Gedonder in de liefde

 

Geschreven door Willeke Jansen

In deze tijd waarin de Liefdes- en Eenheidsvelden steeds krachtiger aanwezig zijn, worden enorme diepe pijnstukken geraakt. Voor veel mensen is dit nog onbewust en vaak wordt gedacht dat men ‘er al is’ terwijl er even later weer een storm opsteekt.

De diepe grotten van pijn, eenzaamheid en onzekerheid

Maar het tegendeel van Eenheidsliefde is vaak ook waar, want het ego zet zich schrap. Velen schieten in de bovenste chakra’s, vluchten in hun werk, zoeken liefde en steun in een relatie of toekomst. Men ervaart prachtige Liefde en Licht, maar het is deels schijn.

Als we de wereld en onszelf daadwerkelijk willen verlichten, dan zullen we door die diepe grotten in de buik en basis moeten, door de wereld van dualiteit heen moeten en met onze voeten in de klei kunnen staan, zowel als alle ‘verhalen’ los laten om uiteindelijk met onze voeten in de klei kunnen staan als bewuste en gevoelige mens.

Blijheid, vreugde, plezier.jpgOm door de buik en basis gerealiseerd te worden zullen we onze schaduw en het afgescheiden innerlijk kind onder ogen moeten komen, om ze vrij te laten stromen…

Lees het hele artikel


Tip: Geef jezelf de ruimte en boek een live of afstand sessie! Blijheid, genieten en innerlijke stilte kunnen ontstaan in je leven. (Let op: vanwege drukte is de eerste sessiemogelijkheid halverwege oktober) 

28, 29 en 30 september 10:00 - 17:00 | Kosmisch Vuur 2: Kosmisch Healer, Draken en Meesterschap

draak,goud.jpgGegeven door Joke ElZiam Nootebos

Tijdens de workshop Kosmisch Vuur 2 krijg je verschillende Kosmische Stralen, zoals je die hebt leren kennen bij Kosmisch Vuur 1, gedownload maar nu om ze uit je lichaam als healingstool voor jezelf of een ander te kunnen channelen. Ook ontvang je krachtige initiaties voor je eenheidsverbinding met Moeder Aarde, de Bovenwereld, Jezus Sananda en je volledig potentieel.

Oude herhalingslussen en patronen en je Lemurisch en Atlantis innerlijk kind, helen en  zuiveren. Je voelt je door de workshop steeds meer de nieuwe multidimensionale Mens en je draagt bij aan het collectief Bewustzijn van de nieuwe Aarde!
Je kunt alleen meedoen als je KV1 ook hebt gedaan.

Alle accommodaties zijn inmiddels volgeboekt. Wanneer je je aanmeldt kun je nog wel overnachten op onze camping. Wacht niet te lang met boeken, vol = vol.

Klik hier om je aan te melden


TIP: Wil je een verdere verdieping na Kosmisch Vuur 2? Dat is mogelijk! Bekijk de beroepsopleiding Heilige Magie- Magiër (HM) of de beroepsopleiding Master Healer Reader Coach

 


 

Als je wérkelijk een drive en verlangen voelt tot Godrealisatie, als dat je vóór alles gaat, dan wil je horen en weten … en je aan je weg committen..png

 


 

22 en 23 september 10:00 - 17:00 | Magic Merlin Healer Class, Druïdische en Global Healing

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Multidimensionaal 2.jpg

Ontvang de hoogste en zuiverste Magie sinds de tijd van Lemurië tijdens deze bijzondere workshop! Het opent je ware Zelf, kundalinikanaal en Magisch Kind.

De geweldige Magische healingstools die je ontvangt vanuit het Absolute tijdens deze bijzondere workshop, kun je na afloop vanuit je eigen lichaam voortaan channelen als Merlin healer. Ook op afstand!

Leer werken met intenties en sluit aan op de voortdurende stroom van creatie vanuit de Bron!

Klik hier om je aan te melden


"Ik heb genoten van je Merlijn opleiding en ik kan dan eigenlijk ook niet wachten tot dat het april is wanneer het vervolg gegeven gaat worden voor Merlijn! Nu al zie ik direct resultaten in de behandelingen die ik geef. Het is mooi te zien hoe Merlijn aan het werk gaat als je voor hem open kan stellen en hem zijn gang laat gaan." 

Kosmisch Vuur 1 | Het was fantastisch!

Kosmisch Vuur 1 aankomst.jpgAlle 96 deelnemers van Kosmisch Vuur 1 creërden in zichzelf en met elkaar een uitzonderlijk mooi zacht en rustig Eenheidsliefdesveld waarin het heerlijk toeven was. Prachtige healingen en staten van verlichting vonden plaats in onszelf en voor de nieuwe aarde.

Dank jullie wel! Joke

 
Ik wil niet alleen Joke bedanken voor de schitterende workshop maar ook de rest van het team en de vrijwilligers die de accommodaties en het eten zo voortreffelijk hebben verzorgd. Jullie zetten echt de nieuwe samenleving neer om zo harmonieus en georganiseerd te kunnen functioneren als 1 groepsziel! Petje af. Groetjes J.

 


 

Zet een geweldig liefdes-licht-krachtcentrale in jouw huis en praktijk

Breng de energie voor je levensbestemming en ontwikkeling naar Ontwaken en Kosmisch Meesterschap bij je in huis en laten alle Kosmische Stralen en Dimensies je zelf, je huis en praktijk activeren! Zet de energie neer van de Elohim Krachtplaats, met het Inwijdingspad en de Gouden innerlijke Verde van het Lemurisch Bos.

Elohim bio zelfrealisatie tincturen, hele set

zelfrealisatie tinctuur elohim krachtplaats set.jpgDe hele set geeft een enorme bekrachtiging en ondersteunt bij je proces. De Lichtkracht in huis en praktijk wordt enorm versterkt waardoor je eigen Lichtkracht en praktijk kunnen groeien.

Bekijk hier de set Elohim bio zelfrealisatie tincturen

TIP: De hele set kun je met grote korting aanschaffen!

 


 

Start 17 oktober 19:00 - 20:30 | Online cursus "Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirits"

handen,hart,regenboog.jpgGegeven door Willeke Jansen

Cijfer je jezelf niet langer weg en laat de Universele Liefde indalen in je dagelijks functioneren. Voel de liefde voor jezelf en wordt oordeelloos op alle lagen!

Tijdens deze online cursus brengt Master Healer Reader en satsangegever Willeke Jansen, helderheid op de processen die nu gaande zijn in jou en op aarde. Er is ruimte voor persoonlijke readingsvragen en je ontvangt diepgaande healingen met Kruidenspirits. Je ware Natuur komt voelbaar dichterbij en je cellen openen zich voor Universele Liefde, verruimd bewustzijn en je Christus Hart.

Klik hier voor meer informatie


"Dag lieve Willeke, ik wil jou op deze manier bedanken voor deze cursus / workshop: " Word de Liefde die je Bent ". Ik ben dankbaar dat jij jouw ingeving hebt gevolgd en deze cursus bent begonnen...het brengt mij heel veel! Dankjewel voor je channelingen en de intensiteit hiervan!"

 


 

Sekinah op de Elohim Krachtplaats

Geschreven door Joke Elziam Nootebos

Door de zachte Sekinah-liefdes energie die uit de  aarde van de Elohim Krachtplaats en bezoekerstuinen stroomt, is het gemakkelijker en innerlijk veiliger om onvoorwaardelijk en angstloos te worden. Net als te functioneren vanuit onze oorspronkelijke Essentie, verbondenheid, geborgenheid en Levensopdracht. We kunnen makkelijker en sneller worden "Wie we werkelijk Zijn", verruimen en laten gemakkelijker onveiligheid en ik-identificaties los. 

Ons zielelicht en hogere integriteit komen in onze persoonlijkheid die naar Overgave groeit. We voelen ons minder een afgescheiden "ik" en worden opener en transpersoonlijker op de Krachtplaats en thuis, door de Sekinah-energie. Zelfrealisatie ontvouwt zich en brengt met zich mee dat we niet met een been in de oude bekende zekerheden blijven staan maar kiezen voor een leven vanuit ons ware zelf.

Lees het hele artikel

Zie hieronder ook de Sekinah bol die voor dit alles is geprogammeerd door Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos
TIP: Producten die je kunnen ondersteunen voor je Inwijdingsweg

 

zelfrealisatie tinctuur elohim krachtplaats set.jpg

Elohim bio zelfrealisatie tincturen, hele set

De hele set geeft een enorme bekrachtiging en ondersteunt bij je proces. De Lichtkracht in huis en praktijk wordt enorm versterkt waardoor je eigen Lichtkracht en praktijk kunnen groeien.

Klik hier om te bestellen


Liefde manifestatie set.jpg

Sekinah Liefde en Manifestatie set (nog 2 voorradig)

Breng het realiseren van je Goddelijke vrouwelijkheid en mannelijke scheppings- en creatiekracht in een stroomversnelling en kies voor de, door Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos, geprogrammeerde (Sekinah) Liefde en Manifestatie set bollen.  Klik hier om te bestellen op elohim-edelstenen.nl


Zonnesteen bollen Gaia Christ.jpg

Zonnesteen edelsteen bol - Gaia Christ

Het programma en uitstraling van deze prachtige Gaia Christ bol brengt je naar Godrealisatie in het aardse, gewone leven.

Klik hier om te bestellen

 


 

18 oktober 19:30 - 20:30 uur | Groepshealing, live/online "6-15 D Godrealisatie"

Joke 2016.JPGGegeven door Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos.

Activeer je witte 6 dimensionale Christus Bewustzijn en Hart en ga door de mindshift! Je gaat leven vanuit je lichaam en buikgevoel, zonder hoofdverhalen en controle van je innerlijke oppasser.

Klik hier om je aan te melden en betaal de vroegboekprijs van 24,-

 


 

21 oktober 10:00 - 17:00 uur | ‘Ontwaak in de innerlijke Stilte, Ruimte en Vrede van je oorspronkelijk Zelf’

Willeke 2017-klein.jpg [1]Gegeven door Willeke Jansen

Tijdens deze prachtige workshop leer je te doorzien dat je niet je ik-je (je gedachten, gevoelens en meningen) bent. Ook ontdek je waar je ik-je nog aan vasthoudt. Je leert je gedachten los te laten en vanuit je buik te leven. Door de helende channelings, oefeningen en inzichten via persoonlijke vragen verdiept dit zich in jou.

Doe mee met deze prachtige eendaagse workshop en je wordt geopend in het veld van Universele Liefde!

Klik hier om je aan te melden

 


 

Vacature

Niet elk team kan iets geweldigs doen, maar elk team kan wel geweldig zijn. De beste kans om geweldig te zijn, is om onderdeel uit te maken van een team van gevoelige, bewuste, collegiale, productieve mensen!

Lees meer bij vacatures 

Agenda

» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
25-08-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en wat doe ik nu met mijn relatie(s)?"
Incl. helende channeling. Tijdens je ontwakings proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander en ook vanuit je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Ondersteunt het je hoogste vorm? Moet je gaan of blijven...? Voeden jullie elkaar in het kleine zelf, voelt het veilig bij elkaar en zo ja, op welke lagen wel en niet. Waar vind je de veiligheid in jeZelf? Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk, emotioneel, spiritueel en/of fysiek. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken? Tijdens de Online Zondagochtend Satsangcoaching krijg je inzicht hoe dit alles zit.
32,50
 
2019.SAW.05 
31-08-2019
01-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kristallijnen tantrisch verbindingsweekend
Stapje voor stapje open je in je kristallijnen wezen en kan het er Zijn. Omdat je het beter leert kennen tijdens de workshop. Je voelt je passie steeds meer, realiseert je dat jij Liefde Bent, je voelt je mooi en je gaat van je lichaam houden. Je ervaart tijdens de workshop hoe mooi het is als je je diepst weggestopte en mooiste wezen weer op de voorgrond kunt zetten en kunt delen met anderen. Seksueel en op welke andere manier dan ook. Hoe prachtig het is als je je wezen voelt, inbrengt en beschermt in de uitwisseling in je interne en externe relaties
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W13 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-09-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Groepshealing avond, live/online "Verruim je mind en hart met 7D Magic Power en je lichtmeesterbewustzijn"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 310.2019 
14-09-2019
15-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Leef het volledig potentieel van je basischakra: aarding, veiligheid, vitaliteit en Liefde
Je basischakra is een essentieel chakra. Het geeft je aarding, veiligheid, kracht, gezondheid, liefde en nog veel meer! Is je basischakra nog niet ten volle ontwikkeld dan is je leven soms een uitdaging. Wat je tegenkomt is b.v. stress, vermoeidheid, angsten, onzekerheid, fysieke klachten, twijfelen, uitstelgedrag, verslavingen, moeite met autoriteit of dominantie, liefdeloosheid en tekorten. Is je basis gevuld met je oneindig licht van Liefde en daadkracht dan ben je angstloos, in vrede en harmonie met jeZelf en geef je richting aan je leven. Tijdens deze workshop ontvang je healing, reading en inzichten die jouw basischakra en aarding tot zijn volledig potentieel helpen ontwikkelen.
vroegboekprijs € 379,00
lunch, eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.B02 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
21-09-2019
22-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 394,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.022 
28-09-2019
29-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing
Elohim Merlin weekendopleiding, bijzonder en indrukwekkend! Voor eigen innerlijke groei en heling, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De in jouw systeem uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en Druïdische afkomst en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), tinctuur 
2019.43