatie. Binnenkort ook een mogelijkheid om je hierop gratis te abonneren!

Bekijk hier alle teksten en video's van de Ontwaken blog

 


De eerste online zondagochtend satsang was een groot succes!

Willeke 2017-klein.jpg [1]Een mooie groep deelnemers hebben zich online verzameld afgelopen zondag en we hebben veel positieve reacties ontvangen. Al 15 mensen hebben zich opgegeven voor de volgende online satsang genaamd "Hoe draag ik nu het beste bij aan het realiseren van de nieuwe Aarde?" op 16 juni van 10:30 - 12:00. Ook jij kunt nog mee doen.

Klik hier om je aan te melden

Feedback deelnemer:

"Ik vind het fijn dat deze Satsangs online zijn, zo kan ik er ook aan mee doen en ik merk dat hoe meer ik aan dit soort dingen mee doe, hoe meer er blijft hangen en geïntegreerd wordt, iedere keer een beetje meer. Het helpt me met de dagelijkse dingen, want doordat ik regelmatig een andere kijk op dingen heb of situaties anders benader, lijkt het soms alsof ik een "alien" ben en door me met jullie en gelijkgezinden te verbinden weet ik dat ik steeds meer mijn oorspronkelijke Zelf wordt en dat ik op de juiste weg zit.

De channeling was prachtig! In het begin kwam er heel veel verdriet omhoog vanuit diepere lagen. Ik voelde me hierbij heel erg gesteund door Moeder Aarde. Ook toen de elfen aan de voorkant van het Hart aan het werk waren en de Engelen later aan de rug bezig waren: verdriet, ondersteuning, en heel veel Liefde was voelbaar. En het gevoel dat ook ik het waard ben om mooie en fijne dingen te mogen ervaren en ontvangen. Dat deed me ontzettend goed. Het voelt nu ruim, rustig en stil van binnen, zowel Hart als buikgebied. Heel fijn. Ik voel me gedragen, gesteund en geliefd."

Dank je Willeke en dank aan alle Licht- en Natuurwezens en Moeder Aarde.
Marlie

 


Nog enkele kampeerplekken beschikbaar tijdens Kosmisch Vuur 1

Healing 2.jpgOok dit jaar belooft het weer een prachtige workshop te worden! Inmiddels zijn bijna alle overnachtingsmogelijkheden op de Krachtplaats volgeboekt. Wel zijn er nog kampeerplaatsen die je kunt boeken. Vermeld dit bij je inschrijving of stuur ons een mailtje op info@elohim-centre.org.

Klik hier voor meer informatie over kamperen op de Elohim Krachtplaats

Wil je meer weten over deze bijzondere workshop? Klik hier voor meer informatie

 


Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» December
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Kortingspakket online groepshealingen: Je hogere zieledelen in het dagelijks leven
Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
vroegboekprijs € 99,00
 
OTpakket 
1x p.m. op zo ochtend,
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Kortingspakket Online Zondagochtend satsang (met helende channeling)
Is er in jou een diep verlangen naar je volledig te Realiseren, naar permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Wil je de Stilte, Vrede en Liefde nog verder in je verdiepen tot een staat van verlichting en Godrealisatie? Doe dan mee met de maandelijkse bijeenkomsten. Je kunt persoonlijke vragen stellen en zult ook door de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarop meer verbinding krijgen met wie je werkelijk Bent! Je kunt elke maand gewoon vanuit je eigen omgeving mee doen, thuis via het internet. De kracht van de groep versterkt het helende veld en zorgt ervoor dat inzichten dieper bij je binnen kunnen komen. Je groeit van persoonlijke liefde naar Universele Liefde.
vroegboekprijs € 99,00
 
 
15-12-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
32,50
 
2019.SAW.08 
t/m 01-01-2020  Veelerveen
 
Kerstvakantie!
Van 16 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team
0
 
 
» Januari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
08-01-2020
22-01-2020
05-02-2020
19-02-2020
04-03-2020
19.00 -20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”
Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Tijdens deze online cursus leer je hoe je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.
vroegboekprijs € 239,00
 
2020.W21 
09-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 301.2020 
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden. 

Joke ElZiam Nootebos 
E-learningpakket Innerlijk kind, meesterschap en leiderschap
Het E-learning pakket Innerlijk kind kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding Master Healer Reader Coach met eindcertificaat. Door het innerlijk kind en je verleden te helen en vanuit zelfrespect en eigen warmte te leven vanuit je buik, ben je in staat meesterschap te verwerven. Reactieve reacties stoppen, je leert te functioneren en handelen vanuit het ware zelf. Mededogen, wij-gevoel, eenheidsgevoel, werken en verbinden vanuit de flow en leiderschap kunnen zich op gezonde wijze, samen met je innerlijk kind, ontwikkelen.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-ik 
11-01-2020
12-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Voel je je anders, hoor je er diep van binnen niet bij? Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten voor jezelf en een betere wereld.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-212 
18-01-2020
19-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Weekendopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
CHI-2020 
25-01-2020
26-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-036 
30-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 302.2020