Bewustzijnsspiegels, relaties en het Ontwakingsproces

Heb je een Gmail account, of zie je geen foto's, klik dan hier om de nieuwsbrief te lezen.


Het nieuwe jaar brengt weer verhelderende en soms ook uitdagende situaties op ons pad. Zo ook in relaties. Elke relatie geeft je de nodige spiegels en laat je zien wat op dit moment nodig is. Soms is dat leren om liefde/aandacht/geld te ontvangen en soms is het juist geconfronteerd worden, via de ander, met je eigen schaduwstukken of afhankelijkheid.

Gisteravond hebben we met de vrijwilligers en een aantal teamleden gesproken over hoe wij reageren in situaties vanuit onze ego-persoonlijkheid of essentie, bij bijvoorbeeld irritatie of onzekerheid. Door de praktische voorbeelden leren we elkaar Eenheidsbewustzijn toepassen. Dit versterkt zowel het Ontwakingsproces als de groepsziel.

In deze nieuwsbrief vind je een aantal inspirerende artikelen over verbindingen, relaties en het Ontwakingsproces. Ook lichten we de beroepsopleiding Relatie Reader Healer Coach voor je uit. Veel wijsheid en spiegels van Liefde gewenst!

 


 

Zonder de denker en doener ontstaat mededogen en compassie..png

 


Beroepsopleiding Relatie Reader Healer Coach

Wil je jezelf diepgaand leren kennen? De relatie met je innerlijk kind, slachtoffer, talenten, mannelijkheid en vrouwelijkheid, seksualiteit en Divine essentie versterken en helen?
Je leert o.a. over het volgende:

  • Hoe je de doelgerichtheid en daadkracht van je innerlijke man achter de gevoeligheid en liefde van je innerlijke vrouw kunt zetten en hoe je met je vrouwelijkheid je mannelijke kracht kunt ondersteunen en liefhebben.
  • Relatie, liefde.jpgReaden wat er op onbewust niveau in relaties speelt en hoe je dat aangaat, communiceert, coacht en healt.
  • Het thema zielenrelaties wordt diepgaand meegenomen tijdens deze Elohim Relatie Reader Healer Coach beroepsopleiding. Net als koordverbindingen, zieleafspraken, vorige levensrelaties en zielegroepen.

Bij jezelf zowel als anderen leer je tijdens de opleiding te readen, coachen en healen op al dergelijke aspecten. Ook seksualiteit als probleem en verdiepende schoonheid en het Heilig Huwelijk komen aan bod en leer je helen en coachen.

Klik hier voor meer informatie over de opleiding

 


 

Alle Elohim (beroeps)opleidingen hebben geen vast jaarprogramma maar werken met workshopmodules. Je kunt deze workshops ook los volgen. Je kunt de opleiding op je eigen tempo en volgorde afronden en hebt hiervoor maximaal 3 jaar de tijd. De volgende workshops van o.a. de beroepsopleiding Relatie Reader Healer Coach starten binnenkort:

Verbinding, kosmos, samenwerking.jpg

9 en 10 maart 10:00 - 17:00 | Opnieuw geboren worden in Wie je werkelijk Bent met je incarnatieplan

Elk jaar weer, laat deze succesvolle, nieuwe geboorte-workshop bij iedereen enorme doorbraken zien naar Vrijheid, geluk en Jezelf zijn!

Klik hier om je aan te melden  (Er zijn nog enkele gratis overnachtingen beschikbaar..)

 


vrije relatie.jpg

Start 20 maart 19:00 - 20:30 | Online cursus "Heel je (innerlijke) relatie, je mannelijk en vrouwelijk deel en je seksualiteit"

Door de inzichten en de helende channeling tijdens de online avonden zul je steeds minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie. Je wordt de kracht en openheid die je werkelijk Bent en leert dit mee te nemen in je privé, werk en familie relaties.

Klik hier voor meer informatie

 


Artikel | Onnodig afhankelijk blijven van partner, groep of uitkering stopt de Goddelijke Stroom

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Het samen zijn en toch je eigen ontwikkelingsweg gaan krijgt universele steun, zolang we het welzijn van onze omgeving daarin meenemen en onszelf delen op de ander of groep vanuit het hart! Het onnodig afhankelijk blijven van een partner, groep of uitkeringsinstantie vindt geen universele steun meer en stopt de Goddelijke Stroom.

Vaak komt de eerste onafhankelijke stap om de eigen weg te gaan vanuit het (spirituele) ego en niet vanuit de 6 dimensionale Christus-wij-kracht die ook het belang van de partner, groep of maatschappij meeneemt. Of andersom, als we ons blijven aanpassen om geaccepteerd te worden verliezen we de trouw aan onze ziel, lichtkracht, onze groeiweg en bezieling. We functioneren dan vanuit maar één deel van onszelf waardoor ook de universele steun stopt. Hoe wordt dit anders in de hoger dimensionale toekomst?

Lees het hele artikel

 


 

Verlichte verbinding is elkaars essentie en zieledoel steunen en elkaar vrij laten.png

 


Nieuws

Edelsteen workshop.jpgDe eerste twee workshops van het jaar zitten er alweer op. 5 & 6 januari trapten we af met de edelsteenworkshop en wat was het een feest voor alle cursisten, kristallen en edelstenen en het team. Zo veel blijheid, inspiratie en eenheid was duidelijk voelbaar en alle deelnemers, inclusief de edelstenen, gingen stralend naar huis!

De volgende edelsteenworkshop vind plaats op 16 maart. Let op; er zijn maar een beperkt aantal plaatsen!

Klik hier voor meer informatie workshop Multidimensionale Chakra edelsteenleggingen leren geven

 


Elfenlicht.jpgStacaravan 'Elfenlicht' is vervangen

De stacaravan 'Elfenlicht' die naast het trollenbos gevestigd stond, heeft inmiddels een nieuwe eigenaar gevonden. Op deze plek staat nu een splinternieuw chalet! Het was een hele onderneming en momenteel wordt er hard gewerkt om alles weer te installeren. De 'nieuwe' Elfenlicht wordt bewoond door een vast teamlid. Op de foto zie je de oude en nieuwe Elfenlicht naast elkaar op de parkeerplaats tijdens de verhuizing.

 


Enorm liefdesnetwerk tijdens de maandelijkse online groepshealingen

Gouden engelen licht, multidimensionaal.jpg

Sinds een jaar zijn het aantal deelnemers dat meedoet aan de maandelijke online groepshealingen flink gestegen van gemiddeld 60 naar gemiddeld 170! De healingskrachten voor je volledig potentieel en Ontwakingsproces versterken enorm door de hoeveelheid deelneemers en komen diepergaand binnen. Ervaar het zelf, bekrachtig het healingsveld en doe mee vanuit jouw woonkamer met de eerst volgende online groepshealing op 31 januari ''Open je 8ste chakra voor engelen, lichtmeesters en je Egyptische Inwijdingen".

Klik hier om je aan te melden

 


Artikel | Volg je in die fractie van een seconde je ego-ik of Lichtwezen?

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Om in een fractie van een seconde je ware Zelf of Lichtwezen te volgen vraagt je om bij elke handeling, gesprek, gevoel of innerlijke gedachte het verschil tussen je Oorspronkelijk Lichtwezen of ego-ik bewust te krijgen (zonder zelfoordeel). Dit is een jarenlange training en gaat altijd door. Stoer gedrag, kinderlijk, lievig; het kunnen allemaal ego-ik rollen en houdingen zijn...

Lees het hele artikel 

 


Agenda

» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
16-07-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
32,50
 
OT 309.2020 
25-07-2020
19.00-20.30 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Opschoning in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid en innerlijk kind maakt je licht en blij
Opschoning en healing in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid, innerlijk kind en het collectieve schaduwveld uit je DNA. Je zal voelen en weten wie je nu werkelijk bent. Hierdoor zal het licht van je Bewustzijn en Liefde belichaamd worden in al je lagen en komt je Godsvonk op aarde. Een interactieve online helende lezing met groepshealing door René de Quastenit.
vroegboekprijs € 35,00
 
2020-RQ703 
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
13-08-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 311.2020 
29-08-2020
30-08-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
VOLGEBOEKT!! 
Elohim Centre
Docente Joke ElZiam Nootebos  
Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam, eeuwige gezondheid, Heldere Gaven, Al-Eenheid
vroegboekprijs € 0,00
lunch, sessie- of workshopkortingsbon 
2020-3333 
29-08-2020
19.30-21.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
203-2020