Aardige vrouwen en rechtlijnige mannen

 

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Beide energieën manifesteren zich nu vaak in ongezond sterke, (collectieve) vormen, vooral als we geconfronteerd worden met onze verwonding. De vrouwelijke wond is die van zich niet geliefd of niet verbonden te voelen en geen "aanwezigheid" van de man (of het mannelijke in de vrouw) te merken.

Liefde, verbinding.jpgDe eonen oude mannelijke wond is die van zich niet gewaardeerd voelen. Als zijn wond opspeelt, wordt de mannelijke energie ongevoelig en verhard. Hij wordt te rationeel en vaak op geld, ambitie, positie en prestatie gericht. Hij houdt zich voornamelijk bezig met zichzelf en zijn eigen (afgescheiden) doelen en ideeën. Tijdens seks kan hij gehaast zijn en egoïstisch. Als de innerlijke man van de vrouw de boel begint te domineren, verhard zij en hamert ze op alles wat fout gaat of wat ze van hem nodig heeft, maar niet krijgt.

Lees het hele artikel

 

Boek Joke, voorkant.jpgTIP: Elohim Bio Krachtplaats tinctuur: Tweelingstraal - innerlijk Heilig Huwelijk helpt je bij Collectieve relationele en seksuele mannen- en vrouwenpijn van eeuwen aan misbruik en gebrek aan liefde en respect worden uit je DNA en geslachtsorganen gezuiverd, waardoor geheelde, fijne relaties mogelijk worden. Je innerlijke Heilig Huwelijk, de geheelde relatie met jezelf, voltrekt zich.

Wat je misschien ook interessant vindt:
Boekje: Goddelijke intimiteit, seksualiteit en tweelingstraal relaties
Geschreven door Joke ElZiam Nootebos.

 

 


 

10 en 11 november 10:00 - 17:00 | Geheelde relaties en seksualiteit, mannelijkheid en vrouwelijkheid op diepgaand zielsniveau

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Zorg voor de beste relatie met jezelf en elkaar. Creëer het geluk voor jouw verdere toekomst en stop je herhalingspatronen! Voor koppels, singles en relatie healers/coaches:

hart handen vasthouden2.jpeg

Herken je (je) herhalingspatronen in relaties?

Niet kunnen krijgen, verlangen, steeds opnieuw hoop of afstandelijkheid in intimiteit? Niet gezien of begrepen worden in innerlijke schoonheid, kwetsbaarheid, kristallijnen zelf en goede bedoelingen?

Leer en oefen hoe je alle relaties, inclusief die met jezelf, op alle lagen heel én mooi maakt!

Klik hier om je aan te melden

 

"Door de negatieve ervaringen in mijn leven met intimiteit en seksualiteit heeft het lang geduurd voordat ik mij opgaf voor deze workshop. Wat ben ik blij dat ik toch doorgezet heb en ben gegaan. De ervaringen tijdens deze workshop waren voor mij heel belangrijk. Een oefening van warmte en liefde geven naar de ander en terug te ontvangen was erg bijzonder."

Christien

 


 

Goed nieuws! | Aftrek studiekosten in 2018 én 2019 

Studiekosten en scholingsuitgaven die fiscaal aftrekbaar zijn, kunnen ook nog in het jaar 2019  afgetrokken worden. Dat is dus goed nieuws! Dit is sinds kort veranderd en dat vertellen we je graag. Klik hier voor meer informatie

Benieuwd welke beroepsopleidingen je kunt volgen bij het Elohim Centre? Klik hier

 


 

Start 6 november 19:30 - 21:00 | Online cursus "Activeer je 9D Aartsengelen bewustzijn met creatiekracht, heldere Gaven en universele Liefde"

Gegeven door Marlisa Hof

Marlisa 2017-klein.jpgIn deze online cursus activeer je je 9D Aartsengelen bewustzijn. Marlisa Hof geeft je tips hoe je je kunt openstellen voor hun kwaliteiten, samenwerking en helende energie. Je leert hoe je deze in jezelf kunt herkennen en verinnerlijken.

Wat haal je op tijdens deze online cursus?

Uitleg wat Aartsengelen Jophiel, Michael, Chamuel en Haniel brengen, wat hun taken zijn en hoe ze in verbinding met jou staan. Daarnaast ontvang je multidimensionale online groepshealingen om je hart te openen in Goddelijke liefde en de kwaliteit van de Aartsengel in jou te laten integreren.

Je ontvangt tips, coaching en adviezen over hoe je het Aartsengelen bewustzijn kunt verinnerlijken in je dagelijks leven. Ook mag je vragen inbrengen over waar jij tegenaan loopt in je dagelijks leven.

Klik hier om je aan te melden met 30 vroegboekkorting

Tip: Wacht niet te lang met aanmelden. Komende week is de laatste kans om je op te geven met vroegboekkorting!

 


 

Kosmisch Vlam Carneool | Schrijf je in voor de belangstellendenlijst

Carneool vlammen.jpgDe Kosmische Vlam Carneool is populair en we hebben al veel mailtjes ontvangen van mensen die ook graag deze prachtige vlam in huis willen hebben. De nieuwe geprogrammeerde Kosmische Vlam Carneolen worden eind november verwacht.

Wil je op de belangstellendenlijst voor november mail dan naar info@elohim-centre.org en vermeld "Belangstelling Kosmische Vlam, november". Wanneer we de Kosmische Vlam Carneool binnen hebben, ben jij de eerste die we berichten.

Klik hier om verder te lezen over de bijzondere Kosmische Vlam Carneool

"Vorige week de Carneool vlam ontvangen en ik ben er echt heel blij mee. Ik voelde ontroering door me heenstromen toen ik het voor eerst vastpakte, een gevoel van heelheid. De energie voel ik stromen van mijn kruin naar me buik. Bedankt voor deze prachtige edelsteen."

"Heel krachtig kristal. Ik heb meerdere geprogrammeerde producten van jullie en ook deze is weer heel bijzonder."

 


 
geheelde basischakra aarden van je Goddelijke vonk.png

 


 

21 oktober 10:00 - 17:00 | ‘Ontwaak in de innerlijke Stilte, Ruimte en Vrede van je oorspronkelijk Zelf’

Gegeven door Willeke Jansen

Verlichting, monnik.jpgBen jij het harde werken en het gedoe met je partner of familieleden zat? Wil je nu eindelijk eens weten wat het doel is waarvoor je hier bent?

Of ervaar je al meer de innerlijke Stilte en rust en wil je deze verdiepen in elk moment en keuzes maken vanuit een diepere Waarheid in jou?

Tijdens deze workshopdag met Willeke Jansen ga je doorzien waardoor het niet stroomt in jou, je werk, je relatie(s) en je leven. Je ontvangt healing op innerlijk kind patronen, mannelijk/vrouwelijke thema’s en andere (collectieve) thema’s.

Vreugde, Joy en de Stilte van Zijn kunnen zich openen in jou. Het zijn de kwaliteiten van je oorspronkelijk Zelf!

Klik hier om je aan te melden

 


 

Activeer je witte 6 dimensionale Christus Bewustzijn en Hart en ga door de mindshift! Leef vanuit je lichaam, je buik, en laat de hoofdverhalen en controle van je innerlijke oppasser verdwijnen:

17 oktober 19:30 - 20:30 | Online groepshealing "6-15 D Godrealisatie"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Joke 2016.JPGDeze prachtige groepshealing voert naar zelfrealisatie en verlichting. Oordeel over onszelf en anderen lost voelbaar op in je IK-BEN-Meesterschap door het downloaden van hogere dimensionale lichamen tot en met de Al-eenheid van je Goddelijke Vonken groep. Meesters komen binnen als Maria Magdalena, Sanat Kumara, Merlin, de Arcturians. Allen helpen ze bij je transformatie.

Na de transmissie zul je minder ik-gevoel ontlenen aan je persoonlijke standpunten, gevoelens, daden, wensen of de bevestiging daarvan en word je bewuster worden van je innerlijke Divine! 

89 mensen hebben zich inmiddels opgegeven en het belooft een grote en krachtige groepshealing te worden. Doe mee en versterk het groepsveld!

Klik hier om je aan te melden

 


 

Elohim-edelstenen.nl | Nieuwe producten online

black obsidiaan alien schedel.jpgSinds deze week staan er nieuwe Elohim Aliën schedels online! Elohim Aliën schedels komen met een zeldzaam hoge liefdestrilling en intelligentie. Deze liefdestrilling is op aarde nog vrijwel ongekend. Naast de Elohim Aliën schedels staan er ook drie nieuwe pendels online en bijzondere Amethist puntjes!

Bekijk hier alle nieuwe producten op elohim-edelstenen.nl

TIP: Op 4 november geeft Marlisa Hof een inspirerende en helende edelsteenworkshop. Je gaat door middel van 13 dimensionale edelstenen je ware wezen en haar schoonheid én kracht ervaren! Er zijn nog 6 van de 18 plaatsen beschikbaar. Klik hier voor meer informatie.


 

Hoe gaat het nu met mij na 10 dagen op de krachtplaats, 2 workshops en 3 healings?

"Thuis had ik eerst fysieke klachten, hoofdpijn en veel dromen. Verder kwamen alle lagen en laagjes één voor één los. Ik ben goed ingedaald in mijn innerlijk kind, dat voelde ik. Alle herinneringen in mijn leven die voortkwamen uit mijn "scheve" begin kwamen langs gefietst. Het was niet echt heftige pijn maar wel het nodige verdriet. Ook zelf in de spiegel kijken hoe ik erin heb gestaan, dat registreren, accepteren en weer loslaten. Ik kwam zelfs tot een punt dat ik eindelijk mijn overleden man kon loslaten met liefde in mijn hart zodat ook hij verder kan. Geen kritiek meer maar voelen, registreren, accepteren en loslaten. De grootste les die ik leerde bij Elohim. Nog wel steeds bewust maar wel gemakkelijker nu.

De vrienden die mij jullie hadden aanbevolen zijn o.a. reiki meester en behandelaars. Het is dat ze wisten dat ik naar jullie toegeweest ben, anders waren ze verbijsterd geweest over wat er is verandert! Ze voelden in mijn hele wezen alle energieën als een wervelstorm aan het werk, alles stond open en raasde door me heen. 

Ik wist wel dat ik "aan het werk" ben maar door deze bevestiging werd ik heel blij! Ik ben goed bezig. Mijn beschouwende en kritische kind is aan het loslaten. Mijn spelende en blije kind komt naar voren. Ik mag eindelijk spelen! Ik voel me zo trots op mezelf dat ik deze stap heb durven zetten! Zo blij dat jullie me hierin hebben geholpen want dit had ik nooit zelf kunnen losmaken! Die 10 dagen bij jullie zijn het beste dat ik heb kunnen doen! Ik laat steeds meer los en hoe blij ik al was, ik word steeds blijer en meer mezelf. Ik ga lekker genieten van een gevoel dat ik nog nooit heb gekend. Gewoon effe voor mezelf. Lekker!"

Carolien

Wil jij ook zo'n mooie ervaring en verblijven op de Elohim Krachtplaats?

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden 

innerlijke kracht.jpeg

27 en 28 oktober 10:00 - 17:00 | Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn"

(Nog 2 gratis overnachtingen beschikbaar in de B&B.)

 


 

Agenda

 

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
21-09-2019
22-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
414,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.022 
28-09-2019
29-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing (VOL)
Elohim Merlin weekendopleiding, bijzonder en indrukwekkend! Voor eigen innerlijke groei en heling, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De in jouw systeem uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en Druïdische afkomst en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.
vroegboekprijs € 0,00
tinctuur 
2019.43 
» Oktober
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
06-10-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontmoet jeZelf in Liefde, leef vanuit je Hart"
Incl. helende channeling. Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Dat betekent echter niet dat je nooit boos zult zijn. Tijdens deze Online satsang coaching open je je het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk (ego) hart. Je opent je naar je grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat en ook duidelijk is. Je leert hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet, reactiviteit en afwijzing en toch open kunt blijven.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.06 
12-10-2019
13-10-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn
De workshop brengt je met een grote Goddelijke Licht-Liefdes Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen en waar je naar toe beweegt. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en volgen en kunt dat belichamen tot in je buikgevoel en dagelijkse realiteit. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste, maar ook praktische, Zelf.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.061 
27-10-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Herfstvakantie van 12 t/m 27 oktober zijn wij geopend
Tijdens de Herfstvakantie van 12 oktober t/m 27 oktober zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
16-10-2019
30-10-2019
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus "Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirits"
Pas als Universele Liefde is ingedaald in je dagelijks functioneren zul je van jezelf houden en oordeelloos worden op alle lagen. Je kunt jezelf dan niet meer wegcijferen of op de tweede plaats stellen. Je past je minder aan, leert om te vragen en gunt jezelf meer. Het leven lacht je toe en je ervaart rust, vertrouwen en onvoorwaardelijke Liefde voor alles en allen en deelt jezelf op de groep. Je zielepad of missie wordt duidelijker. Je leeft in het moment, het nu. Tijdens deze online cursus met helende channelings met kruidentincturen en Deva hangers brengt Willeke Jansen de Universele Liefde en Christuskracht dieper in je buik en basis. Door tips en praktische coaching leer je hoe je dit in de praktijk brengt
vroegboekprijs € 219,00
 
2019.W20 
17-10-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Groepshealing, live/online "Meesterschap, onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid, Rust en je Godsvonk dalen in buik en basis"
Bij het indalen van je hoogste dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Draken energie worden actief. Het uplift en harmoniseert je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter en krachtiger gaat voelen!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 312.2019 
26-10-2019
27-10-2019
10.00-17.00 uur

incl 4 avonden
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
08-01-2020
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Docente Willeke Ananda Jansen 
Open je hart naar Universele Liefde in 5 stappen
Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Tijdens deze workshop openen we het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk hart. Het grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat. Hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet en afwijzing en toch open kunt blijven. Je leert hoe je je grenzen aan kunt geven op gebied van liefde, maar ook in je werk en familie. Je gaat ervaren dat de Liefde niet afhangt van de ander, maar dat jij dat op alle lagen kunt Zijn! De workshop is in 1 weekend en inclusief 4 online avonden
vroegboekprijs € 424,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W15 
  Veelerveen
 
Wintertijd! De klok 1 uur achteruit zetten
0