Elohim Edelstenen: Drakenschedels en aura bescherming

Nieuwe Elohim drakenschedels staan online!

Obsidiaan draak 229,- (9).JPGBijzonder en krachtig zijn de nieuwe Elohim drakenschedels. Ze zijn geopend en geactiveerd tot hun volledige potentieel op 13 bewustzijnslagen en de Nieuwetijdsmatrix. Na meer dan 2 jaar eindelijk weer in ons assortiment!

Bestel jouw Elohim drakenschedel op elohim-edelstenen.nl en werk samen met het 13-voudig, grote, Universele (draken)schedel Bewustzijn!

Bekijk hier alle Elohim drakenschedels

Tip: De eerste draken zijn inmiddels verkocht in de fysieke winkel in Veelerveen. Op de webshop staan er ook unieke exemplaren bij, wacht dus niet te lang met bestellen, want op=op.

 


 

1 jarige opleiding | Kosmisch Kristal Master

Elohim Kristalmaster-opleiding met diepgang, kristalcommunicatie, healing, kennis en transmissies met edelstenen op 13 bewustzijns-niveaus.

Je leert o.a. edelstenen te openen, activeren, reinigen en programmeren, chakralegging te geven, en werken met geometrische vormen en bijzondere geprogrammeerde Elohim kristallen. Een unieke kristalopleiding die je leven verrijkt.

Voor ieder die (kosmische) diepgang wil en 13 dimensionaal wil werken voor mens, aarde en kristallen. Word een Multidimensionaal Kosmisch Kristal Master!

Klik hier om meer te lezen over de Kosmisch Kristal Master opleiding

 


 


Pyriet - bergkristal  (7).JPG [1]

AANBIEDING VAN DE MAAND
Uniek Pyriet met bergkristal kamerstuk van 395 voor 299

Zelden zijn we zo’n bijzonder exemplaar tegen gekomen. Dit unieke kamerstuk weegt bijna 2 kilo!

  • Gaat het leven soms moeizaam en zoek je steun en zekerheid?
  • Blijf je innerlijk rondjes draaien en heb je behoefte aan een doorbraak?
  • Wil je rust en helderheid brengen in je gedachten?

De 13 dimensionaal geopende Pyriet kamerstuk met bergkristal helpt je hierbij en zet je in je (licht)Kracht. Het doorbreekt je oude patronen, karma en lastige situaties. Daadkracht, Joy en zelfvertrouwen nemen voelbaar toe!

Bekijk hier het Pyriet met bergkristal kamerstuk

Eenmalige aanbieding, geldig t/m 02-11-2018.

 


 

Blog | Laat je niet leegtrekken door de buurt of wijk

Aura.jpgIn de huidige nieuwe tijd van snelle verandering en sterke transformerende (kosmische) krachten gebeurt er een hoop met onszelf en met de mensheid als geheel.

Aan de ene kant zijn de oudetijds krachten van dualiteit, hebzucht en ego duidelijker en sterker aanwezig dan ooit tevoren en aan de andere kant zijn er meer en meer mensen aan het ontwaken in hun licht, liefde, gevoeligheid en sensitiviteit.

Lees deze blog op elohim-edelstenen.nl

 


 

Aurabescherming | Krachtige producten tegen negatieve energieën

Elohim edelstenen, zuiveringsspray's en kristallen beschermen 13 dimensionaal. Ze werken sterk tegen negatieve energieën, brengen balans en maken hooggevoeligheid tot kracht, zeker op plekken met veel prikkels...

Labradoriet (4 nieuwe kamerstukken online!)

Labradoriet kamerstuk.jpgBeschermt je huis en aura tegen negatieve energie. Vergroot intuïtie en aardt je hogere zieledelen in het fysieke lichaam. Door de prettige energie van de Labradoriet ontstaat balans in jou en je huis.

Klik hier om een labradoriet kamerstuk te bestellen

 

Elohim kruiden smudge & zuivering

abelone schelp smudge en spray.jpg13 dimensionaal geopend en geactiveerd en werkzaam op meerdere lagen van fysiek tot in de subtiele energie lichamen. Belastende (negatieve) energie wordt getransformeerd naar het licht.

Klik hier om alle Elohim zuiveringsproducten te bekijken

 


 

Wijziging | DNA healing set en tweede chakra pakket

De inhoud van het DNA pakket en tweede chakra pakket zijn gewijzigd.

DNA healing set - van kleine zelf naar Ware Zelf

DNA pakket (1).JPGDeze set opent je steeds verder in je multidimensionale zelf, kracht en kwetsbaarheid. Het werkt diep reinigend en transformerend tot op cel en DNA niveau en tot in de meest subtiele lichtlichamen

Wat is er gewijzigd? De regenboog obsidiaan is vervangen door de Eik Deva hanger. De Eik helpt je om uit je hoofd te komen en zet je stevig in je aarding en oerveiligheid. Angst voor verlatenheid, conflicten of agressie transformeren. De Eik helpt je niet te veel open te staan, je voelt je verbonden met je eigen kern.

Klik hier om de DNA healing set te bestellen

 

Tweede chakra pakket

Tweede chakra pakket (1).JPGHet activeert de hoogste liefde, seksualiteit en creatiekracht van je magisch innerlijk kind dat huist in je tweede chakra. Je gaat genieten van het leven!

Wat is er gewijzigd? De ceder olie is vervangen door de Goudsbloem tinctuur. De Goudsbloem Deva hanger is vervangen door de Kamille Deva hanger. De Kamille Deva hanger geeft je een diepe aarding en herstelt het contact met je innerlijk kind. Het brengt lichtvoetigheid en helpt bij het vinden van jouw stroom in het grotere geheel.

Klik hier het tweede chakra pakket te bestellen

 


 

Nieuw bij elohim-edelstenen.nl | Beschermengelen

lapis lazuli engel.jpgWekelijks staan er nieuwe 13 dimensionale producten in onze online winkel.

Deze week zijn o.a. beschermengelen van Lapis Lazuli en Sodaliet online geplaatst. Benieuwd naar het hele assortiment van de Elohim beschermengelen?

Klik hier om alle Elohim beschermengelen te bekijken

 


 

Afgelopen groepshealing was geweldig met 170+ deelnemers!

vrouw, vrijheid, geluk.jpgEr deden weer 170 mensen, live en online, mee met de groepshealing. Een geweldige groep en dat was duidelijk te voelen in de energie! Inwijdingen in Godrealisatie en de Verlichte staat vonden plaats en het ging heel gemakkelijk door het groepsveld. We hoorden na afloop ook veel mooie reacties terug van deelnemers. Hieronder een kleine verzameling:

"Dank je wel, wat ontzettend mooi en krachtig! Zoveel (liefde) gevoeld en veel gebeurd. Heel bij mee."

Bianca

 

"Prachtig! Ik voelde allemaal schokjes in mijn hartchakra en veel trillingen in de rest van mijn lichaam. Ook een warmte in de bovenste helft van mijn hoofd. Het voelde alsof ik heel diep ben gegaan."

Anita

 

"Heb veel oude negatieve energie losgelaten. Was erg heftig. Voel Nu veel licht in mij."

Christel

 

De volgende groepshealing is op donderdagavond 15 november en gaat over "Je Levensbestemming, kosmische flow en 12 dimensionale ziel".

Klik hier voor meer informatie