Elohim edelstenen: Engelenkwarts, Golden Lemurian bollen nieuw binnen en nog veel meer!

Heb je een Gmail account, of zie je een rare lay-out, klik hier om de nieuwsbrief te lezen

 


Joke en haar kleindochter pakken edelstenen uit

Voor het eerst had ik mijn kleindochter een heel weekend te logeren. Bezorgd had mijn zoon al geappt dat ze pannenkoeken bakken wel leuk zou vinden. Maar als oma had ik hele andere dingen voor haar op het programma, namelijk edelsteen cadeautjes voor de winkel uitpakken. We waren net naar de groothandel geweest, dus dat kwam mooi uit. Bij elke uitgepakte edelsteen hoorde ik mijn kleindochter (ze is nog net geen drie jaar) zeggen: kijk eens oma deze is mooi! O, en deze, en deze en een blauwe....

Vervolgens mocht ze ook nog prijsplakkertjes op de flonkerende stenen plakken. Toen ze overging op het plakken van prijsjes op haar eigen kleurpotloden en drinkbeker vroeg ik haar of de mensen die dan ook in de winkel mochten kopen... Nee, nee, schudde ze heftig haar hoofd en direct bracht ze haar eigen spulletjes weg, want mensen mogen die niet meenemen, die zijn van mij, zei ze. Het was leuk te zien hoe het ikje van haar al ontstaat, terwijl ook de gevoelige verlichte staat nog aanwezig is zoals tijdens het verhaaltjes vertellen. Dan is er geen kleindochter met zelfbesef meer, maar alleen het opgaan in meeleven met het konijn en de olifant. Kortom logeren is geweldig leuk, maar wel veel vermoeiender dan mijn gewoonlijke lichtwerk en administratie!

Joke

12-2-2019 (2).JPG

12-2-2019 (1).JPG

Edelstenen uitpakken.jpg

 


Veel nieuwe producten voor winkel en webshop

Inmiddels zijn we druk bezig geweest alles te sorteren en te prijzen en zijn de edelstenen 13 dimensionaal geopend en geactiveerd. Binnenkort worden er nieuwe foto's gemaakt en op de webshop geplaatst. Een heel proces, maar ontzettend leuk! Ze zijn alvast te bewonderen in de winkel.

Een kleine sneak-preview wat voor moois o.a. is binnen gekomen:

 • Bijzondere Engelenkwarts (zeer zeldzaam),
 • Groene opaal in verschillende maten,
 • Mangano Calciet ruw (bijzondere partij),
 • Apatiet bollen,
 • Prachtige kwaliteit Malachiet stukjes,
 • en niet te vergeten; Golden Lemurian Kwarts bollen,
 • .... en nog veel meer!

Houd de webshop in de gaten, wekelijks worden er nieuwe edelstenen op elohim-edelstenen.nl geplaatst. Of breng een bezoek aan fysieke edelsteenwinkel op de Elohim Krachtplaats.

 


Op dit moment staan we wereldwijd voor grote uitdagingen

We zien het bij onszelf als team, maar ook in de Elohim healing-reading-coaching praktijk en studenten, dat we wereldwijd voor grote uitdagingen staan. Veel van onze cliënten komen weerstanden tegen de laatste tijd, zeker rondom de volle maan. Fysieke pijnen, veel negatieve gedachten, boosheid, frustratie en verdriet. Het volgende kan je hierbij ondersteunen:

Zinkblende.jpgElohim Zinkblende hangersteen helpt om blokkades op te lossen die spelen op dit moment en het Licht en de energetische updates van de kosmos te integreren, waardoor je ontwikkeling gemakkelijker wordt en versnelt.

 

innerlijkkindbergkristalregenboog.jpg

Voel je je niet echt gezien of gerespecteerd in de schoonheid van je ziel en lichtwezen? Speciaal door Joke geprogrammeerde, innerlijk kind en regenboog bergkristal helpt met de zware energie in en rondom je en als je afgescheiden innerlijk kind of zelfbescherming je steeds overnemen.

 

Bloesem krachtplaats tinctuur.jpgDe krachtige Bloesem krachtplaats tinctuur transformeert verdriet, twijfel, je kleiner voelen, somberheid en boosheid. Het verzacht je hart en buikgebied.

 

wesak kristal 1DSC01535.JPGSchaf een Elohim Wesak kristal aan voor in je huis. De prachtige energie van dit kristal verhoogt je trilling naar onvoorwaardelijke liefde en activeert de diepe serene stilte van je ware Boeddha natuur in je buik.

 


Welke richting en welke stem ben je trouw?

Nu we meer en meer ontwaken en ons ware Zelf op de voorgrond komt te staan, nemen de tegenkrachten van het ego ook toe. Het ego wil vasthouden en je klein houden. Wil niet dat je in je meesterschap gaat geloven. Het is belangrijk om hierin onderscheid te maken tussen je ego en ware Zelf. Hoe doe je dat en hoe wordt je weer wie je werkelijk Bent?

 • Welke stem is van je ego en welke van je ware zelf?
 • Welke is gebaseerd op angst en welke is gebaseerd op liefde?
 • Welke brengt groei en welke houdt je in je comfortzone?

Kun je hierbij hulp gebruiken? Boek een satsang-coaching, healing-reading-consult of een wandelcoaching!

Klik hier voor meer informatie

of om een afspraak te maken:
T1: +31 (0) 597 541 539


Aanbieding van €290,- naar €250,- | Elohim Sananda Ravenschedels

Ravenschedel Obsidiaan (1).jpg

De multidimensionale geactiveerde Elohim Sananda Ravenschedels zetten je in het Licht temidden van zwaarte en dualiteit. Sananda is de opgestegen Christus. De krachtige, heldere en pure energie van Sananda activeert in jou de Christuskracht.

Elohim Sananda Ravenschedels beschermen je tegen interne en externe schaduw energie, ze zijn aangesloten op een universeel schedelnetwerk van 13 dimensionale Liefde en Kennis.

Klik hier om de aanbieding te bekijken

 


Chakra healing en bewustzijnsgroei - nieuw binnen:

dubbelspaat heldere calciet.jpgDe Clear Consciousness Crystal maakt je bewustzijn kraakhelder. Het helpt geweldig bij het doorzien en overstijgen van ego patronen, hechtingen en herhalingslussen, zelfs als deze diep geworteld liggen in de aura en lichtlichamen. Ook is het clear consciousness crystal een krachtige ontgifter, reinigt het aura en alle chakra's en brengt ze op één lijn. Klik hier de Clear Consciousness Crystal te bestellen (klein formaat, vanaf €7,50)

 

Regenboog Calciet 111,- (4).JPGRegenboog calciet Geeft in deze turbulente tijden rust en ruimte, en lijnt al je chakra's uit. De Regenboog Calciet laat je energie weer stromen waardoor blijdschap en creativiteit tevoorschijn komen. Ook werken ze bemoedigend bij het maken van een nieuwe stap in je leven. Klik hier om de Regenboog Calciet te bestellen

Chakra workshops binnenkort:

 


agaat menselijke schedel 325,- (2) - kopie.JPG

Menselijke schedel, Agaat - Aza

Ik ben Aza.

Ik draag een zachte ultrafijne liefdeskracht en ik verbind je met jouw innerlijke bron van Liefde. 

Ik verzacht al jouw weerstanden, verkrampingen en vervormingen en ik laat alle spanning verdwijnen uit je lichaam, je emoties en je denken. Ik vibreer Liefde in al jouw cellen en laat je voelen dat de Bron van Liefde in jou is. Je hoeft niet langer naar iets buiten je te verlangen. Ik laat je in zachtheid rusten in jezelf waarbij je hart als een kelk overvloeit. 

Ik breng een zachtheid, openheid en onschuld die deze wereld nagenoeg vergeten is. De grootste kracht in het universum is Liefde. Zij heeft niets nodig dan zichzelf en wil slechts haar overvloed delen. Ik laat jou de Bron van Liefde hervinden in jezelf waarna deze kan uitstromen de wereld in. 

Ik open jouw hart en verbind het met je handen en ook open ik jouw keelchakra. Hierdoor kun jij Liefde de wereld in brengen via jouw expressie, via jouw handen en met jouw zachte aanwezigheid. 

Ik wil mij graag verbinden met een hoeder die wil helen. Die de Bron van Liefde wil aanraken in zichzelf en daarna anderen wil aanraken in Liefde.

Ben jij degene die (bij) mij hoort?

Klik hier om te bestellen

 


1 jarige opleiding | Kosmisch Kristal Master

Elohim Kristalmaster-opleiding met 13 dimensionale diepgang, kristalcommunicatie, healing, kennis en transmissies met edelstenen.

Je leert o.a. edelstenen te openen, activeren, reinigen en programmeren, chakralegging te geven, en werken met geometrische vormen en bijzondere geprogrammeerde Elohim kristallen. Een unieke kristalopleiding die je leven verrijkt.

Voor ieder die (kosmische) diepgang wil en 13 dimensionaal wil werken voor mens, aarde en kristallen. Schrijf je in voor de opleiding Multidimensionaal Kosmisch Kristal Master!

Klik hier om meer te lezen over de Kosmisch Kristal Master opleiding

 


Vacature extra klusseman | Ik ben op zoek naar jou..

René 2019.jpgVelen van jullie zullen mij al wel vanuit het verleden kennen als de klussenman op het Elohim Centrum en in die hoedanigheid werk ik daar nu ook weer. Het is fijn om samen met het team, de participanten en de vrijwilligers te zorgen voor een gastvrij en prettig verblijf voor de vele mensen die het centrum bezoeken. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen heb ik hulp nodig, ik zoek dan ook iemand die mij kan ondersteunen in het klussenwerk. Hierbij gaat het om een betaalde baan. Iemand die technisch is aangelegd, die ervaring heeft met verbouw en onderhoud en die weet van aanpakken. 

Het werk is veelzijdig; zo ben je bezig met blokhut schuurtjes bouwen, een terras aanleggen en zo ben je tussendoor weer bezig om een afvoer te ontstoppen of een kachel aan de gang te krijgen. Het is telkens weer een uitdaging om alles op tijd klaar te hebben en te zorgen dat gasten een optimaal verblijf hebben. Door de energie op de krachtplaats, het enthousiasme van de mensen en de gasten is het elke dag weer een feestje om te mogen werken.

Ben jij diegene die mij kan ondersteunen in het klussenwerk?

Heb jij net als ik zin om de handen flink uit de mouwen te steken, te genieten van al het moois dat zich elke dag weer aandient en te werken in een bewuste gevoelige omgeving waar mensen elkaar in openheid en liefde ontmoeten? Dan nodig ik je uit om je CV, een fotootje en motivatiebrief te mailen naar willeke@elohim-centre.org.

Ik ont-moet je graag op het Elohim Centrum.

Groeten,
René de Quastenit