Elohim edelstenen: Paradijselijke, Lemurische, nieuwe Aarde energie

 

Eenhoorn Amethist 3.jpgDeze krachtige, mystieke, Elohim Eenhoorn van Amethist activeert het paradijselijke hogere eenheidsliefdsveld in je huis. Ook helpt hij je realiseren en manifesteren waarvoor jij bedoeld bent op aarde en activeert hij je goddelijke blauwdruk.

Kun jij meer ondersteuning gebruiken om vanuit je ware wezen te kunnen leven? Deze prachtige 13 cm hoge Elohim Eenhoorn van Amethist helpt je daarbij!

Klik hier voor meer informatie (1 uniek exemplaar beschikbaar)

 

TIP: Klik hier om het hele aanbod Elohim Eenhoorns te bekijken

 


 

Kosmisch Vlam Carneool | Tijdelijk uitverkocht

Carneool vlammen.jpgWegens enorm succes zijn alle, door Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos, geprogrammeerde Kosmische Carneool Vlammen uitverkocht. De nieuw voorraad wordt eind november verwacht.

Wil je op de belangstellendenlijst voor november mail dan naar info@elohim-centre.org en vermeld "Belangstelling Kosmische Vlam, november".

Klik hier om verder te lezen over de succesvolle Kosmische Vlam Carneool

 


 

Leven vanuit Zijn, Essentie, Stilte en Rust in het lichaam

 

Diamanten bewustzijn - bergkristal cluster hanger in zilver gevat

P1290390.JPG

Deze hanger is geprogrammeerd om je Diamanten Bewustzijn en Liefdes-essentie te activeren alsmede de Stilte en Rust in je lichaam, ongeacht wat er speelt in je leven.

Klik hier om te bestellen

 

Bloesem krachtplaats tinctuur

Bloesem krachtplaats tinctuur.jpgSpeciaal samengestelde bio tinctuur van de Bach bloesem Herik in combinatie met o.a. de Elohim deva kruidentincturen Hondsdraf en Goudsbloem. Wil je je hart en buik verzachten en meer zelfliefde ervaren? Maak jezelf niet langer klein en laat jezelf stralen! De tinctuur helpt boosheid en verdriet te transformeren.

Klik hier om te bestellen

 

Zonnevlecht - Volledig Potentieel: bio zelfrealisatie tinctuur

zonnevlecht tuin.jpgActiveer je ware Zelf en Gaven. Overwin je angst om op te staan, zichtbaar te worden en je plek in te nemen! Wil je vanuit eenheid en meesterschap "denken en doen" en met meer vreugde leven? Dat is deze bio zelfrealisatie tinctuur van de Elohim Krachtplaats iets voor jou!

Klik hier om te bestellen

 


 

Nieuwe producten online op elohim-edelstenen.nl

hanger australische dondersteen.jpgDoor de drukte van afgelopen zomer zijn we er helaas niet aan toe gekomen om regelmatig nieuwe producten online te plaatsen op de webshop.

Veel nieuwe producten die we wel in de fysieke winkel verkopen in Veelerveen, maar nog niet op de webshop, komen langzamerhand online! Hoe leuk is dat!

Deze week hebben we o.a. prachtige hangersteentjes (bijvoorbeeld de Azuriet en  Australische Donderei hanger) op de webshop geplaatst. Naast de nieuwe hangersteentjes zijn er ook 4 Elohim Eenhoorns bijgekomen en een bijzondere Elohim zilver obsidiaan bol. Alle producten op de webshop zijn 13 dimensionaal geopend en geactiveerd.

Bekijk hier het hele overzicht van alle nieuwe producten

 


 

We zijn met velen - de Nieuwe Aarde is binnen handbereik

De NAarde, bescherming, hoeder.jpgieuwe Aarde is binnen handbereik en Nederland en België spelen daar een grote rol in. Nergens anders op de wereld wonen er zoveel bekende en onbekende verlichte mensen bij elkaar als in Nederland. Al dit licht en bewustzijn heeft als doel de eenheid in de wereld, met de (geziene en ongeziene) Rijken en in de lagen van de mens, terug te brengen.

Nederland en België hebben daarin een voortrekkersrol en doen dat geweldig

Nederlanders en Belgen hebben net als de Elohim Krachtplaats en gemeenschap een unieke taak in het brengen van non dualiteit en verlichting naar de wereld en zichzelf. Ook is het voorleven en verspreiden van eenheid tussen het hoofd, het hart en de buik in volle gang. Zo komen universeel bewustzijn, liefde en warme verbondenheid samen.

Makkelijk is het zeker niet want al dat licht, het eenheidsbewustzijn en hart brengen ook de weerstand en strijd van de mannen- en vrouwenlijnen uit de genetische en zielefamilie omhoog. Het maakt dat we krachtiger opstaan voor wat we voelen in het negatieve zowel als positieve. Op het ogenblik hebben we veel healingscliënten met vragen rondom dit thema, net als veel hulpvragen over teveel aangepastheid en last van dominant gedrag. Deze geschiedenis komt allemaal omhoog omdat we multidimensionaal en verlicht aan het worden zijn!

Heb je vragen of kun je ondersteuning gebruiken rondom dit thema? Boek een sessie en help een proces te transformeren! Klik hier voor meer informatie over de Elohim Master Healer-Reader-Coaches

Lees het hele artikel

 

gaia tuin edelstenen set.jpgTip: Open een natuurvortex in je tuin met de Gaia's droom tuinedelstenen set! Veel natuurwezens en natuurengelen vol harmonie komen in je huis en tuin door het enorm mooie en krachtige programma wat op deze Elohim Gaia's Droom edelstenen (set) is geprogrammeerd. Klik hier om Gaia's droom tuinedelstenen set te bestellen

 


 

 

 

 


 

Wijziging assortiment bio aura- en huis zuiveringsspray!

aura spray.jpgHeerlijk geurende Bio Elohim sprays. De 3 meest populaire sprays blijven in het assortiment:

  • 13D Walvissen Oermoeder Aarde, Dolfijnen Hart-Vreugde
  • Hoogste licht in de aarde brengen
  • Zuivering, overgave, diepe ontspanning

De onderstaande aura sprays gaan uit het assortiment. Zit je favoriet er tussen? Bestel dan snel want Op = Op

  • Innerlijk kind - geborgenheid - vreugde
  • 13D Walvissen Oermoeder Aarde, Dolfijnen Hart-Vreugde
  • Bescherming vanuit je eigen licht
  • Genieten met volle teugen
  • Opstaan - neerzetten hoogste levensdoel
  • 13D Paradijselijke nieuwe Aarde, Eenhoorn

Klik hier om te bestellen

Tip: vanaf 3 sprays krijg je 30% korting!

 


 

Onvoorwaardelijke Bron liefde - Elohim Gaia-Christ© zonnesteen bol

zonnesteenbollen.jpgJe hart, Goddelijke DNA en cellen herinneren zich tot diep in het lichaam de onvoorwaardelijke diepe verbinding met moeder Aarde. Je zakt als vanzelf in de rustige, non duale vrede van je buik-en basisgevoel. Je hoofd wordt rustig en je begint steeds meer te spreken, werken en voelen vanuit je paradijselijke staat en Godrealisatie.

Klik hier om te bestellen

 

"Ik wil vooral Joke bedanken voor de prachtige Gaia Christ bol die ik afgelopen weekend heb gekocht. Als ik met de steen werk, voelt het alsof ik weer terug in het Lemurisch bos ben, het ontroert me diep!"

"Wat een liefdes power, nadat ik hem had uitgepakt werd het me meteen duidelijk dat de onrust in mijn hoofd op dat moment eruit werd gehaald. En me weer in contact bracht met mezelf. Nu komen gedachten en gaan ook weer, ik blijf er minder of zelfs bijna niet meer in hangen. En als dat wel gebeurd weet ik ook dat het me wat wil vertellen, en wordt me al snel duidelijk wat."

 


 

Vacature | Spoed

 

Vacature Allround Medewerker Technische Dienst

We hebben een fulltime vacature (loondienst) voor een Allround Medewerker Technische Dienst/klussenier die alle voorkomende werkzaamheden, ook gas, water, licht en afvoer, zelfstandig, effectief en vlot kan uitvoeren. Ben jij die allround medewerker als klussenier die wij zoeken of ken je iemand voor wie deze vacature op de buik is geschreven? Mail ons dan!

Klik hier voor meer informatie