Is Godrealisatie verhevenheid?

Het is nogal wat als je in je omgeving vertelt dat je bezig bent op het pad van Godrealisatie, voor een aantal mensen is er dekeuze, doorbraak, levensweg, licht.jpg associatie met de kerk en het geloof in God, terwijl het gaat om bewustzijn en de realisatie van het Zelf naar het hoogst mogelijke doel, de Godsvonk of de Alziel.

Anderen kunnen dit ervaren als verhevenheid, onwetend van het feit dat je juist helemaal niet bezig bent met het ego of de persoonlijkheid. De weg naar de waarheid in jezelf, naar het hoogste bewustzijn dat je kan leven, naar het loslaten van alles dat jou maakt tot wie je bent, is het pad van Godrealisatie.

Wat misschien klinkt als een onbereikbaar doel is een weg die door vele levens heen doorlopen wordt en nu afgerond gaat worden voor veel lichtwerkers. Een weg die leidt naar steeds diepere inzichten over jezelf en de wereld waarin je leeft.

Lees hier het hele artikel

 


 

Voel jij dat je de Inwijdingsweg loopt en wil je daar begeleiding bij?

Kijk dan eens in de workshop agenda. We bieden weekend- en dagworkshops aan waarvan sommige ook online te volgen zijn. De workshops dragen alle 13 dimensies in zich en brengen healings- en transformatiekrachten mee voor je lichaam, ziel, geest en ware zelf.

Klik hier om naar de agenda te gaan

Of boek een consult met een van de Elohim satsanggevers

 


 

Combineer je verblijf of dagbezoek met de volgende online groepshealing:

18 oktober 19:30 - 20:30 | Online groepshealing "6-15 D Godrealisatie"

Gegeven door Joke EZiam Nootebos

Joke 2016.JPG

Oordeel over jezelf en anderen lost voelbaar op in meesterschap door het downloaden van je hogere dimensionale lichtlichamen tot en met de Al-eenheid van je Goddelijke Vonken groep, tijdens deze prachtige groepshealing. Universele Liefde en Bewustzijn dalen voelbaar verder in. Na afloop ervaar je dat jij Liefde bent en word je steeds meer kanaal voor de Bron! 

Doe mee en sluit je aan bij het groepsveld van 160-200 mensen, waarin grote healingen zullen plaatsvinden!

Geef je uiterlijk zondag op en betaal slechts 24,- ipv 31,50.

Klik hier om je aan te melden

 


 

Tip: Wil je af van alle ego-ik-ballast, het geloof dat je er nog lang niet bent, niet goed genoeg bent of het niet kunt? De Trollenbos - Vrijheid: bio zelfrealisatie tinctuur sluit mooi aan op de aankomende groepshealing, maar is ook te gebruiken als je niet mee doet. Je zult je lichter en blijer voelen, er ontstaat Rust en een Thuis gevoel in je lichaam!

 


 

27 en 28 oktober 10:00 - 17:00 | Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Kracht, vertrouwen, overgave.jpgSoms weet je wel waarvoor je naar de aarde bent gekomen, maar weet je niet hoe je dat in het dagelijks leven vorm moet geven.

Deze workshop brengt je met een grote Licht-Liefde Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor jou worden. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en te gebruiken tot in je buik. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste en praktische Zelf. Daarnaast ontvang je channelings, oefeningen en helende energieoverdrachten die duidelijk maken waar jij staat op je grote Pad door de levens heen.

Deze zeer krachtige en liefdevolle workshop maakt je Wakker. Je zult ontwaken voorbij je denken en je hart en buikgebied activeren om LEVENDE LIEFDE te genieten en verspreiden!

Klik hier om je aan te melden

 

"De workshop gaf een flinke aanzet om oude patronen die mijn potentieel ondermijnen en waar ik bijna ongemerkt nog in verval in mijn dagelijks leven, dieper te doorzien en de energie was zeer ondersteunend om er nu echt afscheid van te nemen. Na de workshop ‘In je kracht staan’ , is er iets in beweging gebracht, is ruimte gecreëerd waardoor in de workshop daarna ik me opener en krachtiger voelde om op een speelse manier mijn creatie-kracht toe te laten, te laten stromen. Die ervaar ik nu enorm, er is veel ruimte gekomen daarvoor en ik trek me thuis niet meer terug in onzekerheid en me teveel op anderen af stemmen."

Adelheid

 


 

Je verstand reageert op je verleden en wil een betere toekomst bedenken.png

 


 

Beroepsopleiding Master Healer Reader Coach

Healing 2.jpgTijdens deze spirituele healingsopleiding leer je om als kanaal voor de Bovenwereld te werken. Je leert Master Healing-Reading-Coaching te geven op multidimensionale wijze en helpt bij het begeleiden van spirituele (bewustzijns) veranderingen. Je werkt voor de zielsontwikkeling, het worden van het volledig potentieel, Ontwaken, geheelde relaties, innerlijk kind en nog zo veel meer.

Nieuwsgierig?

Klik hier voor meer informatie

 


 

Ingewijdene, Earthkeeper en Godrealisatie voor afgestudeerden

informatie, tips.png

Heb jij de opleiding Heilige Magiër en Ontwaken, non-dualiteit en verlichting afgerond? Dan is de opleiding Ingewijdene, Earthkeeper en Godrealisatie wellicht iets voor jou!

Lees hier meer informatie

 


 

 Ch. jade 279,- (1).JPG

Vanaf 19 oktober nieuwe Elohim Drakenschedels online te bestellen!

Maar liefst 16 verschillende Elohim drakenschedels komen binnenkort online.

Alle Elohim drakenschedels zijn geopend en geactiveerd tot hun volledige potentieel op 13 bewustzijnslagen en op de Nieuwetijdsmatrix. Ze helpen je al je zieledelen en gaven te belichamen in kosmisch meesterschap. Ook zijn ze door Joke en de Bovenwereld aangesloten op het wereldwijde schedelnetwerk en eenheidsliefdesveld, waardoor ze zeer krachtig zijn. 

Labradoriet draak 825,- (6).JPGZe staan klaar om online te gaan en kunnen niet wachten om naar hun nieuwe Drakenruiters, hoeders te gaan. Een Elohim schedel doet je uiteindelijk samenwerken met het 13-voudig, grote, Universele (Draken)Schedel Bewustzijn!

Wil jij ook 'hoeder' worden van zo'n prachtige draken schedel? Nog heel even geduld... Vanaf 19 oktober staan ze online op elohim-edelstenen.nl

 


 

Spirituele retraite vakantie | Elohim Krachtplaats

Icosaeder, universele liefde.jpgJeZelf ontmoeten, genieten en even niks meer aan je hoofd? Doordat je je tijdens een retraite los maakt uit de waan en hectiek van alledag is het mogelijk om je richting, werk, relatie en levensvragen helder te krijgen. Het Licht van de Elohim Krachtplaats en de 5,5 ha natuur stimuleren je hierin en openen je hart, ziel en levensbestemming. Hierdoor kun je tijdens een retraite vakantie op de Elohim Krachtplaats, gelegen in Zuid-Oost Groningen, extra bijkomen en genieten. Het verdiept je in de rust van je ware Zelf.

Boek jouw spirituele retraite vakantie in dit najaar of in de winter!

Klik hier voor meer informatie

TIP: Je hebt ook de mogelijkheid voor een diepergaande spirituele retraite te doen. Daarin verblijf je 8 dagen in diepe stilte zonder ontmoetingen. Lees meer over de diepgaande stilte retraite

 

"Ik wil nog even laten weten dat ik met dankbaarheid terugdenk aan mijn 9-daagse stilteretraite; ik had laatst zelfs heimwee/soort ontroering. Hetgeen ik afgelopen tijd heb mogen ophalen, maakt dat ik steeds lekkerder in mijn vel zit; steeds meer in alle eenvoud durf te zijn wie ik ben, me uitspreek, kwetsbaarheid neerzet zonder echt kwetsbaar te zijn... in mijn werk, in het contact met mijn vader... Ik ben gecombineerd ontroerd, blij en energiek en meer! En dat heeft niet met een relatie te maken. Dat wilde ik toch even met jullie delen, omdat jullie dit faciliteren en mogelijk maken."

Mariette

  

Agenda

» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
11-07-2021
12-07-2021
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof
VOLGEBOEKT!! 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer Class, Ontdek je Magische Krachten
Merlin en Marlisa brengen de hoogste en zuiverste Magie met Elohim en Druïdisch helende krachten. Je ontvangt Merlin-healingstools vanuit de absolute Bron en leert die als medium, vanuit je lichaam te channelen. Met je, door de workshop verkregen Magische (Ki en Draken) Krachten kun je healen en positieve lichtsferen aanbrengen voor mens, dier, organisatie of vertrekken. Ook op afstand. Werken met Merlin d.m.v. je magie, meesterschap en je innerlijk kind, voelt geweldig. Honderden mensen deden reeds mee aan deze sprankelende en betoverende Merlijncursus! Merlin-healing dringt 10x dieper binnen in organen of ziekte en brengt spectaculaire veranderingen met zich mee. Ook in een woon-slaap-of werkvertrek.
vroegboekprijs € 0,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-M040 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
16-07-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2020 
25-07-2020
19.00-20.30 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Opschoning in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid en innerlijk kind maakt je licht en blij
Opschoning en healing in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid, innerlijk kind en het collectieve schaduwveld uit je DNA. Je zal voelen en weten wie je nu werkelijk bent. Hierdoor zal het licht van je Bewustzijn en Liefde belichaamd worden in al je lagen en komt je Godsvonk op aarde. Een interactieve online helende lezing met groepshealing door René de Quastenit.
vroegboekprijs € 35,00
 
2020-RQ703 
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
13-08-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 311.2020 
29-08-2020
30-08-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
VOLGEBOEKT!! 
Elohim Centre
Docente Joke ElZiam Nootebos  
Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam, eeuwige gezondheid, Heldere Gaven, Al-Eenheid
vroegboekprijs € 0,00
lunch, sessie- of workshopkortingsbon 
2020-3333 
29-08-2020
19.30-21.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
203-2020