Is Godrealisatie verhevenheid?

Het is nogal wat als je in je omgeving vertelt dat je bezig bent op het pad van Godrealisatie, voor een aantal mensen is er dekeuze, doorbraak, levensweg, licht.jpg associatie met de kerk en het geloof in God, terwijl het gaat om bewustzijn en de realisatie van het Zelf naar het hoogst mogelijke doel, de Godsvonk of de Alziel.

Anderen kunnen dit ervaren als verhevenheid, onwetend van het feit dat je juist helemaal niet bezig bent met het ego of de persoonlijkheid. De weg naar de waarheid in jezelf, naar het hoogste bewustzijn dat je kan leven, naar het loslaten van alles dat jou maakt tot wie je bent, is het pad van Godrealisatie.

Wat misschien klinkt als een onbereikbaar doel is een weg die door vele levens heen doorlopen wordt en nu afgerond gaat worden voor veel lichtwerkers. Een weg die leidt naar steeds diepere inzichten over jezelf en de wereld waarin je leeft.

Lees hier het hele artikel

 


 

Voel jij dat je de Inwijdingsweg loopt en wil je daar begeleiding bij?

Kijk dan eens in de workshop agenda. We bieden weekend- en dagworkshops aan waarvan sommige ook online te volgen zijn. De workshops dragen alle 13 dimensies in zich en brengen healings- en transformatiekrachten mee voor je lichaam, ziel, geest en ware zelf.

Klik hier om naar de agenda te gaan

Of boek een consult met een van de Elohim satsanggevers
Combineer je verblijf of dagbezoek met de volgende online groepshealing:

18 oktober 19:30 - 20:30 | Online groepshealing "6-15 D Godrealisatie"

Gegeven door Joke EZiam Nootebos

Joke 2016.JPG

Oordeel over jezelf en anderen lost voelbaar op in meesterschap door het downloaden van je hogere dimensionale lichtlichamen tot en met de Al-eenheid van je Goddelijke Vonken groep, tijdens deze prachtige groepshealing. Universele Liefde en Bewustzijn dalen voelbaar verder in. Na afloop ervaar je dat jij Liefde bent en word je steeds meer kanaal voor de Bron! 

Doe mee en sluit je aan bij het groepsveld van 160-200 mensen, waarin grote healingen zullen plaatsvinden!

Geef je uiterlijk zondag op en betaal slechts 24,- ipv 31,50.

Klik hier om je aan te melden
Tip: Wil je af van alle ego-ik-ballast, het geloof dat je er nog lang niet bent, niet goed genoeg bent of het niet kunt? De Trollenbos - Vrijheid: bio zelfrealisatie tinctuur sluit mooi aan op de aankomende groepshealing, maar is ook te gebruiken als je niet mee doet. Je zult je lichter en blijer voelen, er ontstaat Rust en een Thuis gevoel in je lichaam! 

Start 6 november 19:30 tot 21:00 | Online cursus "Activeer je 9D Aartsengelen bewustzijn met creatiekracht, heldere Gaven en universele Liefde"

Gegeven door Marlisa Hof

Marlisa 2017-klein.jpgMarlisa Hof organiseert een nieuwe online cursus na het succes van haar 1e online cursus “Leef vanuit de 5e dimensie van liefde, eenheid en verruimd bewustzijn!”.

In deze nieuwe online avond cursus neemt Marlisa Hof je mee in de eigenschappen en het bewustzijn van de Aartsengelen. Je leert hoe je hun eigenschappen en Universeel Bewustzijn kunt belichamen en krijgt diepgaand healingen om dit verder in jou te openen.

De online cursus bestaat uit 4 online avonden met lezing, healing en persoonlijke inbreng. De avonden zijn van 19:30 - 21:00 uur. Daarnaast ontvang je 4 Lichtwesen Aartsengel tincturen die je helpen de energieën verder te integreren.

Geef je vóór 30 oktober op en ontvang € 30 vroegboekkorting!

Klik hier voor meer informatie

 

"Heel erg bedankt voor de online cursus, het was heel leerzaam, praktisch en helder! Ik ga zeker mee doen aan je volgende online cursus!"

"Ik heb heel veel gehad aan de online cursus. De oefeningen die je iedere week meegaf vond ik heel prettig en goed toe te passen in het dagelijkse leven om stapje voor stapje steeds bewuster in het buikgevoel te zakken en daardoor voel ik nu veel meer liefde en vrede in mezelf. De uitleg tijdens de online avonden waren heel duidelijk, heel fijn hoe je alles uitlegde."
27 en 28 oktober 10:00 - 17:00 | Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Kracht, vertrouwen, overgave.jpgSoms weet je wel waarvoor je naar de aarde bent gekomen, maar weet je niet hoe je dat in het dagelijks leven vorm moet geven.

Deze workshop brengt je met een grote Licht-Liefde Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor jou worden. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en te gebruiken tot in je buik. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste en praktische Zelf. Daarnaast ontvang je channelings, oefeningen en helende energieoverdrachten die duidelijk maken waar jij staat op je grote Pad door de levens heen.

Deze zeer krachtige en liefdevolle workshop maakt je Wakker. Je zult ontwaken voorbij je denken en je hart en buikgebied activeren om LEVENDE LIEFDE te genieten en verspreiden!

Klik hier om je aan te melden


"De workshop gaf een flinke aanzet om oude patronen die mijn potentieel ondermijnen en waar ik bijna ongemerkt nog in verval in mijn dagelijks leven, dieper te doorzien en de energie was zeer ondersteunend om er nu echt afscheid van te nemen. Na de workshop ‘In je kracht staan’ , is er iets in beweging gebracht, is ruimte gecreëerd waardoor in de workshop daarna ik me opener en krachtiger voelde om op een speelse manier mijn creatie-kracht toe te laten, te laten stromen. Die ervaar ik nu enorm, er is veel ruimte gekomen daarvoor en ik trek me thuis niet meer terug in onzekerheid en me teveel op anderen af stemmen."

Adelheid

 


 

Je verstand reageert op je verleden en wil een betere toekomst bedenken.png

 


 

Beroepsopleiding Master Healer Reader Coach

Healing 2.jpgTijdens deze spirituele healingsopleiding leer je om als kanaal voor de Bovenwereld te werken. Je leert Master Healing-Reading-Coaching te geven op multidimensionale wijze en helpt bij het begeleiden van spirituele (bewustzijns) veranderingen. Je werkt voor de zielsontwikkeling, het worden van het volledig potentieel, Ontwaken, geheelde relaties, innerlijk kind en nog zo veel meer.

Nieuwsgierig?

Klik hier voor meer informatie
Ingewijdene, Earthkeeper en Godrealisatie voor afgestudeerden

informatie, tips.png

Heb jij de opleiding Heilige Magiër en Ontwaken, non-dualiteit en verlichting afgerond? Dan is de opleiding Ingewijdene, Earthkeeper en Godrealisatie wellicht iets voor jou!

Lees hier meer informatie

 


 

 Ch. jade 279,- (1).JPG

Vanaf 19 oktober nieuwe Elohim Drakenschedels online te bestellen!

Maar liefst 16 verschillende Elohim drakenschedels komen binnenkort online.

Alle Elohim drakenschedels zijn geopend en geactiveerd tot hun volledige potentieel op 13 bewustzijnslagen en op de Nieuwetijdsmatrix. Ze helpen je al je zieledelen en gaven te belichamen in kosmisch meesterschap. Ook zijn ze door Joke en de Bovenwereld aangesloten op het wereldwijde schedelnetwerk en eenheidsliefdesveld, waardoor ze zeer krachtig zijn. 

Labradoriet draak 825,- (6).JPGZe staan klaar om online te gaan en kunnen niet wachten om naar hun nieuwe Drakenruiters, hoeders te gaan. Een Elohim schedel doet je uiteindelijk samenwerken met het 13-voudig, grote, Universele (Draken)Schedel Bewustzijn!

Wil jij ook 'hoeder' worden van zo'n prachtige draken schedel? Nog heel even geduld... Vanaf 19 oktober staan ze online op elohim-edelstenen.nl

 Spirituele retraite vakantie | Elohim Krachtplaats

Icosaeder, universele liefde.jpgJeZelf ontmoeten, genieten en even niks meer aan je hoofd? Doordat je je tijdens een retraite los maakt uit de waan en hectiek van alledag is het mogelijk om je richting, werk, relatie en levensvragen helder te krijgen. Het Licht van de Elohim Krachtplaats en de 5,5 ha natuur stimuleren je hierin en openen je hart, ziel en levensbestemming. Hierdoor kun je tijdens een retraite vakantie op de Elohim Krachtplaats, gelegen in Zuid-Oost Groningen, extra bijkomen en genieten. Het verdiept je in de rust van je ware Zelf.

Boek jouw spirituele retraite vakantie in dit najaar of in de winter!

Klik hier voor meer informatie

TIP: Je hebt ook de mogelijkheid voor een diepergaande spirituele retraite te doen. Daarin verblijf je 8 dagen in diepe stilte zonder ontmoetingen. Lees meer over de diepgaande stilte retraite


"Ik wil nog even laten weten dat ik met dankbaarheid terugdenk aan mijn 9-daagse stilteretraite; ik had laatst zelfs heimwee/soort ontroering. Hetgeen ik afgelopen tijd heb mogen ophalen, maakt dat ik steeds lekkerder in mijn vel zit; steeds meer in alle eenvoud durf te zijn wie ik ben, me uitspreek, kwetsbaarheid neerzet zonder echt kwetsbaar te zijn... in mijn werk, in het contact met mijn vader... Ik ben gecombineerd ontroerd, blij en energiek en meer! En dat heeft niet met een relatie te maken. Dat wilde ik toch even met jullie delen, omdat jullie dit faciliteren en mogelijk maken."

Mariette 

Willeke 2017-klein.jpg [1]

Reminder: Deze week laatste kans om op te geven!

21 oktober 10:00 - 17:00 | ‘Ontwaak in de innerlijke Stilte, Ruimte en Vrede van je oorspronkelijk Zelf’

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» December
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-12-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"
Je leert je subtiel kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen. Je leert ervoor op te staan en het tot je kracht te maken. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe uitstraling. Daarop zal in je toekomst met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat er iets bijzonders in je uitstraling gebeurt. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. Ontwaken en verlichting komen dichterbij.
32,50
 
OT 315.2019 
1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Kortingspakket online groepshealingen: Je hogere zieledelen in het dagelijks leven
Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
vroegboekprijs € 99,00
 
OTpakket 
1x p.m. op zo ochtend,
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Kortingspakket Online Zondagochtend satsang (met helende channeling)
Is er in jou een diep verlangen naar je volledig te Realiseren, naar permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Wil je de Stilte, Vrede en Liefde nog verder in je verdiepen tot een staat van verlichting en Godrealisatie? Doe dan mee met de maandelijkse bijeenkomsten. Je kunt persoonlijke vragen stellen en zult ook door de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarop meer verbinding krijgen met wie je werkelijk Bent! Je kunt elke maand gewoon vanuit je eigen omgeving mee doen, thuis via het internet. De kracht van de groep versterkt het helende veld en zorgt ervoor dat inzichten dieper bij je binnen kunnen komen. Je groeit van persoonlijke liefde naar Universele Liefde.
vroegboekprijs € 99,00
 
 
15-12-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
32,50
 
2019.SAW.08 
t/m 01-01-2020  Veelerveen
 
Kerstvakantie!
Van 16 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team
0
 
 
» Januari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
08-01-2020
22-01-2020
05-02-2020
19-02-2020
04-03-2020
19.00 -20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”
Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Tijdens deze online cursus leer je hoe je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.
vroegboekprijs € 239,00
 
2020.W21 
09-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 301.2020 
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden. 

Joke ElZiam Nootebos 
E-learningpakket Innerlijk kind, meesterschap en leiderschap
Het E-learning pakket Innerlijk kind kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding Master Healer Reader Coach met eindcertificaat. Door het innerlijk kind en je verleden te helen en vanuit zelfrespect en eigen warmte te leven vanuit je buik, ben je in staat meesterschap te verwerven. Reactieve reacties stoppen, je leert te functioneren en handelen vanuit het ware zelf. Mededogen, wij-gevoel, eenheidsgevoel, werken en verbinden vanuit de flow en leiderschap kunnen zich op gezonde wijze, samen met je innerlijk kind, ontwikkelen.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-ik 
11-01-2020
12-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-212 
18-01-2020
19-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Weekendopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
CHI-2020 
25-01-2020
26-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-036 
30-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 302.2020