Laatste week korting! Online cursus Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirits

Op 17 oktober start de online avond cursus genaamd "Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirits" met helende channelings.

Tip: Wil je nog mee doen, schrijf je dan nu in voor de vroegboekprijs van €199,- i.p.v. €239,-  (de korting van €40,- is nog 1 week geldig, dus wees er op tijd bij!)

Klik hier om je aan te melden 

Wordt wie je werkelijk Bent en identificeert je met de Universele Liefde!

Tijdens deze online cursus breng ik de Universele Liefde en Christuskracht dieper in je buikgevoel, gedrag en basis. Het maakt het leven uiteindelijk makkelijker doordat je je minder zult identificeren met dualiteit en het ego-ik. Via online groepshealingen met grandioze Deva krachten en Kruidenspirits zul je merken dat je oordeellozer van jezelf gaat houden. Je ware Natuur komt voelbaar dichterbij en je gaat voorbij aan onzekerheid, angst, twijfels en afgescheidenheid.

Willeke 2017-klein.jpg [1]Tips en praktische coaching

De kennis, wijsheid en Liefdesenergie overdracht die ik overbreng zijn ontstaan door mijn eigen levenservaring, zowel als de jarenlange ervaring vanuit mijn healingspraktijk en mijn Ontwakingsproces.

Klik hier om je aan te melden

 


 

Online avondcursus “Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirits”

Als mens hebben we vele levens geleefd in dualiteit waardoor onze aandacht is verschoven naar het ikje en we Universele Liefde zijn vergeten. We zijn afgedwaald en verdichting, bewustzijnsvernauwing engevoelsverkramping zijn ontstaan met de daarbij behorende ongemakken. We zijn gaan geloven dat we het ‘ikje’ zijn en de keuzes die we maakten en nog steeds maken zijn hierop gebaseerd.

handen,hart,regenboog.jpgNu, in deze tijd op aarde, waarin grote energie downloads plaatsvinden, komen we er steeds vaker achter dat we dit kleine zelf leven niet langer willen. Het stroomt niet, we lopen vast en voelen dat het anders kan, of zelfs moet. Onbewust of bewust maken we contact met de Universele Liefde en voelen we steeds sterker het verlangen om hier vanuit te willen leven. Ook onze Oorspronkelijke verbinding met Moeder Aarde wordt weer wakker tijdens de online avondcursus, waardoor de oproep tot lichtwerker en hoeder voor de Nieuwe Aarde, duidelijk zal worden en richting kan krijgen.

Cijfer je jezelf niet langer weg en laat de Universele Liefde indalen in je dagelijks functioneren. Voel de liefde voor jezelf en wordt oordeelloos op alle lagen!

Klik hier om je aan te melden met €40 vroegboekkorting


 

Ruimte voor (readings-) vragen, levensvragen en huiswerk

Tijdens de online cursus zal elke avond een specifiek thema worden besproken en is er ruimte voor vragen. Daarnaast krijg je een huiswerk ‘opdracht’ mee die je zal helpen verdiepen. Elke online avond zal ongeveer anderhalf uur duren en start precies om 19.00 uur. De channelings zullen om de week plaatsvinden. De online avond cursus start op 17 oktober.

Klik hier voor meer informatie

 


 

Heb je de vorige nieuwsflits gemist?

Klik hier om de vorige nieuwsflits nogmaals te bekijken

 


 

Vacature | Assistent en Verkoper Edelsteenwinkel

Mensen in de winkel  (1).jpgWil jij je kennis en liefde voor edelstenen, tincturen, zelfrealisatie, wij-gevoel, Ontwakingsproces delen met anderen en vergroten? Ben jij een gevoeilige en bewuste medewerk(st)er voor de winkel en voor meerdere hand- en spandiensten?

Klik hier om verder te lezen