Gedonder in de liefde

Geschreven door Willeke Jansen

In deze tijd waarin de Liefdes- en Eenheidsvelden steeds krachtiger aanwezig zijn, worden enorme diepe pijnstukken geraakt. Voor veel mensen is dit nog onbewust en vaak wordt gedacht dat men ‘er al is’ terwijl er even later weer een storm opsteekt.

De diepe grotten van pijn, eenzaamheid en onzekerheid

Maar het tegendeel van Eenheidsliefde is vaak ook waar, want het ego zet zich schrap. Velen schieten in de bovenste chakra’s, vluchten in hun werk, zoeken liefde en steun in een relatie of toekomst. Men ervaart prachtige Liefde en Licht, maar het is deels schijn.

Als we de wereld en onszelf daadwerkelijk willen verlichten, dan zullen we door die diepe grotten in de buik en basis moeten, door de wereld van dualiteit heen moeten en met onze voeten in de klei kunnen staan, zowel als alle ‘verhalen’ los laten om uiteindelijk met onze voeten in de klei kunnen staan als bewuste en gevoelige mens.

Blijheid, vreugde, plezier.jpgOm door de buik en basis gerealiseerd te worden zullen we onze schaduw en het afgescheiden innerlijk kind onder ogen moeten komen, om ze vrij te laten stromen…

Lees het hele artikel

 

Tip: Geef jezelf de ruimte en boek een live of afstand sessie! Blijheid, genieten en innerlijke stilte kunnen ontstaan in je leven. (Let op: vanwege drukte is de eerste sessiemogelijkheid halverwege oktober)

 


 

28, 29 en 30 september 10:00 - 17:00 | Kosmisch Vuur 2: Kosmisch Healer, Draken en Meesterschap

draak,goud.jpgGegeven door Joke ElZiam Nootebos

Tijdens de workshop Kosmisch Vuur 2 krijg je verschillende Kosmische Stralen, zoals je die hebt leren kennen bij Kosmisch Vuur 1, gedownload maar nu om ze uit je lichaam als healingstool voor jezelf of een ander te kunnen channelen. Ook ontvang je krachtige initiaties voor je eenheidsverbinding met Moeder Aarde, de Bovenwereld, Jezus Sananda en je volledig potentieel.

Oude herhalingslussen en patronen en je Lemurisch en Atlantis innerlijk kind, helen en  zuiveren. Je voelt je door de workshop steeds meer de nieuwe multidimensionale Mens en je draagt bij aan het collectief Bewustzijn van de nieuwe Aarde!
Je kunt alleen meedoen als je KV1 ook hebt gedaan.

Alle accommodaties zijn inmiddels volgeboekt. Wanneer je je aanmeldt kun je nog wel overnachten op onze camping. Wacht niet te lang met boeken, vol = vol.

Klik hier om je aan te melden

 

TIP: Wil je een verdere verdieping na Kosmisch Vuur 2? Dat is mogelijk! Bekijk de beroepsopleiding Heilige Magie- Magiër (HM) of de beroepsopleiding Master Healer Reader Coach

 


 

Als je wérkelijk een drive en verlangen voelt tot Godrealisatie, als dat je vóór alles gaat, dan wil je horen en weten … en je aan je weg committen..png

 


 

22 en 23 september 10:00 - 17:00 | Magic Merlin Healer Class, Druïdische en Global Healing

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Multidimensionaal 2.jpg

Ontvang de hoogste en zuiverste Magie sinds de tijd van Lemurië tijdens deze bijzondere workshop! Het opent je ware Zelf, kundalinikanaal en Magisch Kind.

De geweldige Magische healingstools die je ontvangt vanuit het Absolute tijdens deze bijzondere workshop, kun je na afloop vanuit je eigen lichaam voortaan channelen als Merlin healer. Ook op afstand!

Leer werken met intenties en sluit aan op de voortdurende stroom van creatie vanuit de Bron!

Klik hier om je aan te melden

 

"Ik heb genoten van je Merlijn opleiding en ik kan dan eigenlijk ook niet wachten tot dat het april is wanneer het vervolg gegeven gaat worden voor Merlijn! Nu al zie ik direct resultaten in de behandelingen die ik geef. Het is mooi te zien hoe Merlijn aan het werk gaat als je voor hem open kan stellen en hem zijn gang laat gaan."

 


 

Kosmisch Vuur 1 | Het was fantastisch!

Kosmisch Vuur 1 aankomst.jpgAlle 96 deelnemers van Kosmisch Vuur 1 creërden in zichzelf en met elkaar een uitzonderlijk mooi zacht en rustig Eenheidsliefdesveld waarin het heerlijk toeven was. Prachtige healingen en staten van verlichting vonden plaats in onszelf en voor de nieuwe aarde.

Dank jullie wel! Joke

 
Ik wil niet alleen Joke bedanken voor de schitterende workshop maar ook de rest van het team en de vrijwilligers die de accommodaties en het eten zo voortreffelijk hebben verzorgd. Jullie zetten echt de nieuwe samenleving neer om zo harmonieus en georganiseerd te kunnen functioneren als 1 groepsziel! Petje af. Groetjes J.

 


 

Zet een geweldig liefdes-licht-krachtcentrale in jouw huis en praktijk

Breng de energie voor je levensbestemming en ontwikkeling naar Ontwaken en Kosmisch Meesterschap bij je in huis en laten alle Kosmische Stralen en Dimensies je zelf, je huis en praktijk activeren! Zet de energie neer van de Elohim Krachtplaats, met het Inwijdingspad en de Gouden innerlijke Verde van het Lemurisch Bos.

Elohim bio zelfrealisatie tincturen, hele set

zelfrealisatie tinctuur elohim krachtplaats set.jpgDe hele set geeft een enorme bekrachtiging en ondersteunt bij je proces. De Lichtkracht in huis en praktijk wordt enorm versterkt waardoor je eigen Lichtkracht en praktijk kunnen groeien.

Bekijk hier de set Elohim bio zelfrealisatie tincturen

TIP: De hele set kun je met grote korting aanschaffen!

  

Sekinah op de Elohim Krachtplaats

Geschreven door Joke Elziam Nootebos

Door de zachte Sekinah-liefdes energie die uit de  aarde van de Elohim Krachtplaats en bezoekerstuinen stroomt, is het gemakkelijker en innerlijk veiliger om onvoorwaardelijk en angstloos te worden. Net als te functioneren vanuit onze oorspronkelijke Essentie, verbondenheid, geborgenheid en Levensopdracht. We kunnen makkelijker en sneller worden "Wie we werkelijk Zijn", verruimen en laten gemakkelijker onveiligheid en ik-identificaties los. 

Ons zielelicht en hogere integriteit komen in onze persoonlijkheid die naar Overgave groeit. We voelen ons minder een afgescheiden "ik" en worden opener en transpersoonlijker op de Krachtplaats en thuis, door de Sekinah-energie. Zelfrealisatie ontvouwt zich en brengt met zich mee dat we niet met een been in de oude bekende zekerheden blijven staan maar kiezen voor een leven vanuit ons ware zelf.

Lees het hele artikel

Zie hieronder ook de Sekinah bol die voor dit alles is geprogammeerd door Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos

 


 

TIP: Producten die je kunnen ondersteunen voor je Inwijdingsweg

 

zelfrealisatie tinctuur elohim krachtplaats set.jpg

Elohim bio zelfrealisatie tincturen, hele set

De hele set geeft een enorme bekrachtiging en ondersteunt bij je proces. De Lichtkracht in huis en praktijk wordt enorm versterkt waardoor je eigen Lichtkracht en praktijk kunnen groeien.

Klik hier om te bestellen


Liefde manifestatie set.jpg

Sekinah Liefde en Manifestatie set (nog 2 voorradig)

Breng het realiseren van je Goddelijke vrouwelijkheid en mannelijke scheppings- en creatiekracht in een stroomversnelling en kies voor de, door Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos, geprogrammeerde (Sekinah) Liefde en Manifestatie set bollen.  Klik hier om te bestellen op elohim-edelstenen.nl

 

Zonnesteen bollen Gaia Christ.jpg

Zonnesteen edelsteen bol - Gaia Christ

Het programma en uitstraling van deze prachtige Gaia Christ bol brengt je naar Godrealisatie in het aardse, gewone leven.

Klik hier om te bestellen

 


 

18 oktober 19:30 - 20:30 uur | Groepshealing, live/online "6-15 D Godrealisatie"

Joke 2016.JPGGegeven door Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos.

Activeer je witte 6 dimensionale Christus Bewustzijn en Hart en ga door de mindshift! Je gaat leven vanuit je lichaam en buikgevoel, zonder hoofdverhalen en controle van je innerlijke oppasser.

Klik hier om je aan te melden en betaal de vroegboekprijs van 24,-

  

Vacature

Niet elk team kan iets geweldigs doen, maar elk team kan wel geweldig zijn. De beste kans om geweldig te zijn, is om onderdeel uit te maken van een team van gevoelige, bewuste, collegiale, productieve mensen!

Lees meer bij vacatures

 


 

Agenda

» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-08-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT311-2021 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
4x per jaar op donderdag avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Kortingspakket 4x Online Tijdsgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 111,00
 
TG pakket 
04-09-2021
05-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Let op: Je kunt je niet meer inschrijven voor deze workshop. Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam.
vroegboekprijs € 381,00
 
3333-2021 
09-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Open je merlijnmagie, tweelingvlam deel, bewustzijn en hart d.m.v. je 7dimensionale zieledeel"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT310-2021 
18-09-2021
19-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds mens, healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 381,00
 
022-2021 
23-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
TG203-2021 
29-09-2021
13-10-2021
27-10-2021
10-11-2021
24-11-2021
19.00-20.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
5x Online cursus "Heel je relatie, innerlijke man-vrouw en je seksualiteit" incl. zelfrealisatie tincturen
Tijdens je Zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander. Ook op die van je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk en seksueel. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken en hoe komt dit dan? Door de inzichten en de helende channeling tijdens de online avonden zul je steeds minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je vuur wordt bekrachtigd.
vroegboekprijs € 239,00
 
025-2021