Alleen vandaag nog korting op online groepshealing a.s. donderdag!

Heb je een Gmail account, of zie je geen foto's, klik dan hier om de nieuwsbrief te lezen.


Innerlijke saboteurs en 'het is mij allemaal teveel'

Veel mensen komen hun innerlijke saboteurs tegen. Het kleine zelf zoekt krampachtig naar bevestiging en houvast, terwijl oude patronen soms pijnlijk bewust worden. Herken je dat je jezelf teveel aanpast en bij jezelf weggaat? Dat je angstig en onzeker wordt of het gevoel hebt 'het is allemaal teveel'. Juist in deze tijd van transformatie en heftige processen is het belangrijk om de verbinding met je Essentie te versterken en te voeden. Vanuit het licht en bewustzijn dat je Bent kan er kracht en ruimte ontstaan om voorbij te gaan aan saboteurs en de herhalingslussen die zich (soms al vele levens) afspelen.

Aankomende donderdagavond van 19:30 tot 20:30 hebben we een online groepshealing die je hierbij kan ondersteunen. Je 8e chakra opent zich en de verbinding met de Bovenwereld versterkt. Door het downloaden van je Egyptishe Inwijdingen ontstaan verruiming, innerlijke rust, Kosmisch Bewustzijn en minder gedachten. Tijdens de online groepshealing word je voelbaar verbonden met alle Rijken, er vindt een verreniging plaats op energetisch niveau waardoor al je cellen zullen trillen van dankbaarheid en blijheid!

Vandaag is de laatste kans om je aan te melden met vroegboekkorting voor de online groepshealing van a.s. donderdag. Je betaalt dan geen 32,50 euro maar slechts 25,- euro.

Klik hier om je aan te melden

 


31 januari 19:30 - 20:30 | Online groepshealing "Open je 8ste chakra voor engelen, lichtmeesters en je Egyptische Inwijdingen"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Tijdens deze online goepshealing wordt je 8 dimensionale zielelichaam voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, galactische wereld en de Deva's. Bewust of onbewust werk je dan samen met het Rijk van Shamballa, de Bovenwereld en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in heldere inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.

Klik hier om je nu aan te melden en ontvang 7,50 euro vroegboekkorting

 


 

Gouden engelen licht, multidimensionaal.jpg

 


Egyptische levens en inwijdingen worden actief

Bij het indalen van je 8 dimensionale ziele-lichtlichaam vallen hogere Kennis en Bewustzijn samen met je hogere Liefde als de Goddelijke mannelijke-vrouwelijke eenheid. De Pillar of Light in jou en je kundalinikanaal worden verder geactiveerd en belichaamd in je dagelijks leven. Hetgeen heel harmonieus en vol scheppingskracht voelt. Zo gauw deze 8 dimensionale staat permanent wordt, voel je jezelf in eenheid met de galactische en engelenrijken en ben je meer dan alleen je aardse realiteit. Je voelt je dan totaler en gevuld met licht, omdat je nooit meer alleen je vernauwde persoonlijkheid bent. Entiteiten die je vasthielden in het kleine zelf kunnen voelbaar uit je lichaam verdwijnen. Je Egyptische inwijdingen worden wakker gemaakt waardoor (je oude) Gaven en meer gezondheid geactiveerd worden en je meridianen voelbaar zuiveren.

Hormoonhuishouding, voedingspatronen en fysieke chemie zuiveren

Er kan alleen sprake zijn van totale verlichting als het Universeel Licht door al je systemen en chakras kan aarden. Je mannelijke en vrouwelijke eenheid bereikt door de groepshealing ook je etherische auralaag en kan je hormoonhuishouding, voedingspatronen en fysieke en hersenchemie zuiveren, waardoor het hogere Licht dieper in je hormonen, klieren en cellen doordringt en je lichaam op hogere frequenties laat trillen.

 

Feedback van deelnemers

"energiegolven.jpegHeel erg bedankt voor de mooie transmissie vanavond! De transmissie zelf was héél krachtig, waarbij het 8e chakra duidelijk werd geopend. Veel stroming van energie voelbaar, maar ook aarding en meer balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie. Mijn lichaam leek zich veel meer te openen, groter/breder te worden. Heel kort even wat emotie, maar ook veel dankbaarheid.

De support vanuit de lichtwereld was duidelijk aanwezig/voelbaar. Op het moment dat ik daarvoor mijn dank betuigde, werd dat d.m.v. stromende energie beantwoord (heel mooi!). Op werk merk ik de laatste tijd ook een betere balans in mezelf, mede door alle workshops en transmissies die ik tot op heden heb gevolgd. Hopelijk tot gauw.''

"De krachtige energie (maar toch zacht) verweefde mijn mannelijke en vrouwelijk helft samen... het is en voelt als één groot energieveld met zoveel power"

"Wat een krachtige transmissie van gisterenavond... met veel power, kwam van bovenaf de energie binnen en voelde deze geweldige energie, door mij heen gaan..met zoveel kalmte, maar met kracht, alsof ik in het geheel nog meer uitgelijnd werd. Voelde zó krachtig, de verbindingen met de meridianen die mij naar de sterrenstelsels leiden...maar tevens ook naar moeder Aarde, Gaia. Zo een verbondenheid met haar voelen...intens.

Alle lagen gingen open toen Joke sprak over het collectief verleden/heden...en ik voelde de enorme zwaarte en verdriet die uit al die lagen golfden.. een wave van zoveel leed gleed in stromen eruit, om getransformeerd te mogen worden. Dit gebeurde in wonderlijke intense kalmte. Deze krachtige energie (maar toch zacht) verweefde mijn mannelijke en vrouwelijk helft samen.. het is en voelt als één groot energieveld met zoveel power. Ik voel de Nieuwetijds hersenen in mijn hoofd en het geeft een licht drukkend gevoel of het nog verder moet settelen..
Bij het afronden van deze transmissie, zag ik voor ogen, dat ik als Nieuwetijds priesteres op een stoel zat, maar nu getransformeerd in het hier en nu. Wonderlijk.. en ik dank Joke hartelijk!"
A

Sluit jij a.s. donderdagavond online vanuit jouw woonkamer aan?

Geef je over aan de helende krachten tijdens deze online groepshealing. Door het enorme liefdesveld dat tijdens de healing ontstaat, voelt het veilig en vertrouwd en ontvang je de heling die voor jou bedoelt is. Ervaar het zelf en doe mee!

Klik hier om je aan te melden

 


Tips voor verdere groei en multidimensionale ontwikkeling: