Elohim bewustzijn, engelen-mens en nieuwe Aarde

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Trol, gaia, natuurwezens 2.jpg

Zo gauw je hoger bewustzijn en zuiverheid gaan samenwerken met je (verlicht) innerlijk kind, met haar/zijn gevoeligheid en je magisch kind-creatiekracht, ontstaat eenheid in jezelf én met de natuur. Dit is het belichamen van je Elohim bewustzijn tot in je 2de chakra!

Je resoneert dan vanuit je pure wezen, op dezelfde vredevolle, zachte en subtiele (kristallijnen) trilling als de elfen, natuurwezens en engelen. Terwijl je daarnaast ook (non-duaal) krachtig kunt optreden of creëren vanuit je basisrust. De subtiele wezens voelen zich tot je trilling aangetrokken en verschijnen in je aura.

Co-creatie tussen natuurwezens en mensen die functioneren op de Christus Straal

Alle Spirits zullen je bijstaan en je wensen en doelen dienen. Ongemerkt worden jij, je huis en mensen door hen beschermd. Zeker als je ideeën en je verfijnde uitstraling, helpen de maatschappij en natuur te verlichten. De evolutielijn van jou als verlichte engelen-mens en de evolutie-natuurlijn komen dan samen onder de overkoepelende Christusstraal van puurheid, onschuld en goedheid. Dit versterkt de creatie-kracht voor algeheel welzijn, enorm!

Lees het hele artikel

TIP: Breng een bezoek aan de Elohim krachtplaats waar de natuurwezens en Paradijsmatrix duidelijk voelbaar zijn. Ze brengen je in verbinding met je ware Natuur en Moeder Aarde. Lees hier meer informatie.

Ook de Elfentuin - Innerlijk kind Bio-tinctuur helpt je samen te werken met moeder natuur en de spirits vanuit je subtiele ware natuur. Vastgeroeste gewoontes en patronen verdwijnen

 


 

10 en 11 november 10:00 - 17:00 | Geheelde relaties en seksualiteit, mannelijkheid en vrouwelijkheid op diepgaand zielsniveau

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Zorg voor de beste relatie met jezelf en elkaar. Creëer het geluk voor jouw verdere toekomst en stop je herhalingspatronen!

Pair-TogethernessLeer alles over mannelijke en vrouwelijke eenheid, het Heilig Huwelijk en verlichte relaties en ontvang zo mogelijk een korte persoonlijke reading van Joke. Tijdens deze workshop wordt er ook gewerkt aan oude belemmeringen en karma. Helende inzichten en oplossingen komen binnen handbereik. Het meest subtiele, kristallijnen zelf komt ook aan bod, net als de Inwijdingen in de hogere Liefde.

Doe mee en ervaar de krachtig helende transmissies, healingen, readingen en bewustwordingsprocessen!

Klik hier om je aan te melden


"We praten nu veel meer samen vanuit wat we subtiel voelen. Ik krijg daarin meer begrip en erkenning. We worden nu maatjes, ook op het kristallijnen niveau! Ik heb door de oefeningen in de workshop veel meer vertrouwen in mezelf, in mijn eigen seksualiteit en stralendheid gekregen"

 


 

Marlisa 2017-klein.jpgStart 6 november 19:30 - 21:00 | Online avond cursus

Activeer je 9D Aartsengelen bewustzijn met creatiekracht, heldere Gaven en universele Liefde

Geef je uiterlijk maandag 29 oktober op en maak gebruik van 30 euro vroegboekkorting!

Klik hier om je aan te melden

(Vanaf 30 oktober wordt de prijs € 219,-)een kind voorbeeld voor ontwakingsproces.png
Hoe ontstaan hoger dimensionale krachtplaatsen en mensen?

Door de kristallijnen, multidimensionale en universele eenheidsfrequenties van de Elohim Krachtplaats ontstaan Adamantine of Goddelijke energiedeeltjes (Mana). Velen bezoekers en Elohim nieuwsbrieflezers trillen zelf ook op deze energie en samen vormen zij een krachtig netwerk voor de nieuwe Aarde.

Adamantine of Goddelijke energiedeeltjes zijn voelbaar en voor sommigen zichtbaar

fonteineenheidsplaats.jpgZoals bij de eenheidstuin van de Elohim Krachtplaats of het Lemurisch Bos. Door deze frequenties worden gedachten sneller gemanifesteerd, ontstaat absolute scheppingskracht en kunnen we doorgroeien naar hogere staten van bewustzijn, liefde, onze missie en de eenheid met alle Rijken.

Vele mensen worden dan ook aangetrokken tot dergelijke heilige plaatsen

Door mee te resoneren met deze plekken verruimt het eigen bewustzijn en hart en groeit de plek. Voor de Mensen die leven vanuit de hoogste essentie en missie, zijn dergelijke plekken een Thuis dat hun wezen en werk, ondersteunt.

Lees hier verder


Tip: Verhoog samen met vele anderen de energie van jouw huis, tuin en omgeving en trek natuurwezens, blijdschap en harmonie aan met edelstenen set "Gaia's Droom", lees meer...
15 november 19:30 - 20:30 | Online groepshealing "Je Levensbestemming, kosmische flow en 12 dimensionale ziel"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Dankbaarheid, bewust, afstemming.jpgActiveer je 12 dimensionale lichtlichaam, je Droom en Creatiekracht. Je komt los van relatiekarma en je ontwikkelt sterke krachten in keel- en voorhoofdchakra en je schept vanuit je oorspronkelijke Essentie voor jezelf en je mensen.

Diepe zuiveringen vinden plaats tijdens de bijzondere groepshealing. Na afloop voel je je Vrij en dankbaar dat Jij mag én kan bijdragen! 

Doe mee en houd je eigen licht frequentie hoog en draag bij aan de evolutie d.m.v. je eigen wijsheid, kracht en het optillen van je omgeving!

Klik hier om je aan te melden

“Dankjewel Joke en deelnemers voor de krachtige transmissie! Door de transmissie voel ik mij gesteund door het universum om oude zekerheden los te laten en stappen te zetten voor het vinden van een nieuwe baan en woonomgeving.”

Juliëtte

"Het was een geweldige channeling, alsof ik er live bij aanwezig was. Alles wat er benoemd werd heb ik duidelijk gevoeld. Het was alsof ik een privé inwijding kreeg. Ook de dag erna voel ik nog veel gebeuren."

Maria 

Joke 2016.JPG

17 en 18 november 10:00 - 17:00 | Healing-reading workshop: haralijn, vloeken, karmaknopen, Kosmische blauwdruk

Klik hier om je aan te melden
Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos. Nog 5 gratis overnachtingen beschikbaar, vol=vol!

 


 

Waarom je 13 dimensionale edelstenen moet kopen!

Als edelstenen, kristallen en mineralen uit de grond en aarde worden gedolven zijn ze in een energetische "slaapstand". Dat wil zeggen dat de steen niet straalt en mat en dof kan aanvoelen.

Dit blijft zo totdat de stenen en mineralen met mensen in aanraking komen die het wezen en de bezieling van de steen of mineraal zien en aanvoelen. De bezieling en de geneeskracht van de kristallen gaan dan verder open. Dit gebeurt vrijwel nergens in de wereld, zeker niet op alle 13 dimensie lagen zoals bij het Elohim Centre.

Door het openen en activeren zoals dat op het Elohim Centre gebeurt worden de krachten van moeder aarde, de natuurwezens, sterrenmeridianen en alle 13 bewustzijnslagen actief in de edelstenen en kristallen. Dit geeft ze een ongekende kracht en schoonheid!

Erken de edelstenen en mineralen als krachtige en helende, multidimensionale wezens en werk samen en draag bij aan de evolutie van de nieuwe aarde!

Bekijk de webshop op elohim-edelstenen.nl

 


 

groene opaal.jpg

 

Tip: Schitterende 13 dimensionale Groene Opaal kamerstukken online!

Brengt je in contact met de natuur en Gaia, verbindt je ten diepste met het leven op aarde. Het helpt je hart te openen om onvoorwaardelijke liefde te kunnen ontvangen en schenken. Klik hier om te bestellen op elohim-edelstenen.nl

 


 

4 november 10:00 - 17:00 | Workshop edelsteen Essentie healing: Je essentie, lichtkracht en heldere gaven gaan stromen

Gegeven door Marlisa Hof

Als mens, ziel en essentie kunnen we de geweldige energie van de Elohim edelstenen gebruiken om de Bron kracht en universele liefde die we zijn diepgaand te ervaren en bekrachtigen in onszelf.

Tijdens deze workshop maken we verbinding met je goddelijke oorsprong, je oorspronkelijke zelf. Dat deel van jou dat één met de Bron is. De prachtige Elohim edelstenen en kristallen gaan ons daarbij helpen.

Ervaar voelbaar Joy, Liefde en je puurste zelf tijdens deze prachtige workshopdag!
Klik hier om je aan te melden

 


 

Waarom is aarden of in je lichaam wonen zo moeilijk?

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Aarde healer.jpegHoe geweldig je hart, bewustzijn, intuïtie of Licht ook zijn, ook in jouw incarnatieplan ligt besloten dat in de maatschappij te brengen. Dan moet je dus kunnen "aarden" tussen mensen die soms minder in- en aanvoelen, minder bewust zijn en zelf meer afgescheiden, egoïstisch of duaal kunnen zijn.

Lees meer...

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» December
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-12-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"
Je leert je subtiel kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen. Je leert ervoor op te staan en het tot je kracht te maken. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe uitstraling. Daarop zal in je toekomst met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat er iets bijzonders in je uitstraling gebeurt. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. Ontwaken en verlichting komen dichterbij.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 315.2019 
1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Kortingspakket online groepshealingen: Je hogere zieledelen in het dagelijks leven
Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
vroegboekprijs € 99,00
 
OTpakket 
1x p.m. op zo ochtend,
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Kortingspakket Online Zondagochtend satsang (met helende channeling)
Is er in jou een diep verlangen naar je volledig te Realiseren, naar permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Wil je de Stilte, Vrede en Liefde nog verder in je verdiepen tot een staat van verlichting en Godrealisatie? Doe dan mee met de maandelijkse bijeenkomsten. Je kunt persoonlijke vragen stellen en zult ook door de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarop meer verbinding krijgen met wie je werkelijk Bent! Je kunt elke maand gewoon vanuit je eigen omgeving mee doen, thuis via het internet. De kracht van de groep versterkt het helende veld en zorgt ervoor dat inzichten dieper bij je binnen kunnen komen. Je groeit van persoonlijke liefde naar Universele Liefde.
vroegboekprijs € 99,00
 
 
15-12-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.08 
t/m 01-01-2020  Veelerveen
 
Kerstvakantie!
Van 16 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team
0
 
 
» Januari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
08-01-2020
22-01-2020
05-02-2020
19-02-2020
04-03-2020
19.00 -20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”
Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Tijdens deze online cursus leer je hoe je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.
vroegboekprijs € 219,00
 
2020.W21 
09-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 301.2020 
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden. 

Joke ElZiam Nootebos 
E-learningpakket Innerlijk kind, meesterschap en leiderschap
Het E-learning pakket Innerlijk kind kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding Master Healer Reader Coach met eindcertificaat. Door het innerlijk kind en je verleden te helen en vanuit zelfrespect en eigen warmte te leven vanuit je buik, ben je in staat meesterschap te verwerven. Reactieve reacties stoppen, je leert te functioneren en handelen vanuit het ware zelf. Mededogen, wij-gevoel, eenheidsgevoel, werken en verbinden vanuit de flow en leiderschap kunnen zich op gezonde wijze, samen met je innerlijk kind, ontwikkelen.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-ik 
11-01-2020
12-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-212 
18-01-2020
19-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Weekendopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
CHI-2020 
25-01-2020
26-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-036 
30-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 302.2020