Vandaag laatste kans op vroegboekkorting voor online groepshealing

Doe mee met de online groepshealing van a.s. donderdag 18 oktober! De krachtige groepshealing voert naar zelfrealisatie en verlichting:

18 oktober 19:30 - 20:30 | Online groepshealing "6-15 D Godrealisatie"

Krachtige live/ online groepshealing met Joke ElZiam Nootebos

Een mindshift laat je leven vanuit lichaam, en buik, zonder hoofdverhalen en controle van je innerlijke oppasser. Oordeel over Verlichting, monnik 2.jpgjezelf en anderen lost voelbaar op in je IK-BEN-Meesterschap door het downloaden van hogere dimensionale lichamen tot en met de Al-eenheid van je Goddelijke Vonken groep.

Meesters komen binnen als Maria Magdalena, Sanat Kumara, Merlin, de Arcturians. Allen helpen ze je bij je transformatie. Na de transmissie zullen we minder ik-gevoel ontlenen aan onze persoonlijke standpunten, gevoelens, daden, wensen of de bevestiging daarvan en ons bewuster worden van onze innerlijke Divine. Van een geestelijker leven, egoloosheid, wijgevoel en hogere Waarheid. Universele Liefde en Bewustzijn dalen voelbaar in. We onthechten van onze mind, persoonlijke mening en wil en worden meer kanaal voor de Bron.

Vandaag laatste kans om je op te geven met € 7,50 korting!

Klik hier om je aan te melden

 


 

Wat merk je na afloop van de groepshealing?

Je zet je mening over anderen niet meer zo vast. Je doorziet wanneer je ego teveel emotioneel of mentaal betrokken raakt, wanneer je innerlijk kind, opvoeding of lagere zelf je doet aanvallen of terugtrekken, je eigen mening opdringt of je onvrij wordt door geld, lust, liefde of gezien wil worden. Je brandpunt verschuift naar de waarnemer, de staat van verlichting en uiteindelijk naar de Goddelijke Essentie!

In de weken na afloop van de transmissie met Joke word je steeds meer liefde en een open ruimte. Uiteindelijk leidt dat naar het integreren van onze hoger dimensionale zieledelen, de Inwijdingsweg en Godrealisatie en worden we Vrij.

Sluit jij je ook aan bij het groepsveld van meer dan 180 mensen?

Klik hier om je aan te melden voor de vroegboekprijs van 24

 

Tip: Doe je vaker mee met de groepshealingen? Boek vier channelings en ontvang een vijfde naar keuze gratis met een online groepshealingspakket!

 


 

Feedback van deelnemers:

"Dank. Ik voelde een grote opluchting dat al het oude (strijd) losgelaten kon worden door de transmissie. Voel me nu veel geaarder."

Jeanette

"Dank Joke, veel dank. Ik voel een glimp van de reikwijdte van je werk - het centrum,
de energietuinen, de workshops en de transmissies - die oneindig ver gaat. Als lichttrillingen die een oneindige verspreiding in het leven hebben, werkzaam door ons mensen heen. En op deze manier wordt de Nieuwe Aarde gevormd. Jij bent daarin een krachtige facilitator, en wij nemen het op en verspreiden het weer verder door ons eigen aardse Zijn, als geactiveerde Bronnen die ook weer gaan stralen…

Een diep Namasté voor jou."

Heel veel liefs, Ellen

"Dankjewel, enorm krachtig! Er is zoveel gebeurd, kan er bijna geen woorden aan geven. Dankjewel!"

Gerdie

"Amazing! Zo mooi om helemaal toe te mogen laten wie ik ben! Me niet meer hoeven verbergen! Complete overgave door alle chakra's heen. Een complete neerzetting van licht. Innige dank!"

Yvonne