Gedonder in de liefde

Geschreven door Willeke Jansen

In deze tijd waarin de Liefdes- en Eenheidsvelden steeds krachtiger aanwezig zijn, worden enorme diepe pijnstukken geraakt. Voor veel mensen is dit nog onbewust en vaak wordt gedacht dat men ‘er al is’ terwijl er even later weer een storm opsteekt.

De diepe grotten van pijn, eenzaamheid en onzekerheid

Maar het tegendeel van Eenheidsliefde is vaak ook waar, want het ego zet zich schrap. Velen schieten in de bovenste chakra’s, vluchten in hun werk, zoeken liefde en steun in een relatie of toekomst. Men ervaart prachtige Liefde en Licht, maar het is deels schijn.

Als we de wereld en onszelf daadwerkelijk willen verlichten, dan zullen we door die diepe grotten in de buik en basis moeten, door de wereld van dualiteit heen moeten en met onze voeten in de klei kunnen staan, zowel als alle ‘verhalen’ los laten om uiteindelijk met onze voeten in de klei kunnen staan als bewuste en gevoelige mens.

Blijheid, vreugde, plezier.jpgOm door de buik en basis gerealiseerd te worden zullen we onze schaduw en het afgescheiden innerlijk kind onder ogen moeten komen, om ze vrij te laten stromen…

Lees het hele artikel


Tip: Geef jezelf de ruimte en boek een live of afstand sessie! Blijheid, genieten en innerlijke stilte kunnen ontstaan in je leven. (Let op: vanwege drukte is de eerste sessiemogelijkheid halverwege oktober) 

28, 29 en 30 september 10:00 - 17:00 | Kosmisch Vuur 2: Kosmisch Healer, Draken en Meesterschap

draak,goud.jpgGegeven door Joke ElZiam Nootebos

Tijdens de workshop Kosmisch Vuur 2 krijg je verschillende Kosmische Stralen, zoals je die hebt leren kennen bij Kosmisch Vuur 1, gedownload maar nu om ze uit je lichaam als healingstool voor jezelf of een ander te kunnen channelen. Ook ontvang je krachtige initiaties voor je eenheidsverbinding met Moeder Aarde, de Bovenwereld, Jezus Sananda en je volledig potentieel.

Oude herhalingslussen en patronen en je Lemurisch en Atlantis innerlijk kind, helen en  zuiveren. Je voelt je door de workshop steeds meer de nieuwe multidimensionale Mens en je draagt bij aan het collectief Bewustzijn van de nieuwe Aarde!
Je kunt alleen meedoen als je KV1 ook hebt gedaan.

Alle accommodaties zijn inmiddels volgeboekt. Wanneer je je aanmeldt kun je nog wel overnachten op onze camping. Wacht niet te lang met boeken, vol = vol.

Klik hier om je aan te melden


TIP: Wil je een verdere verdieping na Kosmisch Vuur 2? Dat is mogelijk! Bekijk de beroepsopleiding Heilige Magie- Magiër (HM) of de beroepsopleiding Master Healer Reader Coach

 


 

Als je wérkelijk een drive en verlangen voelt tot Godrealisatie, als dat je vóór alles gaat, dan wil je horen en weten … en je aan je weg committen..png

 


 

22 en 23 september 10:00 - 17:00 | Magic Merlin Healer Class, Druïdische en Global Healing

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Multidimensionaal 2.jpg

Ontvang de hoogste en zuiverste Magie sinds de tijd van Lemurië tijdens deze bijzondere workshop! Het opent je ware Zelf, kundalinikanaal en Magisch Kind.

De geweldige Magische healingstools die je ontvangt vanuit het Absolute tijdens deze bijzondere workshop, kun je na afloop vanuit je eigen lichaam voortaan channelen als Merlin healer. Ook op afstand!

Leer werken met intenties en sluit aan op de voortdurende stroom van creatie vanuit de Bron!

Klik hier om je aan te melden


"Ik heb genoten van je Merlijn opleiding en ik kan dan eigenlijk ook niet wachten tot dat het april is wanneer het vervolg gegeven gaat worden voor Merlijn! Nu al zie ik direct resultaten in de behandelingen die ik geef. Het is mooi te zien hoe Merlijn aan het werk gaat als je voor hem open kan stellen en hem zijn gang laat gaan." 

Kosmisch Vuur 1 | Het was fantastisch!

Kosmisch Vuur 1 aankomst.jpgAlle 96 deelnemers van Kosmisch Vuur 1 creërden in zichzelf en met elkaar een uitzonderlijk mooi zacht en rustig Eenheidsliefdesveld waarin het heerlijk toeven was. Prachtige healingen en staten van verlichting vonden plaats in onszelf en voor de nieuwe aarde.

Dank jullie wel! Joke

 
Ik wil niet alleen Joke bedanken voor de schitterende workshop maar ook de rest van het team en de vrijwilligers die de accommodaties en het eten zo voortreffelijk hebben verzorgd. Jullie zetten echt de nieuwe samenleving neer om zo harmonieus en georganiseerd te kunnen functioneren als 1 groepsziel! Petje af. Groetjes J.

 


 

Zet een geweldig liefdes-licht-krachtcentrale in jouw huis en praktijk

Breng de energie voor je levensbestemming en ontwikkeling naar Ontwaken en Kosmisch Meesterschap bij je in huis en laten alle Kosmische Stralen en Dimensies je zelf, je huis en praktijk activeren! Zet de energie neer van de Elohim Krachtplaats, met het Inwijdingspad en de Gouden innerlijke Verde van het Lemurisch Bos.

Elohim bio zelfrealisatie tincturen, hele set

zelfrealisatie tinctuur elohim krachtplaats set.jpgDe hele set geeft een enorme bekrachtiging en ondersteunt bij je proces. De Lichtkracht in huis en praktijk wordt enorm versterkt waardoor je eigen Lichtkracht en praktijk kunnen groeien.

Bekijk hier de set Elohim bio zelfrealisatie tincturen

TIP: De hele set kun je met grote korting aanschaffen!

 


 

Start 17 oktober 19:00 - 20:30 | Online cursus "Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirits"

handen,hart,regenboog.jpgGegeven door Willeke Jansen

Cijfer je jezelf niet langer weg en laat de Universele Liefde indalen in je dagelijks functioneren. Voel de liefde voor jezelf en wordt oordeelloos op alle lagen!

Tijdens deze online cursus brengt Master Healer Reader en satsangegever Willeke Jansen, helderheid op de processen die nu gaande zijn in jou en op aarde. Er is ruimte voor persoonlijke readingsvragen en je ontvangt diepgaande healingen met Kruidenspirits. Je ware Natuur komt voelbaar dichterbij en je cellen openen zich voor Universele Liefde, verruimd bewustzijn en je Christus Hart.

Klik hier voor meer informatie


"Dag lieve Willeke, ik wil jou op deze manier bedanken voor deze cursus / workshop: " Word de Liefde die je Bent ". Ik ben dankbaar dat jij jouw ingeving hebt gevolgd en deze cursus bent begonnen...het brengt mij heel veel! Dankjewel voor je channelingen en de intensiteit hiervan!"

 


 

Sekinah op de Elohim Krachtplaats

Geschreven door Joke Elziam Nootebos

Door de zachte Sekinah-liefdes energie die uit de  aarde van de Elohim Krachtplaats en bezoekerstuinen stroomt, is het gemakkelijker en innerlijk veiliger om onvoorwaardelijk en angstloos te worden. Net als te functioneren vanuit onze oorspronkelijke Essentie, verbondenheid, geborgenheid en Levensopdracht. We kunnen makkelijker en sneller worden "Wie we werkelijk Zijn", verruimen en laten gemakkelijker onveiligheid en ik-identificaties los. 

Ons zielelicht en hogere integriteit komen in onze persoonlijkheid die naar Overgave groeit. We voelen ons minder een afgescheiden "ik" en worden opener en transpersoonlijker op de Krachtplaats en thuis, door de Sekinah-energie. Zelfrealisatie ontvouwt zich en brengt met zich mee dat we niet met een been in de oude bekende zekerheden blijven staan maar kiezen voor een leven vanuit ons ware zelf.

Lees het hele artikel

Zie hieronder ook de Sekinah bol die voor dit alles is geprogammeerd door Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos
TIP: Producten die je kunnen ondersteunen voor je Inwijdingsweg

 

zelfrealisatie tinctuur elohim krachtplaats set.jpg

Elohim bio zelfrealisatie tincturen, hele set

De hele set geeft een enorme bekrachtiging en ondersteunt bij je proces. De Lichtkracht in huis en praktijk wordt enorm versterkt waardoor je eigen Lichtkracht en praktijk kunnen groeien.

Klik hier om te bestellen


Liefde manifestatie set.jpg

Sekinah Liefde en Manifestatie set (nog 2 voorradig)

Breng het realiseren van je Goddelijke vrouwelijkheid en mannelijke scheppings- en creatiekracht in een stroomversnelling en kies voor de, door Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos, geprogrammeerde (Sekinah) Liefde en Manifestatie set bollen.  Klik hier om te bestellen op elohim-edelstenen.nl


Zonnesteen bollen Gaia Christ.jpg

Zonnesteen edelsteen bol - Gaia Christ

Het programma en uitstraling van deze prachtige Gaia Christ bol brengt je naar Godrealisatie in het aardse, gewone leven.

Klik hier om te bestellen

 


 

18 oktober 19:30 - 20:30 uur | Groepshealing, live/online "6-15 D Godrealisatie"

Joke 2016.JPGGegeven door Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos.

Activeer je witte 6 dimensionale Christus Bewustzijn en Hart en ga door de mindshift! Je gaat leven vanuit je lichaam en buikgevoel, zonder hoofdverhalen en controle van je innerlijke oppasser.

Klik hier om je aan te melden en betaal de vroegboekprijs van 24,-

 


 

21 oktober 10:00 - 17:00 uur | ‘Ontwaak in de innerlijke Stilte, Ruimte en Vrede van je oorspronkelijk Zelf’

Willeke 2017-klein.jpg [1]Gegeven door Willeke Jansen

Tijdens deze prachtige workshop leer je te doorzien dat je niet je ik-je (je gedachten, gevoelens en meningen) bent. Ook ontdek je waar je ik-je nog aan vasthoudt. Je leert je gedachten los te laten en vanuit je buik te leven. Door de helende channelings, oefeningen en inzichten via persoonlijke vragen verdiept dit zich in jou.

Doe mee met deze prachtige eendaagse workshop en je wordt geopend in het veld van Universele Liefde!

Klik hier om je aan te melden

 


 

Vacature

Niet elk team kan iets geweldigs doen, maar elk team kan wel geweldig zijn. De beste kans om geweldig te zijn, is om onderdeel uit te maken van een team van gevoelige, bewuste, collegiale, productieve mensen!

Lees meer bij vacatures 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» December
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-12-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"
Je leert je subtiel kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen. Je leert ervoor op te staan en het tot je kracht te maken. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe uitstraling. Daarop zal in je toekomst met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat er iets bijzonders in je uitstraling gebeurt. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. Ontwaken en verlichting komen dichterbij.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 315.2019 
1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Kortingspakket online groepshealingen: Je hogere zieledelen in het dagelijks leven
Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
vroegboekprijs € 99,00
 
OTpakket 
1x p.m. op zo ochtend,
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Kortingspakket Online Zondagochtend satsang (met helende channeling)
Is er in jou een diep verlangen naar je volledig te Realiseren, naar permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Wil je de Stilte, Vrede en Liefde nog verder in je verdiepen tot een staat van verlichting en Godrealisatie? Doe dan mee met de maandelijkse bijeenkomsten. Je kunt persoonlijke vragen stellen en zult ook door de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarop meer verbinding krijgen met wie je werkelijk Bent! Je kunt elke maand gewoon vanuit je eigen omgeving mee doen, thuis via het internet. De kracht van de groep versterkt het helende veld en zorgt ervoor dat inzichten dieper bij je binnen kunnen komen. Je groeit van persoonlijke liefde naar Universele Liefde.
vroegboekprijs € 99,00
 
 
15-12-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.08 
t/m 01-01-2020  Veelerveen
 
Kerstvakantie!
Van 16 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team
0
 
 
» Januari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
08-01-2020
22-01-2020
05-02-2020
19-02-2020
04-03-2020
19.00 -20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”
Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Tijdens deze online cursus leer je hoe je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.
vroegboekprijs € 219,00
 
2020.W21 
09-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 301.2020 
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden. 

Joke ElZiam Nootebos 
E-learningpakket Innerlijk kind, meesterschap en leiderschap
Het E-learning pakket Innerlijk kind kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding Master Healer Reader Coach met eindcertificaat. Door het innerlijk kind en je verleden te helen en vanuit zelfrespect en eigen warmte te leven vanuit je buik, ben je in staat meesterschap te verwerven. Reactieve reacties stoppen, je leert te functioneren en handelen vanuit het ware zelf. Mededogen, wij-gevoel, eenheidsgevoel, werken en verbinden vanuit de flow en leiderschap kunnen zich op gezonde wijze, samen met je innerlijk kind, ontwikkelen.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-ik 
11-01-2020
12-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-212 
18-01-2020
19-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Weekendopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
CHI-2020 
25-01-2020
26-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-036 
30-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 302.2020