Aardige vrouwen en rechtlijnige mannen

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Beide energieën manifesteren zich nu vaak in ongezond sterke, (collectieve) vormen, vooral als we geconfronteerd worden met onze verwonding. De vrouwelijke wond is die van zich niet geliefd of niet verbonden te voelen en geen "aanwezigheid" van de man (of het mannelijke in de vrouw) te merken.

Liefde, verbinding.jpgDe eonen oude mannelijke wond is die van zich niet gewaardeerd voelen. Als zijn wond opspeelt, wordt de mannelijke energie ongevoelig en verhard. Hij wordt te rationeel en vaak op geld, ambitie, positie en prestatie gericht. Hij houdt zich voornamelijk bezig met zichzelf en zijn eigen (afgescheiden) doelen en ideeën. Tijdens seks kan hij gehaast zijn en egoïstisch. Als de innerlijke man van de vrouw de boel begint te domineren, verhard zij en hamert ze op alles wat fout gaat of wat ze van hem nodig heeft, maar niet krijgt.

Lees het hele artikel

 

Boek Joke, voorkant.jpgTIP: Elohim Bio Krachtplaats tinctuur: Tweelingstraal - innerlijk Heilig Huwelijk helpt je bij Collectieve relationele en seksuele mannen- en vrouwenpijn van eeuwen aan misbruik en gebrek aan liefde en respect worden uit je DNA en geslachtsorganen gezuiverd, waardoor geheelde, fijne relaties mogelijk worden. Je innerlijke Heilig Huwelijk, de geheelde relatie met jezelf, voltrekt zich.

Wat je misschien ook interessant vindt:
Boekje: Goddelijke intimiteit, seksualiteit en tweelingstraal relaties
Geschreven door Joke ElZiam Nootebos.

 

 


 

10 en 11 november 10:00 - 17:00 | Geheelde relaties en seksualiteit, mannelijkheid en vrouwelijkheid op diepgaand zielsniveau

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Zorg voor de beste relatie met jezelf en elkaar. Creëer het geluk voor jouw verdere toekomst en stop je herhalingspatronen! Voor koppels, singles en relatie healers/coaches:

hart handen vasthouden2.jpeg

Herken je (je) herhalingspatronen in relaties?

Niet kunnen krijgen, verlangen, steeds opnieuw hoop of afstandelijkheid in intimiteit? Niet gezien of begrepen worden in innerlijke schoonheid, kwetsbaarheid, kristallijnen zelf en goede bedoelingen?

Leer en oefen hoe je alle relaties, inclusief die met jezelf, op alle lagen heel én mooi maakt!

Klik hier om je aan te melden

 

"Door de negatieve ervaringen in mijn leven met intimiteit en seksualiteit heeft het lang geduurd voordat ik mij opgaf voor deze workshop. Wat ben ik blij dat ik toch doorgezet heb en ben gegaan. De ervaringen tijdens deze workshop waren voor mij heel belangrijk. Een oefening van warmte en liefde geven naar de ander en terug te ontvangen was erg bijzonder."

Christien

 


 

Goed nieuws! | Aftrek studiekosten in 2018 én 2019 

Studiekosten en scholingsuitgaven die fiscaal aftrekbaar zijn, kunnen ook nog in het jaar 2019  afgetrokken worden. Dat is dus goed nieuws! Dit is sinds kort veranderd en dat vertellen we je graag. Klik hier voor meer informatie

Benieuwd welke beroepsopleidingen je kunt volgen bij het Elohim Centre? Klik hier

 


 

Start 6 november 19:30 - 21:00 | Online cursus "Activeer je 9D Aartsengelen bewustzijn met creatiekracht, heldere Gaven en universele Liefde"

Gegeven door Marlisa Hof

Marlisa 2017-klein.jpgIn deze online cursus activeer je je 9D Aartsengelen bewustzijn. Marlisa Hof geeft je tips hoe je je kunt openstellen voor hun kwaliteiten, samenwerking en helende energie. Je leert hoe je deze in jezelf kunt herkennen en verinnerlijken.

Wat haal je op tijdens deze online cursus?

Uitleg wat Aartsengelen Jophiel, Michael, Chamuel en Haniel brengen, wat hun taken zijn en hoe ze in verbinding met jou staan. Daarnaast ontvang je multidimensionale online groepshealingen om je hart te openen in Goddelijke liefde en de kwaliteit van de Aartsengel in jou te laten integreren.

Je ontvangt tips, coaching en adviezen over hoe je het Aartsengelen bewustzijn kunt verinnerlijken in je dagelijks leven. Ook mag je vragen inbrengen over waar jij tegenaan loopt in je dagelijks leven.

Klik hier om je aan te melden met 30 vroegboekkorting

Tip: Wacht niet te lang met aanmelden. Komende week is de laatste kans om je op te geven met vroegboekkorting!

 


 

Kosmisch Vlam Carneool | Schrijf je in voor de belangstellendenlijst

Carneool vlammen.jpgDe Kosmische Vlam Carneool is populair en we hebben al veel mailtjes ontvangen van mensen die ook graag deze prachtige vlam in huis willen hebben. De nieuwe geprogrammeerde Kosmische Vlam Carneolen worden eind november verwacht.

Wil je op de belangstellendenlijst voor november mail dan naar info@elohim-centre.org en vermeld "Belangstelling Kosmische Vlam, november". Wanneer we de Kosmische Vlam Carneool binnen hebben, ben jij de eerste die we berichten.

Klik hier om verder te lezen over de bijzondere Kosmische Vlam Carneool

"Vorige week de Carneool vlam ontvangen en ik ben er echt heel blij mee. Ik voelde ontroering door me heenstromen toen ik het voor eerst vastpakte, een gevoel van heelheid. De energie voel ik stromen van mijn kruin naar me buik. Bedankt voor deze prachtige edelsteen."

"Heel krachtig kristal. Ik heb meerdere geprogrammeerde producten van jullie en ook deze is weer heel bijzonder."

 


 
geheelde basischakra aarden van je Goddelijke vonk.png

 


 

21 oktober 10:00 - 17:00 | ‘Ontwaak in de innerlijke Stilte, Ruimte en Vrede van je oorspronkelijk Zelf’

Gegeven door Willeke Jansen

Verlichting, monnik.jpgBen jij het harde werken en het gedoe met je partner of familieleden zat? Wil je nu eindelijk eens weten wat het doel is waarvoor je hier bent?

Of ervaar je al meer de innerlijke Stilte en rust en wil je deze verdiepen in elk moment en keuzes maken vanuit een diepere Waarheid in jou?

Tijdens deze workshopdag met Willeke Jansen ga je doorzien waardoor het niet stroomt in jou, je werk, je relatie(s) en je leven. Je ontvangt healing op innerlijk kind patronen, mannelijk/vrouwelijke thema’s en andere (collectieve) thema’s.

Vreugde, Joy en de Stilte van Zijn kunnen zich openen in jou. Het zijn de kwaliteiten van je oorspronkelijk Zelf!

Klik hier om je aan te melden

 


 

Activeer je witte 6 dimensionale Christus Bewustzijn en Hart en ga door de mindshift! Leef vanuit je lichaam, je buik, en laat de hoofdverhalen en controle van je innerlijke oppasser verdwijnen:

17 oktober 19:30 - 20:30 | Online groepshealing "6-15 D Godrealisatie"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Joke 2016.JPGDeze prachtige groepshealing voert naar zelfrealisatie en verlichting. Oordeel over onszelf en anderen lost voelbaar op in je IK-BEN-Meesterschap door het downloaden van hogere dimensionale lichamen tot en met de Al-eenheid van je Goddelijke Vonken groep. Meesters komen binnen als Maria Magdalena, Sanat Kumara, Merlin, de Arcturians. Allen helpen ze bij je transformatie.

Na de transmissie zul je minder ik-gevoel ontlenen aan je persoonlijke standpunten, gevoelens, daden, wensen of de bevestiging daarvan en word je bewuster worden van je innerlijke Divine! 

89 mensen hebben zich inmiddels opgegeven en het belooft een grote en krachtige groepshealing te worden. Doe mee en versterk het groepsveld!

Klik hier om je aan te melden

 


 

Elohim-edelstenen.nl | Nieuwe producten online

black obsidiaan alien schedel.jpgSinds deze week staan er nieuwe Elohim Aliën schedels online! Elohim Aliën schedels komen met een zeldzaam hoge liefdestrilling en intelligentie. Deze liefdestrilling is op aarde nog vrijwel ongekend. Naast de Elohim Aliën schedels staan er ook drie nieuwe pendels online en bijzondere Amethist puntjes!

Bekijk hier alle nieuwe producten op elohim-edelstenen.nl

TIP: Op 4 november geeft Marlisa Hof een inspirerende en helende edelsteenworkshop. Je gaat door middel van 13 dimensionale edelstenen je ware wezen en haar schoonheid én kracht ervaren! Er zijn nog 6 van de 18 plaatsen beschikbaar. Klik hier voor meer informatie.


 

Hoe gaat het nu met mij na 10 dagen op de krachtplaats, 2 workshops en 3 healings?

"Thuis had ik eerst fysieke klachten, hoofdpijn en veel dromen. Verder kwamen alle lagen en laagjes één voor één los. Ik ben goed ingedaald in mijn innerlijk kind, dat voelde ik. Alle herinneringen in mijn leven die voortkwamen uit mijn "scheve" begin kwamen langs gefietst. Het was niet echt heftige pijn maar wel het nodige verdriet. Ook zelf in de spiegel kijken hoe ik erin heb gestaan, dat registreren, accepteren en weer loslaten. Ik kwam zelfs tot een punt dat ik eindelijk mijn overleden man kon loslaten met liefde in mijn hart zodat ook hij verder kan. Geen kritiek meer maar voelen, registreren, accepteren en loslaten. De grootste les die ik leerde bij Elohim. Nog wel steeds bewust maar wel gemakkelijker nu.

De vrienden die mij jullie hadden aanbevolen zijn o.a. reiki meester en behandelaars. Het is dat ze wisten dat ik naar jullie toegeweest ben, anders waren ze verbijsterd geweest over wat er is verandert! Ze voelden in mijn hele wezen alle energieën als een wervelstorm aan het werk, alles stond open en raasde door me heen. 

Ik wist wel dat ik "aan het werk" ben maar door deze bevestiging werd ik heel blij! Ik ben goed bezig. Mijn beschouwende en kritische kind is aan het loslaten. Mijn spelende en blije kind komt naar voren. Ik mag eindelijk spelen! Ik voel me zo trots op mezelf dat ik deze stap heb durven zetten! Zo blij dat jullie me hierin hebben geholpen want dit had ik nooit zelf kunnen losmaken! Die 10 dagen bij jullie zijn het beste dat ik heb kunnen doen! Ik laat steeds meer los en hoe blij ik al was, ik word steeds blijer en meer mezelf. Ik ga lekker genieten van een gevoel dat ik nog nooit heb gekend. Gewoon effe voor mezelf. Lekker!"

Carolien

Wil jij ook zo'n mooie ervaring en verblijven op de Elohim Krachtplaats?

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden 

innerlijke kracht.jpeg

27 en 28 oktober 10:00 - 17:00 | Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn"

(Nog 2 gratis overnachtingen beschikbaar in de B&B.)

 


 

Agenda

 

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» December
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-12-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"
Je leert je subtiel kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen. Je leert ervoor op te staan en het tot je kracht te maken. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe uitstraling. Daarop zal in je toekomst met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat er iets bijzonders in je uitstraling gebeurt. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. Ontwaken en verlichting komen dichterbij.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 315.2019 
1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Kortingspakket online groepshealingen: Je hogere zieledelen in het dagelijks leven
Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
vroegboekprijs € 99,00
 
OTpakket 
1x p.m. op zo ochtend,
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Kortingspakket Online Zondagochtend satsang (met helende channeling)
Is er in jou een diep verlangen naar je volledig te Realiseren, naar permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Wil je de Stilte, Vrede en Liefde nog verder in je verdiepen tot een staat van verlichting en Godrealisatie? Doe dan mee met de maandelijkse bijeenkomsten. Je kunt persoonlijke vragen stellen en zult ook door de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarop meer verbinding krijgen met wie je werkelijk Bent! Je kunt elke maand gewoon vanuit je eigen omgeving mee doen, thuis via het internet. De kracht van de groep versterkt het helende veld en zorgt ervoor dat inzichten dieper bij je binnen kunnen komen. Je groeit van persoonlijke liefde naar Universele Liefde.
vroegboekprijs € 99,00
 
 
15-12-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.08 
t/m 01-01-2020  Veelerveen
 
Kerstvakantie!
Van 16 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team
0
 
 
» Januari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
08-01-2020
22-01-2020
05-02-2020
19-02-2020
04-03-2020
19.00 -20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”
Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Tijdens deze online cursus leer je hoe je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.
vroegboekprijs € 219,00
 
2020.W21 
09-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 301.2020 
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden. 

Joke ElZiam Nootebos 
E-learningpakket Innerlijk kind, meesterschap en leiderschap
Het E-learning pakket Innerlijk kind kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding Master Healer Reader Coach met eindcertificaat. Door het innerlijk kind en je verleden te helen en vanuit zelfrespect en eigen warmte te leven vanuit je buik, ben je in staat meesterschap te verwerven. Reactieve reacties stoppen, je leert te functioneren en handelen vanuit het ware zelf. Mededogen, wij-gevoel, eenheidsgevoel, werken en verbinden vanuit de flow en leiderschap kunnen zich op gezonde wijze, samen met je innerlijk kind, ontwikkelen.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-ik 
11-01-2020
12-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-212 
18-01-2020
19-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Weekendopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
CHI-2020 
25-01-2020
26-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-036 
30-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 302.2020