Opnieuw geboren worden in Wie je werkelijk Bent met je incarnatieplan

Heb je een Gmail account, of zie je een rare lay-out, klik hier om de nieuwsbrief te lezen

 


9 & 10 maart 10:00 - 17:00 | Opnieuw geboren worden in Wie je werkelijk Bent met je incarnatieplan

Workshop gegeven door Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos

 • Kun je maar niet in je Kracht komen, voel je je altijd wat moe en down, ben je fysiek niet zo sterk?
 • Ben je perfectionistisch en nooit tevreden over jezelf?
 • Blijf je steken in het bedenken en kom je niet genoeg tot daden?
 • Trek je het je steeds aan wat anderen van je vinden, twijfel je aan jezelf?
 • Voel je je meer verantwoordelijk voor een ander dan voor jezelf?
 • Is je aura veelal bij anderen en ben je weinig gecentreerd?
 • Moet je maar steeds overal in je leven heel hard voor werken, kun je niet vanuit je kernkracht vol vertrouwen zijn?
 • Hebben anderen altijd succes in relaties en in alles wat ze doen en jij veel minder?

Moe, uitgeput.jpgDiepliggende overtuigingen en oude ervaringen in het (on)bewustzijn ontkrachten bijna iedereen. Daardoor kunnen het levensdoel en onze Goddelijke Essentie, het liefdevolle krachtige Wezen dat we zijn, niet vanuit gemak en plezier geleefd worden. Ongemerkt trekken we moeilijkheden in relaties en levenssituaties aan en werken vorige levensthema's, ouderprogramma's en karma zich uit. Nu is het tijd om onze oorspronkelijke Kracht, Liefde, plezier en levensbestemming ook in de onderste chakra's en het dagelijks leven toe te laten.

Transformeer je oude patronen!

Diepliggende overtuigingen en blokkades lichten op en worden getransformeerd tijdens deze enorm helende workshop.

 • Ik heb het gevoel dat ik eerst wat moet doen voor de ander, voordat ik liefde, respect of aandacht verdien.
 • Ik heb diep van binnen het gevoel dat ik me onveilig voel bij anderen.
 • Het is moeilijk genoeg zelfliefde of eigenwaarde te voelen.
 • Het is moeilijk automatisch van iedereen steun aan te trekken voor wat mijn hart graag wil.

Dit zijn gevoelens en overtuigingen waar de meeste mensen nog mee zitten. Toch kan dat zomaar veranderen. Geluk kan na deze workshop zomaar meer binnenstromen in je leven!

van ik naar wij.jpg

Elk jaar opnieuw laat deze nieuwe geboorte-workshop bij iedereen enorme doorbraken zien naar Vrijheid, geluk en Jezelf zijn

Oude patronen als (voor)ouder-kindervaringen, angst, onzekerheid, uitstellen, (werk-)verslaving, in het hoofd zitten en verdedigingsmuurtjes, kunnen worden opgelost. Ga voor Wie je helemaal Bent en voor wat je komt doen op aarde!

Al 38 mensen hebben zich aangemeld, het belooft wederom een prachtige workshop te worden. Ben jij er ook bij?

Klik hier om je aan te melden voor deze workshop op 9 & 10 maart

 


Wat gebeurt er in de workshop?

Tijdens deze workshop ga je terug naar de sferen voordat je incarneerde en je maakt de reis naar Aarde, naar dit lichaam, opnieuw. Je haalt je oorspronkelijk doel, al je licht en blijheid, je Ware Natuur en levensplan weer op en laat het deze keer niet ondersneeuwen. Het ondersneeuwen gebeurde vaak al tijdens het moment van conceptie en in de zwangerschap. Je gaat dat zelf ervaren tijdens de afstemming op je nieuwe (deze keer kosmische) geboorte.

Je levensbestemming en authentieke Zelf

Je (deels) verloren zieledelen, levensbestemming en je 13 voudig-bewustzijn en liefde worden na deze workshop en de begeleide zielsreis weer actief in je werk, relatie en privé leven. Vermoeidheid, niet in je kracht staan, herhalingslussen, geen goede relaties aantrekken of onzekerheid krijgen de kans te verdwijnen.

Je gaat opnieuw door je geboorte en levensplan heen, maar nu mét al je Licht en je doel op aarde. Je neemt deze keer onvoorwaardelijke trouw aan jezelf mee. Dit verandert je toekomst ten positieve. Immers, je toekomst komt voort uit wat je in het verleden meemaakte. Je ziel ervaart tijdens deze workshop (vaak voor het eerst) intense veiligheid en welkom.

Klik hier om je aan te melden voor de workshop "Opnieuw Geboren Worden"

 

Vanwege het grote aantal workshopdeelnemers zijn er geen overnachtingen meer beschikbaar op de Elohim Krachtplaats. In de nabije omgeving van het Elohim Centre zijn B&B's of hotels te vinden waar je je overnachting kunt boeken.

 


 

Workshop binnen 4 jaar herhalen met € 155,- extra korting

Steeds meer mensen kiezen er voor deze workshop na een (aantal) jaar te herhalen, waardoor de energie nog dieper kan binnen komen. Wanneer je deze workshop in de afgelopen vier jaar gevolgd, ontvang je als herhaler maar liefst 155 euro extra korting!

Klik hier om je aan te melden

 


Reacties van eerdere deelnemers aan deze workshop:

"Ik ben je heel erg dankbaar voor deze workshop. Ik voel hele grote dankbaarheid en liefde naar jou toe, dat jij dit mogelijk maakt. Het was zo bijzonder. Ik heb mijn ouders mogen voelen, ze kwamen samen in mijn hart. Ik kan niet verwoorden wat ik toen voelde. Ik had er absoluut geen weet van dat deze geboortestadia zo een impact op de te geboren worden mens hebben. De hulp en liefde die ik voelde van de mensen was overweldigend, nog nooit eerder zoiets gevoeld. Ik voelde mij zo ontzettend geliefd en welkom op de aarde en dat is blijvend. Bij het teruggaan naar de sterren had ik het gevoel dat daar waar ik was, ik een jas aanhad die mijn licht bedekte, alsof het te sterk was voor de anderen. Het voelde alsof ik daar leraar was. Zo graag zou ik deze jas nu ook uittrekken om mijn volle licht te laten stralen. Geen betere plek te vinden om dit te doen dan bij Elohim, ik weet het!"

Hartegroet Liesbeth

 

"Ik wil je even laten weten hoe prachtig ik deze workshop heb ervaren. Zo bijzonder en zo ontroerend om opnieuw bewust geboren te worden en al je Licht mee te mogen nemen en zo prachtig om het mannelijk en vrouwelijk deel in mijzelf in volledig evenwicht te voelen op weg naar deze Mooie Moeder Aarde… Ik kan niet wachten om de volgende stappen in de stof te mogen zetten.

Daarnaast wat mij diep geraakt heeft, is dat tijdens de laatste dag bij de 'bevalling' ik lange tijd de rol van moeder op mij mocht nemen. Ik die in dit leven geen kinderen heb, maar zo kon ervaren hoe het is om kinderen op de wereld te zetten en ze een warm en liefdevol welkom te mogen heten.

Joke, met al mijn cellen…. DANK!!"

HarteGroet, Petra van Schaik

nieuwe paradijs, lichtwezen.jpg"Ik voel dat ik door de workshop weer een stukje dieper naar m´n buik ben gegroeid. Het voelt ook weer meer gevuld na de workshop. Ik sta nog beter in contact met m´n kristallijnen lichaam, durf me kwetsbaar op te stellen en blijf tegelijkertijd in m´n kracht staan. Ondanks dat er van alles om mij heen gebeurt, gaat er in mij steeds minder iets aanstaan wat daar iets van vindt. Het gevoel en de (bijbehorende) emotie mogen er zijn, maar deze verdwijnen meer en meer op de achtergrond. De gedachten zijn er ook nog wel, maar ik doorzie ze steeds meer, voedt ze steeds minder, waardoor deze ook weer verdwijnen.

De stilte is dan wat meer en meer over blijft. Dat geeft dan weer ruimte, overzicht en inzicht. Niet dat bovenstaande altijd lukt, maar langzaam maar zeker steeds beter. Mede dankzij deze workshop opnieuw geboren worden. Ik voel me er weer door bekrachtigd in m’n zijn, in wie IK BEN.

Tot volgend jaar! Weer een stukje completer, weer een stukje dichter bij de eenheid in mezelf en op de aarde!"

Liefs Gerard

 

"Ik kan me weer openstellen naar mensen toe. Ik vond dat altijd super eng, nu nog steeds maar ik heb nu het gevoel alsof ik niet anders meer kan. Ik Ben gewoon en ik denk niet meer na of dat goed of fout is"

Anna

 

"Ik voelde op de weg terug naar huis dat er al zo veel is veranderd. Het voelde alsof er een stuk gemis is verdwenen. Heb een meer gevuld gevoel of ik meer heel ben geworden, een ontbrekend stuk is weer op zn plaats. Heel fijn en heel veel liefde."

Irene

Klik hier om je aan te melden en gebruik te maken van de €20,- vroegboekkorting

 


 

Voorbereiding op de workshop "Opnieuw geboren worden" met de DNA Healingsset

dnahealingset.jpgDoor het vooraf gebruiken van de DNA Healingsset haal je nog meer uit de workshop opnieuw geboren worden. Ook na afloop helpt het je alles integreren. De DNA Healingsset helpt je bovenwereld bewustzijn en ziel in te dalen, je onbewuste, voorouderpatronen van aardse en zielegeschiedenis, karma en zielengroepen te zuiveren. Karmische (voor)ouder patronen bevinden zich o.a. als informatie in je bloed, bloedvaten, botten, milt, hormonen en kunnen daar fysieke klachten veroorzaken. Deze set helpt je om dat verder op te lossen.

"Ik heb de Dna healingset en het aura bescherming kristalbuisje nu een paar weken in gebruik. En ik voel me zachter, minder last van stemmingen en helder in mijn hoofd. Het voetenbadje met salie zorgt iedere avond weer voor een heerlijk rustmoment. Ik voel me vrediger."

Klik hier om de DNA healingset te bestellen

 


 

innerlijkkindbergkristalregenboog28501_c0_w900_h.jpgVoel je je niet echt gezien of gerespecteerd in de schoonheid van je ziel en lichtwezen?

Dan is het, speciaal door Joke geprogrammeerde, innerlijk kind en regenboog bergkristal iets voor jou! Dit kristal helpt met de zware energie in en rondom je en als je afgescheiden innerlijk kind of zelfbescherming je steeds overnemen.

Klik hier om voor meer informatie