Opnieuw geboren worden in Wie je werkelijk Bent met je incarnatieplan (oud)

 

Heb je een Gmail account, of zie je een rare lay-out, klik hier om de nieuwsbrief te lezen

 


Elk jaar laat de workshop "Opnieuw geboren worden in Wie je werkelijk Bent met je incarnatieplan" gegeven door Ingewijdenen Joke ElZiam Nootebos bij iedereen enorme doorbraken zien. Diepliggende overtuigingen en oude ervaringen in het (on)bewustzijn worden tijdens deze workshop voelbaar getransformeerd waardoor het levensdoel waarvoor we incarneerden en het liefdevolle krachtige Wezen met plezier geleefd gaat worden en dat je weer mag genieten!

9 en 10 maart | 10:00 - 17:00 | Opnieuw geboren worden in Wie je werkelijk Bent met je incarnatieplan

Ga voor Wie je helemaal Bent en voor wat je komt doen op aarde! Oude patronen als (voor)ouder-kindervaringen, angst, onzekerheid, uitstellen, (werk-)verslaving, in het hoofd zitten en verdedigingsmuurtjes, kunnen worden opgelost. Door de grote belangstelling zijn helaas alle accomodaties op de Elohim Krachtplaats volgeboekt. In de nabije omgeving van het Elohim Centre zijn B&B's of hotels te vinden waar je je overnachting kunt boeken.

Klik hier om je aan te melden en ontvang 20 euro vroegboekkorting

 


Wat gebeurt er in de workshop

Verbinding, kosmos, samenwerking.jpgJe gaat terug naar de sferen voordat je incarneerde en maakt de reis naar Aarde, naar dit lichaam, opnieuw. Je haalt je oorspronkelijk doel, al je licht en blijheid, je Ware Natuur en levensplan weer op en laat het deze keer niet ondersneeuwen. Het ondersneeuwen gebeurde o.a. al tijdens het moment van conceptie en in de zwangerschap. Je gaat dat zelf ervaren tijdens de afstemming op je nieuwe, deze keer, kosmische geboorte.

Je levensbestemming en authentieke Zelf
In je werk en privéleven worden, na deze workshop en begeleide zielreis, je (deels) verloren zieledelen, levensbestemming en je 13 voudig-bewustzijn en liefde, weer actief. Vermoeidheid, niet in je kracht staan, herhalingslussen, geen goede relaties aantrekken of onzekerheid krijgen de kans te verdwijnen.

Je gaat opnieuw door je geboorte en levensplan heen, maar nu mét al je Licht en je doel op aarde. Je neemt deze keer onvoorwaardelijke trouw aan jezelf mee. Dit verandert je toekomst ten positieve. Immers; je toekomst komt voort uit wat je in het verleden meemaakte. Je ziel ervaart (vaak voor het eerst) intense veiligheid en welkom.

In het zwangerschapsdeel van de workshop zal Ingewijdenen Joke ElZiam Nootebos, na de uitleg over de 4 zwangerschapstadia, samen met de engelen en het oneindig veld van Bewustzijn en Liefde zeer krachtige groepshealing geven; een heel bijzondere ervaring! Het verandert je leven ten positieve.

Klik hier om je aan te melden

 


Heb je de workshop al eens eerder gevolgd?

Dat is goed mogelijk! Honderden mensen hebben deze bijzondere workshop al gevolgd...

Wanneer je deze workshop in de afgelopen vier jaar gevolgd, ontvang je als herhaler maar liefst 155 euro korting!

Klik hier om je aan te melden

 


Ervaring van deelnemers

vrijheid in richting.jpg"Afgelopen weekend heb ik meegedaan aan de workshop opnieuw geboren worden. Het was echt fantastisch eigenlijk is het niet met woorden te omschrijven maar ik voelde me geweldig vooral na het geboortekanaal voelde ik alsof al mijn blokkades waren opgelost en ik echt mijn godelijkevonk was, zo puur en echt.
 
Ik voelde ook zoveel liefde van de groep. De workshop heeft me echt veel meer vertrouwen gegeven en vertrouwen in andere mensen. Ik kon me weer openstellen naar mensen toe. Ik vond dat altijd super eng, nu nog steeds maar ik heb nu het gevoel alsof ik niet anders meer kan ik ben gewoon en ik denk niet meer na of dat goed of fout is. Echt heel fijn ik wou jullie nog bedanken voor dat deze workshop er is, ik kan hem echt iedereen aanbevelen. :)"
 
Liefs, Anna

"Ik voelde mij zo ontzettend geliefd en welkom op de aarde en dat is blijvend"

"Lieve Joke
Ik wil graag beginnen bij de workshop levensbestemming. Ik ben je heel erg dankbaar voor deze workshop. Ik voel hele grote dankbaarheid en liefde naar jou toe, dat jij dit mogelijk maakt. Het was zo bijzonder. Ik heb mijn ouders mogen voelen, ze kwamen samen in mijn hart. Ik kan niet verwoorden wat ik toen voelde. Ik had er absoluut geen weet van dat deze geboortestadia zo een impact op de te geboren worden mens hebben.  Ik voelde mij dit weekend als in de watten of ik liep op watten, ik weet niet meer. Ik ben het geboortekanaal doorgegaan, ik vond het moeilijk,  maar ik had toch ook een enorme drang om hierdoor te gaan met alles wat ik “in huis heb” , zo’n drang tot verandering bij mijzelf. De hulp en liefde die ik voelde van de mensen eromheen was overweldigend, nog nooit eerder zoiets gevoeld. Ik voelde mij zo ontzettend geliefd en welkom op de aarde en dat is blijvend"

"Ik voelde op de weg terug naar huis dat er al zo veel is veranderd. Het voelde alsof er een stuk gemis is verdwenen. Heb een meer gevuld gevoel of ik meer heel ben geworden, een ontbrekend stuk is weer op zn plaats. Heel fijn en heel veel liefde."

 

Liefs Irene

Wil je ook zo'n bijzondere ervaring?

Klik hier om je aan te melden

 


Wat je misschien ook interessant vindt:

Natuur, paradijs, aarde.jpg

Tijdens de nieuwe workshop van Willeke Ananada Jansen "Een leven als 6 dimensionaal Engelenmens, de Nieuwe Aarde wordt werkelijkheid", ervaar je hoe het leven is vanuit de 6e dimensie van je ziel. Het is ook een leven vanuit het wij-gevoel.

17 maart 10:00 - 17:00 | Een leven als 6 dimensionaal Engelenmens, de Nieuwe Aarde wordt werkelijkheid

De 6e dimensie vraagt een nog diepere overgave en loslaten van hechtingen, needings, (collectieve)mannelijk/vrouwelijk thema’s doorwerken en andere (innerlijk kind) patronen om tot eenheid te komen. De activatie van je 6 dimensionale ziel die op eenheid gericht is zul je tijdens deze workshop in huis halen. Nieuwsgierg wat je nog meer in huis haalt tijdens deze prachtige workshop?

Klik hier voor meer informatie