Nieuw: Online cursus "Activeer je 9D Aartsengelen bewustzijn met creatiekracht, heldere Gaven en universele Liefde"

Na het grote succes van haar vorige online cursus, kun je je nu opgeven voor de nieuwe online cursus van Master Healer Reader-Coach en satsanggever Marlisa Hof!

Start 6 november 19:30 tot 21:00 | Online cursus "Activeer je 9D Aartsengelen bewustzijn met creatiekracht, heldere Gaven en universele Liefde"

Gegeven door Marlisa Hof
Marlisa zegt het volgende erover:

Marlisa 2017-klein.jpgIn deze avond online cursus staan we stil bij de kwaliteiten van Haniel, Jophiel, Michael en Chamuel. In een lezing leg ik je uit wat elke Aartsengel jou brengt. Hoe je hun Goddelijke kwaliteiten als Liefde, Kracht, Manifestatie, Geborgenheid en Eenheid in alle omstandigheden kunt herkennen, verinnerlijken en toepassen.

Naast de E-lezing ontvang je een healing met iedere specifieke Aartsengel. Je wordt tijdens de E-healing geopend in je multidimensionaal bewustzijn en de kwaliteit van de Aartsengel zal als helende energie voelbaar door je lichaam stromen. Je bewustzijn verruimt en je cellen openen zich om Liefde, Eenheid en de Goddelijke kwaliteit van de Aartsengel te belichamen.

Je ontvangt van iedere Aartsengel een tinctuur. Je kunt deze tincturen innemen wat jou helpt de kwaliteiten te integreren. Ook brengen de tinctuurflesjes een hogere trilling in je huis zodat je nog meer op de trilling van de Aartsengelen kunt gaan leven.

Actie! Ontvangt € 30,- vroegboekkorting wanneer je je nu aanmeldt (deze actie loopt tot en met 30 oktober)

Klik hier voor meer info en je aanmeldenBekijk ook het filmpje over deze online cursus!

Klik op het plaatje of gebruik de link 

online cursus marlisa

 

 

 

 

 

 

https://vimeo.com/290491898


Wat haal je op tijdens deze online cursus?

 • Uitleg wat Aartsengelen Jophiel, Michael, Chamuel en Haniel brengen, wat hun taken zijn en hoe ze in verbinding met jou staan
 • Inzichten hoe de energieën van deze Aartsengelen jou persoonlijk helpen in je dagelijks leven
 • Hoe je kunt herkennen waar je hun energie al belichaamt en waar dit nog lastig is
 • Tips, coaching en adviezen hoe je hun energie kunt verinnerlijken, ook in lastige situaties
 • Persoonlijke aandacht middels vragen die je mag inbrengen over waar jij tegenaan loopt in je leven, hier zal dan readingsadvies voor gegeven worden
 • Multidimensionale groepshealing om je hart te openen in Goddelijke liefde en de kwaliteit van de Aartsengel in jou te laten integreren
 • Je wordt geopend in je heldere Gaven en je intuitie wordt versterkt
 • Je ontvangt 4 Aartsengel tincturen!

 
Wat leer je o.a. middels de kwaliteiten van de Aartsengelen:

 • Hoe je universele Liefde belichaamt
 • Hoe je met al je zielsdelen kunt aarden in je lichaam
 • Hoe je jezelf kunt openen naar je multidimensionale bewustzijn
 • Hoe je helemaal veilig en beschermd te voelen
 • Hoe op te staan in je kracht en zuiverheid
 • Hoe je trouw kunt zijn aan je ziel te midden van al je vriendschappen en relaties
 • Hoe je kunt manifesteren en neerzetten wat jij graag wilt
 • En nog veel meer!!
 

elfenlicht.jpgMultidimensionale online groepshealingen en Aartsengel activaties

Tijdens de multidimensionale online groepshealing en activatie word je middels de helende energie van een Aartsengel geopend in een verruimd bewustzijn van heelheid en eenheid.

Stagnerende blokkades, overtuigingen en karma laten los uit je cellen en DNA. Je hart opent zich hierdoor diepergaand in de liefde voor jezelf en anderen. Je ware zelf en Goddelijkheid kunnen in je cellen en chakra’s geactiveerd worden en op de voorgrond komen.

Doe mee en ervaar de helende energie van de Aartsengelen!

Klik hier om je aan te melden met vroegboekkorting


 


Hoe ziet de online cursus eruit?

De online cursus bestaat uit 4 dinsdag avonden en wordt gegeven door Master-Healer-Reader-Coach en satsangever Marlisa Hof van 19.30 tot 21.00 uur. Iedere avond gaan we dieper in op een Aartsengel en zijn Goddelijke kwaliteiten middels een lezing, coaching en multidimensionale groepshealing. Via de chat (uitleg over de chat ontvang je bij aanmelding) is het mogelijk je vragen in te brengen welke Marlisa zoveel mogelijk zal beantwoorden. Iedere deelnemer kan de vragen en antwoorden meelezen en luisteren.

Gratis 4 Aartsengelen tincturen

Ongeveer een week voor aanvang van de online cursus ontvang je een pakketje met de 4 Aartsengel tincturen welke helpen de kwaliteiten nog dieper te integreren.

Wacht niet lang met aanmelden, zodat jij de tincturen op tijd in huis hebt.

Klik hier om je aan te melden

 


Graag ontmoet ik je online!


Marlisa 2017-klein.jpgOver Marlisa Hof:

Ik ben als ervaren Elohim Master-Healer-Reader-Coach en satsanggever gespecialiseerd in het praktisch en helder maken hoe je te midden van de hectiek van je leven trouw kunt zijn aan je ziel, innerlijk kind en ware Zelf. In de begeleiding en healing geef ik je persoonlijke praktische handvatten mee en open je in je subtiele gevoeligheid als kracht, hoger bewustzijn en Essentie. Reeds jaren loop ik het pad van zelfrealisatie en Inwijding, deze weg heeft mijn grootste liefde.

Klik hier voor meer informatie over mij, sessies, workshops en tekstartikelen.

 Feedbacks van voorgaande cursussen

"Ik wil je super bedanken voor deze prachtige gekozen thema's voor deze online cursus Marlisa!"

"Ik heb heel veel gehad aan de online cursus. De oefeningen die je iedere week meegaf vond ik heel prettig en goed toe te passen in het dagelijkse leven om stapje voor stapje steeds bewuster in het buikgevoel te zakken en daardoor voel ik nu veel meer liefde en vrede in mezelf. De uitleg tijdens de online avonden waren heel duidelijk, heel fijn hoe je alles uitlegde."

"Heel erg bedankt voor de online cursus, het was heel leerzaam, praktisch en helder! Ik ga zeker mee doen aan je volgende online cursus!"

Wil jij ook zo'n mooie ervaring?

Klik hier om je aan te melden