Kosmische Weg, zelfrealisatie, terugval

 

Wil je je Kosmische Weg bekrachtigen en het jojo-effect tussen licht en donker permanent stoppen?

* Let op: In het jaar 2018 en ook begin van 2019 zijn alle Master Healers volgeboekt. Wanneer je een afspraak wil maken in het nieuwe jaar, boek dan tijdig.Klik hier voor meer informatie

 


 

6 december 19:30 - 20:30 | Online groepshealing "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"

aarde, sterren, hand.jpgGegeven door Joke ElZiam Nootebos

Tijdens deze helende online groepshealing leer je je kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult na afloop heel subtiel kunnen luisteren, invoelen en aanvoelen. Je leert voor je gevoel en kristallijnen Zelf op te staan en het tot je kracht te maken.

Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou

Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien, doordat er iets bijzonders in je uitstraling gebeurt. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. Ontwaken en verlichting ontstaan.

Doe jij dit keer ook vanuit huis mee aan deze online groepshealing?

Klik hier om je aan te melden

Meld je nu aan en betaal de vroegboekprijs van 24.

 

"Ik wil even melden dat ik de online transmissie afgelopen donderdag echt fantastisch vond!
Vanaf juni doe ik mee met deze transmissies, ze hebben me echt heel veel duidelijkheid gebracht. Het gevoel dat ik kreeg bij de laatste transmissie is niet te beschrijven! Vol hoop en vol vertrouwen ga ik mijn toekomst tegemoet! Heel hartelijk bedankt."

 


 

Het is niet moeilijk om iedereen te helpen, de moeilijkheid is weten wie je wel en niet moet helpen.png

 


 

Houd je van edelstenen en wil je leren invoelen en readen op de ongeziene subtiele energie-lagen van mensen, dieren, planten en kristallen? Dit gebruiken in je privéomgeving en/of je beroep? Wil je je intuïtie, readingskwaliteit en gevoeligheid verder ontwikkelen?

5 en 6 januari 10:00 - 17:00 | Leer 13 dimensionaal kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Wat je o.a. leert in deze 13 dimensionale kristalopleiding:

- Openen en activeren van kristallenJoke 2016.JPG

- Programmeren en healingen geven met kristallen op 13 dimensies!

- Geneeskrachtige stenen invoelen/readen op verschillende dimensie-lagen

- Kristallen openen, activeren en aansluiten op Moeder Aarde, de oorspronkelijke kristallagen, Alcyone en Sirius

- Innerlijk kind of zielsontwikkeling, hoe vind je daarvoor de juiste kristallen en hoe voel je dit aan?

... en nog veel meer!

Daarnaast ontvang je multidimensionale kristalhealingen. Je hart zal zich openen voor de liefde van kristallen en edelstenen. Een verliefdheid die nooit meer over gaat!

Klik hier voor meer informatie

 

 “Wat me geraakt heeft is dat je kristallen met je hele lichaam kunt ervaren i.p.v. alleen met de handen. Verder ben ik door het werken met de kristallen beter in mijn lichaam gekomen, stroom ik energetisch veel beter door en heeft de workshop me meer buikkracht gegeven.

Ik zal zeker nog eens terugkomen omdat ik Elohim als een weldadige krachtplek ervaar met fijne mensen. Nog hartelijk dank voor de fijne workshop!”

 


 

Van slachtoffervrouw tot Godin

Vaak heb je als vrouw alles over voor liefde en relaties, zelfs het verlies van jezelf, je zelfrespect, jouw eigenliefde. Je hebt te veel oog, zorg en gevoel voor de ander en reikt te veel uit. Hierdoor verlies je jezelf en jouw eigen behoeften teveel uit het oog.

Opvoeding en de hele vrouwenlijn kunnen hieraan ten grondslag liggen. Pas nadat je hierdoor genoeg bent gekwetst, leer je jouw grenzen te trekken uit liefde en respect voor de Godin in jou. Dan zoek je liefde, aandacht, zekerheid of respect steeds minder bij een partner en word je onafhankelijker ook al ben je samen.

Door deze verandering kan een eventuele partner zich soms ook weer vrijer gaan voelen en wordt de relatie liefdevoller en vriendschappelijker. Maar het kan ook maken dat de partner zich onbelangrijk voelt en daardoor onveilig in de relatie. Gelijkwaardigheid en respect kunnen ontstaan en groeien wanneer beiden op meerdere lagen onafhankelijk kunnen functioneren.

De Godin in jezelf

In de daaruit voortkomende fase word je nog krachtiger, opener en autonomer. Je volgt het pad van je innerlijke Waarheid en verliest je steeds minder in de ander terwijl je hart open blijft. Trots lost op, evenals het bevestiging zoeken, de afhankelijkheid en het onderlinge duwen, trekken, afhouden en aanpassen aan elkaar. Jullie worden Liefde zodra je autonoom bent.

In welke ontwikkelingsfase zit je?

Eerst open je je voor de ander, daarna voor jezelf, vervolgens voor het Goddelijke in jezelf en tenslotte voor de universele liefdesstroom, voor Al dat Is. Voor perfect en niet-perfect.

Dit is een fragment uit de nieuwe E-cursus "Geheelde relaties, seksualiteit en ontwaken" geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Bekijk hier de nieuwe E-Cursus

 


 

3 nieuwe relatie E-cursussen door Joke ElZiam Nootebos

Maanden hebben we eraan gewerkt en nu eindelijk kunnen we de nieuwe E-cursussen delen met jullie. Neem hieronder een kijkje!

 


 

Start 9 januari 2019 | 19:00 - 20:30 uur

Online avond cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel en verlicht je 2e chakra”

Gegeven door Willeke Ananda Jansen

kind, elf, engel, vlinder.jpg

 

Boek vóór woensdag 12 december 2018 en ontvang €30,- vroegboekkorting!

Klik hier voor meer informatie

 


 

Beroepsopleiding | Heilige Magie, Magiër

Vlinders, magie, natuur.jpgWord een Magiër en ga werken met de hogere Krachten, Windrichtingen, Elementen en Godenkrachten. Draken- Atlantische, Lemurische, Divine, Merlijn en elementale (Vuur)Krachten leer je inzetten vanuit Eénheid met de Bron. Samen met de Bron leer je als "kanaal" te werken voor universele Liefde en planetaire veranderingen.

Een opleiding die je eigen patronen en blokkades zuivert, je (oeroude) Magische kanalen opent en je de Merlin Lemurische e.a. ingewijde tools schenkt

Deze Magische healingstools kun je na afloop van de opleiding vanuit je eigen lichaam channelen. Ook zul je zelf een "kanaal" worden voor Divine tools en creatiekracht. Alle magische healingstools die je tijdens de opleiding ontvangt zijn toepasbaar voor jezelf, je werk, gebouwen en de Aarde!

Samen met de Bron werken als Magiër vanuit liefde en respect voelt geweldig en vertrouwd tijdens deze betoverende beroepsopleiding!

Klik hier voor meer informatie over de beroepsopleiding Heilige Magie, Magiër

 


 

Wil je nu starten met één van de Elohim (beroeps)opleidingen?

Stap in bij één van de volgende workshop modules, de workshop zijn ook los te volgen:

12 en 13 januari 10:00 - 17:00
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren


19 januari 10:00 - 17:00
Dagopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren

26 en 27 januari 10:00 : 17:00
Inwijding: 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing weekend-opleiding

Alle bovenstaande workshops zijn ook los te volgen, zonder opleiding.

 


 

Resoneer met Gaia, dolfijnen, walvissen en de Pleiaden!

De huidige tijdsgeest beweegt ons naar meer eenheid met het kristallijnen netwerk, waar ook Gaia, dolfijnen, walvissen, aardehoeders en de Pleiaden op resoneren. Als je nog niet volledig open, subtiel voelend, eerlijk en kwetsbaar durft te zijn, kan een Kosmische Blauwe Straal Celestien je daarbij helpen.

Blauwe kosmische straal coelestien.jpg

Celestien cluster, geprogrammeerd met de Kosmische Blauwe Straal

Activeert je groter bewustzijn en opent je kundalinikanaal en meer levensenergie. Helpt je op te staan in je kracht en jouw Waarheid te spreken. Het leert om vertrouwen te hebben in de oneindige wijsheid van het Goddelijke (in jezelf) en zuivert je familieaura en seksuele organen van karma.

Bestel nu op elohim-edelstenen.nl

 

Uniek: Naast de door Joke ElZiam Nootebos geprogrammeerde Celestien cluster, zijn er nog veel meer prachtige edelstenen en kristallen die een 13 dimensionaal programma hebben gekregen.

Bekijk hier alle geprogrammeerde Elohim producten

 


 

5 oorzaken die het geven van healing-reading lastiger maken

Geschreven door Marlisa Hof

stralende zon, vertrouwen.jpgHet is een groeiweg om te leren healen en readen vanuit vertrouwen en gemak. Om helemaal zelfverzekerd te zijn van jezelf en te vertrouwen op wat er komt tijdens een healing of reading is vaak niet vanzelfsprekend. Dit kan veroorzaakt worden door veel verschillende redenen. Lees het artikel om te weten waarom je je healingen nog niet vanuit volledig vertrouwen kunt geven!

Lees het hele artikel

 


 

20 januari 10:00 - 17:00 | Oefendag healer, reader, coach - versterk je kwaliteiten, Gaven en zelfvertrouwen! (met Marlisa Hof)

 


 

Agenda

» Juni
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
27-06-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
32,50
 
OT 308.2019 
29-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken.Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
170,00
lunch 
2019.W99 
30-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Jansen 
Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats
Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.
vroegboekprijs € 135,00
lunch 
2019.W19 
» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-09-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
11-07-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2019 
14-07-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.03 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-07-2019
28-07-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Ontdek de kracht van Moeder Aarde en haar helende producten
Ontvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentinctuur en etherische oliën. Leer hoe je ze toepast en adviseert op readingsniveau. Je kunt na de workshop je natuurlijke huisapotheek samenstellen. Je oefent je intuïtie te vertrouwen en om te gaan met cases! Je magisch kind wordt een creatieve heks door alle Elohim producten die je kunt mixen en ook leert inzetten voor elkaar. Voor jezelf of therapeutisch praktijk is dit een waardevolle uitbreiding!
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W18 
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-08-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Je 7D, kosmische Zelf + je Farao en Deva-bewustzijn in zonnevlecht en innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 311.2019 
11-08-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit dat nu met mijn innerlijk kind?"
Incl. helende channeling. Ondanks je spirituele groei zul je op momenten de innerlijke onveiligheid, kwetsbaarheid en het alleen voelen op een nog diepere wijze tegenkomen. Doordat je zielskind meer naar voren komt, kun je meer angst voor boosheid, kritiek of dominantie ervaren. Echter je oude reactie patroon opgebouwd vanaf je peutertijd is nog aanwezig. Tijdens deze online zondagochtend Satsangcoaching leer je om je eigen zielekind te helen.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.04 
21-08-2019
04-09-2019
11-09-2019
02-10-2019
16-10-2019
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online avond cursus "Kracht is Liefde"
Door levens heen is een afgescheiden (ik)kracht gebruikt. Het is ingezet voor macht,manipulatie en eigenbelang waarbij Liefde en eenheid ver te zoeken waren. Nog steeds wordt het overal op aarde op deze wijze ingezet. Als lichtwerker en voorloper vraagt het van jou te blijven staan in de wereld van dualiteit. Het vraagt je nu op te staan voor wie jij Bent en te staan voor je Liefdeskracht. De 5e dimensie verheft velen reeds nu boven de dualiteit naar de Liefdespower van leven vanuit eenheid. Tijdens deze online cursus leer je hoe je dat doet. Zonder afgescheidenheid en dualiteit. Zonder de angst om tegenstand te ervaren en er (weer) uit gezet te worden.
vroegboekprijs € 219,00
 
2019.W30 
24-08-2019
25-08-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 

Marlisa Hof 
Leef het volledig potentieel van je basischakra: aarding, veiligheid, vitaliteit en Liefde
Je basischakra is een essentieel chakra. Het geeft je aarding, veiligheid, kracht, gezondheid, liefde en nog veel meer! Is je basischakra nog niet ten volle ontwikkeld dan is je leven soms een uitdaging. Wat je tegenkomt is b.v. stress, vermoeidheid, angsten, onzekerheid, fysieke klachten, twijfelen, uitstelgedrag, verslavingen, moeite met autoriteit of dominantie, liefdeloosheid en tekorten. Is je basis gevuld met je oneindig licht van Liefde en daadkracht dan ben je angstloos, in vrede en harmonie met jeZelf en geef je richting aan je leven. Tijdens deze workshop ontvang je healing, reading en inzichten die jouw basischakra en aarding tot zijn volledig potentieel helpen ontwikkelen.
vroegboekprijs € 344,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.B01 
25-08-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en wat doe ik nu met mijn relatie(s)?"
Incl. helende channeling. Tijdens je ontwakings proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander en ook vanuit je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Ondersteunt het je hoogste vorm? Moet je gaan of blijven...? Voeden jullie elkaar in het kleine zelf, voelt het veilig bij elkaar en zo ja, op welke lagen wel en niet. Waar vind je de veiligheid in jeZelf? Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk, emotioneel, spiritueel en/of fysiek. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken? Tijdens de Online Zondagochtend Satsangcoaching krijg je inzicht hoe dit alles zit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.05 
31-08-2019
01-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kristallijnen tantrisch verbindingsweekend
Stapje voor stapje open je in je kristallijnen wezen en kan het er Zijn. Omdat je het beter leert kennen tijdens de workshop. Je voelt je passie steeds meer, realiseert je dat jij Liefde Bent, je voelt je mooi en je gaat van je lichaam houden. Je ervaart tijdens de workshop hoe mooi het is als je je diepst weggestopte en mooiste wezen weer op de voorgrond kunt zetten en kunt delen met anderen. Seksueel en op welke andere manier dan ook. Hoe prachtig het is als je je wezen voelt, inbrengt en beschermt in de uitwisseling in je interne en externe relaties
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W13