Sta jij ook open voor de onvoorwaardelijke liefde in jezelf?

Geschreven door Marlisa Hof

handen,hart,regenboog.jpgWereldwijd is er een diepgaand zuiveringsproces gaande van de grote treurnis, eenzaamheid, angst en afgescheiden gevoelens die decennia lang opgeslagen hebben gelegen. Je kunt je gevoelens nu niet meer onderdrukken of er voor weg lopen.
 

Als jij die Pillar of Light bent, bedoeld om te leven vanuit een ontwaakt Hart, dan word je geconfronteerd met dat wat nog niet heel is. Eerder kon je er gemakkelijker omheen, de afgescheiden gevoelens onderdrukken en verbloemen. Je uitweg vinden in het samenzijn met vrienden en andere bezigheden. Nu kom je erachter dat ook dat niet altijd meer vervulling geeft. Steeds weer word je geconfronteerd met wat er wringt in jezelf. Voor hen die eraan toe zijn, wil het hart geopend worden naar de onvoorwaardelijke Liefde in zichzelf.

Lees het hele artikel

Wil jij de egoloze weg naar verlichting en Godrealisatie bewandelen en inzicht en healing krijgen bij je volgende stappen? Boek dan een Reconnection healing met Gaia, je Oorsprong en het Christusbewustzijn/Eenheidshart(Vanaf begin oktober te boeken)


Willeke 2017-klein.jpg [1]TIP: Op 17 oktober start de online avondcursus "Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirit." Willeke Jansen brengt helderheid op de processen die nu gaande zijn in jou en op aarde. De Universele Liefde en Christuskracht worden dieper in jouw buik en basis gebracht tijdens deze online avondcursus.

 


 

15 en 16 september 10:00 - 17:00 uur | Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

bos met zon.jpg

Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken in deze workshop op prachtige wijze. Je leert voor jezelf of als natuurcoach het onderling verschil tussen natuurwezens aanvoelen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, een sjamanen reis naar verloren zieledelen maken, enz.

De gratis overnachtingen in de B&B zijn inmiddels volgeboekt, maar er zijn nog wel enkele gratis overnachtingen op de camping beschikbaar.

Klik hier om je aan te melden


"Wat voel ik een intense dankbaarheid en blijdschap door deze workshop. Zo’n prachtige verbondenheid met de natuur en daarbij zoveel kunnen en mogen voelen en ervaren; natuurwezens, de planten, het water. Steeds subtielere lagen laten zich zien, zowel in de natuur als in mijzelf.'' 

Maak van je huis & tuin een krachtplaats!

gaia tuin edelstenen set.jpgEen paradijselijke, kristallijnen, beschermende en zuiverende koepel over je huis ontstaat door deze prachtige set;  Gaia's droom edelstenen. Alles trilt op meer oorspronkelijke Liefde door het enorm mooie en krachtige programma op deze set.

De Gaia's droom tuinedelstenen set is te bestellen op de webshop elohim-edelstenen.nl

Klik hier om te bestellen

 


 

22 en 23 september 10:00 - 17:00 | Magic Merlin Healer Class, Druïdische en Global Healing

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Magische waterval.jpgD.m.v Joke en haar transmissies brengt deze prachtige workshop de hoogste en zuiverste Magie sinds de tijd van Lemurië! Het opent je ware Zelf, kundalinikanaal en blije Magisch Kind.

Leer de enorme scheppingskrachten, manifestatie- en helende krachten vanuit je magische ware Zelf  toe te passen!

Er zijn nog 2 gratis overnachtingen beschikbaar in de B&B. Wacht niet te lang met boeken!

Klik hier om je aan te melden


TIP: Activeer het Merlin bewustzijn in jou. Je staat daardoor open om de Merlin healingen vanuit je lichaam zelf te kunnen channelen, gemakkelijk zijn helingen te ontvangen en diepgaand te integreren tijdens de workshop. Ook thuis, na afloop brengen deze producten je verdergaande sprankelendheid, magie en scheppingskracht. De volgende Merlin producten helpen je hierbij: Merlin amethisten, Merlin zelfrealisatietinctuur en de Merlin lucht draak

 

"Het was een heel bijzondere workshop met prachtige tools om mee te werken. De krachten worden steeds groter en healingsvelden breiden uit. Dank aan Merlijn, Merlina en Joke voor deze integratie!"

 


 

Wijziging assortiment bio aura- en huiszuiveringsspray

aura spray.jpgDe 3 meest populaire spray's blijven in het assortiment:

  • 13D Walvissen Oermoeder Aarde, Dolfijnen Hart-Vreugde
  • Hoogste licht in de aarde brengen
  • Zuivering, overgave, diepe ontspanning

De volgende aura spray's gaan/ zijn uit het assortiment: Innerlijk kind - geborgenheid - vreugde, 13D Walvissen Oermoeder Aarde, Dolfijnen Hart-Vreugde, Bescherming vanuit je eigen licht, Genieten met volle teugen, Opstaan - neerzetten hoogste levensdoel

Klik hier om nog te bestellen (let op: sommige spray's zijn helaas niet meer verkrijgbaar) 

Geluk en verbetering zoeken in de buitenwereld houd je gevangen in steeds een andere droom, zoek het van binnen en je Ontwaakt.png

 


 

21 oktober 10:00 - 17:00 | Ontwaak in de innerlijke Stilte, Ruimte en Vrede van je oorspronkelijk Zelf

Verlichting, monnik.jpgGegeven door Willeke Jansen

Ben jij het harde werken en het gedoe met je partner of familieleden zat? Wil je de onrust en ontevredenheid die je ervaart loslaten?

Vreugde, Joy en de Stilte van Zijn, zijn de kwaliteiten van je oorspronkelijk Zelf, zij kunnen zich openen d.m.v. deze Helende en inspirerende workshop! Nieuwsgierig wat je nog meer op kan halen?

Klik hier om verder lezen

 


 

Hoog frequente plekken bezoeken | Elohim Krachtplaats

De Elohim Krachtplaats is een hoogfrequente plek voor Lichtdragers van de nieuwe Aarde en Atlantische en Lemurische Meesters. Er zijn op de Krachtplaats verborgen verbindingen naar de Hollow Earth waar etherische Gouden Tijds Meesters werkzaam zijn voor de nieuwe Aarde. Zij doen dat samen met grote Star-Beïngs en Natuurengelen.

Christusbewustzijn.jpg [2]Vaak ontvangen de bezoekende Lichtwerkers na een verblijf ook 's nachts inzichten, healing en lessen van deze Gouden Tijds Hollow Earth Meesters. Niet alleen tijdens je verblijf maar ook tijdens de workshops en consulten van Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos en haar team, brengen deze Meesters samen met de plek, de Lichtcodes voor jouw rol in de nieuwe samenleving en het oplossen van je pijnen en zorgen. Door een verblijf van meerdere dagen open je steeds verder en verhoogt je trilling zodanig dat je bereikbaar wordt voor hen.

Wil jij je Zelf openen in eenheid met de Natuurspirits, Gaia en je Bovenwerelddeel? Breng dan een bezoek aan de krachtplaats en open meer je Zelf met al je Lichtlichamen, wijsheid en Liefde!

Klik hier voor meer informatie over een bezoek

 

TIP: Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte, de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat je zorgen los.

 


 

Verblijven op de Krachtplaats, pegasus 4,3.JPG

Dank! Aan alle gasten die afgelopen zomer hebben verbleven op de Krachtplaats

Of je nu 1 dag op bezoek bent geweest of misschien wel 2 weken, we hopen dat je hebt genoten en willen je bedanken voor je liefde en licht dat je hebt toegevoegd aan de Krachtplaats en natuurspirits! Zo maken we samen de nieuwe Aarde. We zien je graag weer eens terug!

Het Elohim Team

 


 

Gisteravond vond er een prachtig healingsveld plaats, geweldig hoe voelbaar ieder op zijn eigen level healing heeft ontvangen en hoe mooi er werd gereageerd. De volgende groepshealing staat gepland op 18 oktober!

18 oktober Groepshealing avond, live/online 6-15 D Godrealisatie

Lemurische engel, nieuwe aarde.jpgNa de transmissie ontleen je minder ego-ik-gevoel aan je standpunten, gevoelens of daden. Je wordt bewuster en zult meer gaan voelen van je ware Zelf, innerlijke Divine en Ontwaakte staat. Een geestelijker leven, egoloosheid, wij-gevoel en hogere Waarheid ontstaan.

Inmiddels hebben 52 mensen zich al aangemeld en aangesloten op het healingsveld van universele eenheidsliefde dat daardoor steeds krachtiger wordt. Sluit jij dit keer ook (weer) aan?

Klik hier om je aan te melden

 

"Dank. Ik voelde een grote opluchting dat al het oude (strijd) losgelaten kon worden door de transmissie. Voel me nu veel geaarder."

"Wat een diepgaande channeling was dit Joke!  Van te voren al de nodige opwinding mogen voelen, dat er iets grootst te gebeuren stond. Enorme verbinding gevoeld met alle aanwezigen.. wat een krachtige energie!
Die enorme, intense stilte mogen voelen, die nu nog meer naar voren kwam.. mijn Eeuwige Zelf..IK BEN."

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» December
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-12-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"
Je leert je subtiel kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen. Je leert ervoor op te staan en het tot je kracht te maken. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe uitstraling. Daarop zal in je toekomst met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat er iets bijzonders in je uitstraling gebeurt. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. Ontwaken en verlichting komen dichterbij.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 315.2019 
1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Kortingspakket online groepshealingen: Je hogere zieledelen in het dagelijks leven
Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
vroegboekprijs € 99,00
 
OTpakket 
1x p.m. op zo ochtend,
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Kortingspakket Online Zondagochtend satsang (met helende channeling)
Is er in jou een diep verlangen naar je volledig te Realiseren, naar permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Wil je de Stilte, Vrede en Liefde nog verder in je verdiepen tot een staat van verlichting en Godrealisatie? Doe dan mee met de maandelijkse bijeenkomsten. Je kunt persoonlijke vragen stellen en zult ook door de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarop meer verbinding krijgen met wie je werkelijk Bent! Je kunt elke maand gewoon vanuit je eigen omgeving mee doen, thuis via het internet. De kracht van de groep versterkt het helende veld en zorgt ervoor dat inzichten dieper bij je binnen kunnen komen. Je groeit van persoonlijke liefde naar Universele Liefde.
vroegboekprijs € 99,00
 
 
15-12-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.08 
t/m 01-01-2020  Veelerveen
 
Kerstvakantie!
Van 16 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team
0
 
 
» Januari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
08-01-2020
22-01-2020
05-02-2020
19-02-2020
04-03-2020
19.00 -20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”
Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Tijdens deze online cursus leer je hoe je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.
vroegboekprijs € 219,00
 
2020.W21 
09-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 301.2020 
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden. 

Joke ElZiam Nootebos 
E-learningpakket Innerlijk kind, meesterschap en leiderschap
Het E-learning pakket Innerlijk kind kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding Master Healer Reader Coach met eindcertificaat. Door het innerlijk kind en je verleden te helen en vanuit zelfrespect en eigen warmte te leven vanuit je buik, ben je in staat meesterschap te verwerven. Reactieve reacties stoppen, je leert te functioneren en handelen vanuit het ware zelf. Mededogen, wij-gevoel, eenheidsgevoel, werken en verbinden vanuit de flow en leiderschap kunnen zich op gezonde wijze, samen met je innerlijk kind, ontwikkelen.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-ik 
11-01-2020
12-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-212 
18-01-2020
19-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Weekendopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
CHI-2020 
25-01-2020
26-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-036 
30-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 302.2020