Aardige vrouwen en rechtlijnige mannen

 

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Beide energieën manifesteren zich nu vaak in ongezond sterke, (collectieve) vormen, vooral als we geconfronteerd worden met onze verwonding. De vrouwelijke wond is die van zich niet geliefd of niet verbonden te voelen en geen "aanwezigheid" van de man (of het mannelijke in de vrouw) te merken.

Liefde, verbinding.jpgDe eonen oude mannelijke wond is die van zich niet gewaardeerd voelen. Als zijn wond opspeelt, wordt de mannelijke energie ongevoelig en verhard. Hij wordt te rationeel en vaak op geld, ambitie, positie en prestatie gericht. Hij houdt zich voornamelijk bezig met zichzelf en zijn eigen (afgescheiden) doelen en ideeën. Tijdens seks kan hij gehaast zijn en egoïstisch. Als de innerlijke man van de vrouw de boel begint te domineren, verhard zij en hamert ze op alles wat fout gaat of wat ze van hem nodig heeft, maar niet krijgt.

Lees het hele artikel

 

Boek Joke, voorkant.jpgTIP: Elohim Bio Krachtplaats tinctuur: Tweelingstraal - innerlijk Heilig Huwelijk helpt je bij Collectieve relationele en seksuele mannen- en vrouwenpijn van eeuwen aan misbruik en gebrek aan liefde en respect worden uit je DNA en geslachtsorganen gezuiverd, waardoor geheelde, fijne relaties mogelijk worden. Je innerlijke Heilig Huwelijk, de geheelde relatie met jezelf, voltrekt zich.

Wat je misschien ook interessant vindt:
Boekje: Goddelijke intimiteit, seksualiteit en tweelingstraal relaties
Geschreven door Joke ElZiam Nootebos.

 

 


 

10 en 11 november 10:00 - 17:00 | Geheelde relaties en seksualiteit, mannelijkheid en vrouwelijkheid op diepgaand zielsniveau

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Zorg voor de beste relatie met jezelf en elkaar. Creëer het geluk voor jouw verdere toekomst en stop je herhalingspatronen! Voor koppels, singles en relatie healers/coaches:

hart handen vasthouden2.jpeg

Herken je (je) herhalingspatronen in relaties?

Niet kunnen krijgen, verlangen, steeds opnieuw hoop of afstandelijkheid in intimiteit? Niet gezien of begrepen worden in innerlijke schoonheid, kwetsbaarheid, kristallijnen zelf en goede bedoelingen?

Leer en oefen hoe je alle relaties, inclusief die met jezelf, op alle lagen heel én mooi maakt!

Klik hier om je aan te melden

 

"Door de negatieve ervaringen in mijn leven met intimiteit en seksualiteit heeft het lang geduurd voordat ik mij opgaf voor deze workshop. Wat ben ik blij dat ik toch doorgezet heb en ben gegaan. De ervaringen tijdens deze workshop waren voor mij heel belangrijk. Een oefening van warmte en liefde geven naar de ander en terug te ontvangen was erg bijzonder."

Christien

 


 

Goed nieuws! | Aftrek studiekosten in 2018 én 2019 

Studiekosten en scholingsuitgaven die fiscaal aftrekbaar zijn, kunnen ook nog in het jaar 2019  afgetrokken worden. Dat is dus goed nieuws! Dit is sinds kort veranderd en dat vertellen we je graag. Klik hier voor meer informatie

Benieuwd welke beroepsopleidingen je kunt volgen bij het Elohim Centre? Klik hier

 


 

Start 6 november 19:30 - 21:00 | Online cursus "Activeer je 9D Aartsengelen bewustzijn met creatiekracht, heldere Gaven en universele Liefde"

Gegeven door Marlisa Hof

Marlisa 2017-klein.jpgIn deze online cursus activeer je je 9D Aartsengelen bewustzijn. Marlisa Hof geeft je tips hoe je je kunt openstellen voor hun kwaliteiten, samenwerking en helende energie. Je leert hoe je deze in jezelf kunt herkennen en verinnerlijken.

Wat haal je op tijdens deze online cursus?

Uitleg wat Aartsengelen Jophiel, Michael, Chamuel en Haniel brengen, wat hun taken zijn en hoe ze in verbinding met jou staan. Daarnaast ontvang je multidimensionale online groepshealingen om je hart te openen in Goddelijke liefde en de kwaliteit van de Aartsengel in jou te laten integreren.

Je ontvangt tips, coaching en adviezen over hoe je het Aartsengelen bewustzijn kunt verinnerlijken in je dagelijks leven. Ook mag je vragen inbrengen over waar jij tegenaan loopt in je dagelijks leven.

Klik hier om je aan te melden met 30 vroegboekkorting

Tip: Wacht niet te lang met aanmelden. Komende week is de laatste kans om je op te geven met vroegboekkorting!

 


 

Kosmisch Vlam Carneool | Schrijf je in voor de belangstellendenlijst

Carneool vlammen.jpgDe Kosmische Vlam Carneool is populair en we hebben al veel mailtjes ontvangen van mensen die ook graag deze prachtige vlam in huis willen hebben. De nieuwe geprogrammeerde Kosmische Vlam Carneolen worden eind november verwacht.

Wil je op de belangstellendenlijst voor november mail dan naar info@elohim-centre.org en vermeld "Belangstelling Kosmische Vlam, november". Wanneer we de Kosmische Vlam Carneool binnen hebben, ben jij de eerste die we berichten.

Klik hier om verder te lezen over de bijzondere Kosmische Vlam Carneool

"Vorige week de Carneool vlam ontvangen en ik ben er echt heel blij mee. Ik voelde ontroering door me heenstromen toen ik het voor eerst vastpakte, een gevoel van heelheid. De energie voel ik stromen van mijn kruin naar me buik. Bedankt voor deze prachtige edelsteen."

"Heel krachtig kristal. Ik heb meerdere geprogrammeerde producten van jullie en ook deze is weer heel bijzonder."

 


 
geheelde basischakra aarden van je Goddelijke vonk.png

 


 

21 oktober 10:00 - 17:00 | ‘Ontwaak in de innerlijke Stilte, Ruimte en Vrede van je oorspronkelijk Zelf’

Gegeven door Willeke Jansen

Verlichting, monnik.jpgBen jij het harde werken en het gedoe met je partner of familieleden zat? Wil je nu eindelijk eens weten wat het doel is waarvoor je hier bent?

Of ervaar je al meer de innerlijke Stilte en rust en wil je deze verdiepen in elk moment en keuzes maken vanuit een diepere Waarheid in jou?

Tijdens deze workshopdag met Willeke Jansen ga je doorzien waardoor het niet stroomt in jou, je werk, je relatie(s) en je leven. Je ontvangt healing op innerlijk kind patronen, mannelijk/vrouwelijke thema’s en andere (collectieve) thema’s.

Vreugde, Joy en de Stilte van Zijn kunnen zich openen in jou. Het zijn de kwaliteiten van je oorspronkelijk Zelf!

Klik hier om je aan te melden

 


 

Activeer je witte 6 dimensionale Christus Bewustzijn en Hart en ga door de mindshift! Leef vanuit je lichaam, je buik, en laat de hoofdverhalen en controle van je innerlijke oppasser verdwijnen:

17 oktober 19:30 - 20:30 | Online groepshealing "6-15 D Godrealisatie"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Joke 2016.JPGDeze prachtige groepshealing voert naar zelfrealisatie en verlichting. Oordeel over onszelf en anderen lost voelbaar op in je IK-BEN-Meesterschap door het downloaden van hogere dimensionale lichamen tot en met de Al-eenheid van je Goddelijke Vonken groep. Meesters komen binnen als Maria Magdalena, Sanat Kumara, Merlin, de Arcturians. Allen helpen ze bij je transformatie.

Na de transmissie zul je minder ik-gevoel ontlenen aan je persoonlijke standpunten, gevoelens, daden, wensen of de bevestiging daarvan en word je bewuster worden van je innerlijke Divine! 

89 mensen hebben zich inmiddels opgegeven en het belooft een grote en krachtige groepshealing te worden. Doe mee en versterk het groepsveld!

Klik hier om je aan te melden

 


 

Elohim-edelstenen.nl | Nieuwe producten online

black obsidiaan alien schedel.jpgSinds deze week staan er nieuwe Elohim Aliën schedels online! Elohim Aliën schedels komen met een zeldzaam hoge liefdestrilling en intelligentie. Deze liefdestrilling is op aarde nog vrijwel ongekend. Naast de Elohim Aliën schedels staan er ook drie nieuwe pendels online en bijzondere Amethist puntjes!

Bekijk hier alle nieuwe producten op elohim-edelstenen.nl

TIP: Op 4 november geeft Marlisa Hof een inspirerende en helende edelsteenworkshop. Je gaat door middel van 13 dimensionale edelstenen je ware wezen en haar schoonheid én kracht ervaren! Er zijn nog 6 van de 18 plaatsen beschikbaar. Klik hier voor meer informatie.


 

Hoe gaat het nu met mij na 10 dagen op de krachtplaats, 2 workshops en 3 healings?

"Thuis had ik eerst fysieke klachten, hoofdpijn en veel dromen. Verder kwamen alle lagen en laagjes één voor één los. Ik ben goed ingedaald in mijn innerlijk kind, dat voelde ik. Alle herinneringen in mijn leven die voortkwamen uit mijn "scheve" begin kwamen langs gefietst. Het was niet echt heftige pijn maar wel het nodige verdriet. Ook zelf in de spiegel kijken hoe ik erin heb gestaan, dat registreren, accepteren en weer loslaten. Ik kwam zelfs tot een punt dat ik eindelijk mijn overleden man kon loslaten met liefde in mijn hart zodat ook hij verder kan. Geen kritiek meer maar voelen, registreren, accepteren en loslaten. De grootste les die ik leerde bij Elohim. Nog wel steeds bewust maar wel gemakkelijker nu.

De vrienden die mij jullie hadden aanbevolen zijn o.a. reiki meester en behandelaars. Het is dat ze wisten dat ik naar jullie toegeweest ben, anders waren ze verbijsterd geweest over wat er is verandert! Ze voelden in mijn hele wezen alle energieën als een wervelstorm aan het werk, alles stond open en raasde door me heen. 

Ik wist wel dat ik "aan het werk" ben maar door deze bevestiging werd ik heel blij! Ik ben goed bezig. Mijn beschouwende en kritische kind is aan het loslaten. Mijn spelende en blije kind komt naar voren. Ik mag eindelijk spelen! Ik voel me zo trots op mezelf dat ik deze stap heb durven zetten! Zo blij dat jullie me hierin hebben geholpen want dit had ik nooit zelf kunnen losmaken! Die 10 dagen bij jullie zijn het beste dat ik heb kunnen doen! Ik laat steeds meer los en hoe blij ik al was, ik word steeds blijer en meer mezelf. Ik ga lekker genieten van een gevoel dat ik nog nooit heb gekend. Gewoon effe voor mezelf. Lekker!"

Carolien

Wil jij ook zo'n mooie ervaring en verblijven op de Elohim Krachtplaats?

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden 

innerlijke kracht.jpeg

27 en 28 oktober 10:00 - 17:00 | Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn"

(Nog 2 gratis overnachtingen beschikbaar in de B&B.)

 


 

Agenda

 

» Juni
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
27-06-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
32,50
 
OT 308.2019 
29-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken.Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
170,00
lunch 
2019.W99 
30-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Jansen 
Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats
Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.
vroegboekprijs € 135,00
lunch 
2019.W19 
» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-09-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
11-07-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2019 
14-07-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.03 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-07-2019
28-07-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Ontdek de kracht van Moeder Aarde en haar helende producten
Ontvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentinctuur en etherische oliën. Leer hoe je ze toepast en adviseert op readingsniveau. Je kunt na de workshop je natuurlijke huisapotheek samenstellen. Je oefent je intuïtie te vertrouwen en om te gaan met cases! Je magisch kind wordt een creatieve heks door alle Elohim producten die je kunt mixen en ook leert inzetten voor elkaar. Voor jezelf of therapeutisch praktijk is dit een waardevolle uitbreiding!
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W18