Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel en verlicht je 2e chakra

Bijna 1 jaar geleden vond deze schitterende online avondcursus plaats en met maar liefst 51 deelnemers was het een enorm succes. Prachtige healingen, readingen en inzichten vonden plaats! 9 januari start deze cursus opnieuw:

Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel en verlicht je 2e chakra

Gegeven door Willeke Jansen

Ondanks je spirituele groei zul je op momenten angst, kwetsbaarheid en alleen voelen op een nog diepere wijze tegenkomen. Het kan voelen alsof je leven en jij uit elkaar vallen of dat je maar niet bij je eigen diepliggende innerlijke zielskind kunt komen.

Als je zielskind meer naar voren komt, kun je meer angst voor boosheid, zichtbaar worden, kritiek of dominantie ervaren. Echter je oude neiging opgebouwd vanaf je baby-peutertijd is nog aanwezig. Terugtrekken, niet kunnen opstaan of spreken voor je dieperliggende raakbaarheid en gevoelservaring, denken dat het aan jou ligt, direct in de verdediging gaan in plaats van overeenstemming te zoeken, lievig doen, ondergronds verzet of agressief reageren zijn nog nauwelijks overschreven. Zeker niet op momenten dat we afgewezen of gekwetst worden.

Tijdens de online cursus 'Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel en verlicht je 2e chakra' met Willeke Jansen leer je om je eigen zielekind te helen. Zo kan je Ware Zelf, de Engel die je bent, ook in je eerste en 2de chakra wonen en kun je dieper aarden met je licht. De online cursus gaat over het Heel maken van de eenheid tussen je volwassen kracht, inzicht, bewustzijn en de puurheid/kwetsbaarheid en onveiligheid in jezelf, terwijl je tegelijkertijd in eenheid leert te blijven met je omgeving. Ook als je grenzen aangeeft of emotie laat blijken.

kind, elf, engel, vlinder.jpgOm het leven vanuit je Ziel, verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Leer hoe je je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Vanuit je kwetsbare Liefdesoorsprong kun je je zielekindsdeel meenemen en toch in je kracht blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.

Verlicht je buikgevoel en laat ook daar je Goddelijke Vonk, de Bron wonen

Tijdens deze online cursus, die start vanaf 9 januari, zal er healing plaatsvinden op dit kristallijnen zielsdeel vanaf je babytijd. Pas dan kan het Goddelijke door je buikchakra (emoties, innerlijk kind, relaties) heen geboren worden in jou. In je keuzes, gezondheid, in je gedrag en daden (basischakra). Je emoties zullen dan geen afgescheiden of onderdrukte innerlijk kind reacties meer kennen. Je zult puur, naakt, open en kwetsbaar worden, net als de babyziel, maar nu vanuit (Goddelijke) Kracht en verbondenheid. Je zult minder egohaakjes, emotionele reacties, terugtrekken of needings hebben aangaande relaties en seksualiteit. Ondanks dat je heel kwetsbaar en open kunt zijn, blijf je ook in je onafhankelijke Lichtkracht. Niet alleen je hart en geest, maar ook je buik opent zich voor overgave aan de Bron, je levensbestemming en warmte.

Door de online avondcursus zullen niet alleen lastige en pijnlijke situaties zich oplossen maar zul je steeds meer innerlijke vrede ervaren! Je zult steeds zuiverder en opener worden in denken, gevoel en gedrag. Ook je karakter en patronen rondom geld, macht, angst voor dominantie, autoriteiten en regelgeving zullen meer loslaten.

Klik hier voor meer informatie

Geef je nu op om gebruik je maken van de €30,- vroegboekkorting.

 

Healingen met 13 dimensionale Elohim kruidentincturen

De online groepshealingen met de 13 dimensionale kruiden tincturen en/of kruiden Deva hangers van de Elohim Krachtplaats, bieden ruimte voor persoonlijke readingsvragen en het delen van je ervaringen. Door de eenheid in de groep wordt het veilig genoeg om jezelf te delen en ook in je buik en basis je goddelijkheid te beleven.

Je zult merken dat je steeds meer oordeelloos van jezelf gaat houden. Dat je steeds meer zult verruimen, dat je meer Liefde wordt en je hart, lichaam en innerlijk kind zich voelbaar verder openen.

Door de specifiek uitgezochte Elohim kruidentincturen en/of kruiden Deva hangers zul je prachtige gechannelde healingen ontvangen ter ondersteuning van je zielskind. De onvoorwaardelijke Liefde van de plant en de Deva engel, zullen duidelijk voelbaar je zielelichtlichamen openen en aarden. De lichtkracht van je hoger Zelf tijdens de online channelings lost gevoelens, mindverhalen en behoeften van je kleine zelf op. Net als fysieke spanning. Je voelt je voortaan gelukkiger, steviger, opener, liefdevoller en blijer.

Doordat de kruiden op de Elohim Krachtplaats in de helende tuinen staan, hebben ze zich opgeladen met het Eenheids Liefdesveld dat hier aanwezig is. Ook wordt er op de Elohim Krachtplaats in afstemming met de deva's en de natuurwezens gewerkt, waardoor de werking op nog diepere lagen van het fysieke en geestelijke kan plaatsvinden. Ze helpen daardoor ook je hogere zieledelen, met hun verfijnde, lichtvoetige en hogere Liefdeskwaliteiten, in je persoonlijkheid te integreren. Dit zul je voelbaar merken tijdens het gebruik van de tincturen en de online channeling.

Klik hier om je aan te melden

 

De volgende kruiden zullen we tijdens deze serie behandelen:

Madeliefje
Madelief 22.jpg
Het Madeliefje activeert je lichtvoetig, blije magische kind dat alles vanuit vanzelfsprekenheid creeërt. Ook je Merlin bewustzijn en magisch zielekind openen.Goudsbloem
goudsbloem.jpgDe goudsbloem is een typische zonneplant, die je geweldige levenskracht en optimisme geeft. Het versterkt je basisgevoel dat je er mag zijn. Het heelt je diepere basis onzekerheid en onveiligheid. Het heelt je Oorsprong door de ervaring dat je- om wie je bent, niet om wat je doet-, een plek verdient in het hart van anderen.

Hondsdraf
hondsdraf.jpg
Als bescheidenheid, onzekerheid en de veiligheid van de bekende omgeving of bekende mensen je weerhouden op te staan dan laat Hondsdraf je je plek innemen en laat je zichtbaar worden.

Kamille
kamille_left[1].jpg Kamille brengt diepe aarding en uitlijning met de kosmos. Ze helpt je fijngevoelige ziel dieper te ankeren in je lichaam en cellen en te gaan staan voor de verantwoordelijkheid over je eigen doen en denken. Ook brengt ze creatiekracht.


Berk
berken bomen.jpgDe Berk zuivert de stagnatie en emotie van het kleine zelf. Berk buigt mee met boze stormen maar richt zich altijd weer op naar haar toewijding aan het ware Zelf, Venus en de Goden.

 

Klik hier om je op te geven voor de online cursus

 

Praktische informatie: 

In 5 online avondbijeenkomsten van 1,5 uur zullen we de Elohim bio kruidentincturen en/of kruiden Deva hanger niet alleen voelen maar ook bespreken. Je leert hun werkingsgebied en hoe je ze kunt toepassen thuis. Om jezelf er mee te helen en om ze te ervaren en voelen zal ik, Willeke, een online channeling geven waarbij diepe healing ontstaat. Deze is thuis ook voelbaar van geest tot lichaam. Op al de lagen van geest tot lichaam werken de tincturen en Deva hangers thuis verder, door o.a. het innemen van de druppels of de Deva hanger om te hangen. Een week van te voren krijg je de vijf Elohim bio kruidentincturen (50 ml) of kruiden Deva hanger thuis gestuurd die je tijdens de cursus, en in de maanden daarna, kunt innemen of bij je dragen. Deze kruidentinctuur en/of kruiden Deva hanger kun je thuis vasthouden tijdens de channeling, waardoor de ervaring nog krachtiger kan worden. Tijdens de online cursus is er ook een online rondje met ervaringen en vragen. Daarnaast krijg je een huiswerk ‘opdracht’ mee die je kan helpen verdiepen. 

Elke online avond zal ongeveer anderhalf uur duren en start om 19.00 uur.

De channelings zullen om de week plaatsvinden op de volgende data:

  • woensdag 9 januari 2019
  • woensdag 23 januari 2019
  • woensdag 6 februari 2019
  • woensdag 20 februari 2019
  • woensdag 6 maart 2019
 

 Ik ontmoet je graag online!

Willeke 2017-klein.jpg [1]Geef je nu op om gebruik te maken van de vroegboekkorting van €30,-

Klik hier om je aan te melden


 

 Ervaringen van deelnemers van de afgelopen online cursus

'Tijdens de bijeenkomst was ik erg onder de indruk van de ragfijne, zo subtiele, lichte energie die er was en die jij ook uitstraalde. Het was erg mooi, en ik was erg onder de indruk. Het maakte me zo ontzettend blij. Ik genoot ook van hoe mooi jij het deed, zo vol rust en sereniteit. Het was voor mij een feestje, dat ik dat kan en mag meemaken, en dat ik weet dat ik dat speelse ben, dat ik me erkend voelde hierin.
Ik ben gewoon heel erg blij met deze bijeenkomsten. In mijn gevoel is het speels. Thuis en ook tijdens mijn werk en als ik zo door de stad fiets kan ik er contact mee houden en dat voelt heel licht en luchtig. Het maakt me erg blij dat ik nu 'zover' ben dat dit zo openlijk aan de orden mag komen. Het was voor mij altijd iets prive's. Of te wel: veel dank! '

"De hondsdraf gaf mij een gevoel van intense rust. Het samen voelde fijn. Het was verdrietig zo alleen. Er kwamen woorden; het mag niet, ik geloof het niet. Fijn om contact te maken met de ondersteunende energieën en overtuigingen los te laten. De ouders stonden met uitgestoken hand, dat werkte niet. Toen gingen ze bij het kindje zitten. steeds dichter bij elkaar en toen met z'n drieën intense liefde ervaren in mijn buik, in mijn hart. Wauw wonderlijk. het kindje begon te bewegen en te ontdekken. blij. ze voelde dapper en zei ''ik weet wel dat jullie er zijn''. Grappig om dit eerst niet te snappen en te willen reageren en daarna het er te kunnen laten zijn."
Marlies

'Wat een prachtige healing! Kamille maakte mijn vermijdings gedrag duidelijk op aanraken en aangeraakt worden ( ben heel vroeger sexueel misbruikt). En dat vermijding niet hetzelfde is als heling. Toen de channeling begon, moest ik meteen huilen, er kwam heel veel verdriet vrij. Ook ging ik mezelf aanraken, wat ik lang niet gedaan had en daar kwam ook heel veel emotie los. Mijn eerste twee chakra’s ontkrampten en later ook mijn hartchakra en het hele borstgebied. Je had het over harnassen die verwijderd werden. Ik dacht dat heb ik niet, maar toen je het na afloop over schilden had, kon ik voelen dat ik ter bescherming wel degelijk een energetisch harnas om me heen had. Ik kreeg toen erge pijn bij mijn schouders en in mijn armen en had het idee dat er toen schilden van me af gingen. Op het laatst kon ik goed voelen dat er meer levenskracht in mijn buik aanwezig was.'
T.
 

Hoi Willeke,
"Heerlijk om te merken dat m’n wervelkolom meer ruimte krijgt en zich strekt, zoals je vertelde. Alsof mijn hoofd levenslang is afgekneld geweest, veel meer ontspannen gevoel in m’n hoofd ook daardoor. M’n onderrug ontspant zich steeds meer en m’n rechterkuit waar al 100 jaar een knoop in zat ontspant nu spontaan alsof ik nu echt langzamerhand met mijn beentjes op de aarde belandt. Fijne ontwikkeling. Dank je."

 

Klik hier om je aan te melden voor de online cursus op 9 januari