Kosmische Weg, zelfrealisatie, terugval

Wil je je Kosmische Weg bekrachtigen en het jojo-effect tussen licht en donker permanent stoppen?

* Let op: In het jaar 2018 en ook begin van 2019 zijn alle Master Healers volgeboekt. Wanneer je een afspraak wil maken in het nieuwe jaar, boek dan tijdig.Klik hier voor meer informatie

 


 

6 december 19:30 - 20:30 | Online groepshealing "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"

aarde, sterren, hand.jpgGegeven door Joke ElZiam Nootebos

Tijdens deze helende online groepshealing leer je je kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult na afloop heel subtiel kunnen luisteren, invoelen en aanvoelen. Je leert voor je gevoel en kristallijnen Zelf op te staan en het tot je kracht te maken.

Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou

Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien, doordat er iets bijzonders in je uitstraling gebeurt. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. Ontwaken en verlichting ontstaan.

Doe jij dit keer ook vanuit huis mee aan deze online groepshealing?

Klik hier om je aan te melden

Meld je nu aan en betaal de vroegboekprijs van 24.

 

"Ik wil even melden dat ik de online transmissie afgelopen donderdag echt fantastisch vond!
Vanaf juni doe ik mee met deze transmissies, ze hebben me echt heel veel duidelijkheid gebracht. Het gevoel dat ik kreeg bij de laatste transmissie is niet te beschrijven! Vol hoop en vol vertrouwen ga ik mijn toekomst tegemoet! Heel hartelijk bedankt."

 


 

Het is niet moeilijk om iedereen te helpen, de moeilijkheid is weten wie je wel en niet moet helpen.png

 


 

Houd je van edelstenen en wil je leren invoelen en readen op de ongeziene subtiele energie-lagen van mensen, dieren, planten en kristallen? Dit gebruiken in je privéomgeving en/of je beroep? Wil je je intuïtie, readingskwaliteit en gevoeligheid verder ontwikkelen?

5 en 6 januari 10:00 - 17:00 | Leer 13 dimensionaal kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Wat je o.a. leert in deze 13 dimensionale kristalopleiding:

- Openen en activeren van kristallenJoke 2016.JPG

- Programmeren en healingen geven met kristallen op 13 dimensies!

- Geneeskrachtige stenen invoelen/readen op verschillende dimensie-lagen

- Kristallen openen, activeren en aansluiten op Moeder Aarde, de oorspronkelijke kristallagen, Alcyone en Sirius

- Innerlijk kind of zielsontwikkeling, hoe vind je daarvoor de juiste kristallen en hoe voel je dit aan?

... en nog veel meer!

Daarnaast ontvang je multidimensionale kristalhealingen. Je hart zal zich openen voor de liefde van kristallen en edelstenen. Een verliefdheid die nooit meer over gaat!

Klik hier voor meer informatie

 

 “Wat me geraakt heeft is dat je kristallen met je hele lichaam kunt ervaren i.p.v. alleen met de handen. Verder ben ik door het werken met de kristallen beter in mijn lichaam gekomen, stroom ik energetisch veel beter door en heeft de workshop me meer buikkracht gegeven.

Ik zal zeker nog eens terugkomen omdat ik Elohim als een weldadige krachtplek ervaar met fijne mensen. Nog hartelijk dank voor de fijne workshop!”

 


 

Van slachtoffervrouw tot Godin

Vaak heb je als vrouw alles over voor liefde en relaties, zelfs het verlies van jezelf, je zelfrespect, jouw eigenliefde. Je hebt te veel oog, zorg en gevoel voor de ander en reikt te veel uit. Hierdoor verlies je jezelf en jouw eigen behoeften teveel uit het oog.

Opvoeding en de hele vrouwenlijn kunnen hieraan ten grondslag liggen. Pas nadat je hierdoor genoeg bent gekwetst, leer je jouw grenzen te trekken uit liefde en respect voor de Godin in jou. Dan zoek je liefde, aandacht, zekerheid of respect steeds minder bij een partner en word je onafhankelijker ook al ben je samen.

Door deze verandering kan een eventuele partner zich soms ook weer vrijer gaan voelen en wordt de relatie liefdevoller en vriendschappelijker. Maar het kan ook maken dat de partner zich onbelangrijk voelt en daardoor onveilig in de relatie. Gelijkwaardigheid en respect kunnen ontstaan en groeien wanneer beiden op meerdere lagen onafhankelijk kunnen functioneren.

De Godin in jezelf

In de daaruit voortkomende fase word je nog krachtiger, opener en autonomer. Je volgt het pad van je innerlijke Waarheid en verliest je steeds minder in de ander terwijl je hart open blijft. Trots lost op, evenals het bevestiging zoeken, de afhankelijkheid en het onderlinge duwen, trekken, afhouden en aanpassen aan elkaar. Jullie worden Liefde zodra je autonoom bent.

In welke ontwikkelingsfase zit je?

Eerst open je je voor de ander, daarna voor jezelf, vervolgens voor het Goddelijke in jezelf en tenslotte voor de universele liefdesstroom, voor Al dat Is. Voor perfect en niet-perfect.

Dit is een fragment uit de nieuwe E-cursus "Geheelde relaties, seksualiteit en ontwaken" geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Bekijk hier de nieuwe E-Cursus

 


 

3 nieuwe relatie E-cursussen door Joke ElZiam Nootebos

Maanden hebben we eraan gewerkt en nu eindelijk kunnen we de nieuwe E-cursussen delen met jullie. Neem hieronder een kijkje!

 


 

Start 9 januari 2019 | 19:00 - 20:30 uur

Online avond cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel en verlicht je 2e chakra”

Gegeven door Willeke Ananda Jansen

kind, elf, engel, vlinder.jpg

 

Boek vóór woensdag 12 december 2018 en ontvang €30,- vroegboekkorting!

Klik hier voor meer informatie

 


 

Beroepsopleiding | Heilige Magie, Magiër

Vlinders, magie, natuur.jpgWord een Magiër en ga werken met de hogere Krachten, Windrichtingen, Elementen en Godenkrachten. Draken- Atlantische, Lemurische, Divine, Merlijn en elementale (Vuur)Krachten leer je inzetten vanuit Eénheid met de Bron. Samen met de Bron leer je als "kanaal" te werken voor universele Liefde en planetaire veranderingen.

Een opleiding die je eigen patronen en blokkades zuivert, je (oeroude) Magische kanalen opent en je de Merlin Lemurische e.a. ingewijde tools schenkt

Deze Magische healingstools kun je na afloop van de opleiding vanuit je eigen lichaam channelen. Ook zul je zelf een "kanaal" worden voor Divine tools en creatiekracht. Alle magische healingstools die je tijdens de opleiding ontvangt zijn toepasbaar voor jezelf, je werk, gebouwen en de Aarde!

Samen met de Bron werken als Magiër vanuit liefde en respect voelt geweldig en vertrouwd tijdens deze betoverende beroepsopleiding!

Klik hier voor meer informatie over de beroepsopleiding Heilige Magie, Magiër

 


 

Wil je nu starten met één van de Elohim (beroeps)opleidingen?

Stap in bij één van de volgende workshop modules, de workshop zijn ook los te volgen:

12 en 13 januari 10:00 - 17:00
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren


19 januari 10:00 - 17:00
Dagopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren

26 en 27 januari 10:00 : 17:00
Inwijding: 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing weekend-opleiding

Alle bovenstaande workshops zijn ook los te volgen, zonder opleiding.

 


 

Resoneer met Gaia, dolfijnen, walvissen en de Pleiaden!

De huidige tijdsgeest beweegt ons naar meer eenheid met het kristallijnen netwerk, waar ook Gaia, dolfijnen, walvissen, aardehoeders en de Pleiaden op resoneren. Als je nog niet volledig open, subtiel voelend, eerlijk en kwetsbaar durft te zijn, kan een Kosmische Blauwe Straal Celestien je daarbij helpen.

Blauwe kosmische straal coelestien.jpg

Celestien cluster, geprogrammeerd met de Kosmische Blauwe Straal

Activeert je groter bewustzijn en opent je kundalinikanaal en meer levensenergie. Helpt je op te staan in je kracht en jouw Waarheid te spreken. Het leert om vertrouwen te hebben in de oneindige wijsheid van het Goddelijke (in jezelf) en zuivert je familieaura en seksuele organen van karma.

Bestel nu op elohim-edelstenen.nl

 

Uniek: Naast de door Joke ElZiam Nootebos geprogrammeerde Celestien cluster, zijn er nog veel meer prachtige edelstenen en kristallen die een 13 dimensionaal programma hebben gekregen.

Bekijk hier alle geprogrammeerde Elohim producten

 


 

5 oorzaken die het geven van healing-reading lastiger maken

Geschreven door Marlisa Hof

stralende zon, vertrouwen.jpgHet is een groeiweg om te leren healen en readen vanuit vertrouwen en gemak. Om helemaal zelfverzekerd te zijn van jezelf en te vertrouwen op wat er komt tijdens een healing of reading is vaak niet vanzelfsprekend. Dit kan veroorzaakt worden door veel verschillende redenen. Lees het artikel om te weten waarom je je healingen nog niet vanuit volledig vertrouwen kunt geven!

Lees het hele artikel

 


 

20 januari 10:00 - 17:00 | Oefendag healer, reader, coach - versterk je kwaliteiten, Gaven en zelfvertrouwen! (met Marlisa Hof)

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» December
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-12-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"
Je leert je subtiel kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen. Je leert ervoor op te staan en het tot je kracht te maken. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe uitstraling. Daarop zal in je toekomst met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat er iets bijzonders in je uitstraling gebeurt. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. Ontwaken en verlichting komen dichterbij.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 315.2019 
1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Kortingspakket online groepshealingen: Je hogere zieledelen in het dagelijks leven
Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
vroegboekprijs € 99,00
 
OTpakket 
1x p.m. op zo ochtend,
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Kortingspakket Online Zondagochtend satsang (met helende channeling)
Is er in jou een diep verlangen naar je volledig te Realiseren, naar permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Wil je de Stilte, Vrede en Liefde nog verder in je verdiepen tot een staat van verlichting en Godrealisatie? Doe dan mee met de maandelijkse bijeenkomsten. Je kunt persoonlijke vragen stellen en zult ook door de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarop meer verbinding krijgen met wie je werkelijk Bent! Je kunt elke maand gewoon vanuit je eigen omgeving mee doen, thuis via het internet. De kracht van de groep versterkt het helende veld en zorgt ervoor dat inzichten dieper bij je binnen kunnen komen. Je groeit van persoonlijke liefde naar Universele Liefde.
vroegboekprijs € 99,00
 
 
15-12-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.08 
t/m 01-01-2020  Veelerveen
 
Kerstvakantie!
Van 16 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team
0
 
 
» Januari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
08-01-2020
22-01-2020
05-02-2020
19-02-2020
04-03-2020
19.00 -20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”
Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Tijdens deze online cursus leer je hoe je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.
vroegboekprijs € 219,00
 
2020.W21 
09-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 301.2020 
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden. 

Joke ElZiam Nootebos 
E-learningpakket Innerlijk kind, meesterschap en leiderschap
Het E-learning pakket Innerlijk kind kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding Master Healer Reader Coach met eindcertificaat. Door het innerlijk kind en je verleden te helen en vanuit zelfrespect en eigen warmte te leven vanuit je buik, ben je in staat meesterschap te verwerven. Reactieve reacties stoppen, je leert te functioneren en handelen vanuit het ware zelf. Mededogen, wij-gevoel, eenheidsgevoel, werken en verbinden vanuit de flow en leiderschap kunnen zich op gezonde wijze, samen met je innerlijk kind, ontwikkelen.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-ik 
11-01-2020
12-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-212 
18-01-2020
19-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Weekendopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
CHI-2020 
25-01-2020
26-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-036 
30-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 302.2020 
» Februari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-02-2020
02-02-2020
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Opnieuw geboren worden in Wie je werkelijk Bent met je incarnatieplan
Diepliggende overtuigingen en oude ervaringen in het (on)bewustzijn, ontkrachten bijna iedereen waardoor het levensdoel waarvoor we incarneerden en het liefdevolle krachtige Wezen dat we zijn, niet met plezier geleefd worden. Ongemerkt trekken we steeds opnieuw moeilijkheden in relaties en levenssituaties aan. Elk jaar weer, laat deze succesvolle, nieuwe geboorte-workshop bij iedereen enorme doorbraken zien naar Vrijheid, geluk en Jezelf zijn. Vele honderden mensen volgden de workshop al.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-035 
02-02-2020 t/m 03-02-2020 
Joke ElZiam Nootebos 
13 Inwijdingsgraden; Godrealisatie voor de Pillar of Light en Kristal Mens
Het E-learning pakket 13 Inwijdingsgraden kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding satsangever, non dualiteits coach met eindcertificaat.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-learn 
15-02-2020
16-02-2020
10.00-17.00 uur
Docenten Marlisa Hof en Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Marlisa Hof en Willeke Ananda Jansen  
Kosmische kijk op psychose, beïnvloeding, verslaving, angst, depressie en sterven
Een workshop over psychose, manische depressie, autisme, schizofrenie, wanen, stemmen, auralifters, angsten, donorcodicil, hogere en astrale schaduw dimensies, oertrauma's en gevoelige mensen. Verslaving, desintegratie en de angstspiraal. Wat is de oorzaak, kan het geheeld worden? Wat maken we mee na onze dood door onze aardse onverwerkte relatiestrijd en tijd? Moeten we opnieuw incarneren? Welke stadia passeren we tijdens het sterven en hoe herkennen en begeleiden we die als stervensbegeleider? Is er ook begeleiding nodig na de dood, welke stadia passeren we dan? Hierover worden kosmische inzichten gedeeld. Tijdens deze dagen zijn er naast de lezing, channelings en is het mogelijk readingsvragen te stellen, zover de tijd het toelaat.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-117 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-02-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "6D Heel je blauwe ziele-lichtlichaam, relatie en seksuele patronen"
Je alledaagse leven verandert door de channeling / groepshealing naar een leven vanuit geestelijke rijpheid en bewustzijn. Je wordt voelbaar hoger aangesloten. Je wordt wakker in het serieus nemen van je intuïtie, je subtiel buikgevoel en je vermogen om gedachten en sferen uit je omgeving te "lezen". Je staat op voor wie je bent in je relatie en in de erkenning voor de subtiele pracht van je seksuele wezen en organen. Door het belichamen van je 6 dimensionale Zelf, heelt je relatie(loosheid) en word je je meer bewust van je innerlijk kind. De channeling helpt je vele oude pijnen en houvast los te laten en opent je keelchakra naar nieuwe vermogens. Eenheid met de Pleiaden en je blauwe zielelichaam ontstaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 303.2020