Gedonder in de liefde

 

Geschreven door Willeke Jansen

In deze tijd waarin de Liefdes- en Eenheidsvelden steeds krachtiger aanwezig zijn, worden enorme diepe pijnstukken geraakt. Voor veel mensen is dit nog onbewust en vaak wordt gedacht dat men ‘er al is’ terwijl er even later weer een storm opsteekt.

De diepe grotten van pijn, eenzaamheid en onzekerheid

Maar het tegendeel van Eenheidsliefde is vaak ook waar, want het ego zet zich schrap. Velen schieten in de bovenste chakra’s, vluchten in hun werk, zoeken liefde en steun in een relatie of toekomst. Men ervaart prachtige Liefde en Licht, maar het is deels schijn.

Als we de wereld en onszelf daadwerkelijk willen verlichten, dan zullen we door die diepe grotten in de buik en basis moeten, door de wereld van dualiteit heen moeten en met onze voeten in de klei kunnen staan, zowel als alle ‘verhalen’ los laten om uiteindelijk met onze voeten in de klei kunnen staan als bewuste en gevoelige mens.

Blijheid, vreugde, plezier.jpgOm door de buik en basis gerealiseerd te worden zullen we onze schaduw en het afgescheiden innerlijk kind onder ogen moeten komen, om ze vrij te laten stromen…

Lees het hele artikel


Tip: Geef jezelf de ruimte en boek een live of afstand sessie! Blijheid, genieten en innerlijke stilte kunnen ontstaan in je leven. (Let op: vanwege drukte is de eerste sessiemogelijkheid halverwege oktober) 

28, 29 en 30 september 10:00 - 17:00 | Kosmisch Vuur 2: Kosmisch Healer, Draken en Meesterschap

draak,goud.jpgGegeven door Joke ElZiam Nootebos

Tijdens de workshop Kosmisch Vuur 2 krijg je verschillende Kosmische Stralen, zoals je die hebt leren kennen bij Kosmisch Vuur 1, gedownload maar nu om ze uit je lichaam als healingstool voor jezelf of een ander te kunnen channelen. Ook ontvang je krachtige initiaties voor je eenheidsverbinding met Moeder Aarde, de Bovenwereld, Jezus Sananda en je volledig potentieel.

Oude herhalingslussen en patronen en je Lemurisch en Atlantis innerlijk kind, helen en  zuiveren. Je voelt je door de workshop steeds meer de nieuwe multidimensionale Mens en je draagt bij aan het collectief Bewustzijn van de nieuwe Aarde!
Je kunt alleen meedoen als je KV1 ook hebt gedaan.

Alle accommodaties zijn inmiddels volgeboekt. Wanneer je je aanmeldt kun je nog wel overnachten op onze camping. Wacht niet te lang met boeken, vol = vol.

Klik hier om je aan te melden


TIP: Wil je een verdere verdieping na Kosmisch Vuur 2? Dat is mogelijk! Bekijk de beroepsopleiding Heilige Magie- Magiër (HM) of de beroepsopleiding Master Healer Reader Coach

 


 

Als je wérkelijk een drive en verlangen voelt tot Godrealisatie, als dat je vóór alles gaat, dan wil je horen en weten … en je aan je weg committen..png

 


 

22 en 23 september 10:00 - 17:00 | Magic Merlin Healer Class, Druïdische en Global Healing

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Multidimensionaal 2.jpg

Ontvang de hoogste en zuiverste Magie sinds de tijd van Lemurië tijdens deze bijzondere workshop! Het opent je ware Zelf, kundalinikanaal en Magisch Kind.

De geweldige Magische healingstools die je ontvangt vanuit het Absolute tijdens deze bijzondere workshop, kun je na afloop vanuit je eigen lichaam voortaan channelen als Merlin healer. Ook op afstand!

Leer werken met intenties en sluit aan op de voortdurende stroom van creatie vanuit de Bron!

Klik hier om je aan te melden


"Ik heb genoten van je Merlijn opleiding en ik kan dan eigenlijk ook niet wachten tot dat het april is wanneer het vervolg gegeven gaat worden voor Merlijn! Nu al zie ik direct resultaten in de behandelingen die ik geef. Het is mooi te zien hoe Merlijn aan het werk gaat als je voor hem open kan stellen en hem zijn gang laat gaan." 

Kosmisch Vuur 1 | Het was fantastisch!

Kosmisch Vuur 1 aankomst.jpgAlle 96 deelnemers van Kosmisch Vuur 1 creërden in zichzelf en met elkaar een uitzonderlijk mooi zacht en rustig Eenheidsliefdesveld waarin het heerlijk toeven was. Prachtige healingen en staten van verlichting vonden plaats in onszelf en voor de nieuwe aarde.

Dank jullie wel! Joke

 
Ik wil niet alleen Joke bedanken voor de schitterende workshop maar ook de rest van het team en de vrijwilligers die de accommodaties en het eten zo voortreffelijk hebben verzorgd. Jullie zetten echt de nieuwe samenleving neer om zo harmonieus en georganiseerd te kunnen functioneren als 1 groepsziel! Petje af. Groetjes J.

 


 

Zet een geweldig liefdes-licht-krachtcentrale in jouw huis en praktijk

Breng de energie voor je levensbestemming en ontwikkeling naar Ontwaken en Kosmisch Meesterschap bij je in huis en laten alle Kosmische Stralen en Dimensies je zelf, je huis en praktijk activeren! Zet de energie neer van de Elohim Krachtplaats, met het Inwijdingspad en de Gouden innerlijke Verde van het Lemurisch Bos.

Elohim bio zelfrealisatie tincturen, hele set

zelfrealisatie tinctuur elohim krachtplaats set.jpgDe hele set geeft een enorme bekrachtiging en ondersteunt bij je proces. De Lichtkracht in huis en praktijk wordt enorm versterkt waardoor je eigen Lichtkracht en praktijk kunnen groeien.

Bekijk hier de set Elohim bio zelfrealisatie tincturen

TIP: De hele set kun je met grote korting aanschaffen!

 


 

Start 17 oktober 19:00 - 20:30 | Online cursus "Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirits"

handen,hart,regenboog.jpgGegeven door Willeke Jansen

Cijfer je jezelf niet langer weg en laat de Universele Liefde indalen in je dagelijks functioneren. Voel de liefde voor jezelf en wordt oordeelloos op alle lagen!

Tijdens deze online cursus brengt Master Healer Reader en satsangegever Willeke Jansen, helderheid op de processen die nu gaande zijn in jou en op aarde. Er is ruimte voor persoonlijke readingsvragen en je ontvangt diepgaande healingen met Kruidenspirits. Je ware Natuur komt voelbaar dichterbij en je cellen openen zich voor Universele Liefde, verruimd bewustzijn en je Christus Hart.

Klik hier voor meer informatie


"Dag lieve Willeke, ik wil jou op deze manier bedanken voor deze cursus / workshop: " Word de Liefde die je Bent ". Ik ben dankbaar dat jij jouw ingeving hebt gevolgd en deze cursus bent begonnen...het brengt mij heel veel! Dankjewel voor je channelingen en de intensiteit hiervan!"

 


 

Sekinah op de Elohim Krachtplaats

Geschreven door Joke Elziam Nootebos

Door de zachte Sekinah-liefdes energie die uit de  aarde van de Elohim Krachtplaats en bezoekerstuinen stroomt, is het gemakkelijker en innerlijk veiliger om onvoorwaardelijk en angstloos te worden. Net als te functioneren vanuit onze oorspronkelijke Essentie, verbondenheid, geborgenheid en Levensopdracht. We kunnen makkelijker en sneller worden "Wie we werkelijk Zijn", verruimen en laten gemakkelijker onveiligheid en ik-identificaties los. 

Ons zielelicht en hogere integriteit komen in onze persoonlijkheid die naar Overgave groeit. We voelen ons minder een afgescheiden "ik" en worden opener en transpersoonlijker op de Krachtplaats en thuis, door de Sekinah-energie. Zelfrealisatie ontvouwt zich en brengt met zich mee dat we niet met een been in de oude bekende zekerheden blijven staan maar kiezen voor een leven vanuit ons ware zelf.

Lees het hele artikel

Zie hieronder ook de Sekinah bol die voor dit alles is geprogammeerd door Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos
TIP: Producten die je kunnen ondersteunen voor je Inwijdingsweg

 

zelfrealisatie tinctuur elohim krachtplaats set.jpg

Elohim bio zelfrealisatie tincturen, hele set

De hele set geeft een enorme bekrachtiging en ondersteunt bij je proces. De Lichtkracht in huis en praktijk wordt enorm versterkt waardoor je eigen Lichtkracht en praktijk kunnen groeien.

Klik hier om te bestellen


Liefde manifestatie set.jpg

Sekinah Liefde en Manifestatie set (nog 2 voorradig)

Breng het realiseren van je Goddelijke vrouwelijkheid en mannelijke scheppings- en creatiekracht in een stroomversnelling en kies voor de, door Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos, geprogrammeerde (Sekinah) Liefde en Manifestatie set bollen.  Klik hier om te bestellen op elohim-edelstenen.nl


Zonnesteen bollen Gaia Christ.jpg

Zonnesteen edelsteen bol - Gaia Christ

Het programma en uitstraling van deze prachtige Gaia Christ bol brengt je naar Godrealisatie in het aardse, gewone leven.

Klik hier om te bestellen

 


 

18 oktober 19:30 - 20:30 uur | Groepshealing, live/online "6-15 D Godrealisatie"

Joke 2016.JPGGegeven door Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos.

Activeer je witte 6 dimensionale Christus Bewustzijn en Hart en ga door de mindshift! Je gaat leven vanuit je lichaam en buikgevoel, zonder hoofdverhalen en controle van je innerlijke oppasser.

Klik hier om je aan te melden en betaal de vroegboekprijs van 24,-

 


 

21 oktober 10:00 - 17:00 uur | ‘Ontwaak in de innerlijke Stilte, Ruimte en Vrede van je oorspronkelijk Zelf’

Willeke 2017-klein.jpg [1]Gegeven door Willeke Jansen

Tijdens deze prachtige workshop leer je te doorzien dat je niet je ik-je (je gedachten, gevoelens en meningen) bent. Ook ontdek je waar je ik-je nog aan vasthoudt. Je leert je gedachten los te laten en vanuit je buik te leven. Door de helende channelings, oefeningen en inzichten via persoonlijke vragen verdiept dit zich in jou.

Doe mee met deze prachtige eendaagse workshop en je wordt geopend in het veld van Universele Liefde!

Klik hier om je aan te melden

 


 

Vacature

Niet elk team kan iets geweldigs doen, maar elk team kan wel geweldig zijn. De beste kans om geweldig te zijn, is om onderdeel uit te maken van een team van gevoelige, bewuste, collegiale, productieve mensen!

Lees meer bij vacatures 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» Juni
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
16-06-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Hoe draag ik nu het beste bij aan het realiseren van de nieuwe Aarde?"
Incl. helende channeling. Voel jij steeds meer de drang te willen bijdragen aan de nieuwe aarde? Toch loop je nog mee in de oude ego gestuurde en reactieve maatschappij en is het soms heel lastig je hierin te bewegen. Je voelt steeds meer en ook duidelijker dat het ook anders kan. Je diepe verlangen naar Eenheid en een wegwijzer willen zijn, wordt steeds sterker en je kunt er nog maar moeilijk omheen. Die nieuwe aarde mag werkelijkheid worden! Ben jij er klaar voor om samen die nieuwe aarde en ieders Essentie te realiseren? Je hierin alleen te voelen hoeft niet meer! Meld je aan!
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.02 
22-06-2019
23-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
en Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos en Willeke Ananda Jansen 
Tweelingstraal, Heilig Huwelijk en relatievragen
Er komt een dag dat we diepgaand aangetrokken worden tot onze tweelingziel of vlam en meer dan ooit geraakt worden. Hoe herkennen we die? We ervaren tijdens zo'n zielenontmoeting een liefde in alle hoeken van ons lichaam en ziel waar geen houden meer aan is. Onze ziel verlangt naar de werkelijke, heilige samenkomst van lichaam en geest, van mannelijk en vrouwelijk, maar dat levert vaak ook moeilijkheden op. Hoe daarmee om te gaan, wordt duidelijk tijdens deze helende en unieke workshop. Eigen vragen en levenssituatie kunnen worden ingebracht en als de ruimte het toelaat kan een persoonlijke reading ontstaan.
vroegboekprijs € 357,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), boek 
2019.HH39 
22-06-2019
19.00-20.00 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Satsang "vermoeidheid door innerlijke processen"
Merk je ook dat je meer vermoeid bent dan anders, dat je last hebt van werkdruk of spanningen op je werk of in je relatie. Wat wil je hier mee? Misschien voel je dat je wilt stoppen, dat er meer is dan hetgeen zich nu in je leven afspeelt maar daar tegenover staat de vertrouwdheid van hoe het was en hoe het morgen zal zijn. Soms hoef je alleen inzicht en houding te veranderen om tot verandering te komen. Durf je te kiezen voor jezelf, durf je de weg van zelfrealisatie te lopen of blijf je vanuit de veiligheid en je eigen kleine ikje leven zoals je dat nu doet.
vroegboekprijs € 15,00
 
2019.R05 
27-06-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 308.2019 
29-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken.Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
vroegboekprijs € 150,00
lunch 
2019.W99 
30-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Jansen 
Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats
Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.
vroegboekprijs € 135,00
lunch 
2019.W19 
» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-09-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
11-07-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2019 
14-07-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang 'Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.03 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-07-2019
28-07-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Open je en ontdek de kracht en Liefde van Moeder Aarde en haar genezende producten
Ontvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentinctuur en etherische oliën. Leer hoe je ze toepast en adviseert op readingsniveau. Je kunt na de workshop je natuurlijke huisapotheek samenstellen. Je oefent je intuïtie te vertrouwen en om te gaan met cases! Je magisch kind wordt een creatieve heks door alle Elohim producten die je kunt mixen en ook leert inzetten voor elkaar. Voor jezelf of therapeutisch praktijk is dit een waardevolle uitbreiding!
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W18