Verlichtingskansen in het vooruitzicht!

Heb je een Gmail account, of zie je een rare lay-out, klik hier om de nieuwsbrief te lezen

 


Deze maand een volle nieuwsbrief met inspirerende artikelen en inzichten:

 • Maak kennis met de grote Elohim-, Druïdische en Kosmische Magie
 • Het Elohim campingseizoen gaat bijna van start - met nieuwe chalets en de Bosfee
 • Tekst artikel: Pasen en Pinksteren bieden verlichtingskansen

 • Nieuwe video: Het leven vanuit de 3e dimensie naar de 5e dimensie
 • Kom 6 en 7 maart naar de Elohim Krachplaats en doorbreek je oude patronen
 • Breng jezelf diep in contact met de wijsheid van je lichaam

 


Arie weg; alleen en toch Al-Een

Door Joke ElZiam Nootebos

Inmiddels is het al weer meer dan twee maanden geleden dat Arie bij mij en het centrum is weg gegaan. Vandaag is het maandag, de dag dat het centrum altijd gesloten is. Heerlijk genieten van uitslapen, ook al blijkt dat vaak niet langer dan een half uurtje te zijn. Na mijn huisje schoongemaakt te hebben zit ik al om 10 uur heerlijk in het zonnetje buiten op mijn boventerras, ook al is het nog maar februari.

Het is sacraal stil in Veelerveen en op de Elohim Krachtplaats, geen stemmen, geen auto's en in die stilte zingen honderden vogeltjes. De paarden van het buurland rennen zomaar voor de lol samen op. Overal is er een paradijselijke lentestemming. Ik kijk uit over het bos en de landerijen. Zie een buizerd vlak bij me in de boom en nog wat fazanten die in het zonnetje scharrelen. In en om me heen voel ik de Genade van het Bronlicht. Mateloos gelukkig geniet ik van mijn koffie en het Al-Eenzijn. Het koolmeesje sleept mosjes aan naar het nestkastje naast me dat Arie net voor zijn vertrek heeft opgehangen.

Door die gedachte ervaar ik ook weer het gevoel van gemis van mijn maatje. Dan denk ik hoe we samen altijd zo genoten van dit in alle rust buiten zitten in eenheid met de natuur en de vogeltjes. Samen uitslapen en nog even lekker tegen elkaar aanliggen ... en ik besef, dat ondanks de laag van gemis in mij, het geluk, de liefde en lichtkracht in mij niet zijn verdwenen maar juist sterker zijn geworden. Ook in mijn missie en in het geluk van samenzijn met het team. Al die mooie mensen, samen op weg, ieder zo betrokken met elkaar en het Werk. Samen kijken naar wat er wel is en niet naar wat er niet is. Hoe adembenemend mooi is dan het leven, dankbaar voel ik me, zelfs bij gemis.
 

 

wordt een met de achtergrond.png

 


Het Elohim campingseizoen gaat 19 april van start

Lemurisch Bos met zon.jpeg

Vanaf 19 april gaat het campingseizoen weer van start. Begin het paasweekend goed en gun jezelf een paar dagen er tussen uit!

Klik hier voor meer informatie over verblijven op de Elohim Krachtplaats

Ervaringen van gasten die op de krachtplaats hebben verbleven:

"Ik verbleef op de Elohim Krachtplaats omdat ik op zoek was naar de diepere verbinding met mijzelf. Ik ervoer er een enorme weldaad voor mijn lichaam en geest. Het was fantastisch om alleen, in alle rust, zo verbonden te zijn met de natuur. De helende energie van de krachttuinen deden hun werk en ik liet het toe! Het was verhelderend, intensief, rustgevend en helend!"

“Pegasus is een fantastisch huisje. Het was heel fijn om er in te mogen logeren. De slaapkamer is bijzonder rustgevend zo tegen het bos aan”

 


Twee chalets voor de (zomer)verhuur erbij; Sirius en Alycone

woonkamer Sirius 1 - klein.jpgDeze twee chalets staan op een prachtige plek, aan de rand van het Lemurisch Bos op de Elohim Krachtplaats. Je kunt nu al je zomerchalet reserveren (te boeken vanaf 19 april). Ook komt de accommodatie ''de Bosfee'' binnenkort op zijn plek. Nieuwsgierig? Houd de nieuwsbrief in de gaten!

Klik hier voor meer informatie over de twee chalets Sirius en Alcyone

Tip: Combineer je verblijf in de zomer met o.a. de volgende workshops gegeven door Willeke Ananda Jansen

 


Geprogrameerde Groene Opaal 3stuks euro-2.JPG

Nieuw! | Genietend kind van Moeder Aarde

Wij als team zijn razend enthousiast. Voel je welkom en waan jezelf in de warme, blije energie!

De nieuwe Elohim groene Opaal is geprogrammeerd door Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos en de Bovenwereld met het volgende:

Je Hart opent in oneindige dankbaarheid voor al het leven dat Gaia schenkt.
Natuurwezens, zonnestralen, planten, dieren, strelende wind en spelende kinderen;
je voelt je één met het oneindig prachtige Leven van Moeder Aarde en geniet!
Je ware Natuur ontwaakt in de grote Natuur. Het is je terugkeer naar Eden.
Leef zie en verwonder met hulp van de groene Elohim Opaal!

Klik hier om te bestellen en meer te lezen

 


Tekst artikel | Pasen en Pinksteren bieden verlichtingskansen

Joke 2016.JPGGeschreven door Joke ElZiam Nootebos

Diegenen die door levens heen diep verbonden waren met de Essenen, Katharen, Yeshua, Maria Magdalena en de Heilige Graal zijn vaak heel eenzaam geweest doordat ze het Inwijdingspad volgden. Zelfs al werden ze verraden, gemarteld en vermoord. Ze hielden onbewuste angsten vast in hun lichaam gedurende meerdere incarnaties. Ze konden zich niet uiten, niet zeggen waarin en in Wie ze geloofden, waarom het echt ging in het Leven maar moesten zich vaak stil en schuil houden.

Het keelchakra vernauwde net als het Licht en de Missie. Ook om hun geliefden niet te verraden. In vele Levens stonden ze voor de Go(e)dheid maar hadden de tijdgeest niet mee.

Lees het hele artikel

 


Tekst artikel | Wanneer je ik-identificatie loslaat en je God(realisatie) en de groepsziel toelaat

Willeke 2017-klein.jpg [1]Geschreven door Willeke Ananda Jansen

Tot nu toe ben je bezig geweest om vanuit je ikje en ziel alles te realiseren. Vanuit jóuw kern. Wat klopt voor jou, welke stap is het beste, welke relatie voelt het beste, welke baan en welke woonplek voedt het meeste je hoger Licht, etc? Alles wat nodig is om je op de juiste plek en bij de juiste mensen te krijgen. Je eigen processen, de juiste Lichtvrienden en wat voor jou belangrijk was stond op de voorgrond. Zo gauw je vanuit je wij-gevoel, groepsziel en Christuskracht gaat leven wordt dat anders..
 

Lees het hele artikel

 


Wil je je gevoel van tekorten, onzekerheid en niet-opstaan overstijgen? Kom dan 6 en 7 maart naar de Elohim Krachtplaats:

6 april 10:00 - 17:00 | Doorbraak basischakra; in je lichtkern blijven, aarding, bescherming, geld

octaeder nieuwsbrief formaat.jpgGegeven door Joke ElZiam Nootebos

Tijdens deze workshopdag worden je voelende ziel, bezieling, hoger bewustzijn, levenspad, Christusbewustzijn en Goddelijke Vonk dieper in je lichaam en gedrag geaard. De helende channelings bij de geometrische vormen de Kubus en Octaëder brengen je moed, stevigheid, bescherming en daadkracht. Ze verbinden je denken en gevoel, het geestelijke en het aardse en maken onafhankelijke verbondenheid en kwetsbaarheid makkelijker.

Door de helende energie wordt je basis zo krachtig dat je nog meer zult opstaan!

Klik hier voor meer informatie

 


7 april 10:00 - 17:00 | 6 Dimensionaal Magisch Kind en Creatiekracht. Vrij van tekorten, onmogelijkheden, onzekerheid

Gegeven door Joke ElZIam Nootebos

Een workshop die je je gevoel van tekorten, onzekerheid en niet-opstaan doet overstijgen. Creëer alles wat je nodig hebt vanuit je belichaamde 6 dimensionale magische kind. Welzijn, ondersteuning krijgen van anderen, je Hartwerk en het van betekenis zijn voor anderen, op de voor jou mooiste manier, bestaat echt! Werkt daarbij samen met Natuurkrachten, Bovenwereld, Moeder Aarde en de kosmische flow.

Creëer je eigen Leven en Werk, op vervullende wijze als een echte magiër

Klik hier voor meer informatie


Maak kennis met de grote Elohim-, Druïdische en Kosmische Magie

 • Wil je leren te creëren en te openen in je goddelijke vermogens?
 • Wil je leren ontdekken hoe gemakkelijk je je wensen, alles wat je wilt, kunt vormgeven vanuit je magisch Zelf?

(Beroeps)opleiding Heilige Magiër | 2 - 3 jaar*

Merlijn - Merlina.JPGOntdek hoe gemakkelijk je je wensen, alles wat je wilt, kunt vormgeven vanuit je magisch Zelf. Leer werken met intenties en sluit aan op de voortdurende stroom van creatie vanuit de Bron.

Voorbij het "ik", vanuit je multidimensionale ware zelf open je alle niveaus van Creatie. Gebaseerd op Kosmische Wil-hoogste Intentie, heel en creëer je met het grootste gemak. Vanuit Goddelijke Magie en je magische kind ben je vol vertrouwen en werk je vanuit Meesterschap.

Word een Magiër die de hogere Krachten, Windrichtingen, Elementen en dimensies belichaamd!

Klik hier voor meer informatie

*Alle Elohim (beroeps)opleidingen hebben geen vast jaarprogramma maar werken met workshopmodules. Je kunt deze workshops ook los volgen. Je kunt de opleiding op je eigen tempo en volgorde afronden en hebt hiervoor maximaal 3 jaar de tijd.

 


Aftrek studiekosten | (studie)jaar 2019 laatste jaar

Het jaar 2019 lijkt het laatste jaar te worden dat de aftrekpost voor studiekosten nog bestaat. Wanneer je meent recht te hebben op belastingteruggave van je studiekosten, raden we je aan dit jaar nog (beroeps)opleidingen of losse workshops vóór het jaar 2020 te boeken en betalen. In het jaar 2020 is het namelijk nog de vraag of de overheid het met nog een jaar gaat verlengen.

Klik hier voor meer informatie over korting en belastingteruggave

 


Werkgevers vergoeden consulten en opleidingen

Steeds meer werkgevers vergoeden consulten en beroepsopleidingen voor hun werknemers. Ook bij het Elohim Centre is dit mogelijk. Geregeld krijgen wij diverse aanvragen. Een maatwerkpakket is in overleg mogelijk.

Vraag naar de mogelijkheden door te mailen naar info@elohim-centre.org

 


Healing 2.jpg

14 en 15 september 10:00 - 17:00 uur | Kosmisch Vuur

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Word Kosmische Meester met heldere Gaven en activeer je staat van verlichting en je rol voor de nieuwe Aarde!

 • Wil jij de kracht en liefde van je volledig potentieel ophalen?
 • Je zieledelen en dimensies verder integreren?
 • Prachtige en diepgaande liefdeshealingen ontvangen die je verder openen in je verbinding met Gaia, de Bovenwereld en je eigen Boeddha natuur? Doe dan mee:

Klik hier voor meer informatie over dé workshop van het jaar!

 


Agenda

» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-08-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT311-2021 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
4x per jaar op donderdag avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Kortingspakket 4x Online Tijdsgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 111,00
 
TG pakket 
04-09-2021
05-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Let op: Je kunt je niet meer inschrijven voor deze workshop. Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam.
vroegboekprijs € 381,00
 
3333-2021 
09-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Open je merlijnmagie, tweelingvlam deel, bewustzijn en hart d.m.v. je 7dimensionale zieledeel"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT310-2021 
18-09-2021
19-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds mens, healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 381,00
 
022-2021 
23-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
TG203-2021 
29-09-2021
13-10-2021
27-10-2021
10-11-2021
24-11-2021
19.00-20.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
5x Online cursus "Heel je relatie, innerlijke man-vrouw en je seksualiteit" incl. zelfrealisatie tincturen
Tijdens je Zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander. Ook op die van je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk en seksueel. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken en hoe komt dit dan? Door de inzichten en de helende channeling tijdens de online avonden zul je steeds minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je vuur wordt bekrachtigd.
vroegboekprijs € 239,00
 
025-2021