Sta jij ook open voor de onvoorwaardelijke liefde in jezelf?

 

Geschreven door Marlisa Hof

handen,hart,regenboog.jpgWereldwijd is er een diepgaand zuiveringsproces gaande van de grote treurnis, eenzaamheid, angst en afgescheiden gevoelens die decennia lang opgeslagen hebben gelegen. Je kunt je gevoelens nu niet meer onderdrukken of er voor weg lopen.
 

Als jij die Pillar of Light bent, bedoeld om te leven vanuit een ontwaakt Hart, dan word je geconfronteerd met dat wat nog niet heel is. Eerder kon je er gemakkelijker omheen, de afgescheiden gevoelens onderdrukken en verbloemen. Je uitweg vinden in het samenzijn met vrienden en andere bezigheden. Nu kom je erachter dat ook dat niet altijd meer vervulling geeft. Steeds weer word je geconfronteerd met wat er wringt in jezelf. Voor hen die eraan toe zijn, wil het hart geopend worden naar de onvoorwaardelijke Liefde in zichzelf.

Lees het hele artikel

Wil jij de egoloze weg naar verlichting en Godrealisatie bewandelen en inzicht en healing krijgen bij je volgende stappen? Boek dan een Reconnection healing met Gaia, je Oorsprong en het Christusbewustzijn/Eenheidshart(Vanaf begin oktober te boeken)


Willeke 2017-klein.jpg [1]TIP: Op 17 oktober start de online avondcursus "Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirit." Willeke Jansen brengt helderheid op de processen die nu gaande zijn in jou en op aarde. De Universele Liefde en Christuskracht worden dieper in jouw buik en basis gebracht tijdens deze online avondcursus.

 


 

15 en 16 september 10:00 - 17:00 uur | Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

bos met zon.jpg

Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken in deze workshop op prachtige wijze. Je leert voor jezelf of als natuurcoach het onderling verschil tussen natuurwezens aanvoelen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, een sjamanen reis naar verloren zieledelen maken, enz.

De gratis overnachtingen in de B&B zijn inmiddels volgeboekt, maar er zijn nog wel enkele gratis overnachtingen op de camping beschikbaar.

Klik hier om je aan te melden


"Wat voel ik een intense dankbaarheid en blijdschap door deze workshop. Zo’n prachtige verbondenheid met de natuur en daarbij zoveel kunnen en mogen voelen en ervaren; natuurwezens, de planten, het water. Steeds subtielere lagen laten zich zien, zowel in de natuur als in mijzelf.'' 

Maak van je huis & tuin een krachtplaats!

gaia tuin edelstenen set.jpgEen paradijselijke, kristallijnen, beschermende en zuiverende koepel over je huis ontstaat door deze prachtige set;  Gaia's droom edelstenen. Alles trilt op meer oorspronkelijke Liefde door het enorm mooie en krachtige programma op deze set.

De Gaia's droom tuinedelstenen set is te bestellen op de webshop elohim-edelstenen.nl

Klik hier om te bestellen

 


 

22 en 23 september 10:00 - 17:00 | Magic Merlin Healer Class, Druïdische en Global Healing

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Magische waterval.jpgD.m.v Joke en haar transmissies brengt deze prachtige workshop de hoogste en zuiverste Magie sinds de tijd van Lemurië! Het opent je ware Zelf, kundalinikanaal en blije Magisch Kind.

Leer de enorme scheppingskrachten, manifestatie- en helende krachten vanuit je magische ware Zelf  toe te passen!

Er zijn nog 2 gratis overnachtingen beschikbaar in de B&B. Wacht niet te lang met boeken!

Klik hier om je aan te melden


TIP: Activeer het Merlin bewustzijn in jou. Je staat daardoor open om de Merlin healingen vanuit je lichaam zelf te kunnen channelen, gemakkelijk zijn helingen te ontvangen en diepgaand te integreren tijdens de workshop. Ook thuis, na afloop brengen deze producten je verdergaande sprankelendheid, magie en scheppingskracht. De volgende Merlin producten helpen je hierbij: Merlin amethisten, Merlin zelfrealisatietinctuur en de Merlin lucht draak

 

"Het was een heel bijzondere workshop met prachtige tools om mee te werken. De krachten worden steeds groter en healingsvelden breiden uit. Dank aan Merlijn, Merlina en Joke voor deze integratie!"

 


 

Wijziging assortiment bio aura- en huiszuiveringsspray

aura spray.jpgDe 3 meest populaire spray's blijven in het assortiment:

  • 13D Walvissen Oermoeder Aarde, Dolfijnen Hart-Vreugde
  • Hoogste licht in de aarde brengen
  • Zuivering, overgave, diepe ontspanning

De volgende aura spray's gaan/ zijn uit het assortiment: Innerlijk kind - geborgenheid - vreugde, 13D Walvissen Oermoeder Aarde, Dolfijnen Hart-Vreugde, Bescherming vanuit je eigen licht, Genieten met volle teugen, Opstaan - neerzetten hoogste levensdoel

Klik hier om nog te bestellen (let op: sommige spray's zijn helaas niet meer verkrijgbaar) 

Geluk en verbetering zoeken in de buitenwereld houd je gevangen in steeds een andere droom, zoek het van binnen en je Ontwaakt.png

 


 

21 oktober 10:00 - 17:00 | Ontwaak in de innerlijke Stilte, Ruimte en Vrede van je oorspronkelijk Zelf

Verlichting, monnik.jpgGegeven door Willeke Jansen

Ben jij het harde werken en het gedoe met je partner of familieleden zat? Wil je de onrust en ontevredenheid die je ervaart loslaten?

Vreugde, Joy en de Stilte van Zijn, zijn de kwaliteiten van je oorspronkelijk Zelf, zij kunnen zich openen d.m.v. deze Helende en inspirerende workshop! Nieuwsgierig wat je nog meer op kan halen?

Klik hier om verder lezen

 


 

Hoog frequente plekken bezoeken | Elohim Krachtplaats

De Elohim Krachtplaats is een hoogfrequente plek voor Lichtdragers van de nieuwe Aarde en Atlantische en Lemurische Meesters. Er zijn op de Krachtplaats verborgen verbindingen naar de Hollow Earth waar etherische Gouden Tijds Meesters werkzaam zijn voor de nieuwe Aarde. Zij doen dat samen met grote Star-Beïngs en Natuurengelen.

Christusbewustzijn.jpg [2]Vaak ontvangen de bezoekende Lichtwerkers na een verblijf ook 's nachts inzichten, healing en lessen van deze Gouden Tijds Hollow Earth Meesters. Niet alleen tijdens je verblijf maar ook tijdens de workshops en consulten van Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos en haar team, brengen deze Meesters samen met de plek, de Lichtcodes voor jouw rol in de nieuwe samenleving en het oplossen van je pijnen en zorgen. Door een verblijf van meerdere dagen open je steeds verder en verhoogt je trilling zodanig dat je bereikbaar wordt voor hen.

Wil jij je Zelf openen in eenheid met de Natuurspirits, Gaia en je Bovenwerelddeel? Breng dan een bezoek aan de krachtplaats en open meer je Zelf met al je Lichtlichamen, wijsheid en Liefde!

Klik hier voor meer informatie over een bezoek

 

TIP: Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte, de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat je zorgen los.

 


 

Verblijven op de Krachtplaats, pegasus 4,3.JPG

Dank! Aan alle gasten die afgelopen zomer hebben verbleven op de Krachtplaats

Of je nu 1 dag op bezoek bent geweest of misschien wel 2 weken, we hopen dat je hebt genoten en willen je bedanken voor je liefde en licht dat je hebt toegevoegd aan de Krachtplaats en natuurspirits! Zo maken we samen de nieuwe Aarde. We zien je graag weer eens terug!

Het Elohim Team

 


 

Gisteravond vond er een prachtig healingsveld plaats, geweldig hoe voelbaar ieder op zijn eigen level healing heeft ontvangen en hoe mooi er werd gereageerd. De volgende groepshealing staat gepland op 18 oktober!

18 oktober Groepshealing avond, live/online 6-15 D Godrealisatie

Lemurische engel, nieuwe aarde.jpgNa de transmissie ontleen je minder ego-ik-gevoel aan je standpunten, gevoelens of daden. Je wordt bewuster en zult meer gaan voelen van je ware Zelf, innerlijke Divine en Ontwaakte staat. Een geestelijker leven, egoloosheid, wij-gevoel en hogere Waarheid ontstaan.

Inmiddels hebben 52 mensen zich al aangemeld en aangesloten op het healingsveld van universele eenheidsliefde dat daardoor steeds krachtiger wordt. Sluit jij dit keer ook (weer) aan?

Klik hier om je aan te melden

 

"Dank. Ik voelde een grote opluchting dat al het oude (strijd) losgelaten kon worden door de transmissie. Voel me nu veel geaarder."

"Wat een diepgaande channeling was dit Joke!  Van te voren al de nodige opwinding mogen voelen, dat er iets grootst te gebeuren stond. Enorme verbinding gevoeld met alle aanwezigen.. wat een krachtige energie!
Die enorme, intense stilte mogen voelen, die nu nog meer naar voren kwam.. mijn Eeuwige Zelf..IK BEN."

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
21-09-2019
22-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
414,00
sessie- of workshopkortingsbon 
2019.022 
28-09-2019
29-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing (VOL)
Elohim Merlin weekendopleiding, bijzonder en indrukwekkend! Voor eigen innerlijke groei en heling, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De in jouw systeem uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en Druïdische afkomst en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.
vroegboekprijs € 0,00
tinctuur 
2019.43 
» Oktober
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
06-10-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontmoet jeZelf in Liefde, leef vanuit je Hart"
Incl. helende channeling. Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Dat betekent echter niet dat je nooit boos zult zijn. Tijdens deze Online satsang coaching open je je het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk (ego) hart. Je opent je naar je grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat en ook duidelijk is. Je leert hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet, reactiviteit en afwijzing en toch open kunt blijven.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.06 
12-10-2019
13-10-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn
De workshop brengt je met een grote Goddelijke Licht-Liefdes Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen en waar je naar toe beweegt. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en volgen en kunt dat belichamen tot in je buikgevoel en dagelijkse realiteit. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste, maar ook praktische, Zelf.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.061 
27-10-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Herfstvakantie van 12 t/m 27 oktober zijn wij geopend
Tijdens de Herfstvakantie van 12 oktober t/m 27 oktober zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
16-10-2019
30-10-2019
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus "Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirits"
Pas als Universele Liefde is ingedaald in je dagelijks functioneren zul je van jezelf houden en oordeelloos worden op alle lagen. Je kunt jezelf dan niet meer wegcijferen of op de tweede plaats stellen. Je past je minder aan, leert om te vragen en gunt jezelf meer. Het leven lacht je toe en je ervaart rust, vertrouwen en onvoorwaardelijke Liefde voor alles en allen en deelt jezelf op de groep. Je zielepad of missie wordt duidelijker. Je leeft in het moment, het nu. Tijdens deze online cursus met helende channelings met kruidentincturen en Deva hangers brengt Willeke Jansen de Universele Liefde en Christuskracht dieper in je buik en basis. Door tips en praktische coaching leer je hoe je dit in de praktijk brengt
vroegboekprijs € 219,00
 
2019.W20 
17-10-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Groepshealing, live/online "Meesterschap, onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid, Rust en je Godsvonk dalen in buik en basis"
Bij het indalen van je hoogste dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Draken energie worden actief. Het uplift en harmoniseert je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter en krachtiger gaat voelen!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 312.2019 
26-10-2019
27-10-2019
10.00-17.00 uur

incl 4 avonden
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
08-01-2020
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Docente Willeke Ananda Jansen 
Open je hart naar Universele Liefde in 5 stappen
Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Tijdens deze workshop openen we het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk hart. Het grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat. Hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet en afwijzing en toch open kunt blijven. Je leert hoe je je grenzen aan kunt geven op gebied van liefde, maar ook in je werk en familie. Je gaat ervaren dat de Liefde niet afhangt van de ander, maar dat jij dat op alle lagen kunt Zijn! De workshop is in 1 weekend en inclusief 4 online avonden
vroegboekprijs € 424,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W15 
  Veelerveen
 
Wintertijd! De klok 1 uur achteruit zetten
0