Elohim bewustzijn, engelen-mens en nieuwe Aarde

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Trol, gaia, natuurwezens 2.jpg

Zo gauw je hoger bewustzijn en zuiverheid gaan samenwerken met je (verlicht) innerlijk kind, met haar/zijn gevoeligheid en je magisch kind-creatiekracht, ontstaat eenheid in jezelf én met de natuur. Dit is het belichamen van je Elohim bewustzijn tot in je 2de chakra!

Je resoneert dan vanuit je pure wezen, op dezelfde vredevolle, zachte en subtiele (kristallijnen) trilling als de elfen, natuurwezens en engelen. Terwijl je daarnaast ook (non-duaal) krachtig kunt optreden of creëren vanuit je basisrust. De subtiele wezens voelen zich tot je trilling aangetrokken en verschijnen in je aura.

Co-creatie tussen natuurwezens en mensen die functioneren op de Christus Straal

Alle Spirits zullen je bijstaan en je wensen en doelen dienen. Ongemerkt worden jij, je huis en mensen door hen beschermd. Zeker als je ideeën en je verfijnde uitstraling, helpen de maatschappij en natuur te verlichten. De evolutielijn van jou als verlichte engelen-mens en de evolutie-natuurlijn komen dan samen onder de overkoepelende Christusstraal van puurheid, onschuld en goedheid. Dit versterkt de creatie-kracht voor algeheel welzijn, enorm!

Lees het hele artikel

TIP: Breng een bezoek aan de Elohim krachtplaats waar de natuurwezens en Paradijsmatrix duidelijk voelbaar zijn. Ze brengen je in verbinding met je ware Natuur en Moeder Aarde. Lees hier meer informatie.

Ook de Elfentuin - Innerlijk kind Bio-tinctuur helpt je samen te werken met moeder natuur en de spirits vanuit je subtiele ware natuur. Vastgeroeste gewoontes en patronen verdwijnen

 


 

10 en 11 november 10:00 - 17:00 | Geheelde relaties en seksualiteit, mannelijkheid en vrouwelijkheid op diepgaand zielsniveau

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Zorg voor de beste relatie met jezelf en elkaar. Creëer het geluk voor jouw verdere toekomst en stop je herhalingspatronen!

Pair-TogethernessLeer alles over mannelijke en vrouwelijke eenheid, het Heilig Huwelijk en verlichte relaties en ontvang zo mogelijk een korte persoonlijke reading van Joke. Tijdens deze workshop wordt er ook gewerkt aan oude belemmeringen en karma. Helende inzichten en oplossingen komen binnen handbereik. Het meest subtiele, kristallijnen zelf komt ook aan bod, net als de Inwijdingen in de hogere Liefde.

Doe mee en ervaar de krachtig helende transmissies, healingen, readingen en bewustwordingsprocessen!

Klik hier om je aan te melden

 

"We praten nu veel meer samen vanuit wat we subtiel voelen. Ik krijg daarin meer begrip en erkenning. We worden nu maatjes, ook op het kristallijnen niveau! Ik heb door de oefeningen in de workshop veel meer vertrouwen in mezelf, in mijn eigen seksualiteit en stralendheid gekregen"

 


 

een kind voorbeeld voor ontwakingsproces.png

 


 

Hoe ontstaan hoger dimensionale krachtplaatsen en mensen?

Door de kristallijnen, multidimensionale en universele eenheidsfrequenties van de Elohim Krachtplaats ontstaan Adamantine of Goddelijke energiedeeltjes (Mana). Velen bezoekers en Elohim nieuwsbrieflezers trillen zelf ook op deze energie en samen vormen zij een krachtig netwerk voor de nieuwe Aarde.

Adamantine of Goddelijke energiedeeltjes zijn voelbaar en voor sommigen zichtbaar

fonteineenheidsplaats.jpgZoals bij de eenheidstuin van de Elohim Krachtplaats of het Lemurisch Bos. Door deze frequenties worden gedachten sneller gemanifesteerd, ontstaat absolute scheppingskracht en kunnen we doorgroeien naar hogere staten van bewustzijn, liefde, onze missie en de eenheid met alle Rijken.

Vele mensen worden dan ook aangetrokken tot dergelijke heilige plaatsen

Door mee te resoneren met deze plekken verruimt het eigen bewustzijn en hart en groeit de plek. Voor de Mensen die leven vanuit de hoogste essentie en missie, zijn dergelijke plekken een Thuis dat hun wezen en werk, ondersteunt.

Lees hier verder

 

Tip: Verhoog samen met vele anderen de energie van jouw huis, tuin en omgeving en trek natuurwezens, blijdschap en harmonie aan met edelstenen set "Gaia's Droom", lees meer...

 


 

15 november 19:30 - 20:30 | Online groepshealing "Je Levensbestemming, kosmische flow en 12 dimensionale ziel"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Dankbaarheid, bewust, afstemming.jpgActiveer je 12 dimensionale lichtlichaam, je Droom en Creatiekracht. Je komt los van relatiekarma en je ontwikkelt sterke krachten in keel- en voorhoofdchakra en je schept vanuit je oorspronkelijke Essentie voor jezelf en je mensen.

Diepe zuiveringen vinden plaats tijdens de bijzondere groepshealing. Na afloop voel je je Vrij en dankbaar dat Jij mag én kan bijdragen! 

Doe mee en houd je eigen licht frequentie hoog en draag bij aan de evolutie d.m.v. je eigen wijsheid, kracht en het optillen van je omgeving!

Klik hier om je aan te melden

“Dankjewel Joke en deelnemers voor de krachtige transmissie! Door de transmissie voel ik mij gesteund door het universum om oude zekerheden los te laten en stappen te zetten voor het vinden van een nieuwe baan en woonomgeving.”

Juliëtte

"Het was een geweldige channeling, alsof ik er live bij aanwezig was. Alles wat er benoemd werd heb ik duidelijk gevoeld. Het was alsof ik een privé inwijding kreeg. Ook de dag erna voel ik nog veel gebeuren."

Maria

 


 

Joke 2016.JPG

17 en 18 november 10:00 - 17:00 | Healing-reading workshop: haralijn, vloeken, karmaknopen, Kosmische blauwdruk

Klik hier om je aan te melden
Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos. Nog 5 gratis overnachtingen beschikbaar, vol=vol!

 


 

Waarom je 13 dimensionale edelstenen moet kopen!

Als edelstenen, kristallen en mineralen uit de grond en aarde worden gedolven zijn ze in een energetische "slaapstand". Dat wil zeggen dat de steen niet straalt en mat en dof kan aanvoelen.

Dit blijft zo totdat de stenen en mineralen met mensen in aanraking komen die het wezen en de bezieling van de steen of mineraal zien en aanvoelen. De bezieling en de geneeskracht van de kristallen gaan dan verder open. Dit gebeurt vrijwel nergens in de wereld, zeker niet op alle 13 dimensie lagen zoals bij het Elohim Centre.

Door het openen en activeren zoals dat op het Elohim Centre gebeurt worden de krachten van moeder aarde, de natuurwezens, sterrenmeridianen en alle 13 bewustzijnslagen actief in de edelstenen en kristallen. Dit geeft ze een ongekende kracht en schoonheid!

Erken de edelstenen en mineralen als krachtige en helende, multidimensionale wezens en werk samen en draag bij aan de evolutie van de nieuwe aarde!

Bekijk de webshop op elohim-edelstenen.nl

 


 

groene opaal.jpg

 

Tip: Schitterende 13 dimensionale Groene Opaal kamerstukken online!

Brengt je in contact met de natuur en Gaia, verbindt je ten diepste met het leven op aarde. Het helpt je hart te openen om onvoorwaardelijke liefde te kunnen ontvangen en schenken. Klik hier om te bestellen op elohim-edelstenen.nl

 


 

Waarom is aarden of in je lichaam wonen zo moeilijk?

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Aarde healer.jpegHoe geweldig je hart, bewustzijn, intuïtie of Licht ook zijn, ook in jouw incarnatieplan ligt besloten dat in de maatschappij te brengen. Dan moet je dus kunnen "aarden" tussen mensen die soms minder in- en aanvoelen, minder bewust zijn en zelf meer afgescheiden, egoïstisch of duaal kunnen zijn.

Lees meer...

 


 

Agenda

» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
16-07-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
32,50
 
OT 309.2020 
25-07-2020
19.00-20.30 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Opschoning in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid en innerlijk kind maakt je licht en blij
Opschoning en healing in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid, innerlijk kind en het collectieve schaduwveld uit je DNA. Je zal voelen en weten wie je nu werkelijk bent. Hierdoor zal het licht van je Bewustzijn en Liefde belichaamd worden in al je lagen en komt je Godsvonk op aarde. Een interactieve online helende lezing met groepshealing door René de Quastenit.
vroegboekprijs € 35,00
 
2020-RQ703 
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
13-08-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 311.2020 
27-08-2020
19.30-21.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
203-2020 
29-08-2020
30-08-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
VOLGEBOEKT!! 
Elohim Centre
Docente Joke ElZiam Nootebos  
Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam, eeuwige gezondheid, Heldere Gaven, Al-Eenheid
vroegboekprijs € 0,00
lunch, sessie- of workshopkortingsbon 
2020-3333