Is Godrealisatie verhevenheid?

 

Het is nogal wat als je in je omgeving vertelt dat je bezig bent op het pad van Godrealisatie, voor een aantal mensen is er dekeuze, doorbraak, levensweg, licht.jpg associatie met de kerk en het geloof in God, terwijl het gaat om bewustzijn en de realisatie van het Zelf naar het hoogst mogelijke doel, de Godsvonk of de Alziel.

Anderen kunnen dit ervaren als verhevenheid, onwetend van het feit dat je juist helemaal niet bezig bent met het ego of de persoonlijkheid. De weg naar de waarheid in jezelf, naar het hoogste bewustzijn dat je kan leven, naar het loslaten van alles dat jou maakt tot wie je bent, is het pad van Godrealisatie.

Wat misschien klinkt als een onbereikbaar doel is een weg die door vele levens heen doorlopen wordt en nu afgerond gaat worden voor veel lichtwerkers. Een weg die leidt naar steeds diepere inzichten over jezelf en de wereld waarin je leeft.

Lees hier het hele artikel

 


 

Voel jij dat je de Inwijdingsweg loopt en wil je daar begeleiding bij?

Kijk dan eens in de workshop agenda. We bieden weekend- en dagworkshops aan waarvan sommige ook online te volgen zijn. De workshops dragen alle 13 dimensies in zich en brengen healings- en transformatiekrachten mee voor je lichaam, ziel, geest en ware zelf.

Klik hier om naar de agenda te gaan

Of boek een consult met een van de Elohim satsanggevers
Combineer je verblijf of dagbezoek met de volgende online groepshealing:

18 oktober 19:30 - 20:30 | Online groepshealing "6-15 D Godrealisatie"

Gegeven door Joke EZiam Nootebos

Joke 2016.JPG

Oordeel over jezelf en anderen lost voelbaar op in meesterschap door het downloaden van je hogere dimensionale lichtlichamen tot en met de Al-eenheid van je Goddelijke Vonken groep, tijdens deze prachtige groepshealing. Universele Liefde en Bewustzijn dalen voelbaar verder in. Na afloop ervaar je dat jij Liefde bent en word je steeds meer kanaal voor de Bron! 

Doe mee en sluit je aan bij het groepsveld van 160-200 mensen, waarin grote healingen zullen plaatsvinden!

Geef je uiterlijk zondag op en betaal slechts 24,- ipv 31,50.

Klik hier om je aan te melden
Tip: Wil je af van alle ego-ik-ballast, het geloof dat je er nog lang niet bent, niet goed genoeg bent of het niet kunt? De Trollenbos - Vrijheid: bio zelfrealisatie tinctuur sluit mooi aan op de aankomende groepshealing, maar is ook te gebruiken als je niet mee doet. Je zult je lichter en blijer voelen, er ontstaat Rust en een Thuis gevoel in je lichaam! 

Start 6 november 19:30 tot 21:00 | Online cursus "Activeer je 9D Aartsengelen bewustzijn met creatiekracht, heldere Gaven en universele Liefde"

Gegeven door Marlisa Hof

Marlisa 2017-klein.jpgMarlisa Hof organiseert een nieuwe online cursus na het succes van haar 1e online cursus “Leef vanuit de 5e dimensie van liefde, eenheid en verruimd bewustzijn!”.

In deze nieuwe online avond cursus neemt Marlisa Hof je mee in de eigenschappen en het bewustzijn van de Aartsengelen. Je leert hoe je hun eigenschappen en Universeel Bewustzijn kunt belichamen en krijgt diepgaand healingen om dit verder in jou te openen.

De online cursus bestaat uit 4 online avonden met lezing, healing en persoonlijke inbreng. De avonden zijn van 19:30 - 21:00 uur. Daarnaast ontvang je 4 Lichtwesen Aartsengel tincturen die je helpen de energieën verder te integreren.

Geef je vóór 30 oktober op en ontvang € 30 vroegboekkorting!

Klik hier voor meer informatie

 

"Heel erg bedankt voor de online cursus, het was heel leerzaam, praktisch en helder! Ik ga zeker mee doen aan je volgende online cursus!"

"Ik heb heel veel gehad aan de online cursus. De oefeningen die je iedere week meegaf vond ik heel prettig en goed toe te passen in het dagelijkse leven om stapje voor stapje steeds bewuster in het buikgevoel te zakken en daardoor voel ik nu veel meer liefde en vrede in mezelf. De uitleg tijdens de online avonden waren heel duidelijk, heel fijn hoe je alles uitlegde."
27 en 28 oktober 10:00 - 17:00 | Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Kracht, vertrouwen, overgave.jpgSoms weet je wel waarvoor je naar de aarde bent gekomen, maar weet je niet hoe je dat in het dagelijks leven vorm moet geven.

Deze workshop brengt je met een grote Licht-Liefde Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor jou worden. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en te gebruiken tot in je buik. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste en praktische Zelf. Daarnaast ontvang je channelings, oefeningen en helende energieoverdrachten die duidelijk maken waar jij staat op je grote Pad door de levens heen.

Deze zeer krachtige en liefdevolle workshop maakt je Wakker. Je zult ontwaken voorbij je denken en je hart en buikgebied activeren om LEVENDE LIEFDE te genieten en verspreiden!

Klik hier om je aan te melden


"De workshop gaf een flinke aanzet om oude patronen die mijn potentieel ondermijnen en waar ik bijna ongemerkt nog in verval in mijn dagelijks leven, dieper te doorzien en de energie was zeer ondersteunend om er nu echt afscheid van te nemen. Na de workshop ‘In je kracht staan’ , is er iets in beweging gebracht, is ruimte gecreëerd waardoor in de workshop daarna ik me opener en krachtiger voelde om op een speelse manier mijn creatie-kracht toe te laten, te laten stromen. Die ervaar ik nu enorm, er is veel ruimte gekomen daarvoor en ik trek me thuis niet meer terug in onzekerheid en me teveel op anderen af stemmen."

Adelheid

 


 

Je verstand reageert op je verleden en wil een betere toekomst bedenken.png

 


 

Beroepsopleiding Master Healer Reader Coach

Healing 2.jpgTijdens deze spirituele healingsopleiding leer je om als kanaal voor de Bovenwereld te werken. Je leert Master Healing-Reading-Coaching te geven op multidimensionale wijze en helpt bij het begeleiden van spirituele (bewustzijns) veranderingen. Je werkt voor de zielsontwikkeling, het worden van het volledig potentieel, Ontwaken, geheelde relaties, innerlijk kind en nog zo veel meer.

Nieuwsgierig?

Klik hier voor meer informatie
Ingewijdene, Earthkeeper en Godrealisatie voor afgestudeerden

informatie, tips.png

Heb jij de opleiding Heilige Magiër en Ontwaken, non-dualiteit en verlichting afgerond? Dan is de opleiding Ingewijdene, Earthkeeper en Godrealisatie wellicht iets voor jou!

Lees hier meer informatie

 


 

 Ch. jade 279,- (1).JPG

Vanaf 19 oktober nieuwe Elohim Drakenschedels online te bestellen!

Maar liefst 16 verschillende Elohim drakenschedels komen binnenkort online.

Alle Elohim drakenschedels zijn geopend en geactiveerd tot hun volledige potentieel op 13 bewustzijnslagen en op de Nieuwetijdsmatrix. Ze helpen je al je zieledelen en gaven te belichamen in kosmisch meesterschap. Ook zijn ze door Joke en de Bovenwereld aangesloten op het wereldwijde schedelnetwerk en eenheidsliefdesveld, waardoor ze zeer krachtig zijn. 

Labradoriet draak 825,- (6).JPGZe staan klaar om online te gaan en kunnen niet wachten om naar hun nieuwe Drakenruiters, hoeders te gaan. Een Elohim schedel doet je uiteindelijk samenwerken met het 13-voudig, grote, Universele (Draken)Schedel Bewustzijn!

Wil jij ook 'hoeder' worden van zo'n prachtige draken schedel? Nog heel even geduld... Vanaf 19 oktober staan ze online op elohim-edelstenen.nl

 Spirituele retraite vakantie | Elohim Krachtplaats

Icosaeder, universele liefde.jpgJeZelf ontmoeten, genieten en even niks meer aan je hoofd? Doordat je je tijdens een retraite los maakt uit de waan en hectiek van alledag is het mogelijk om je richting, werk, relatie en levensvragen helder te krijgen. Het Licht van de Elohim Krachtplaats en de 5,5 ha natuur stimuleren je hierin en openen je hart, ziel en levensbestemming. Hierdoor kun je tijdens een retraite vakantie op de Elohim Krachtplaats, gelegen in Zuid-Oost Groningen, extra bijkomen en genieten. Het verdiept je in de rust van je ware Zelf.

Boek jouw spirituele retraite vakantie in dit najaar of in de winter!

Klik hier voor meer informatie

TIP: Je hebt ook de mogelijkheid voor een diepergaande spirituele retraite te doen. Daarin verblijf je 8 dagen in diepe stilte zonder ontmoetingen. Lees meer over de diepgaande stilte retraite


"Ik wil nog even laten weten dat ik met dankbaarheid terugdenk aan mijn 9-daagse stilteretraite; ik had laatst zelfs heimwee/soort ontroering. Hetgeen ik afgelopen tijd heb mogen ophalen, maakt dat ik steeds lekkerder in mijn vel zit; steeds meer in alle eenvoud durf te zijn wie ik ben, me uitspreek, kwetsbaarheid neerzet zonder echt kwetsbaar te zijn... in mijn werk, in het contact met mijn vader... Ik ben gecombineerd ontroerd, blij en energiek en meer! En dat heeft niet met een relatie te maken. Dat wilde ik toch even met jullie delen, omdat jullie dit faciliteren en mogelijk maken."

Mariette 

Willeke 2017-klein.jpg [1]

Reminder: Deze week laatste kans om op te geven!

21 oktober 10:00 - 17:00 | ‘Ontwaak in de innerlijke Stilte, Ruimte en Vrede van je oorspronkelijk Zelf’

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
21-09-2019
22-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
414,00
sessie- of workshopkortingsbon 
2019.022 
28-09-2019
29-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing (VOL)
Elohim Merlin weekendopleiding, bijzonder en indrukwekkend! Voor eigen innerlijke groei en heling, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De in jouw systeem uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en Druïdische afkomst en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.
vroegboekprijs € 0,00
tinctuur 
2019.43 
» Oktober
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
06-10-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontmoet jeZelf in Liefde, leef vanuit je Hart"
Incl. helende channeling. Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Dat betekent echter niet dat je nooit boos zult zijn. Tijdens deze Online satsang coaching open je je het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk (ego) hart. Je opent je naar je grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat en ook duidelijk is. Je leert hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet, reactiviteit en afwijzing en toch open kunt blijven.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.06 
12-10-2019
13-10-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn
De workshop brengt je met een grote Goddelijke Licht-Liefdes Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen en waar je naar toe beweegt. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en volgen en kunt dat belichamen tot in je buikgevoel en dagelijkse realiteit. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste, maar ook praktische, Zelf.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.061 
27-10-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Herfstvakantie van 12 t/m 27 oktober zijn wij geopend
Tijdens de Herfstvakantie van 12 oktober t/m 27 oktober zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
16-10-2019
30-10-2019
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus "Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirits"
Pas als Universele Liefde is ingedaald in je dagelijks functioneren zul je van jezelf houden en oordeelloos worden op alle lagen. Je kunt jezelf dan niet meer wegcijferen of op de tweede plaats stellen. Je past je minder aan, leert om te vragen en gunt jezelf meer. Het leven lacht je toe en je ervaart rust, vertrouwen en onvoorwaardelijke Liefde voor alles en allen en deelt jezelf op de groep. Je zielepad of missie wordt duidelijker. Je leeft in het moment, het nu. Tijdens deze online cursus met helende channelings met kruidentincturen en Deva hangers brengt Willeke Jansen de Universele Liefde en Christuskracht dieper in je buik en basis. Door tips en praktische coaching leer je hoe je dit in de praktijk brengt
vroegboekprijs € 219,00
 
2019.W20 
17-10-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Groepshealing, live/online "Meesterschap, onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid, Rust en je Godsvonk dalen in buik en basis"
Bij het indalen van je hoogste dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Draken energie worden actief. Het uplift en harmoniseert je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter en krachtiger gaat voelen!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 312.2019 
26-10-2019
27-10-2019
10.00-17.00 uur

incl 4 avonden
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
08-01-2020
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Docente Willeke Ananda Jansen 
Open je hart naar Universele Liefde in 5 stappen
Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Tijdens deze workshop openen we het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk hart. Het grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat. Hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet en afwijzing en toch open kunt blijven. Je leert hoe je je grenzen aan kunt geven op gebied van liefde, maar ook in je werk en familie. Je gaat ervaren dat de Liefde niet afhangt van de ander, maar dat jij dat op alle lagen kunt Zijn! De workshop is in 1 weekend en inclusief 4 online avonden
vroegboekprijs € 424,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W15 
  Veelerveen
 
Wintertijd! De klok 1 uur achteruit zetten
0