Kosmische Weg, zelfrealisatie, terugval

Wil je je Kosmische Weg bekrachtigen en het jojo-effect tussen licht en donker permanent stoppen?

* Let op: In het jaar 2018 en ook begin van 2019 zijn alle Master Healers volgeboekt. Wanneer je een afspraak wil maken in het nieuwe jaar, boek dan tijdig.Klik hier voor meer informatie

 


 

6 december 19:30 - 20:30 | Online groepshealing "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"

aarde, sterren, hand.jpgGegeven door Joke ElZiam Nootebos

Tijdens deze helende online groepshealing leer je je kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult na afloop heel subtiel kunnen luisteren, invoelen en aanvoelen. Je leert voor je gevoel en kristallijnen Zelf op te staan en het tot je kracht te maken.

Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou

Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien, doordat er iets bijzonders in je uitstraling gebeurt. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. Ontwaken en verlichting ontstaan.

Doe jij dit keer ook vanuit huis mee aan deze online groepshealing?

Klik hier om je aan te melden

Meld je nu aan en betaal de vroegboekprijs van 24.

 

"Ik wil even melden dat ik de online transmissie afgelopen donderdag echt fantastisch vond!
Vanaf juni doe ik mee met deze transmissies, ze hebben me echt heel veel duidelijkheid gebracht. Het gevoel dat ik kreeg bij de laatste transmissie is niet te beschrijven! Vol hoop en vol vertrouwen ga ik mijn toekomst tegemoet! Heel hartelijk bedankt."

 


 

Het is niet moeilijk om iedereen te helpen, de moeilijkheid is weten wie je wel en niet moet helpen.png

 


 

Houd je van edelstenen en wil je leren invoelen en readen op de ongeziene subtiele energie-lagen van mensen, dieren, planten en kristallen? Dit gebruiken in je privéomgeving en/of je beroep? Wil je je intuïtie, readingskwaliteit en gevoeligheid verder ontwikkelen?

5 en 6 januari 10:00 - 17:00 | Leer 13 dimensionaal kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Wat je o.a. leert in deze 13 dimensionale kristalopleiding:

- Openen en activeren van kristallenJoke 2016.JPG

- Programmeren en healingen geven met kristallen op 13 dimensies!

- Geneeskrachtige stenen invoelen/readen op verschillende dimensie-lagen

- Kristallen openen, activeren en aansluiten op Moeder Aarde, de oorspronkelijke kristallagen, Alcyone en Sirius

- Innerlijk kind of zielsontwikkeling, hoe vind je daarvoor de juiste kristallen en hoe voel je dit aan?

... en nog veel meer!

Daarnaast ontvang je multidimensionale kristalhealingen. Je hart zal zich openen voor de liefde van kristallen en edelstenen. Een verliefdheid die nooit meer over gaat!

Klik hier voor meer informatie

 

 “Wat me geraakt heeft is dat je kristallen met je hele lichaam kunt ervaren i.p.v. alleen met de handen. Verder ben ik door het werken met de kristallen beter in mijn lichaam gekomen, stroom ik energetisch veel beter door en heeft de workshop me meer buikkracht gegeven.

Ik zal zeker nog eens terugkomen omdat ik Elohim als een weldadige krachtplek ervaar met fijne mensen. Nog hartelijk dank voor de fijne workshop!”

 


 

Van slachtoffervrouw tot Godin

Vaak heb je als vrouw alles over voor liefde en relaties, zelfs het verlies van jezelf, je zelfrespect, jouw eigenliefde. Je hebt te veel oog, zorg en gevoel voor de ander en reikt te veel uit. Hierdoor verlies je jezelf en jouw eigen behoeften teveel uit het oog.

Opvoeding en de hele vrouwenlijn kunnen hieraan ten grondslag liggen. Pas nadat je hierdoor genoeg bent gekwetst, leer je jouw grenzen te trekken uit liefde en respect voor de Godin in jou. Dan zoek je liefde, aandacht, zekerheid of respect steeds minder bij een partner en word je onafhankelijker ook al ben je samen.

Door deze verandering kan een eventuele partner zich soms ook weer vrijer gaan voelen en wordt de relatie liefdevoller en vriendschappelijker. Maar het kan ook maken dat de partner zich onbelangrijk voelt en daardoor onveilig in de relatie. Gelijkwaardigheid en respect kunnen ontstaan en groeien wanneer beiden op meerdere lagen onafhankelijk kunnen functioneren.

De Godin in jezelf

In de daaruit voortkomende fase word je nog krachtiger, opener en autonomer. Je volgt het pad van je innerlijke Waarheid en verliest je steeds minder in de ander terwijl je hart open blijft. Trots lost op, evenals het bevestiging zoeken, de afhankelijkheid en het onderlinge duwen, trekken, afhouden en aanpassen aan elkaar. Jullie worden Liefde zodra je autonoom bent.

In welke ontwikkelingsfase zit je?

Eerst open je je voor de ander, daarna voor jezelf, vervolgens voor het Goddelijke in jezelf en tenslotte voor de universele liefdesstroom, voor Al dat Is. Voor perfect en niet-perfect.

Dit is een fragment uit de nieuwe E-cursus "Geheelde relaties, seksualiteit en ontwaken" geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Bekijk hier de nieuwe E-Cursus

 


 

3 nieuwe relatie E-cursussen door Joke ElZiam Nootebos

Maanden hebben we eraan gewerkt en nu eindelijk kunnen we de nieuwe E-cursussen delen met jullie. Neem hieronder een kijkje!

 


 

Start 9 januari 2019 | 19:00 - 20:30 uur

Online avond cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel en verlicht je 2e chakra”

Gegeven door Willeke Ananda Jansen

kind, elf, engel, vlinder.jpg

 

Boek vóór woensdag 12 december 2018 en ontvang €30,- vroegboekkorting!

Klik hier voor meer informatie

 


 

Beroepsopleiding | Heilige Magie, Magiër

Vlinders, magie, natuur.jpgWord een Magiër en ga werken met de hogere Krachten, Windrichtingen, Elementen en Godenkrachten. Draken- Atlantische, Lemurische, Divine, Merlijn en elementale (Vuur)Krachten leer je inzetten vanuit Eénheid met de Bron. Samen met de Bron leer je als "kanaal" te werken voor universele Liefde en planetaire veranderingen.

Een opleiding die je eigen patronen en blokkades zuivert, je (oeroude) Magische kanalen opent en je de Merlin Lemurische e.a. ingewijde tools schenkt

Deze Magische healingstools kun je na afloop van de opleiding vanuit je eigen lichaam channelen. Ook zul je zelf een "kanaal" worden voor Divine tools en creatiekracht. Alle magische healingstools die je tijdens de opleiding ontvangt zijn toepasbaar voor jezelf, je werk, gebouwen en de Aarde!

Samen met de Bron werken als Magiër vanuit liefde en respect voelt geweldig en vertrouwd tijdens deze betoverende beroepsopleiding!

Klik hier voor meer informatie over de beroepsopleiding Heilige Magie, Magiër

 


 

Wil je nu starten met één van de Elohim (beroeps)opleidingen?

Stap in bij één van de volgende workshop modules, de workshop zijn ook los te volgen:

12 en 13 januari 10:00 - 17:00
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren


19 januari 10:00 - 17:00
Dagopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren

26 en 27 januari 10:00 : 17:00
Inwijding: 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing weekend-opleiding

Alle bovenstaande workshops zijn ook los te volgen, zonder opleiding.

 


 

Resoneer met Gaia, dolfijnen, walvissen en de Pleiaden!

De huidige tijdsgeest beweegt ons naar meer eenheid met het kristallijnen netwerk, waar ook Gaia, dolfijnen, walvissen, aardehoeders en de Pleiaden op resoneren. Als je nog niet volledig open, subtiel voelend, eerlijk en kwetsbaar durft te zijn, kan een Kosmische Blauwe Straal Celestien je daarbij helpen.

Blauwe kosmische straal coelestien.jpg

Celestien cluster, geprogrammeerd met de Kosmische Blauwe Straal

Activeert je groter bewustzijn en opent je kundalinikanaal en meer levensenergie. Helpt je op te staan in je kracht en jouw Waarheid te spreken. Het leert om vertrouwen te hebben in de oneindige wijsheid van het Goddelijke (in jezelf) en zuivert je familieaura en seksuele organen van karma.

Bestel nu op elohim-edelstenen.nl

 

Uniek: Naast de door Joke ElZiam Nootebos geprogrammeerde Celestien cluster, zijn er nog veel meer prachtige edelstenen en kristallen die een 13 dimensionaal programma hebben gekregen.

Bekijk hier alle geprogrammeerde Elohim producten


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-08-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT311-2021 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
4x per jaar op donderdag avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Kortingspakket 4x Online Tijdsgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 111,00
 
TG pakket 
04-09-2021
05-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Let op: Je kunt je niet meer inschrijven voor deze workshop. Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam.
vroegboekprijs € 381,00
 
3333-2021 
09-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Open je merlijnmagie, tweelingvlam deel, bewustzijn en hart d.m.v. je 7dimensionale zieledeel"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT310-2021 
18-09-2021
19-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds mens, healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 381,00
 
022-2021 
23-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
TG203-2021 
29-09-2021
13-10-2021
27-10-2021
10-11-2021
24-11-2021
19.00-20.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
5x Online cursus "Heel je relatie, innerlijke man-vrouw en je seksualiteit" incl. zelfrealisatie tincturen
Tijdens je Zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander. Ook op die van je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk en seksueel. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken en hoe komt dit dan? Door de inzichten en de helende channeling tijdens de online avonden zul je steeds minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je vuur wordt bekrachtigd.
vroegboekprijs € 239,00
 
025-2021 
» Oktober
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-10-2021
02-10-2021
03-10-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Kosmisch Vuur 2: Kosmisch Healer, Draken en Meesterschap
Doe eerst Kosmisch Vuur1. Je ontvangt dan in deze workshop KV2 krachtige initiaties in Moeder Aarde, je eenheidliefdesstaat en je verbinding met de Bovenwereld en Jezus/Sananda. Met de kosmische Stralen word je multidimensionaal (draken) Healer, kosmisch meester en kanaal. Het kristallijnen Goudentijdsgrid en alle 12 kosmische Stralen worden ook voelbaar geïnstalleerd op een grote Lemurische kristal die je na afloop mee naar huis neemt. Het kristal brengt voortdurend de hogere trillingen in huis. Op je water, gas, licht en computer en de sfeer. Alles wat je doet, eet, drinkt, het water van je douche enz, doet je baden in positieve energie, meer levensgeluk en je levensbestemming.
vroegboekprijs € 621,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
031-2021 
02-10-2021
03-10-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Opstaan in je kracht en missie, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn
De workshop brengt je met een grote Goddelijke Licht-Liefdes Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen en waar je naar toe beweegt. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en volgen en kunt dat belichamen tot in je buikgevoel en dagelijkse realiteit. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste, maar ook praktische, Zelf.
vroegboekprijs € 381,00
sessie- of workshopkortingsbon 
061-2021 
06-10-2021
19.00-20.30 uur
Docente Joke ELZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online workshop: Openen zielekind en indaling Goddelijk innerlijk kind
Je ragfijne pure ziele- en Goddelijk kind heeft meestal geen ouders gehad die zagen hoe mooi je was en hoeveel bescherming je nodig had om je puurheid, Goddelijkheid te behouden. We bouwden er een sterk en mentaal karakter overheen. Maar daaronder zit ons Goddelijk kind dat zo kwetsbaar, warm, vol vertrouwen en goedheid is. Het wil altijd alleen maar helpen, kent geen ego verdediging en voelt ongelofelijk veel. Ons zielekind dat ons Goddelijk kind beschermt wordt daar angstig van en stuurt onze persoonlijkheid opnieuw in oude houdingen en patronen. Tijdens de online workshop ontvang je een krachtige liefdes-groepshealing zodat je Goddelijk kind indaalt en jij het kunt voelen in jezelf!
vroegboekprijs € 35,00
 
Owg-2021 
07-10-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "15D Onvoorwaardelijke Liefde en je Godsvonk dalen in buik en basis"
Bij het indalen van je hoogste dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Draken energie worden actief. Het uplift en harmoniseert je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter en krachtiger gaat voelen!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT312-2021 
LET OP! Deze workshop is VOL. Je kunt je niet meer inschrijven. Wil je op de reservelijst? Mail of bel ons!  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Chi-krachten, Aura Healing-Reading-magnetiseren zonder leeg te lopen en dieper aarden
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
 
CHI-2021