Kosmische Weg, zelfrealisatie, terugval

 

Wil je je Kosmische Weg bekrachtigen en het jojo-effect tussen licht en donker permanent stoppen?

* Let op: In het jaar 2018 en ook begin van 2019 zijn alle Master Healers volgeboekt. Wanneer je een afspraak wil maken in het nieuwe jaar, boek dan tijdig.Klik hier voor meer informatie

 


 

6 december 19:30 - 20:30 | Online groepshealing "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"

aarde, sterren, hand.jpgGegeven door Joke ElZiam Nootebos

Tijdens deze helende online groepshealing leer je je kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult na afloop heel subtiel kunnen luisteren, invoelen en aanvoelen. Je leert voor je gevoel en kristallijnen Zelf op te staan en het tot je kracht te maken.

Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou

Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien, doordat er iets bijzonders in je uitstraling gebeurt. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. Ontwaken en verlichting ontstaan.

Doe jij dit keer ook vanuit huis mee aan deze online groepshealing?

Klik hier om je aan te melden

Meld je nu aan en betaal de vroegboekprijs van 24.

 

"Ik wil even melden dat ik de online transmissie afgelopen donderdag echt fantastisch vond!
Vanaf juni doe ik mee met deze transmissies, ze hebben me echt heel veel duidelijkheid gebracht. Het gevoel dat ik kreeg bij de laatste transmissie is niet te beschrijven! Vol hoop en vol vertrouwen ga ik mijn toekomst tegemoet! Heel hartelijk bedankt."

 


 

Het is niet moeilijk om iedereen te helpen, de moeilijkheid is weten wie je wel en niet moet helpen.png

 


 

Houd je van edelstenen en wil je leren invoelen en readen op de ongeziene subtiele energie-lagen van mensen, dieren, planten en kristallen? Dit gebruiken in je privéomgeving en/of je beroep? Wil je je intuïtie, readingskwaliteit en gevoeligheid verder ontwikkelen?

5 en 6 januari 10:00 - 17:00 | Leer 13 dimensionaal kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Wat je o.a. leert in deze 13 dimensionale kristalopleiding:

- Openen en activeren van kristallenJoke 2016.JPG

- Programmeren en healingen geven met kristallen op 13 dimensies!

- Geneeskrachtige stenen invoelen/readen op verschillende dimensie-lagen

- Kristallen openen, activeren en aansluiten op Moeder Aarde, de oorspronkelijke kristallagen, Alcyone en Sirius

- Innerlijk kind of zielsontwikkeling, hoe vind je daarvoor de juiste kristallen en hoe voel je dit aan?

... en nog veel meer!

Daarnaast ontvang je multidimensionale kristalhealingen. Je hart zal zich openen voor de liefde van kristallen en edelstenen. Een verliefdheid die nooit meer over gaat!

Klik hier voor meer informatie

 

 “Wat me geraakt heeft is dat je kristallen met je hele lichaam kunt ervaren i.p.v. alleen met de handen. Verder ben ik door het werken met de kristallen beter in mijn lichaam gekomen, stroom ik energetisch veel beter door en heeft de workshop me meer buikkracht gegeven.

Ik zal zeker nog eens terugkomen omdat ik Elohim als een weldadige krachtplek ervaar met fijne mensen. Nog hartelijk dank voor de fijne workshop!”

 


 

Van slachtoffervrouw tot Godin

Vaak heb je als vrouw alles over voor liefde en relaties, zelfs het verlies van jezelf, je zelfrespect, jouw eigenliefde. Je hebt te veel oog, zorg en gevoel voor de ander en reikt te veel uit. Hierdoor verlies je jezelf en jouw eigen behoeften teveel uit het oog.

Opvoeding en de hele vrouwenlijn kunnen hieraan ten grondslag liggen. Pas nadat je hierdoor genoeg bent gekwetst, leer je jouw grenzen te trekken uit liefde en respect voor de Godin in jou. Dan zoek je liefde, aandacht, zekerheid of respect steeds minder bij een partner en word je onafhankelijker ook al ben je samen.

Door deze verandering kan een eventuele partner zich soms ook weer vrijer gaan voelen en wordt de relatie liefdevoller en vriendschappelijker. Maar het kan ook maken dat de partner zich onbelangrijk voelt en daardoor onveilig in de relatie. Gelijkwaardigheid en respect kunnen ontstaan en groeien wanneer beiden op meerdere lagen onafhankelijk kunnen functioneren.

De Godin in jezelf

In de daaruit voortkomende fase word je nog krachtiger, opener en autonomer. Je volgt het pad van je innerlijke Waarheid en verliest je steeds minder in de ander terwijl je hart open blijft. Trots lost op, evenals het bevestiging zoeken, de afhankelijkheid en het onderlinge duwen, trekken, afhouden en aanpassen aan elkaar. Jullie worden Liefde zodra je autonoom bent.

In welke ontwikkelingsfase zit je?

Eerst open je je voor de ander, daarna voor jezelf, vervolgens voor het Goddelijke in jezelf en tenslotte voor de universele liefdesstroom, voor Al dat Is. Voor perfect en niet-perfect.

Dit is een fragment uit de nieuwe E-cursus "Geheelde relaties, seksualiteit en ontwaken" geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Bekijk hier de nieuwe E-Cursus

 


 

3 nieuwe relatie E-cursussen door Joke ElZiam Nootebos

Maanden hebben we eraan gewerkt en nu eindelijk kunnen we de nieuwe E-cursussen delen met jullie. Neem hieronder een kijkje!

 


 

Start 9 januari 2019 | 19:00 - 20:30 uur

Online avond cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel en verlicht je 2e chakra”

Gegeven door Willeke Ananda Jansen

kind, elf, engel, vlinder.jpg

 

Boek vóór woensdag 12 december 2018 en ontvang €30,- vroegboekkorting!

Klik hier voor meer informatie

 


 

Beroepsopleiding | Heilige Magie, Magiër

Vlinders, magie, natuur.jpgWord een Magiër en ga werken met de hogere Krachten, Windrichtingen, Elementen en Godenkrachten. Draken- Atlantische, Lemurische, Divine, Merlijn en elementale (Vuur)Krachten leer je inzetten vanuit Eénheid met de Bron. Samen met de Bron leer je als "kanaal" te werken voor universele Liefde en planetaire veranderingen.

Een opleiding die je eigen patronen en blokkades zuivert, je (oeroude) Magische kanalen opent en je de Merlin Lemurische e.a. ingewijde tools schenkt

Deze Magische healingstools kun je na afloop van de opleiding vanuit je eigen lichaam channelen. Ook zul je zelf een "kanaal" worden voor Divine tools en creatiekracht. Alle magische healingstools die je tijdens de opleiding ontvangt zijn toepasbaar voor jezelf, je werk, gebouwen en de Aarde!

Samen met de Bron werken als Magiër vanuit liefde en respect voelt geweldig en vertrouwd tijdens deze betoverende beroepsopleiding!

Klik hier voor meer informatie over de beroepsopleiding Heilige Magie, Magiër

 


 

Wil je nu starten met één van de Elohim (beroeps)opleidingen?

Stap in bij één van de volgende workshop modules, de workshop zijn ook los te volgen:

12 en 13 januari 10:00 - 17:00
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren


19 januari 10:00 - 17:00
Dagopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren

26 en 27 januari 10:00 : 17:00
Inwijding: 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing weekend-opleiding

Alle bovenstaande workshops zijn ook los te volgen, zonder opleiding.

 


 

Resoneer met Gaia, dolfijnen, walvissen en de Pleiaden!

De huidige tijdsgeest beweegt ons naar meer eenheid met het kristallijnen netwerk, waar ook Gaia, dolfijnen, walvissen, aardehoeders en de Pleiaden op resoneren. Als je nog niet volledig open, subtiel voelend, eerlijk en kwetsbaar durft te zijn, kan een Kosmische Blauwe Straal Celestien je daarbij helpen.

Blauwe kosmische straal coelestien.jpg

Celestien cluster, geprogrammeerd met de Kosmische Blauwe Straal

Activeert je groter bewustzijn en opent je kundalinikanaal en meer levensenergie. Helpt je op te staan in je kracht en jouw Waarheid te spreken. Het leert om vertrouwen te hebben in de oneindige wijsheid van het Goddelijke (in jezelf) en zuivert je familieaura en seksuele organen van karma.

Bestel nu op elohim-edelstenen.nl

 

Uniek: Naast de door Joke ElZiam Nootebos geprogrammeerde Celestien cluster, zijn er nog veel meer prachtige edelstenen en kristallen die een 13 dimensionaal programma hebben gekregen.

Bekijk hier alle geprogrammeerde Elohim producten

 


 

5 oorzaken die het geven van healing-reading lastiger maken

Geschreven door Marlisa Hof

stralende zon, vertrouwen.jpgHet is een groeiweg om te leren healen en readen vanuit vertrouwen en gemak. Om helemaal zelfverzekerd te zijn van jezelf en te vertrouwen op wat er komt tijdens een healing of reading is vaak niet vanzelfsprekend. Dit kan veroorzaakt worden door veel verschillende redenen. Lees het artikel om te weten waarom je je healingen nog niet vanuit volledig vertrouwen kunt geven!

Lees het hele artikel

 


 

20 januari 10:00 - 17:00 | Oefendag healer, reader, coach - versterk je kwaliteiten, Gaven en zelfvertrouwen! (met Marlisa Hof)

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
21-09-2019
22-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
414,00
sessie- of workshopkortingsbon 
2019.022 
28-09-2019
29-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing (VOL)
Elohim Merlin weekendopleiding, bijzonder en indrukwekkend! Voor eigen innerlijke groei en heling, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De in jouw systeem uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en Druïdische afkomst en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.
vroegboekprijs € 0,00
tinctuur 
2019.43 
» Oktober
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
06-10-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontmoet jeZelf in Liefde, leef vanuit je Hart"
Incl. helende channeling. Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Dat betekent echter niet dat je nooit boos zult zijn. Tijdens deze Online satsang coaching open je je het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk (ego) hart. Je opent je naar je grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat en ook duidelijk is. Je leert hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet, reactiviteit en afwijzing en toch open kunt blijven.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.06 
12-10-2019
13-10-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn
De workshop brengt je met een grote Goddelijke Licht-Liefdes Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen en waar je naar toe beweegt. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en volgen en kunt dat belichamen tot in je buikgevoel en dagelijkse realiteit. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste, maar ook praktische, Zelf.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.061 
27-10-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Herfstvakantie van 12 t/m 27 oktober zijn wij geopend
Tijdens de Herfstvakantie van 12 oktober t/m 27 oktober zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
16-10-2019
30-10-2019
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus "Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirits"
Pas als Universele Liefde is ingedaald in je dagelijks functioneren zul je van jezelf houden en oordeelloos worden op alle lagen. Je kunt jezelf dan niet meer wegcijferen of op de tweede plaats stellen. Je past je minder aan, leert om te vragen en gunt jezelf meer. Het leven lacht je toe en je ervaart rust, vertrouwen en onvoorwaardelijke Liefde voor alles en allen en deelt jezelf op de groep. Je zielepad of missie wordt duidelijker. Je leeft in het moment, het nu. Tijdens deze online cursus met helende channelings met kruidentincturen en Deva hangers brengt Willeke Jansen de Universele Liefde en Christuskracht dieper in je buik en basis. Door tips en praktische coaching leer je hoe je dit in de praktijk brengt
vroegboekprijs € 219,00
 
2019.W20 
17-10-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Groepshealing, live/online "Meesterschap, onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid, Rust en je Godsvonk dalen in buik en basis"
Bij het indalen van je hoogste dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Draken energie worden actief. Het uplift en harmoniseert je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter en krachtiger gaat voelen!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 312.2019 
26-10-2019
27-10-2019
10.00-17.00 uur

incl 4 avonden
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
08-01-2020
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Docente Willeke Ananda Jansen 
Open je hart naar Universele Liefde in 5 stappen
Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Tijdens deze workshop openen we het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk hart. Het grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat. Hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet en afwijzing en toch open kunt blijven. Je leert hoe je je grenzen aan kunt geven op gebied van liefde, maar ook in je werk en familie. Je gaat ervaren dat de Liefde niet afhangt van de ander, maar dat jij dat op alle lagen kunt Zijn! De workshop is in 1 weekend en inclusief 4 online avonden
vroegboekprijs € 424,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W15 
  Veelerveen
 
Wintertijd! De klok 1 uur achteruit zetten
0
 
 
» November
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
02-11-2019
03-11-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Geheelde relaties en seksualiteit, mannelijkheid en vrouwelijkheid op diepgaand zielsniveau
Voor koppels, singles en relatie healers/coaches. Herhalingspatroon in relaties; niet kunnen krijgen, verlangen, steeds opnieuw hoop of afstandelijkheid in intimiteit? Niet gezien of begrepen worden in innerlijke schoonheid, kwetsbaarheid, kristallijnen zelf en goede bedoelingen? Ware liefde en seksualiteit openen zich niet volledig? Karma? Leer en oefen hoe je relaties, inclusief die met jezelf en elkaar, op alle lagen heel en mooi maakt. Richt de ander zich teveel of te weinig op jou? Hoe moet het verder met je tweelingziel? Leer alles over mannelijke en vrouwelijke eenheid, het Heilig Huwelijk en verlichte relaties en ontvang zo mogelijk een korte persoonlijke reading.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), tinctuur 
2019.038 
05-11-2019
12-11-2019
19-11-2019
26-11-2019

19.30 tot 21.00 uur
Docente Marlisa Hof 

Marlisa Hof 
Online cursus "Activeer je 9D Aartsengelen bewustzijn met creatiekracht en Liefde"
Ervaar jij de verbinding met Aartsengelen? Ken je hun kracht, grootsheid en kwaliteiten? In deze online cursus staan we stil bij de kwaliteiten van Haniel, Jophiel, Michael en Chamuel. Je ontvangt uitleg hoe je hun Goddelijke kwaliteiten als Liefde, Manifestatie, Geborgenheid en Eenheid in alle omstandigheden kunt verinnerlijken en toepassen. Tijdens de groepshealing word jouw bewustzijn geopend in het bewustzijn van iedere Aartsengel.
vroegboekprijs € 189,00
 
2019-M15 
07-11-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Groepshealing avond, live/online "6-15D Godrealisatie"
Een mindshift laat ons leven vanuit ons buikgevoel, zonder verhalen en controle. De online healing en channeling voert je voelbaar naar verlichting en Godrealisatie. Oordeel over onszelf en anderen lost op in meesterschap door het downloaden van je hogere dimensionale lichtlichamen tot en met de Al-eenheid van je Goddelijke Vonk en Vonkengroep. Meesters komen binnen als Marie Magdalena, Sanat Kumara, Merlin, de Arcturians. Allen helpen bij je transformatie. Na de online transmissie zullen we minder ego-ik-gevoel ontlenen aan onze standpunten, gevoelens of daden en ons bewuster worden van ons ware Zelf en de innerlijke Divine. Een geestelijker leven, egoloosheid, wijgevoel en hogere Waarheid ontstaan.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 313.2019 
09-11-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Ontwaak in de innerlijke Stilte, Ruimte en Vrede van je oorspronkelijk Zelf
Als je werkelijk de Liefde die je bent belichaamd gaan alle deuren open. Er ontstaat verruiming, stilte en rust. Alles is dan goed, er is minder gemorrel, irritatie, gedachten, onrust, twijfel en emoties. Er is meer focus en je leeft meer vanuit het hier en nu. Je wordt oordeellozer en hebt meer mededogen. De Christuskracht ontwikkelt zich steeds meer in jou. Willeke opent je tijdens deze workshop verder in dit veld van Universele Liefde. Je gaat het voelen en leert hoe je het meeneemt in je dagelijks leven. Je krijgt de tools en inzichten om de Christuskracht (Universele Liefde) in te zetten binnen je relatie, je familie, je team, organisatie of werkplek.
vroegboekprijs € 153,00
lunch 
2019.W24 
10-11-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Workshop edelsteen Essentie healing: Je essentie, lichtkracht en heldere gaven gaan stromen
Tijdens deze workshopdag gaan we door middel van bijzondere Elohim edelstenen ons ware wezen en haar schoonheid en kracht ervaren. Doel is om je essentie in het dagelijks leven voelbaar aanwezig te laten zijn en om daar steeds gemakkelijker contact mee te hebben. Uiteindelijk wordt dat de basis van waaruit je je leven leeft, dat is dan niet iets wat je doet, het gebeurt als vanzelf. Er ontwaakt iets in je dat je altijd blijft koesteren.
vroegboekprijs € 153,00
lunch 
2019.M16 
10-11-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Hoe draag ik het beste bij aan de nieuwe Aarde?"
Incl. helende channeling. Voel jij steeds meer de drang te willen bijdragen aan de nieuwe aarde? Toch loop je nog mee in de oude ego gestuurde en reactieve maatschappij en is het soms heel lastig je hierin te bewegen. Je voelt steeds meer en ook duidelijker dat het ook anders kan. Je diepe verlangen naar Eenheid en een wegwijzer willen zijn, wordt steeds sterker en je kunt er nog maar moeilijk omheen. Die nieuwe aarde mag werkelijkheid worden! Ben jij er klaar voor om samen die nieuwe aarde en ieders Essentie te realiseren? Je hierin alleen te voelen hoeft niet meer! Meld je aan!
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.07 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
16-11-2019
17-11-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Healing-reading workshop: haralijn, vloeken, karmaknopen, Kosmische blauwdruk
Healing, reading op je Haralijn, karmaknopen, chi, levensdoel, DNA, vloeken, zielsafspraken en kosmische blauwdruk. Indaling Gods Vonk. Aarden kosmische zelf, Christushart en eenheidsbewustzijn. Aardse veiligheid, zekerheid en Goddelijke Stroom verbeteren. Schuld en angstgevoelens uit verleden levens déprogrammeren en kosmische poorten openen tot aan je Oorsprong. Herhalingslussen stoppen.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.052 
28-11-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Groepshealing avond, live/online "Je Levensbestemming, kosmische flow en 12 dimensionale ziel"
Activeer je 12 dimensionale lichtlichaam, je Droom en Creatiekracht. Versla je ikjes-beschermende-pijn-draken! Lichtmeester Seraphis Bey en Draken helpen oude genetische+ zielengroeppatronen, religies, seksuele pijnen en onmacht uit dit en vorige levens verwijderen. Kom los van relatiekarma. Wordt Eénheid, Vrijheid, dienstbaar. Kosmische flow, het Leven lacht je toe, Vrij voelen ook tijdens aardse verantwoordelijkheid, relaties en verplichting. Wordt angstloos en ga alles aan. Ontwikkel sterke krachten in keel- en voorhoofdchakra en schep vanuit je oorspronkelijke Essentie voor jezelf en je mensen. Gebruik je voorstellingsvermogen en helder magnetisch spreken. Van alleen naar Al-Een.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 314.2019