Verlichtingskansen in het vooruitzicht!

Heb je een Gmail account, of zie je een rare lay-out, klik hier om de nieuwsbrief te lezen

 


Deze maand een volle nieuwsbrief met inspirerende artikelen en inzichten:

 • Maak kennis met de grote Elohim-, Druïdische en Kosmische Magie
 • Het Elohim campingseizoen gaat bijna van start - met nieuwe chalets en de Bosfee
 • Tekst artikel: Pasen en Pinksteren bieden verlichtingskansen

 • Nieuwe video: Het leven vanuit de 3e dimensie naar de 5e dimensie
 • Kom 6 en 7 maart naar de Elohim Krachplaats en doorbreek je oude patronen
 • Breng jezelf diep in contact met de wijsheid van je lichaam

 


Arie weg; alleen en toch Al-Een

Door Joke ElZiam Nootebos

Inmiddels is het al weer meer dan twee maanden geleden dat Arie bij mij en het centrum is weg gegaan. Vandaag is het maandag, de dag dat het centrum altijd gesloten is. Heerlijk genieten van uitslapen, ook al blijkt dat vaak niet langer dan een half uurtje te zijn. Na mijn huisje schoongemaakt te hebben zit ik al om 10 uur heerlijk in het zonnetje buiten op mijn boventerras, ook al is het nog maar februari.

Het is sacraal stil in Veelerveen en op de Elohim Krachtplaats, geen stemmen, geen auto's en in die stilte zingen honderden vogeltjes. De paarden van het buurland rennen zomaar voor de lol samen op. Overal is er een paradijselijke lentestemming. Ik kijk uit over het bos en de landerijen. Zie een buizerd vlak bij me in de boom en nog wat fazanten die in het zonnetje scharrelen. In en om me heen voel ik de Genade van het Bronlicht. Mateloos gelukkig geniet ik van mijn koffie en het Al-Eenzijn. Het koolmeesje sleept mosjes aan naar het nestkastje naast me dat Arie net voor zijn vertrek heeft opgehangen.

Door die gedachte ervaar ik ook weer het gevoel van gemis van mijn maatje. Dan denk ik hoe we samen altijd zo genoten van dit in alle rust buiten zitten in eenheid met de natuur en de vogeltjes. Samen uitslapen en nog even lekker tegen elkaar aanliggen ... en ik besef, dat ondanks de laag van gemis in mij, het geluk, de liefde en lichtkracht in mij niet zijn verdwenen maar juist sterker zijn geworden. Ook in mijn missie en in het geluk van samenzijn met het team. Al die mooie mensen, samen op weg, ieder zo betrokken met elkaar en het Werk. Samen kijken naar wat er wel is en niet naar wat er niet is. Hoe adembenemend mooi is dan het leven, dankbaar voel ik me, zelfs bij gemis.
 

 

wordt een met de achtergrond.png

 


Het Elohim campingseizoen gaat 19 april van start

Lemurisch Bos met zon.jpeg

Vanaf 19 april gaat het campingseizoen weer van start. Begin het paasweekend goed en gun jezelf een paar dagen er tussen uit!

Klik hier voor meer informatie over verblijven op de Elohim Krachtplaats

Ervaringen van gasten die op de krachtplaats hebben verbleven:

"Ik verbleef op de Elohim Krachtplaats omdat ik op zoek was naar de diepere verbinding met mijzelf. Ik ervoer er een enorme weldaad voor mijn lichaam en geest. Het was fantastisch om alleen, in alle rust, zo verbonden te zijn met de natuur. De helende energie van de krachttuinen deden hun werk en ik liet het toe! Het was verhelderend, intensief, rustgevend en helend!"

“Pegasus is een fantastisch huisje. Het was heel fijn om er in te mogen logeren. De slaapkamer is bijzonder rustgevend zo tegen het bos aan”

 


Twee chalets voor de (zomer)verhuur erbij; Sirius en Alycone

woonkamer Sirius 1 - klein.jpgDeze twee chalets staan op een prachtige plek, aan de rand van het Lemurisch Bos op de Elohim Krachtplaats. Je kunt nu al je zomerchalet reserveren (te boeken vanaf 19 april). Ook komt de accommodatie ''de Bosfee'' binnenkort op zijn plek. Nieuwsgierig? Houd de nieuwsbrief in de gaten!

Klik hier voor meer informatie over de twee chalets Sirius en Alcyone

Tip: Combineer je verblijf in de zomer met o.a. de volgende workshops gegeven door Willeke Ananda Jansen

 


Geprogrameerde Groene Opaal 3stuks euro-2.JPG

Nieuw! | Genietend kind van Moeder Aarde

Wij als team zijn razend enthousiast. Voel je welkom en waan jezelf in de warme, blije energie!

De nieuwe Elohim groene Opaal is geprogrammeerd door Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos en de Bovenwereld met het volgende:

Je Hart opent in oneindige dankbaarheid voor al het leven dat Gaia schenkt.
Natuurwezens, zonnestralen, planten, dieren, strelende wind en spelende kinderen;
je voelt je één met het oneindig prachtige Leven van Moeder Aarde en geniet!
Je ware Natuur ontwaakt in de grote Natuur. Het is je terugkeer naar Eden.
Leef zie en verwonder met hulp van de groene Elohim Opaal!

Klik hier om te bestellen en meer te lezen

 


Start 2 april 19:00 - 20:30 | Online avond cursus "Leef vanuit de 5e dimensie van liefde, eenheid en verruimd bewustzijn!"

Gegeven door Marlisa Hof

De transformatie van het leven vanuit de 3e naar de 5e dimensie is nu mogelijk!
Bekijk hieronder de tweede video. Heb je het eerste deel gemist? klik hier om deze te bekijken

Marlisa online cursus.PNG

Meld je uiterlijk 26 maart aan voor de online cursus en ontvang 40,- euro vroegboekkorting

Klik hier om je aan te melden

 


Tekst artikel | Pasen en Pinksteren bieden verlichtingskansen

Joke 2016.JPGGeschreven door Joke ElZiam Nootebos

Diegenen die door levens heen diep verbonden waren met de Essenen, Katharen, Yeshua, Maria Magdalena en de Heilige Graal zijn vaak heel eenzaam geweest doordat ze het Inwijdingspad volgden. Zelfs al werden ze verraden, gemarteld en vermoord. Ze hielden onbewuste angsten vast in hun lichaam gedurende meerdere incarnaties. Ze konden zich niet uiten, niet zeggen waarin en in Wie ze geloofden, waarom het echt ging in het Leven maar moesten zich vaak stil en schuil houden.

Het keelchakra vernauwde net als het Licht en de Missie. Ook om hun geliefden niet te verraden. In vele Levens stonden ze voor de Go(e)dheid maar hadden de tijdgeest niet mee.

Lees het hele artikel

 


Tekst artikel | Wanneer je ik-identificatie loslaat en je God(realisatie) en de groepsziel toelaat

Willeke 2017-klein.jpg [1]Geschreven door Willeke Ananda Jansen

Tot nu toe ben je bezig geweest om vanuit je ikje en ziel alles te realiseren. Vanuit jóuw kern. Wat klopt voor jou, welke stap is het beste, welke relatie voelt het beste, welke baan en welke woonplek voedt het meeste je hoger Licht, etc? Alles wat nodig is om je op de juiste plek en bij de juiste mensen te krijgen. Je eigen processen, de juiste Lichtvrienden en wat voor jou belangrijk was stond op de voorgrond. Zo gauw je vanuit je wij-gevoel, groepsziel en Christuskracht gaat leven wordt dat anders..
 

Lees het hele artikel

 


Wil je je gevoel van tekorten, onzekerheid en niet-opstaan overstijgen? Kom dan 6 en 7 maart naar de Elohim Krachtplaats:

6 april 10:00 - 17:00 | Doorbraak basischakra; in je lichtkern blijven, aarding, bescherming, geld

octaeder nieuwsbrief formaat.jpgGegeven door Joke ElZiam Nootebos

Tijdens deze workshopdag worden je voelende ziel, bezieling, hoger bewustzijn, levenspad, Christusbewustzijn en Goddelijke Vonk dieper in je lichaam en gedrag geaard. De helende channelings bij de geometrische vormen de Kubus en Octaëder brengen je moed, stevigheid, bescherming en daadkracht. Ze verbinden je denken en gevoel, het geestelijke en het aardse en maken onafhankelijke verbondenheid en kwetsbaarheid makkelijker.

Door de helende energie wordt je basis zo krachtig dat je nog meer zult opstaan!

Klik hier voor meer informatie

 


7 april 10:00 - 17:00 | 6 Dimensionaal Magisch Kind en Creatiekracht. Vrij van tekorten, onmogelijkheden, onzekerheid

Gegeven door Joke ElZIam Nootebos

Een workshop die je je gevoel van tekorten, onzekerheid en niet-opstaan doet overstijgen. Creëer alles wat je nodig hebt vanuit je belichaamde 6 dimensionale magische kind. Welzijn, ondersteuning krijgen van anderen, je Hartwerk en het van betekenis zijn voor anderen, op de voor jou mooiste manier, bestaat echt! Werkt daarbij samen met Natuurkrachten, Bovenwereld, Moeder Aarde en de kosmische flow.

Creëer je eigen Leven en Werk, op vervullende wijze als een echte magiër

Klik hier voor meer informatie

 


Breng jezelf diep in contact met de wijsheid van je lichaam

Geschreven door Helen Edwards, wandelcoach bij het Elohim Centre

In mijn jarenlange praktijkervaring als wandelcoach en psycholoog heb ik vele mensen geholpen om door blokkades te gaan en weer beweging in hun leven te creëren.

Telkens heb ik gezien hoe belangrijk het is om bewust de stap naar voren te maken tijdens de coaching sessie. Letterlijk. Daarmee ga je een nieuwe ervaring aan, schep je ruimte voor je persoonlijkheid en ziel om te groeien en kom je dichterbij je essentie. Zo ook met een man waarmee ik recentelijk wandelde die nogal gespannen in zijn werk stond. Veel werkdruk en complexiteit; hij zag het bos door de bomen niet meer. Na een grondingsoefening in de basischakra tuin liepen wij het schelpenpad op ...

Klik hier om verder te lezen

 


Maak kennis met de grote Elohim-, Druïdische en Kosmische Magie

 • Wil je leren te creëren en te openen in je goddelijke vermogens?
 • Wil je leren ontdekken hoe gemakkelijk je je wensen, alles wat je wilt, kunt vormgeven vanuit je magisch Zelf?

(Beroeps)opleiding Heilige Magiër | 2 - 3 jaar*

Merlijn - Merlina.JPGOntdek hoe gemakkelijk je je wensen, alles wat je wilt, kunt vormgeven vanuit je magisch Zelf. Leer werken met intenties en sluit aan op de voortdurende stroom van creatie vanuit de Bron.

Voorbij het "ik", vanuit je multidimensionale ware zelf open je alle niveaus van Creatie. Gebaseerd op Kosmische Wil-hoogste Intentie, heel en creëer je met het grootste gemak. Vanuit Goddelijke Magie en je magische kind ben je vol vertrouwen en werk je vanuit Meesterschap.

Word een Magiër die de hogere Krachten, Windrichtingen, Elementen en dimensies belichaamd!

Klik hier voor meer informatie

*Alle Elohim (beroeps)opleidingen hebben geen vast jaarprogramma maar werken met workshopmodules. Je kunt deze workshops ook los volgen. Je kunt de opleiding op je eigen tempo en volgorde afronden en hebt hiervoor maximaal 3 jaar de tijd.

 


Aftrek studiekosten | (studie)jaar 2019 laatste jaar

Het jaar 2019 lijkt het laatste jaar te worden dat de aftrekpost voor studiekosten nog bestaat. Wanneer je meent recht te hebben op belastingteruggave van je studiekosten, raden we je aan dit jaar nog (beroeps)opleidingen of losse workshops vóór het jaar 2020 te boeken en betalen. In het jaar 2020 is het namelijk nog de vraag of de overheid het met nog een jaar gaat verlengen.

Klik hier voor meer informatie over korting en belastingteruggave

 


Werkgevers vergoeden consulten en opleidingen

Steeds meer werkgevers vergoeden consulten en beroepsopleidingen voor hun werknemers. Ook bij het Elohim Centre is dit mogelijk. Geregeld krijgen wij diverse aanvragen. Een maatwerkpakket is in overleg mogelijk.

Vraag naar de mogelijkheden door te mailen naar info@elohim-centre.org

 


Healing 2.jpg

14 en 15 september 10:00 - 17:00 uur | Kosmisch Vuur

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Word Kosmische Meester met heldere Gaven en activeer je staat van verlichting en je rol voor de nieuwe Aarde!

 • Wil jij de kracht en liefde van je volledig potentieel ophalen?
 • Je zieledelen en dimensies verder integreren?
 • Prachtige en diepgaande liefdeshealingen ontvangen die je verder openen in je verbinding met Gaia, de Bovenwereld en je eigen Boeddha natuur? Doe dan mee:

Klik hier voor meer informatie over dé workshop van het jaar!

 


Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» December
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-12-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"
Je leert je subtiel kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen. Je leert ervoor op te staan en het tot je kracht te maken. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe uitstraling. Daarop zal in je toekomst met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat er iets bijzonders in je uitstraling gebeurt. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. Ontwaken en verlichting komen dichterbij.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 315.2019 
1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Kortingspakket online groepshealingen: Je hogere zieledelen in het dagelijks leven
Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
vroegboekprijs € 99,00
 
OTpakket 
1x p.m. op zo ochtend,
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Kortingspakket Online Zondagochtend satsang (met helende channeling)
Is er in jou een diep verlangen naar je volledig te Realiseren, naar permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Wil je de Stilte, Vrede en Liefde nog verder in je verdiepen tot een staat van verlichting en Godrealisatie? Doe dan mee met de maandelijkse bijeenkomsten. Je kunt persoonlijke vragen stellen en zult ook door de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarop meer verbinding krijgen met wie je werkelijk Bent! Je kunt elke maand gewoon vanuit je eigen omgeving mee doen, thuis via het internet. De kracht van de groep versterkt het helende veld en zorgt ervoor dat inzichten dieper bij je binnen kunnen komen. Je groeit van persoonlijke liefde naar Universele Liefde.
vroegboekprijs € 99,00
 
 
15-12-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.08 
t/m 01-01-2020  Veelerveen
 
Kerstvakantie!
Van 16 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team
0
 
 
» Januari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
08-01-2020
22-01-2020
05-02-2020
19-02-2020
04-03-2020
19.00 -20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”
Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Tijdens deze online cursus leer je hoe je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.
vroegboekprijs € 219,00
 
2020.W21 
09-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 301.2020 
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden. 

Joke ElZiam Nootebos 
E-learningpakket Innerlijk kind, meesterschap en leiderschap
Het E-learning pakket Innerlijk kind kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding Master Healer Reader Coach met eindcertificaat. Door het innerlijk kind en je verleden te helen en vanuit zelfrespect en eigen warmte te leven vanuit je buik, ben je in staat meesterschap te verwerven. Reactieve reacties stoppen, je leert te functioneren en handelen vanuit het ware zelf. Mededogen, wij-gevoel, eenheidsgevoel, werken en verbinden vanuit de flow en leiderschap kunnen zich op gezonde wijze, samen met je innerlijk kind, ontwikkelen.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-ik 
11-01-2020
12-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-212 
18-01-2020
19-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Weekendopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
CHI-2020 
25-01-2020
26-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-036 
30-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 302.2020