Verlichtingskansen in het vooruitzicht!

 

Heb je een Gmail account, of zie je een rare lay-out, klik hier om de nieuwsbrief te lezen

 


Deze maand een volle nieuwsbrief met inspirerende artikelen en inzichten:

 • Maak kennis met de grote Elohim-, Druïdische en Kosmische Magie
 • Het Elohim campingseizoen gaat bijna van start - met nieuwe chalets en de Bosfee
 • Tekst artikel: Pasen en Pinksteren bieden verlichtingskansen

 • Nieuwe video: Het leven vanuit de 3e dimensie naar de 5e dimensie
 • Kom 6 en 7 maart naar de Elohim Krachplaats en doorbreek je oude patronen
 • Breng jezelf diep in contact met de wijsheid van je lichaam

 


Arie weg; alleen en toch Al-Een

Door Joke ElZiam Nootebos

Inmiddels is het al weer meer dan twee maanden geleden dat Arie bij mij en het centrum is weg gegaan. Vandaag is het maandag, de dag dat het centrum altijd gesloten is. Heerlijk genieten van uitslapen, ook al blijkt dat vaak niet langer dan een half uurtje te zijn. Na mijn huisje schoongemaakt te hebben zit ik al om 10 uur heerlijk in het zonnetje buiten op mijn boventerras, ook al is het nog maar februari.

Het is sacraal stil in Veelerveen en op de Elohim Krachtplaats, geen stemmen, geen auto's en in die stilte zingen honderden vogeltjes. De paarden van het buurland rennen zomaar voor de lol samen op. Overal is er een paradijselijke lentestemming. Ik kijk uit over het bos en de landerijen. Zie een buizerd vlak bij me in de boom en nog wat fazanten die in het zonnetje scharrelen. In en om me heen voel ik de Genade van het Bronlicht. Mateloos gelukkig geniet ik van mijn koffie en het Al-Eenzijn. Het koolmeesje sleept mosjes aan naar het nestkastje naast me dat Arie net voor zijn vertrek heeft opgehangen.

Door die gedachte ervaar ik ook weer het gevoel van gemis van mijn maatje. Dan denk ik hoe we samen altijd zo genoten van dit in alle rust buiten zitten in eenheid met de natuur en de vogeltjes. Samen uitslapen en nog even lekker tegen elkaar aanliggen ... en ik besef, dat ondanks de laag van gemis in mij, het geluk, de liefde en lichtkracht in mij niet zijn verdwenen maar juist sterker zijn geworden. Ook in mijn missie en in het geluk van samenzijn met het team. Al die mooie mensen, samen op weg, ieder zo betrokken met elkaar en het Werk. Samen kijken naar wat er wel is en niet naar wat er niet is. Hoe adembenemend mooi is dan het leven, dankbaar voel ik me, zelfs bij gemis.
 

 

wordt een met de achtergrond.png

 


Het Elohim campingseizoen gaat 19 april van start

Lemurisch Bos met zon.jpeg

Vanaf 19 april gaat het campingseizoen weer van start. Begin het paasweekend goed en gun jezelf een paar dagen er tussen uit!

Klik hier voor meer informatie over verblijven op de Elohim Krachtplaats

Ervaringen van gasten die op de krachtplaats hebben verbleven:

"Ik verbleef op de Elohim Krachtplaats omdat ik op zoek was naar de diepere verbinding met mijzelf. Ik ervoer er een enorme weldaad voor mijn lichaam en geest. Het was fantastisch om alleen, in alle rust, zo verbonden te zijn met de natuur. De helende energie van de krachttuinen deden hun werk en ik liet het toe! Het was verhelderend, intensief, rustgevend en helend!"

“Pegasus is een fantastisch huisje. Het was heel fijn om er in te mogen logeren. De slaapkamer is bijzonder rustgevend zo tegen het bos aan”

 


Twee chalets voor de (zomer)verhuur erbij; Sirius en Alycone

woonkamer Sirius 1 - klein.jpgDeze twee chalets staan op een prachtige plek, aan de rand van het Lemurisch Bos op de Elohim Krachtplaats. Je kunt nu al je zomerchalet reserveren (te boeken vanaf 19 april). Ook komt de accommodatie ''de Bosfee'' binnenkort op zijn plek. Nieuwsgierig? Houd de nieuwsbrief in de gaten!

Klik hier voor meer informatie over de twee chalets Sirius en Alcyone

Tip: Combineer je verblijf in de zomer met o.a. de volgende workshops gegeven door Willeke Ananda Jansen

 


Geprogrameerde Groene Opaal 3stuks euro-2.JPG

Nieuw! | Genietend kind van Moeder Aarde

Wij als team zijn razend enthousiast. Voel je welkom en waan jezelf in de warme, blije energie!

De nieuwe Elohim groene Opaal is geprogrammeerd door Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos en de Bovenwereld met het volgende:

Je Hart opent in oneindige dankbaarheid voor al het leven dat Gaia schenkt.
Natuurwezens, zonnestralen, planten, dieren, strelende wind en spelende kinderen;
je voelt je één met het oneindig prachtige Leven van Moeder Aarde en geniet!
Je ware Natuur ontwaakt in de grote Natuur. Het is je terugkeer naar Eden.
Leef zie en verwonder met hulp van de groene Elohim Opaal!

Klik hier om te bestellen en meer te lezen

 


Start 2 april 19:00 - 20:30 | Online avond cursus "Leef vanuit de 5e dimensie van liefde, eenheid en verruimd bewustzijn!"

Gegeven door Marlisa Hof

De transformatie van het leven vanuit de 3e naar de 5e dimensie is nu mogelijk!
Bekijk hieronder de tweede video. Heb je het eerste deel gemist? klik hier om deze te bekijken

Marlisa online cursus.PNG

Meld je uiterlijk 26 maart aan voor de online cursus en ontvang 40,- euro vroegboekkorting

Klik hier om je aan te melden

 


Tekst artikel | Pasen en Pinksteren bieden verlichtingskansen

Joke 2016.JPGGeschreven door Joke ElZiam Nootebos

Diegenen die door levens heen diep verbonden waren met de Essenen, Katharen, Yeshua, Maria Magdalena en de Heilige Graal zijn vaak heel eenzaam geweest doordat ze het Inwijdingspad volgden. Zelfs al werden ze verraden, gemarteld en vermoord. Ze hielden onbewuste angsten vast in hun lichaam gedurende meerdere incarnaties. Ze konden zich niet uiten, niet zeggen waarin en in Wie ze geloofden, waarom het echt ging in het Leven maar moesten zich vaak stil en schuil houden.

Het keelchakra vernauwde net als het Licht en de Missie. Ook om hun geliefden niet te verraden. In vele Levens stonden ze voor de Go(e)dheid maar hadden de tijdgeest niet mee.

Lees het hele artikel

 


Tekst artikel | Wanneer je ik-identificatie loslaat en je God(realisatie) en de groepsziel toelaat

Willeke 2017-klein.jpg [1]Geschreven door Willeke Ananda Jansen

Tot nu toe ben je bezig geweest om vanuit je ikje en ziel alles te realiseren. Vanuit jóuw kern. Wat klopt voor jou, welke stap is het beste, welke relatie voelt het beste, welke baan en welke woonplek voedt het meeste je hoger Licht, etc? Alles wat nodig is om je op de juiste plek en bij de juiste mensen te krijgen. Je eigen processen, de juiste Lichtvrienden en wat voor jou belangrijk was stond op de voorgrond. Zo gauw je vanuit je wij-gevoel, groepsziel en Christuskracht gaat leven wordt dat anders..
 

Lees het hele artikel

 


Wil je je gevoel van tekorten, onzekerheid en niet-opstaan overstijgen? Kom dan 6 en 7 maart naar de Elohim Krachtplaats:

6 april 10:00 - 17:00 | Doorbraak basischakra; in je lichtkern blijven, aarding, bescherming, geld

octaeder nieuwsbrief formaat.jpgGegeven door Joke ElZiam Nootebos

Tijdens deze workshopdag worden je voelende ziel, bezieling, hoger bewustzijn, levenspad, Christusbewustzijn en Goddelijke Vonk dieper in je lichaam en gedrag geaard. De helende channelings bij de geometrische vormen de Kubus en Octaëder brengen je moed, stevigheid, bescherming en daadkracht. Ze verbinden je denken en gevoel, het geestelijke en het aardse en maken onafhankelijke verbondenheid en kwetsbaarheid makkelijker.

Door de helende energie wordt je basis zo krachtig dat je nog meer zult opstaan!

Klik hier voor meer informatie

 


7 april 10:00 - 17:00 | 6 Dimensionaal Magisch Kind en Creatiekracht. Vrij van tekorten, onmogelijkheden, onzekerheid

creatie kracht.jpgGegeven door Joke ElZIam Nootebos

Een workshop die je je gevoel van tekorten, onzekerheid en niet-opstaan doet overstijgen. Creëer alles wat je nodig hebt vanuit je belichaamde 6 dimensionale magische kind. Welzijn, ondersteuning krijgen van anderen, je Hartwerk en het van betekenis zijn voor anderen, op de voor jou mooiste manier, bestaat echt! Werkt daarbij samen met Natuurkrachten, Bovenwereld, Moeder Aarde en de kosmische flow.

Creëer je eigen Leven en Werk, op vervullende wijze als een echte magiër

Klik hier voor meer informatie

 


Breng jezelf diep in contact met de wijsheid van je lichaam

GHelen 2018.jpgeschreven door Helen Edwards, wandelcoach bij het Elohim Centre

In mijn jarenlange praktijkervaring als wandelcoach en psycholoog heb ik vele mensen geholpen om door blokkades te gaan en weer beweging in hun leven te creëren.

Telkens heb ik gezien hoe belangrijk het is om bewust de stap naar voren te maken tijdens de coaching sessie. Letterlijk. Daarmee ga je een nieuwe ervaring aan, schep je ruimte voor je persoonlijkheid en ziel om te groeien en kom je dichterbij je essentie. Zo ook met een man waarmee ik recentelijk wandelde die nogal gespannen in zijn werk stond. Veel werkdruk en complexiteit; hij zag het bos door de bomen niet meer. Na een grondingsoefening in de basischakra tuin liepen wij het schelpenpad op ...

Klik hier om verder te lezen

 


Maak kennis met de grote Elohim-, Druïdische en Kosmische Magie

 • Wil je leren te creëren en te openen in je goddelijke vermogens?
 • Wil je leren ontdekken hoe gemakkelijk je je wensen, alles wat je wilt, kunt vormgeven vanuit je magisch Zelf?

(Beroeps)opleiding Heilige Magiër | 2 - 3 jaar*

Merlijn - Merlina.JPGOntdek hoe gemakkelijk je je wensen, alles wat je wilt, kunt vormgeven vanuit je magisch Zelf. Leer werken met intenties en sluit aan op de voortdurende stroom van creatie vanuit de Bron.

Voorbij het "ik", vanuit je multidimensionale ware zelf open je alle niveaus van Creatie. Gebaseerd op Kosmische Wil-hoogste Intentie, heel en creëer je met het grootste gemak. Vanuit Goddelijke Magie en je magische kind ben je vol vertrouwen en werk je vanuit Meesterschap.

Word een Magiër die de hogere Krachten, Windrichtingen, Elementen en dimensies belichaamd!

Klik hier voor meer informatie

*Alle Elohim (beroeps)opleidingen hebben geen vast jaarprogramma maar werken met workshopmodules. Je kunt deze workshops ook los volgen. Je kunt de opleiding op je eigen tempo en volgorde afronden en hebt hiervoor maximaal 3 jaar de tijd.

 


Aftrek studiekosten | (studie)jaar 2019 laatste jaar

Het jaar 2019 lijkt het laatste jaar te worden dat de aftrekpost voor studiekosten nog bestaat. Wanneer je meent recht te hebben op belastingteruggave van je studiekosten, raden we je aan dit jaar nog (beroeps)opleidingen of losse workshops vóór het jaar 2020 te boeken en betalen. In het jaar 2020 is het namelijk nog de vraag of de overheid het met nog een jaar gaat verlengen.

Klik hier voor meer informatie over korting en belastingteruggave

 


Werkgevers vergoeden consulten en opleidingen

Steeds meer werkgevers vergoeden consulten en beroepsopleidingen voor hun werknemers. Ook bij het Elohim Centre is dit mogelijk. Geregeld krijgen wij diverse aanvragen. Een maatwerkpakket is in overleg mogelijk.

Vraag naar de mogelijkheden door te mailen naar info@elohim-centre.org

 


Healing 2.jpg

14 en 15 september 10:00 - 17:00 uur | Kosmisch Vuur

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Word Kosmische Meester met heldere Gaven en activeer je staat van verlichting en je rol voor de nieuwe Aarde!

 • Wil jij de kracht en liefde van je volledig potentieel ophalen?
 • Je zieledelen en dimensies verder integreren?
 • Prachtige en diepgaande liefdeshealingen ontvangen die je verder openen in je verbinding met Gaia, de Bovenwereld en je eigen Boeddha natuur? Doe dan mee:

Klik hier voor meer informatie over dé workshop van het jaar!

 


Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» Juni
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
16-06-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Hoe draag ik nu het beste bij aan het realiseren van de nieuwe Aarde?"
Incl. helende channeling. Voel jij steeds meer de drang te willen bijdragen aan de nieuwe aarde? Toch loop je nog mee in de oude ego gestuurde en reactieve maatschappij en is het soms heel lastig je hierin te bewegen. Je voelt steeds meer en ook duidelijker dat het ook anders kan. Je diepe verlangen naar Eenheid en een wegwijzer willen zijn, wordt steeds sterker en je kunt er nog maar moeilijk omheen. Die nieuwe aarde mag werkelijkheid worden! Ben jij er klaar voor om samen die nieuwe aarde en ieders Essentie te realiseren? Je hierin alleen te voelen hoeft niet meer! Meld je aan!
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.02 
22-06-2019
23-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
en Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos en Willeke Ananda Jansen 
Tweelingstraal, Heilig Huwelijk en relatievragen
Er komt een dag dat we diepgaand aangetrokken worden tot onze tweelingziel of vlam en meer dan ooit geraakt worden. Hoe herkennen we die? We ervaren tijdens zo'n zielenontmoeting een liefde in alle hoeken van ons lichaam en ziel waar geen houden meer aan is. Onze ziel verlangt naar de werkelijke, heilige samenkomst van lichaam en geest, van mannelijk en vrouwelijk, maar dat levert vaak ook moeilijkheden op. Hoe daarmee om te gaan, wordt duidelijk tijdens deze helende en unieke workshop. Eigen vragen en levenssituatie kunnen worden ingebracht en als de ruimte het toelaat kan een persoonlijke reading ontstaan.
vroegboekprijs € 357,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), boek 
2019.HH39 
22-06-2019
19.00-20.00 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Satsang "vermoeidheid door innerlijke processen"
Merk je ook dat je meer vermoeid bent dan anders, dat je last hebt van werkdruk of spanningen op je werk of in je relatie. Wat wil je hier mee? Misschien voel je dat je wilt stoppen, dat er meer is dan hetgeen zich nu in je leven afspeelt maar daar tegenover staat de vertrouwdheid van hoe het was en hoe het morgen zal zijn. Soms hoef je alleen inzicht en houding te veranderen om tot verandering te komen. Durf je te kiezen voor jezelf, durf je de weg van zelfrealisatie te lopen of blijf je vanuit de veiligheid en je eigen kleine ikje leven zoals je dat nu doet.
vroegboekprijs € 15,00
 
2019.R05 
27-06-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 308.2019 
29-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken.Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
vroegboekprijs € 150,00
lunch 
2019.W99 
30-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Jansen 
Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats
Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.
vroegboekprijs € 135,00
lunch 
2019.W19 
» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-09-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
11-07-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2019 
14-07-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang 'Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.03 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-07-2019
28-07-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Open je en ontdek de kracht en Liefde van Moeder Aarde en haar genezende producten
Ontvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentinctuur en etherische oliën. Leer hoe je ze toepast en adviseert op readingsniveau. Je kunt na de workshop je natuurlijke huisapotheek samenstellen. Je oefent je intuïtie te vertrouwen en om te gaan met cases! Je magisch kind wordt een creatieve heks door alle Elohim producten die je kunt mixen en ook leert inzetten voor elkaar. Voor jezelf of therapeutisch praktijk is dit een waardevolle uitbreiding!
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W18