Elohim edelstenen: Activeer je zielskwaliteiten!

Ziel - spirit kristallen 74,- (5).jpgElohim ziel – spirit kristal
Deze prachtige Amethist zielekwarts activeert met al zijn subtiele kristalletjes je kristallijne zelf en nieuwetijdsmatrix. Brengt veiligheid, vertrouwen en overgave. Helpt je bij transformatieprocessen, te weinig aarding en teveel in het hoofd zitten.

Klik hier om te bestellen (nieuw voorradig, al vanaf 19,50)

 

Obsidiaan draak 229,- (9).JPGElohim 13 dimensionale Drakenschedels
Wil je een Drakenhoeder worden, grote Krachten en lichtwerk belichamen? Kracht en steun ontvangen voor een volgende stap of keuze? Drakenschedels activeren alle dimensies en helpen je om in verbinding met je Universele Zelf te blijven. Je wordt een Meester van Tijd en stijgt uit boven onzekerheid, terugtrekken en je stil houden. Trek de schoenen van je ware Zelf aan en sta op als voorloper voor de Nieuwe Aarde!

Klik hier om te bestellen

 

innerlijkkindbergkristalregenboog.jpgRegenboog engel - innerlijk kind kristallen geprogrammeerd door Joke en de Bovenwereld. Helpt je om niet langer terug te trekken en laat je de schoonheid van jezelf zien! Ook als je omgeving het niet ziet of steunt brengt dit kristal je innerlijke kind en Stralendheid naar voren. Brengt volledige samenwerking tussen de Meester en het innerlijk kind in jou en helpt om te gaan met emoties, onzekerheid, angsten en verdriet vanuit kracht.

Klik hier om te bestellen

 

"Ik heb gisteren mijn bestelling binnengekregen. Wat een verschil met de kristallen die ik tot nu toe heb gekocht hier in de winkels in België, wat een krachtige energie en ze voelen super aan!!! Geweldig hoe we geleid worden naar de juiste plaatsen, ben er dankbaar om!"

 


 

Nieuw en populair | Christusbewustzijn Bergkristal hanger

Christusbewustzijn hangertje.jpg [1]Deze geactiveerde en geprogrammeerde Christusvormen gaan als warme broodjes! Nog net 2 weken binnen en tweederde van onze voorraad is al verkocht. Dit kristal activeert je Christuskracht en Liefdeshart. Beschermt je vanuit de Witte Kosmische Straal. Maakt dat je persoonlijkheid, subtiele ziel en je Goddelijkheid niet langer gescheiden van elkaar kunnen leven.

Klik hier om nu te bestellen voor 25,-

 


 


 

Unieke aanbieding alleen deze week:

Blauwe Aragoniet Kamerstuk van 475,00 nu voor 399,-

Een prachtig exemplaar, weegt maar liefst 3 kilo met een afmeting van 16,5 x 11,5 x 8,5 cm.

Blauwe aragoniet 475,- (6).JPG

 

Brengt liefde, overgave en geborgenheid. Bevordert spirituele groei. Werkt kalmerend bij overbelasting, stress, onrust, woede en spanningen. Draagt een diepe verbinding met de walvissenmatrix, Moeder Aarde en de planeet Venus. Bekrachtigt je intuïtie. Geeft helderheid op je zielepad en levensvragen en brengt veiligheid en aarding voor je subtiele lichtlichamen.

Wil jij dit prachtige kamerstuk in je woonkamer?

Mail dan naar info@elohim-centre.org met omschrijving 'aanbieding blauwe Aragoniet'.

 


 

Nieuw binnen:

Sananda Obsidiaan Elohim Ravenschedel

Ravenschedel Obsidiaan (1).jpgDe Sananda Ravenschedels hebben een krachtige uitstraling. Sananda is de opgestegen Christus. De krachtige, heldere en pure energie van Sananda activeert in jou de Christuskracht. Hierdoor blijf je staande in Licht en Liefde te midden van zwaarte, donkerte en dualiteit.

Klik hier om te bestellen

 

Lightning Stone Elohim Ravenschedel

Lightning stone ravenschedel  (3).jpgBijzonder mooi vorm gegeven Ravenschedel van Lightning stone, heel fijn gecarved. Bevrijdt je van schaduwvelden en duistere beïnvloeding. Zet je in je eigen krachtige Licht. Je ontvangt hoger overzicht, inzicht, wijsheid en kunt energiewerk doen vanuit vele dimensies.

Klik hier om te bestellen

 

"Bedankt voor het invoelen op de prachtige schedel, hij voelt helemaal kloppend! Gisteren veilig bij me aangekomen. Wat een krachtige energie. Ik ben er super blij mee. Hij komt bij rest te staan, het wordt al een echte krachtplek :)"

 


 

5 en 6 januari 10:00 - 17:00 | Leer 13 dimensionaal kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Groep kristallen 2.JPGOntwikkel je intuïtie, gevoeligheid en therapeutische kennis op het gebied van edelstenen en kristallen tijdens deze bijzondere weekendworkshop met docente en Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos, die meer dan 25 jaar ervaring heeft op het gebied van werken met geneeskrachtige edelstenen. Je leert op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele edelsteensoorten ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van edelstenen komt aan bod.

Klik hier om je aan te melden

Bekijk ook de 1-jarige opleiding Kosmisch Kristal Master

"De inhoud van de workshop is lekker afwisselend en natuurlijk zijn de helende transmissies tussendoor fantastisch. Wat me heeft geraakt is hoe goed de verschillende energieën van de kristallen voelbaar waren. Van heel liefdevol naar zware energie of vitale energie. Mocht je al twijfelen aan kristallen en hun energie uitstraling, dan weet je nu wel beter."

 


 

Blog | Leven vanuit angst of vanuit Liefde, de keuze is aan jou

We hebben een alles bepalende basale keuzemogelijkheid: leef ik vanuit angst of vanuit Liefde? Ons ego weet ons vaak te verleiden tot hele discussies over wat nu juist is om te doen, wat niet en vooral ook beren op de weg zien. In deze tweestrijd raak je gemakkelijk het contact met de Bron in jezelf kwijt. Hoe leef jij? Vanuit angst of vanuit Liefde?

Lees hier de hele blog

 

Elohim Citroenmelisse kruidentinctuur brengt je troost, innerlijke veiligheid, vertrouwen en geborgenheid

citroenmelisse.jpgElohim Citroenmelisse Deva tinctuur brengt meer rust en ruimte in jezelf en maakt je blij! Ook in periodes waar (subtiele) pijnen en angsten spelen en er teveel prikkels van buitenaf zijn.

Klik hier om te bestellen

 


 

Kado plaatje.jpg

Zoek je een geschenkje voor de feestdagen?

Bekijk hier alle geschenkjes en cadeau tips