Alleen deze week korting op online cursus met Marlisa Hof

Start 6 november 19:30 - 21:00  | Activeer je 9D Aartsengelen bewustzijn met creatiekracht, heldere Gaven en universele Liefde

25 mensen hebben zich inmiddels opgegeven voor de inspirerende online cursus van Marlisa Hof en de aanmeldingen blijven binnen komen. Jij kunt ook nog mee doen!

Dit is de tweede online cursus die Marlisa organiseert na haar succesvolle 1e online cursus “Leef vanuit de 5e dimensie van liefde, eenheid en verruimd bewustzijn!”.

Wat haal je op tijdens deze online cursus?

Leer hoe je de eigenschappen en het bewustzijn van de Aartsengelen kunt belichamen en toe kunt passen in je dagelijks leven. Ontvang diepgaande healingen. Word angst- en zorgeloos. Je heldere gaven en intuïtie nemen voelbaar verder toe in je dagelijks leven!

Meld je uiterlijk 29 oktober aan en ontvang € 30 vroegboekkorting!

Klik hier om je aan te melden

 


 Marlisa.jpg

Wil je meer weten over deze online avond cursus?

Bekijk het filmpje op de workshoppagina

 


 

Ervaring van deelnemers van voorgaande cursus:

"Ik heb heel veel gehad aan de online cursus. De oefeningen die je iedere week meegaf vond ik heel prettig en goed toe te passen in het dagelijkse leven om stapje voor stapje steeds bewuster in het buikgevoel te zakken en daardoor voel ik nu veel meer liefde en vrede in mezelf. De uitleg tijdens de online avonden waren heel duidelijk, heel fijn hoe je alles uitlegde."

Groetjes Marian

"Ik wil je super bedanken voor deze prachtige gekozen thema's voor deze online cursus Marlisa!"

Andrisa

"Heel erg bedankt voor de online cursus, het was heel leerzaam, praktisch en helder! Ik ga zeker mee doen aan je volgende online cursus!"

Bart

 

Wil je ook zo'n ervaring?

Klik hier aan om je aan te melden

 


 

Over Marlisa Hof:

Marlisa 2017-klein.jpgIk ben als ervaren Elohim Master Healer-Reader-Coach gespecialiseerd in het praktisch en helder maken hoe je te midden van de hectiek van je leven trouw kunt zijn aan je ziel, innerlijk kind en ware Zelf. In de begeleiding en healing geef ik je persoonlijke praktische handvatten mee en open je in je subtiel gevoeligheid, hoger bewustzijn en Essentie. Reeds jaren loop ik het pad van zelfrealisatie en Inwijding, deze weg heeft mijn grootste liefde.

Klik hier voor meer informatie over mij, sessies, workshops en tekstartikelen.