Is Godrealisatie verhevenheid?

 

Het is nogal wat als je in je omgeving vertelt dat je bezig bent op het pad van Godrealisatie, voor een aantal mensen is er dekeuze, doorbraak, levensweg, licht.jpg associatie met de kerk en het geloof in God, terwijl het gaat om bewustzijn en de realisatie van het Zelf naar het hoogst mogelijke doel, de Godsvonk of de Alziel.

Anderen kunnen dit ervaren als verhevenheid, onwetend van het feit dat je juist helemaal niet bezig bent met het ego of de persoonlijkheid. De weg naar de waarheid in jezelf, naar het hoogste bewustzijn dat je kan leven, naar het loslaten van alles dat jou maakt tot wie je bent, is het pad van Godrealisatie.

Wat misschien klinkt als een onbereikbaar doel is een weg die door vele levens heen doorlopen wordt en nu afgerond gaat worden voor veel lichtwerkers. Een weg die leidt naar steeds diepere inzichten over jezelf en de wereld waarin je leeft.

Lees hier het hele artikel

 


 

Voel jij dat je de Inwijdingsweg loopt en wil je daar begeleiding bij?

Kijk dan eens in de workshop agenda. We bieden weekend- en dagworkshops aan waarvan sommige ook online te volgen zijn. De workshops dragen alle 13 dimensies in zich en brengen healings- en transformatiekrachten mee voor je lichaam, ziel, geest en ware zelf.

Klik hier om naar de agenda te gaan

Of boek een consult met een van de Elohim satsanggevers
Combineer je verblijf of dagbezoek met de volgende online groepshealing:

18 oktober 19:30 - 20:30 | Online groepshealing "6-15 D Godrealisatie"

Gegeven door Joke EZiam Nootebos

Joke 2016.JPG

Oordeel over jezelf en anderen lost voelbaar op in meesterschap door het downloaden van je hogere dimensionale lichtlichamen tot en met de Al-eenheid van je Goddelijke Vonken groep, tijdens deze prachtige groepshealing. Universele Liefde en Bewustzijn dalen voelbaar verder in. Na afloop ervaar je dat jij Liefde bent en word je steeds meer kanaal voor de Bron! 

Doe mee en sluit je aan bij het groepsveld van 160-200 mensen, waarin grote healingen zullen plaatsvinden!

Geef je uiterlijk zondag op en betaal slechts 24,- ipv 31,50.

Klik hier om je aan te melden
Tip: Wil je af van alle ego-ik-ballast, het geloof dat je er nog lang niet bent, niet goed genoeg bent of het niet kunt? De Trollenbos - Vrijheid: bio zelfrealisatie tinctuur sluit mooi aan op de aankomende groepshealing, maar is ook te gebruiken als je niet mee doet. Je zult je lichter en blijer voelen, er ontstaat Rust en een Thuis gevoel in je lichaam! 

Start 6 november 19:30 tot 21:00 | Online cursus "Activeer je 9D Aartsengelen bewustzijn met creatiekracht, heldere Gaven en universele Liefde"

Gegeven door Marlisa Hof

Marlisa 2017-klein.jpgMarlisa Hof organiseert een nieuwe online cursus na het succes van haar 1e online cursus “Leef vanuit de 5e dimensie van liefde, eenheid en verruimd bewustzijn!”.

In deze nieuwe online avond cursus neemt Marlisa Hof je mee in de eigenschappen en het bewustzijn van de Aartsengelen. Je leert hoe je hun eigenschappen en Universeel Bewustzijn kunt belichamen en krijgt diepgaand healingen om dit verder in jou te openen.

De online cursus bestaat uit 4 online avonden met lezing, healing en persoonlijke inbreng. De avonden zijn van 19:30 - 21:00 uur. Daarnaast ontvang je 4 Lichtwesen Aartsengel tincturen die je helpen de energieën verder te integreren.

Geef je vóór 30 oktober op en ontvang € 30 vroegboekkorting!

Klik hier voor meer informatie

 

"Heel erg bedankt voor de online cursus, het was heel leerzaam, praktisch en helder! Ik ga zeker mee doen aan je volgende online cursus!"

"Ik heb heel veel gehad aan de online cursus. De oefeningen die je iedere week meegaf vond ik heel prettig en goed toe te passen in het dagelijkse leven om stapje voor stapje steeds bewuster in het buikgevoel te zakken en daardoor voel ik nu veel meer liefde en vrede in mezelf. De uitleg tijdens de online avonden waren heel duidelijk, heel fijn hoe je alles uitlegde."
27 en 28 oktober 10:00 - 17:00 | Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Kracht, vertrouwen, overgave.jpgSoms weet je wel waarvoor je naar de aarde bent gekomen, maar weet je niet hoe je dat in het dagelijks leven vorm moet geven.

Deze workshop brengt je met een grote Licht-Liefde Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor jou worden. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en te gebruiken tot in je buik. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste en praktische Zelf. Daarnaast ontvang je channelings, oefeningen en helende energieoverdrachten die duidelijk maken waar jij staat op je grote Pad door de levens heen.

Deze zeer krachtige en liefdevolle workshop maakt je Wakker. Je zult ontwaken voorbij je denken en je hart en buikgebied activeren om LEVENDE LIEFDE te genieten en verspreiden!

Klik hier om je aan te melden


"De workshop gaf een flinke aanzet om oude patronen die mijn potentieel ondermijnen en waar ik bijna ongemerkt nog in verval in mijn dagelijks leven, dieper te doorzien en de energie was zeer ondersteunend om er nu echt afscheid van te nemen. Na de workshop ‘In je kracht staan’ , is er iets in beweging gebracht, is ruimte gecreëerd waardoor in de workshop daarna ik me opener en krachtiger voelde om op een speelse manier mijn creatie-kracht toe te laten, te laten stromen. Die ervaar ik nu enorm, er is veel ruimte gekomen daarvoor en ik trek me thuis niet meer terug in onzekerheid en me teveel op anderen af stemmen."

Adelheid

 


 

Je verstand reageert op je verleden en wil een betere toekomst bedenken.png

 


 

Beroepsopleiding Master Healer Reader Coach

Healing 2.jpgTijdens deze spirituele healingsopleiding leer je om als kanaal voor de Bovenwereld te werken. Je leert Master Healing-Reading-Coaching te geven op multidimensionale wijze en helpt bij het begeleiden van spirituele (bewustzijns) veranderingen. Je werkt voor de zielsontwikkeling, het worden van het volledig potentieel, Ontwaken, geheelde relaties, innerlijk kind en nog zo veel meer.

Nieuwsgierig?

Klik hier voor meer informatie
Ingewijdene, Earthkeeper en Godrealisatie voor afgestudeerden

informatie, tips.png

Heb jij de opleiding Heilige Magiër en Ontwaken, non-dualiteit en verlichting afgerond? Dan is de opleiding Ingewijdene, Earthkeeper en Godrealisatie wellicht iets voor jou!

Lees hier meer informatie

 


 

 Ch. jade 279,- (1).JPG

Vanaf 19 oktober nieuwe Elohim Drakenschedels online te bestellen!

Maar liefst 16 verschillende Elohim drakenschedels komen binnenkort online.

Alle Elohim drakenschedels zijn geopend en geactiveerd tot hun volledige potentieel op 13 bewustzijnslagen en op de Nieuwetijdsmatrix. Ze helpen je al je zieledelen en gaven te belichamen in kosmisch meesterschap. Ook zijn ze door Joke en de Bovenwereld aangesloten op het wereldwijde schedelnetwerk en eenheidsliefdesveld, waardoor ze zeer krachtig zijn. 

Labradoriet draak 825,- (6).JPGZe staan klaar om online te gaan en kunnen niet wachten om naar hun nieuwe Drakenruiters, hoeders te gaan. Een Elohim schedel doet je uiteindelijk samenwerken met het 13-voudig, grote, Universele (Draken)Schedel Bewustzijn!

Wil jij ook 'hoeder' worden van zo'n prachtige draken schedel? Nog heel even geduld... Vanaf 19 oktober staan ze online op elohim-edelstenen.nl

 Spirituele retraite vakantie | Elohim Krachtplaats

Icosaeder, universele liefde.jpgJeZelf ontmoeten, genieten en even niks meer aan je hoofd? Doordat je je tijdens een retraite los maakt uit de waan en hectiek van alledag is het mogelijk om je richting, werk, relatie en levensvragen helder te krijgen. Het Licht van de Elohim Krachtplaats en de 5,5 ha natuur stimuleren je hierin en openen je hart, ziel en levensbestemming. Hierdoor kun je tijdens een retraite vakantie op de Elohim Krachtplaats, gelegen in Zuid-Oost Groningen, extra bijkomen en genieten. Het verdiept je in de rust van je ware Zelf.

Boek jouw spirituele retraite vakantie in dit najaar of in de winter!

Klik hier voor meer informatie

TIP: Je hebt ook de mogelijkheid voor een diepergaande spirituele retraite te doen. Daarin verblijf je 8 dagen in diepe stilte zonder ontmoetingen. Lees meer over de diepgaande stilte retraite


"Ik wil nog even laten weten dat ik met dankbaarheid terugdenk aan mijn 9-daagse stilteretraite; ik had laatst zelfs heimwee/soort ontroering. Hetgeen ik afgelopen tijd heb mogen ophalen, maakt dat ik steeds lekkerder in mijn vel zit; steeds meer in alle eenvoud durf te zijn wie ik ben, me uitspreek, kwetsbaarheid neerzet zonder echt kwetsbaar te zijn... in mijn werk, in het contact met mijn vader... Ik ben gecombineerd ontroerd, blij en energiek en meer! En dat heeft niet met een relatie te maken. Dat wilde ik toch even met jullie delen, omdat jullie dit faciliteren en mogelijk maken."

Mariette 

Willeke 2017-klein.jpg [1]

Reminder: Deze week laatste kans om op te geven!

21 oktober 10:00 - 17:00 | ‘Ontwaak in de innerlijke Stilte, Ruimte en Vrede van je oorspronkelijk Zelf’

 


 

Agenda

» Juni
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
27-06-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
32,50
 
OT 308.2019 
29-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken.Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
170,00
lunch 
2019.W99 
30-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Jansen 
Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats
Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.
vroegboekprijs € 135,00
lunch 
2019.W19 
» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-09-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
11-07-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2019 
14-07-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.03 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-07-2019
28-07-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Ontdek de kracht van Moeder Aarde en haar helende producten
Ontvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentinctuur en etherische oliën. Leer hoe je ze toepast en adviseert op readingsniveau. Je kunt na de workshop je natuurlijke huisapotheek samenstellen. Je oefent je intuïtie te vertrouwen en om te gaan met cases! Je magisch kind wordt een creatieve heks door alle Elohim producten die je kunt mixen en ook leert inzetten voor elkaar. Voor jezelf of therapeutisch praktijk is dit een waardevolle uitbreiding!
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W18