Elohim bewustzijn, engelen-mens en nieuwe Aarde

 

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Trol, gaia, natuurwezens 2.jpg

Zo gauw je hoger bewustzijn en zuiverheid gaan samenwerken met je (verlicht) innerlijk kind, met haar/zijn gevoeligheid en je magisch kind-creatiekracht, ontstaat eenheid in jezelf én met de natuur. Dit is het belichamen van je Elohim bewustzijn tot in je 2de chakra!

Je resoneert dan vanuit je pure wezen, op dezelfde vredevolle, zachte en subtiele (kristallijnen) trilling als de elfen, natuurwezens en engelen. Terwijl je daarnaast ook (non-duaal) krachtig kunt optreden of creëren vanuit je basisrust. De subtiele wezens voelen zich tot je trilling aangetrokken en verschijnen in je aura.

Co-creatie tussen natuurwezens en mensen die functioneren op de Christus Straal

Alle Spirits zullen je bijstaan en je wensen en doelen dienen. Ongemerkt worden jij, je huis en mensen door hen beschermd. Zeker als je ideeën en je verfijnde uitstraling, helpen de maatschappij en natuur te verlichten. De evolutielijn van jou als verlichte engelen-mens en de evolutie-natuurlijn komen dan samen onder de overkoepelende Christusstraal van puurheid, onschuld en goedheid. Dit versterkt de creatie-kracht voor algeheel welzijn, enorm!

Lees het hele artikel

TIP: Breng een bezoek aan de Elohim krachtplaats waar de natuurwezens en Paradijsmatrix duidelijk voelbaar zijn. Ze brengen je in verbinding met je ware Natuur en Moeder Aarde. Lees hier meer informatie.

Ook de Elfentuin - Innerlijk kind Bio-tinctuur helpt je samen te werken met moeder natuur en de spirits vanuit je subtiele ware natuur. Vastgeroeste gewoontes en patronen verdwijnen

 


 

10 en 11 november 10:00 - 17:00 | Geheelde relaties en seksualiteit, mannelijkheid en vrouwelijkheid op diepgaand zielsniveau

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Zorg voor de beste relatie met jezelf en elkaar. Creëer het geluk voor jouw verdere toekomst en stop je herhalingspatronen!

Pair-TogethernessLeer alles over mannelijke en vrouwelijke eenheid, het Heilig Huwelijk en verlichte relaties en ontvang zo mogelijk een korte persoonlijke reading van Joke. Tijdens deze workshop wordt er ook gewerkt aan oude belemmeringen en karma. Helende inzichten en oplossingen komen binnen handbereik. Het meest subtiele, kristallijnen zelf komt ook aan bod, net als de Inwijdingen in de hogere Liefde.

Doe mee en ervaar de krachtig helende transmissies, healingen, readingen en bewustwordingsprocessen!

Klik hier om je aan te melden


"We praten nu veel meer samen vanuit wat we subtiel voelen. Ik krijg daarin meer begrip en erkenning. We worden nu maatjes, ook op het kristallijnen niveau! Ik heb door de oefeningen in de workshop veel meer vertrouwen in mezelf, in mijn eigen seksualiteit en stralendheid gekregen"

 


 

Marlisa 2017-klein.jpgStart 6 november 19:30 - 21:00 | Online avond cursus

Activeer je 9D Aartsengelen bewustzijn met creatiekracht, heldere Gaven en universele Liefde

Geef je uiterlijk maandag 29 oktober op en maak gebruik van 30 euro vroegboekkorting!

Klik hier om je aan te melden

(Vanaf 30 oktober wordt de prijs € 219,-)een kind voorbeeld voor ontwakingsproces.png
Hoe ontstaan hoger dimensionale krachtplaatsen en mensen?

Door de kristallijnen, multidimensionale en universele eenheidsfrequenties van de Elohim Krachtplaats ontstaan Adamantine of Goddelijke energiedeeltjes (Mana). Velen bezoekers en Elohim nieuwsbrieflezers trillen zelf ook op deze energie en samen vormen zij een krachtig netwerk voor de nieuwe Aarde.

Adamantine of Goddelijke energiedeeltjes zijn voelbaar en voor sommigen zichtbaar

fonteineenheidsplaats.jpgZoals bij de eenheidstuin van de Elohim Krachtplaats of het Lemurisch Bos. Door deze frequenties worden gedachten sneller gemanifesteerd, ontstaat absolute scheppingskracht en kunnen we doorgroeien naar hogere staten van bewustzijn, liefde, onze missie en de eenheid met alle Rijken.

Vele mensen worden dan ook aangetrokken tot dergelijke heilige plaatsen

Door mee te resoneren met deze plekken verruimt het eigen bewustzijn en hart en groeit de plek. Voor de Mensen die leven vanuit de hoogste essentie en missie, zijn dergelijke plekken een Thuis dat hun wezen en werk, ondersteunt.

Lees hier verder


Tip: Verhoog samen met vele anderen de energie van jouw huis, tuin en omgeving en trek natuurwezens, blijdschap en harmonie aan met edelstenen set "Gaia's Droom", lees meer...
15 november 19:30 - 20:30 | Online groepshealing "Je Levensbestemming, kosmische flow en 12 dimensionale ziel"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Dankbaarheid, bewust, afstemming.jpgActiveer je 12 dimensionale lichtlichaam, je Droom en Creatiekracht. Je komt los van relatiekarma en je ontwikkelt sterke krachten in keel- en voorhoofdchakra en je schept vanuit je oorspronkelijke Essentie voor jezelf en je mensen.

Diepe zuiveringen vinden plaats tijdens de bijzondere groepshealing. Na afloop voel je je Vrij en dankbaar dat Jij mag én kan bijdragen! 

Doe mee en houd je eigen licht frequentie hoog en draag bij aan de evolutie d.m.v. je eigen wijsheid, kracht en het optillen van je omgeving!

Klik hier om je aan te melden

“Dankjewel Joke en deelnemers voor de krachtige transmissie! Door de transmissie voel ik mij gesteund door het universum om oude zekerheden los te laten en stappen te zetten voor het vinden van een nieuwe baan en woonomgeving.”

Juliëtte

"Het was een geweldige channeling, alsof ik er live bij aanwezig was. Alles wat er benoemd werd heb ik duidelijk gevoeld. Het was alsof ik een privé inwijding kreeg. Ook de dag erna voel ik nog veel gebeuren."

Maria 

Joke 2016.JPG

17 en 18 november 10:00 - 17:00 | Healing-reading workshop: haralijn, vloeken, karmaknopen, Kosmische blauwdruk

Klik hier om je aan te melden
Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos. Nog 5 gratis overnachtingen beschikbaar, vol=vol!

 


 

Waarom je 13 dimensionale edelstenen moet kopen!

Als edelstenen, kristallen en mineralen uit de grond en aarde worden gedolven zijn ze in een energetische "slaapstand". Dat wil zeggen dat de steen niet straalt en mat en dof kan aanvoelen.

Dit blijft zo totdat de stenen en mineralen met mensen in aanraking komen die het wezen en de bezieling van de steen of mineraal zien en aanvoelen. De bezieling en de geneeskracht van de kristallen gaan dan verder open. Dit gebeurt vrijwel nergens in de wereld, zeker niet op alle 13 dimensie lagen zoals bij het Elohim Centre.

Door het openen en activeren zoals dat op het Elohim Centre gebeurt worden de krachten van moeder aarde, de natuurwezens, sterrenmeridianen en alle 13 bewustzijnslagen actief in de edelstenen en kristallen. Dit geeft ze een ongekende kracht en schoonheid!

Erken de edelstenen en mineralen als krachtige en helende, multidimensionale wezens en werk samen en draag bij aan de evolutie van de nieuwe aarde!

Bekijk de webshop op elohim-edelstenen.nl

 


 

groene opaal.jpg

 

Tip: Schitterende 13 dimensionale Groene Opaal kamerstukken online!

Brengt je in contact met de natuur en Gaia, verbindt je ten diepste met het leven op aarde. Het helpt je hart te openen om onvoorwaardelijke liefde te kunnen ontvangen en schenken. Klik hier om te bestellen op elohim-edelstenen.nl

 


 

4 november 10:00 - 17:00 | Workshop edelsteen Essentie healing: Je essentie, lichtkracht en heldere gaven gaan stromen

Gegeven door Marlisa Hof

Als mens, ziel en essentie kunnen we de geweldige energie van de Elohim edelstenen gebruiken om de Bron kracht en universele liefde die we zijn diepgaand te ervaren en bekrachtigen in onszelf.

Tijdens deze workshop maken we verbinding met je goddelijke oorsprong, je oorspronkelijke zelf. Dat deel van jou dat één met de Bron is. De prachtige Elohim edelstenen en kristallen gaan ons daarbij helpen.

Ervaar voelbaar Joy, Liefde en je puurste zelf tijdens deze prachtige workshopdag!
Klik hier om je aan te melden

 


 

Waarom is aarden of in je lichaam wonen zo moeilijk?

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Aarde healer.jpegHoe geweldig je hart, bewustzijn, intuïtie of Licht ook zijn, ook in jouw incarnatieplan ligt besloten dat in de maatschappij te brengen. Dan moet je dus kunnen "aarden" tussen mensen die soms minder in- en aanvoelen, minder bewust zijn en zelf meer afgescheiden, egoïstisch of duaal kunnen zijn.

Lees meer...

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
21-09-2019
22-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
414,00
sessie- of workshopkortingsbon 
2019.022 
28-09-2019
29-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing (VOL)
Elohim Merlin weekendopleiding, bijzonder en indrukwekkend! Voor eigen innerlijke groei en heling, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De in jouw systeem uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en Druïdische afkomst en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.
vroegboekprijs € 0,00
tinctuur 
2019.43 
» Oktober
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
06-10-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontmoet jeZelf in Liefde, leef vanuit je Hart"
Incl. helende channeling. Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Dat betekent echter niet dat je nooit boos zult zijn. Tijdens deze Online satsang coaching open je je het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk (ego) hart. Je opent je naar je grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat en ook duidelijk is. Je leert hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet, reactiviteit en afwijzing en toch open kunt blijven.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.06 
12-10-2019
13-10-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn
De workshop brengt je met een grote Goddelijke Licht-Liefdes Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen en waar je naar toe beweegt. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en volgen en kunt dat belichamen tot in je buikgevoel en dagelijkse realiteit. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste, maar ook praktische, Zelf.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.061 
27-10-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Herfstvakantie van 12 t/m 27 oktober zijn wij geopend
Tijdens de Herfstvakantie van 12 oktober t/m 27 oktober zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
16-10-2019
30-10-2019
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus "Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirits"
Pas als Universele Liefde is ingedaald in je dagelijks functioneren zul je van jezelf houden en oordeelloos worden op alle lagen. Je kunt jezelf dan niet meer wegcijferen of op de tweede plaats stellen. Je past je minder aan, leert om te vragen en gunt jezelf meer. Het leven lacht je toe en je ervaart rust, vertrouwen en onvoorwaardelijke Liefde voor alles en allen en deelt jezelf op de groep. Je zielepad of missie wordt duidelijker. Je leeft in het moment, het nu. Tijdens deze online cursus met helende channelings met kruidentincturen en Deva hangers brengt Willeke Jansen de Universele Liefde en Christuskracht dieper in je buik en basis. Door tips en praktische coaching leer je hoe je dit in de praktijk brengt
vroegboekprijs € 219,00
 
2019.W20 
17-10-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Groepshealing, live/online "Meesterschap, onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid, Rust en je Godsvonk dalen in buik en basis"
Bij het indalen van je hoogste dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Draken energie worden actief. Het uplift en harmoniseert je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter en krachtiger gaat voelen!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 312.2019 
26-10-2019
27-10-2019
10.00-17.00 uur

incl 4 avonden
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
08-01-2020
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Docente Willeke Ananda Jansen 
Open je hart naar Universele Liefde in 5 stappen
Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Tijdens deze workshop openen we het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk hart. Het grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat. Hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet en afwijzing en toch open kunt blijven. Je leert hoe je je grenzen aan kunt geven op gebied van liefde, maar ook in je werk en familie. Je gaat ervaren dat de Liefde niet afhangt van de ander, maar dat jij dat op alle lagen kunt Zijn! De workshop is in 1 weekend en inclusief 4 online avonden
vroegboekprijs € 424,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W15 
  Veelerveen
 
Wintertijd! De klok 1 uur achteruit zetten
0