De schoonheid en Liefde van Moeder Aarde als spiegel van jouw Essentie

 

Geschreven door Willeke Ananda Jansen

Hoe prachtig is het als je een bloem, plant, boom of een natuurwezen kunt ervaren in zijn of haar energie. De Liefde te voelen van het wezen en de overziel of deva van dat wat als vanzelfsprekend door Moeder Aarde aan ons wordt geschonken!

De onvoorwaardelijke Liefde waar Moeder Aarde ons op deze wijze aan doet herinneren, als deel van onszelf

Elke plant, boom, elk natuurwezen en elk kristal heeft een eigen trilling en is niets anders dan Liefde. Ze openen ons in pijn en verdriet, in Licht en Liefde en verzachten onze strengheid, onze oordelen en angsten….Ze schenken ons het leven en laten ons zien en voelen dat ook wij die Universele Liefde zijn.

In mijn online avonden en in andere Moeder Aarde workshops ontvang je deze Liefde. Ik laat je kennismaken met de kruiden, hun liefdes wezen en de werking. Het bekijken, het voelen ervan en de helende energie van de plant heelt je ziel, laat je voelen dat je welkom bent, dat Moeder Aarde er is voor jou en je deel bent van haar en het Alomvattende. Ook je innerlijk kind wordt daarbij veilig.

Moeder Aarde spiegelt de Liefde in jou, de Engel die je bent, gekomen naar de aarde om dit in de stof te zetten. Ze helpt je dmv de kruidentincturen die wij maken op het Elohim Centre, om op te staan in de Engel die je bent. Om niet langer vanuit angst te leven, maar vanuit gezondheid en vertrouwen.

Voel maar, ook nu kun je Moeder Aarde met al haar geschenken voelen. Zij is er en jij bent deel van haar. Zij is in jou!

In de online cursussen, satsangs, sessies en workshops hier gegeven op de Elohim Krachtplaats neem ik je mee op reis naar binnen. Je zult weer Universele Liefde voelen, je hart verder openen. En je kunt je stappen zetten door alles wat Moeder Aarde je schenkt. Laat je dragen in het veld van onvoorwaardelijke Liefde en kom Thuis in jeZelf!

In deze nieuwsflits tref je meer inspiratie en geef ik je een klein overzicht van mijn komende online cursussen en workshops, ik ontmoet je graag!

Willeke Ananda Jansen

 


17 maart | 10:00 - 17:00 Een leven als 6 dimensionaal Engelenmens, de Nieuwe Aarde wordt werkelijkheid

Leven vanuit de 5e dimensie begint voor vele Lichtwerkers vertrouwd te worden. Maar de 6e dimensie vraagt een nog diepere overgave en loslaten van hechtingen, needings, (collectieve)mannelijk/vrouwelijk thema’s doorwerken en andere (innerlijk kind) patronen om tot eenheid te komen. Ook tussen je hogere en aardse delen. Je komt soms diepe eenzaamheid tegen en nog weinig aansluiting met je familie en vrienden. Je wordt niet meer begrepen en wordt steeds meer op jezelf teruggeworpen. Dit kan enorme impact hebben en je diep raken waardoor je terug wilt stappen, en toch kun je dit niet meer. Je kunt enkel nog trouw zijn aan jezelf en het hogere in jou. Heling, inzicht en overzicht brengen voelbaar uitkomst tijdens deze workshop.

Klik hier om verder te lezen

 


Artikel | Waar Licht is, is schaduw

In deze tijd waarin de Liefdes en Eenheidsvelden steeds krachtiger aanwezig zijn, worden enorme diepe pijnstukken geraakt. Voor veel mensen is dit nog onbewust en vaak wordt gedacht dat men ‘er al is’.

De diepe grotten van pijn, eenzaamheid en onzekerheid

Maar het tegendeel is waar, het ego zet zich schrap. Velen schieten in de bovenste chakra’s, vluchten in hun werk, zoeken liefde en steun in een relatie of toekomst. Men ervaart prachtige Liefde en Licht, maar het is deels schijn. Als we de wereld en onszelf daadwerkelijk willen verlichten, dan zullen we door die diepe grotten in de buik en basis moeten, door de wereld van dualiteit heen ankeren, met onze voeten in de klei en ‘verhalen’ los moeten laten.

Om door de buik en basis gerealiseerd te worden zullen we onze schaduw en het afgescheiden innerlijk kind onder ogen moeten komen, om ze vrij te laten stromen…

Lees het hele artkel