Verlichtingskansen in het vooruitzicht!

 

Heb je een Gmail account, of zie je een rare lay-out, klik hier om de nieuwsbrief te lezen

 


Deze maand een volle nieuwsbrief met inspirerende artikelen en inzichten:

 • Maak kennis met de grote Elohim-, Druïdische en Kosmische Magie
 • Het Elohim campingseizoen gaat bijna van start - met nieuwe chalets en de Bosfee
 • Tekst artikel: Pasen en Pinksteren bieden verlichtingskansen

 • Nieuwe video: Het leven vanuit de 3e dimensie naar de 5e dimensie
 • Kom 6 en 7 maart naar de Elohim Krachplaats en doorbreek je oude patronen
 • Breng jezelf diep in contact met de wijsheid van je lichaam

 


Arie weg; alleen en toch Al-Een

Door Joke ElZiam Nootebos

Inmiddels is het al weer meer dan twee maanden geleden dat Arie bij mij en het centrum is weg gegaan. Vandaag is het maandag, de dag dat het centrum altijd gesloten is. Heerlijk genieten van uitslapen, ook al blijkt dat vaak niet langer dan een half uurtje te zijn. Na mijn huisje schoongemaakt te hebben zit ik al om 10 uur heerlijk in het zonnetje buiten op mijn boventerras, ook al is het nog maar februari.

Het is sacraal stil in Veelerveen en op de Elohim Krachtplaats, geen stemmen, geen auto's en in die stilte zingen honderden vogeltjes. De paarden van het buurland rennen zomaar voor de lol samen op. Overal is er een paradijselijke lentestemming. Ik kijk uit over het bos en de landerijen. Zie een buizerd vlak bij me in de boom en nog wat fazanten die in het zonnetje scharrelen. In en om me heen voel ik de Genade van het Bronlicht. Mateloos gelukkig geniet ik van mijn koffie en het Al-Eenzijn. Het koolmeesje sleept mosjes aan naar het nestkastje naast me dat Arie net voor zijn vertrek heeft opgehangen.

Door die gedachte ervaar ik ook weer het gevoel van gemis van mijn maatje. Dan denk ik hoe we samen altijd zo genoten van dit in alle rust buiten zitten in eenheid met de natuur en de vogeltjes. Samen uitslapen en nog even lekker tegen elkaar aanliggen ... en ik besef, dat ondanks de laag van gemis in mij, het geluk, de liefde en lichtkracht in mij niet zijn verdwenen maar juist sterker zijn geworden. Ook in mijn missie en in het geluk van samenzijn met het team. Al die mooie mensen, samen op weg, ieder zo betrokken met elkaar en het Werk. Samen kijken naar wat er wel is en niet naar wat er niet is. Hoe adembenemend mooi is dan het leven, dankbaar voel ik me, zelfs bij gemis.
 

 

wordt een met de achtergrond.png

 


Het Elohim campingseizoen gaat 19 april van start

Lemurisch Bos met zon.jpeg

Vanaf 19 april gaat het campingseizoen weer van start. Begin het paasweekend goed en gun jezelf een paar dagen er tussen uit!

Klik hier voor meer informatie over verblijven op de Elohim Krachtplaats

Ervaringen van gasten die op de krachtplaats hebben verbleven:

"Ik verbleef op de Elohim Krachtplaats omdat ik op zoek was naar de diepere verbinding met mijzelf. Ik ervoer er een enorme weldaad voor mijn lichaam en geest. Het was fantastisch om alleen, in alle rust, zo verbonden te zijn met de natuur. De helende energie van de krachttuinen deden hun werk en ik liet het toe! Het was verhelderend, intensief, rustgevend en helend!"

“Pegasus is een fantastisch huisje. Het was heel fijn om er in te mogen logeren. De slaapkamer is bijzonder rustgevend zo tegen het bos aan”

 


Twee chalets voor de (zomer)verhuur erbij; Sirius en Alycone

woonkamer Sirius 1 - klein.jpgDeze twee chalets staan op een prachtige plek, aan de rand van het Lemurisch Bos op de Elohim Krachtplaats. Je kunt nu al je zomerchalet reserveren (te boeken vanaf 19 april). Ook komt de accommodatie ''de Bosfee'' binnenkort op zijn plek. Nieuwsgierig? Houd de nieuwsbrief in de gaten!

Klik hier voor meer informatie over de twee chalets Sirius en Alcyone

Tip: Combineer je verblijf in de zomer met o.a. de volgende workshops gegeven door Willeke Ananda Jansen

 


Geprogrameerde Groene Opaal 3stuks euro-2.JPG

Nieuw! | Genietend kind van Moeder Aarde

Wij als team zijn razend enthousiast. Voel je welkom en waan jezelf in de warme, blije energie!

De nieuwe Elohim groene Opaal is geprogrammeerd door Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos en de Bovenwereld met het volgende:

Je Hart opent in oneindige dankbaarheid voor al het leven dat Gaia schenkt.
Natuurwezens, zonnestralen, planten, dieren, strelende wind en spelende kinderen;
je voelt je één met het oneindig prachtige Leven van Moeder Aarde en geniet!
Je ware Natuur ontwaakt in de grote Natuur. Het is je terugkeer naar Eden.
Leef zie en verwonder met hulp van de groene Elohim Opaal!

Klik hier om te bestellen en meer te lezen

 


Start 2 april 19:00 - 20:30 | Online avond cursus "Leef vanuit de 5e dimensie van liefde, eenheid en verruimd bewustzijn!"

Gegeven door Marlisa Hof

De transformatie van het leven vanuit de 3e naar de 5e dimensie is nu mogelijk!
Bekijk hieronder de tweede video. Heb je het eerste deel gemist? klik hier om deze te bekijken

Marlisa online cursus.PNG

Meld je uiterlijk 26 maart aan voor de online cursus en ontvang 40,- euro vroegboekkorting

Klik hier om je aan te melden

 


Tekst artikel | Pasen en Pinksteren bieden verlichtingskansen

Joke 2016.JPGGeschreven door Joke ElZiam Nootebos

Diegenen die door levens heen diep verbonden waren met de Essenen, Katharen, Yeshua, Maria Magdalena en de Heilige Graal zijn vaak heel eenzaam geweest doordat ze het Inwijdingspad volgden. Zelfs al werden ze verraden, gemarteld en vermoord. Ze hielden onbewuste angsten vast in hun lichaam gedurende meerdere incarnaties. Ze konden zich niet uiten, niet zeggen waarin en in Wie ze geloofden, waarom het echt ging in het Leven maar moesten zich vaak stil en schuil houden.

Het keelchakra vernauwde net als het Licht en de Missie. Ook om hun geliefden niet te verraden. In vele Levens stonden ze voor de Go(e)dheid maar hadden de tijdgeest niet mee.

Lees het hele artikel

 


Tekst artikel | Wanneer je ik-identificatie loslaat en je God(realisatie) en de groepsziel toelaat

Willeke 2017-klein.jpg [1]Geschreven door Willeke Ananda Jansen

Tot nu toe ben je bezig geweest om vanuit je ikje en ziel alles te realiseren. Vanuit jóuw kern. Wat klopt voor jou, welke stap is het beste, welke relatie voelt het beste, welke baan en welke woonplek voedt het meeste je hoger Licht, etc? Alles wat nodig is om je op de juiste plek en bij de juiste mensen te krijgen. Je eigen processen, de juiste Lichtvrienden en wat voor jou belangrijk was stond op de voorgrond. Zo gauw je vanuit je wij-gevoel, groepsziel en Christuskracht gaat leven wordt dat anders..
 

Lees het hele artikel

 


Wil je je gevoel van tekorten, onzekerheid en niet-opstaan overstijgen? Kom dan 6 en 7 maart naar de Elohim Krachtplaats:

6 april 10:00 - 17:00 | Doorbraak basischakra; in je lichtkern blijven, aarding, bescherming, geld

octaeder nieuwsbrief formaat.jpgGegeven door Joke ElZiam Nootebos

Tijdens deze workshopdag worden je voelende ziel, bezieling, hoger bewustzijn, levenspad, Christusbewustzijn en Goddelijke Vonk dieper in je lichaam en gedrag geaard. De helende channelings bij de geometrische vormen de Kubus en Octaëder brengen je moed, stevigheid, bescherming en daadkracht. Ze verbinden je denken en gevoel, het geestelijke en het aardse en maken onafhankelijke verbondenheid en kwetsbaarheid makkelijker.

Door de helende energie wordt je basis zo krachtig dat je nog meer zult opstaan!

Klik hier voor meer informatie

 


7 april 10:00 - 17:00 | 6 Dimensionaal Magisch Kind en Creatiekracht. Vrij van tekorten, onmogelijkheden, onzekerheid

Gegeven door Joke ElZIam Nootebos

Een workshop die je je gevoel van tekorten, onzekerheid en niet-opstaan doet overstijgen. Creëer alles wat je nodig hebt vanuit je belichaamde 6 dimensionale magische kind. Welzijn, ondersteuning krijgen van anderen, je Hartwerk en het van betekenis zijn voor anderen, op de voor jou mooiste manier, bestaat echt! Werkt daarbij samen met Natuurkrachten, Bovenwereld, Moeder Aarde en de kosmische flow.

Creëer je eigen Leven en Werk, op vervullende wijze als een echte magiër

Klik hier voor meer informatie

 


Breng jezelf diep in contact met de wijsheid van je lichaam

Geschreven door Helen Edwards, wandelcoach bij het Elohim Centre

In mijn jarenlange praktijkervaring als wandelcoach en psycholoog heb ik vele mensen geholpen om door blokkades te gaan en weer beweging in hun leven te creëren.

Telkens heb ik gezien hoe belangrijk het is om bewust de stap naar voren te maken tijdens de coaching sessie. Letterlijk. Daarmee ga je een nieuwe ervaring aan, schep je ruimte voor je persoonlijkheid en ziel om te groeien en kom je dichterbij je essentie. Zo ook met een man waarmee ik recentelijk wandelde die nogal gespannen in zijn werk stond. Veel werkdruk en complexiteit; hij zag het bos door de bomen niet meer. Na een grondingsoefening in de basischakra tuin liepen wij het schelpenpad op ...

Klik hier om verder te lezen

 


Maak kennis met de grote Elohim-, Druïdische en Kosmische Magie

 • Wil je leren te creëren en te openen in je goddelijke vermogens?
 • Wil je leren ontdekken hoe gemakkelijk je je wensen, alles wat je wilt, kunt vormgeven vanuit je magisch Zelf?

(Beroeps)opleiding Heilige Magiër | 2 - 3 jaar*

Merlijn - Merlina.JPGOntdek hoe gemakkelijk je je wensen, alles wat je wilt, kunt vormgeven vanuit je magisch Zelf. Leer werken met intenties en sluit aan op de voortdurende stroom van creatie vanuit de Bron.

Voorbij het "ik", vanuit je multidimensionale ware zelf open je alle niveaus van Creatie. Gebaseerd op Kosmische Wil-hoogste Intentie, heel en creëer je met het grootste gemak. Vanuit Goddelijke Magie en je magische kind ben je vol vertrouwen en werk je vanuit Meesterschap.

Word een Magiër die de hogere Krachten, Windrichtingen, Elementen en dimensies belichaamd!

Klik hier voor meer informatie

*Alle Elohim (beroeps)opleidingen hebben geen vast jaarprogramma maar werken met workshopmodules. Je kunt deze workshops ook los volgen. Je kunt de opleiding op je eigen tempo en volgorde afronden en hebt hiervoor maximaal 3 jaar de tijd.

 


Aftrek studiekosten | (studie)jaar 2019 laatste jaar

Het jaar 2019 lijkt het laatste jaar te worden dat de aftrekpost voor studiekosten nog bestaat. Wanneer je meent recht te hebben op belastingteruggave van je studiekosten, raden we je aan dit jaar nog (beroeps)opleidingen of losse workshops vóór het jaar 2020 te boeken en betalen. In het jaar 2020 is het namelijk nog de vraag of de overheid het met nog een jaar gaat verlengen.

Klik hier voor meer informatie over korting en belastingteruggave

 


Werkgevers vergoeden consulten en opleidingen

Steeds meer werkgevers vergoeden consulten en beroepsopleidingen voor hun werknemers. Ook bij het Elohim Centre is dit mogelijk. Geregeld krijgen wij diverse aanvragen. Een maatwerkpakket is in overleg mogelijk.

Vraag naar de mogelijkheden door te mailen naar info@elohim-centre.org

 


Healing 2.jpg

14 en 15 september 10:00 - 17:00 uur | Kosmisch Vuur

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Word Kosmische Meester met heldere Gaven en activeer je staat van verlichting en je rol voor de nieuwe Aarde!

 • Wil jij de kracht en liefde van je volledig potentieel ophalen?
 • Je zieledelen en dimensies verder integreren?
 • Prachtige en diepgaande liefdeshealingen ontvangen die je verder openen in je verbinding met Gaia, de Bovenwereld en je eigen Boeddha natuur? Doe dan mee:

Klik hier voor meer informatie over dé workshop van het jaar!

 


Agenda

» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
24-08-2019
25-08-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Leef het volledig potentieel van je basischakra: aarding, veiligheid, vitaliteit en Liefde
Je basischakra is een essentieel chakra. Het geeft je aarding, veiligheid, kracht, gezondheid, liefde en nog veel meer! Is je basischakra nog niet ten volle ontwikkeld dan is je leven soms een uitdaging. Wat je tegenkomt is b.v. stress, vermoeidheid, angsten, onzekerheid, fysieke klachten, twijfelen, uitstelgedrag, verslavingen, moeite met autoriteit of dominantie, liefdeloosheid en tekorten. Is je basis gevuld met je oneindig licht van Liefde en daadkracht dan ben je angstloos, in vrede en harmonie met jeZelf en geef je richting aan je leven. Tijdens deze workshop ontvang je healing, reading en inzichten die jouw basischakra en aarding tot zijn volledig potentieel helpen ontwikkelen.
vroegboekprijs € 379,00
lunch, eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.B01 
25-08-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en wat doe ik nu met mijn relatie(s)?"
Incl. helende channeling. Tijdens je ontwakings proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander en ook vanuit je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Ondersteunt het je hoogste vorm? Moet je gaan of blijven...? Voeden jullie elkaar in het kleine zelf, voelt het veilig bij elkaar en zo ja, op welke lagen wel en niet. Waar vind je de veiligheid in jeZelf? Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk, emotioneel, spiritueel en/of fysiek. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken? Tijdens de Online Zondagochtend Satsangcoaching krijg je inzicht hoe dit alles zit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.05 
31-08-2019
01-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kristallijnen tantrisch verbindingsweekend
Stapje voor stapje open je in je kristallijnen wezen en kan het er Zijn. Omdat je het beter leert kennen tijdens de workshop. Je voelt je passie steeds meer, realiseert je dat jij Liefde Bent, je voelt je mooi en je gaat van je lichaam houden. Je ervaart tijdens de workshop hoe mooi het is als je je diepst weggestopte en mooiste wezen weer op de voorgrond kunt zetten en kunt delen met anderen. Seksueel en op welke andere manier dan ook. Hoe prachtig het is als je je wezen voelt, inbrengt en beschermt in de uitwisseling in je interne en externe relaties
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W13 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-09-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Groepshealing avond, live/online "Verruim je mind en hart met 7D Magic Power en je lichtmeesterbewustzijn"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 310.2019 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
21-09-2019
22-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 394,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.022 
28-09-2019
29-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing
Elohim Merlin weekendopleiding, bijzonder en indrukwekkend! Voor eigen innerlijke groei en heling, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De in jouw systeem uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en Druïdische afkomst en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), tinctuur 
2019.43