Elohim bewustzijn, engelen-mens en nieuwe Aarde

 

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Trol, gaia, natuurwezens 2.jpg

Zo gauw je hoger bewustzijn en zuiverheid gaan samenwerken met je (verlicht) innerlijk kind, met haar/zijn gevoeligheid en je magisch kind-creatiekracht, ontstaat eenheid in jezelf én met de natuur. Dit is het belichamen van je Elohim bewustzijn tot in je 2de chakra!

Je resoneert dan vanuit je pure wezen, op dezelfde vredevolle, zachte en subtiele (kristallijnen) trilling als de elfen, natuurwezens en engelen. Terwijl je daarnaast ook (non-duaal) krachtig kunt optreden of creëren vanuit je basisrust. De subtiele wezens voelen zich tot je trilling aangetrokken en verschijnen in je aura.

Co-creatie tussen natuurwezens en mensen die functioneren op de Christus Straal

Alle Spirits zullen je bijstaan en je wensen en doelen dienen. Ongemerkt worden jij, je huis en mensen door hen beschermd. Zeker als je ideeën en je verfijnde uitstraling, helpen de maatschappij en natuur te verlichten. De evolutielijn van jou als verlichte engelen-mens en de evolutie-natuurlijn komen dan samen onder de overkoepelende Christusstraal van puurheid, onschuld en goedheid. Dit versterkt de creatie-kracht voor algeheel welzijn, enorm!

Lees het hele artikel

TIP: Breng een bezoek aan de Elohim krachtplaats waar de natuurwezens en Paradijsmatrix duidelijk voelbaar zijn. Ze brengen je in verbinding met je ware Natuur en Moeder Aarde. Lees hier meer informatie.

Ook de Elfentuin - Innerlijk kind Bio-tinctuur helpt je samen te werken met moeder natuur en de spirits vanuit je subtiele ware natuur. Vastgeroeste gewoontes en patronen verdwijnen

 


 

10 en 11 november 10:00 - 17:00 | Geheelde relaties en seksualiteit, mannelijkheid en vrouwelijkheid op diepgaand zielsniveau

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Zorg voor de beste relatie met jezelf en elkaar. Creëer het geluk voor jouw verdere toekomst en stop je herhalingspatronen!

Pair-TogethernessLeer alles over mannelijke en vrouwelijke eenheid, het Heilig Huwelijk en verlichte relaties en ontvang zo mogelijk een korte persoonlijke reading van Joke. Tijdens deze workshop wordt er ook gewerkt aan oude belemmeringen en karma. Helende inzichten en oplossingen komen binnen handbereik. Het meest subtiele, kristallijnen zelf komt ook aan bod, net als de Inwijdingen in de hogere Liefde.

Doe mee en ervaar de krachtig helende transmissies, healingen, readingen en bewustwordingsprocessen!

Klik hier om je aan te melden


"We praten nu veel meer samen vanuit wat we subtiel voelen. Ik krijg daarin meer begrip en erkenning. We worden nu maatjes, ook op het kristallijnen niveau! Ik heb door de oefeningen in de workshop veel meer vertrouwen in mezelf, in mijn eigen seksualiteit en stralendheid gekregen"

 


 

Marlisa 2017-klein.jpgStart 6 november 19:30 - 21:00 | Online avond cursus

Activeer je 9D Aartsengelen bewustzijn met creatiekracht, heldere Gaven en universele Liefde

Geef je uiterlijk maandag 29 oktober op en maak gebruik van 30 euro vroegboekkorting!

Klik hier om je aan te melden

(Vanaf 30 oktober wordt de prijs € 219,-)een kind voorbeeld voor ontwakingsproces.png
Hoe ontstaan hoger dimensionale krachtplaatsen en mensen?

Door de kristallijnen, multidimensionale en universele eenheidsfrequenties van de Elohim Krachtplaats ontstaan Adamantine of Goddelijke energiedeeltjes (Mana). Velen bezoekers en Elohim nieuwsbrieflezers trillen zelf ook op deze energie en samen vormen zij een krachtig netwerk voor de nieuwe Aarde.

Adamantine of Goddelijke energiedeeltjes zijn voelbaar en voor sommigen zichtbaar

fonteineenheidsplaats.jpgZoals bij de eenheidstuin van de Elohim Krachtplaats of het Lemurisch Bos. Door deze frequenties worden gedachten sneller gemanifesteerd, ontstaat absolute scheppingskracht en kunnen we doorgroeien naar hogere staten van bewustzijn, liefde, onze missie en de eenheid met alle Rijken.

Vele mensen worden dan ook aangetrokken tot dergelijke heilige plaatsen

Door mee te resoneren met deze plekken verruimt het eigen bewustzijn en hart en groeit de plek. Voor de Mensen die leven vanuit de hoogste essentie en missie, zijn dergelijke plekken een Thuis dat hun wezen en werk, ondersteunt.

Lees hier verder


Tip: Verhoog samen met vele anderen de energie van jouw huis, tuin en omgeving en trek natuurwezens, blijdschap en harmonie aan met edelstenen set "Gaia's Droom", lees meer...
15 november 19:30 - 20:30 | Online groepshealing "Je Levensbestemming, kosmische flow en 12 dimensionale ziel"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Dankbaarheid, bewust, afstemming.jpgActiveer je 12 dimensionale lichtlichaam, je Droom en Creatiekracht. Je komt los van relatiekarma en je ontwikkelt sterke krachten in keel- en voorhoofdchakra en je schept vanuit je oorspronkelijke Essentie voor jezelf en je mensen.

Diepe zuiveringen vinden plaats tijdens de bijzondere groepshealing. Na afloop voel je je Vrij en dankbaar dat Jij mag én kan bijdragen! 

Doe mee en houd je eigen licht frequentie hoog en draag bij aan de evolutie d.m.v. je eigen wijsheid, kracht en het optillen van je omgeving!

Klik hier om je aan te melden

“Dankjewel Joke en deelnemers voor de krachtige transmissie! Door de transmissie voel ik mij gesteund door het universum om oude zekerheden los te laten en stappen te zetten voor het vinden van een nieuwe baan en woonomgeving.”

Juliëtte

"Het was een geweldige channeling, alsof ik er live bij aanwezig was. Alles wat er benoemd werd heb ik duidelijk gevoeld. Het was alsof ik een privé inwijding kreeg. Ook de dag erna voel ik nog veel gebeuren."

Maria 

Joke 2016.JPG

17 en 18 november 10:00 - 17:00 | Healing-reading workshop: haralijn, vloeken, karmaknopen, Kosmische blauwdruk

Klik hier om je aan te melden
Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos. Nog 5 gratis overnachtingen beschikbaar, vol=vol!

 


 

Waarom je 13 dimensionale edelstenen moet kopen!

Als edelstenen, kristallen en mineralen uit de grond en aarde worden gedolven zijn ze in een energetische "slaapstand". Dat wil zeggen dat de steen niet straalt en mat en dof kan aanvoelen.

Dit blijft zo totdat de stenen en mineralen met mensen in aanraking komen die het wezen en de bezieling van de steen of mineraal zien en aanvoelen. De bezieling en de geneeskracht van de kristallen gaan dan verder open. Dit gebeurt vrijwel nergens in de wereld, zeker niet op alle 13 dimensie lagen zoals bij het Elohim Centre.

Door het openen en activeren zoals dat op het Elohim Centre gebeurt worden de krachten van moeder aarde, de natuurwezens, sterrenmeridianen en alle 13 bewustzijnslagen actief in de edelstenen en kristallen. Dit geeft ze een ongekende kracht en schoonheid!

Erken de edelstenen en mineralen als krachtige en helende, multidimensionale wezens en werk samen en draag bij aan de evolutie van de nieuwe aarde!

Bekijk de webshop op elohim-edelstenen.nl

 


 

groene opaal.jpg

 

Tip: Schitterende 13 dimensionale Groene Opaal kamerstukken online!

Brengt je in contact met de natuur en Gaia, verbindt je ten diepste met het leven op aarde. Het helpt je hart te openen om onvoorwaardelijke liefde te kunnen ontvangen en schenken. Klik hier om te bestellen op elohim-edelstenen.nl

 


 

4 november 10:00 - 17:00 | Workshop edelsteen Essentie healing: Je essentie, lichtkracht en heldere gaven gaan stromen

Gegeven door Marlisa Hof

Als mens, ziel en essentie kunnen we de geweldige energie van de Elohim edelstenen gebruiken om de Bron kracht en universele liefde die we zijn diepgaand te ervaren en bekrachtigen in onszelf.

Tijdens deze workshop maken we verbinding met je goddelijke oorsprong, je oorspronkelijke zelf. Dat deel van jou dat één met de Bron is. De prachtige Elohim edelstenen en kristallen gaan ons daarbij helpen.

Ervaar voelbaar Joy, Liefde en je puurste zelf tijdens deze prachtige workshopdag!
Klik hier om je aan te melden

 


 

Waarom is aarden of in je lichaam wonen zo moeilijk?

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Aarde healer.jpegHoe geweldig je hart, bewustzijn, intuïtie of Licht ook zijn, ook in jouw incarnatieplan ligt besloten dat in de maatschappij te brengen. Dan moet je dus kunnen "aarden" tussen mensen die soms minder in- en aanvoelen, minder bewust zijn en zelf meer afgescheiden, egoïstisch of duaal kunnen zijn.

Lees meer...

 


 

Agenda

» Juni
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
27-06-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
32,50
 
OT 308.2019 
29-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken.Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
170,00
lunch 
2019.W99 
30-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Jansen 
Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats
Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.
vroegboekprijs € 135,00
lunch 
2019.W19 
» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-09-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
11-07-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2019 
14-07-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.03 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-07-2019
28-07-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Ontdek de kracht van Moeder Aarde en haar helende producten
Ontvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentinctuur en etherische oliën. Leer hoe je ze toepast en adviseert op readingsniveau. Je kunt na de workshop je natuurlijke huisapotheek samenstellen. Je oefent je intuïtie te vertrouwen en om te gaan met cases! Je magisch kind wordt een creatieve heks door alle Elohim producten die je kunt mixen en ook leert inzetten voor elkaar. Voor jezelf of therapeutisch praktijk is dit een waardevolle uitbreiding!
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W18