Sta jij ook open voor de onvoorwaardelijke liefde in jezelf?

 

Geschreven door Marlisa Hof

handen,hart,regenboog.jpgWereldwijd is er een diepgaand zuiveringsproces gaande van de grote treurnis, eenzaamheid, angst en afgescheiden gevoelens die decennia lang opgeslagen hebben gelegen. Je kunt je gevoelens nu niet meer onderdrukken of er voor weg lopen.
 

Als jij die Pillar of Light bent, bedoeld om te leven vanuit een ontwaakt Hart, dan word je geconfronteerd met dat wat nog niet heel is. Eerder kon je er gemakkelijker omheen, de afgescheiden gevoelens onderdrukken en verbloemen. Je uitweg vinden in het samenzijn met vrienden en andere bezigheden. Nu kom je erachter dat ook dat niet altijd meer vervulling geeft. Steeds weer word je geconfronteerd met wat er wringt in jezelf. Voor hen die eraan toe zijn, wil het hart geopend worden naar de onvoorwaardelijke Liefde in zichzelf.

Lees het hele artikel

Wil jij de egoloze weg naar verlichting en Godrealisatie bewandelen en inzicht en healing krijgen bij je volgende stappen? Boek dan een Reconnection healing met Gaia, je Oorsprong en het Christusbewustzijn/Eenheidshart(Vanaf begin oktober te boeken)


Willeke 2017-klein.jpg [1]TIP: Op 17 oktober start de online avondcursus "Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirit." Willeke Jansen brengt helderheid op de processen die nu gaande zijn in jou en op aarde. De Universele Liefde en Christuskracht worden dieper in jouw buik en basis gebracht tijdens deze online avondcursus.

 


 

15 en 16 september 10:00 - 17:00 uur | Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

bos met zon.jpg

Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken in deze workshop op prachtige wijze. Je leert voor jezelf of als natuurcoach het onderling verschil tussen natuurwezens aanvoelen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, een sjamanen reis naar verloren zieledelen maken, enz.

De gratis overnachtingen in de B&B zijn inmiddels volgeboekt, maar er zijn nog wel enkele gratis overnachtingen op de camping beschikbaar.

Klik hier om je aan te melden


"Wat voel ik een intense dankbaarheid en blijdschap door deze workshop. Zo’n prachtige verbondenheid met de natuur en daarbij zoveel kunnen en mogen voelen en ervaren; natuurwezens, de planten, het water. Steeds subtielere lagen laten zich zien, zowel in de natuur als in mijzelf.'' 

Maak van je huis & tuin een krachtplaats!

gaia tuin edelstenen set.jpgEen paradijselijke, kristallijnen, beschermende en zuiverende koepel over je huis ontstaat door deze prachtige set;  Gaia's droom edelstenen. Alles trilt op meer oorspronkelijke Liefde door het enorm mooie en krachtige programma op deze set.

De Gaia's droom tuinedelstenen set is te bestellen op de webshop elohim-edelstenen.nl

Klik hier om te bestellen

 


 

22 en 23 september 10:00 - 17:00 | Magic Merlin Healer Class, Druïdische en Global Healing

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Magische waterval.jpgD.m.v Joke en haar transmissies brengt deze prachtige workshop de hoogste en zuiverste Magie sinds de tijd van Lemurië! Het opent je ware Zelf, kundalinikanaal en blije Magisch Kind.

Leer de enorme scheppingskrachten, manifestatie- en helende krachten vanuit je magische ware Zelf  toe te passen!

Er zijn nog 2 gratis overnachtingen beschikbaar in de B&B. Wacht niet te lang met boeken!

Klik hier om je aan te melden


TIP: Activeer het Merlin bewustzijn in jou. Je staat daardoor open om de Merlin healingen vanuit je lichaam zelf te kunnen channelen, gemakkelijk zijn helingen te ontvangen en diepgaand te integreren tijdens de workshop. Ook thuis, na afloop brengen deze producten je verdergaande sprankelendheid, magie en scheppingskracht. De volgende Merlin producten helpen je hierbij: Merlin amethisten, Merlin zelfrealisatietinctuur en de Merlin lucht draak

 

"Het was een heel bijzondere workshop met prachtige tools om mee te werken. De krachten worden steeds groter en healingsvelden breiden uit. Dank aan Merlijn, Merlina en Joke voor deze integratie!"

 


 

Wijziging assortiment bio aura- en huiszuiveringsspray

aura spray.jpgDe 3 meest populaire spray's blijven in het assortiment:

  • 13D Walvissen Oermoeder Aarde, Dolfijnen Hart-Vreugde
  • Hoogste licht in de aarde brengen
  • Zuivering, overgave, diepe ontspanning

De volgende aura spray's gaan/ zijn uit het assortiment: Innerlijk kind - geborgenheid - vreugde, 13D Walvissen Oermoeder Aarde, Dolfijnen Hart-Vreugde, Bescherming vanuit je eigen licht, Genieten met volle teugen, Opstaan - neerzetten hoogste levensdoel

Klik hier om nog te bestellen (let op: sommige spray's zijn helaas niet meer verkrijgbaar) 

Geluk en verbetering zoeken in de buitenwereld houd je gevangen in steeds een andere droom, zoek het van binnen en je Ontwaakt.png

 


 

21 oktober 10:00 - 17:00 | Ontwaak in de innerlijke Stilte, Ruimte en Vrede van je oorspronkelijk Zelf

Verlichting, monnik.jpgGegeven door Willeke Jansen

Ben jij het harde werken en het gedoe met je partner of familieleden zat? Wil je de onrust en ontevredenheid die je ervaart loslaten?

Vreugde, Joy en de Stilte van Zijn, zijn de kwaliteiten van je oorspronkelijk Zelf, zij kunnen zich openen d.m.v. deze Helende en inspirerende workshop! Nieuwsgierig wat je nog meer op kan halen?

Klik hier om verder lezen

 


 

Hoog frequente plekken bezoeken | Elohim Krachtplaats

De Elohim Krachtplaats is een hoogfrequente plek voor Lichtdragers van de nieuwe Aarde en Atlantische en Lemurische Meesters. Er zijn op de Krachtplaats verborgen verbindingen naar de Hollow Earth waar etherische Gouden Tijds Meesters werkzaam zijn voor de nieuwe Aarde. Zij doen dat samen met grote Star-Beïngs en Natuurengelen.

Christusbewustzijn.jpg [2]Vaak ontvangen de bezoekende Lichtwerkers na een verblijf ook 's nachts inzichten, healing en lessen van deze Gouden Tijds Hollow Earth Meesters. Niet alleen tijdens je verblijf maar ook tijdens de workshops en consulten van Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos en haar team, brengen deze Meesters samen met de plek, de Lichtcodes voor jouw rol in de nieuwe samenleving en het oplossen van je pijnen en zorgen. Door een verblijf van meerdere dagen open je steeds verder en verhoogt je trilling zodanig dat je bereikbaar wordt voor hen.

Wil jij je Zelf openen in eenheid met de Natuurspirits, Gaia en je Bovenwerelddeel? Breng dan een bezoek aan de krachtplaats en open meer je Zelf met al je Lichtlichamen, wijsheid en Liefde!

Klik hier voor meer informatie over een bezoek

 

TIP: Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte, de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat je zorgen los.

 


 

Verblijven op de Krachtplaats, pegasus 4,3.JPG

Dank! Aan alle gasten die afgelopen zomer hebben verbleven op de Krachtplaats

Of je nu 1 dag op bezoek bent geweest of misschien wel 2 weken, we hopen dat je hebt genoten en willen je bedanken voor je liefde en licht dat je hebt toegevoegd aan de Krachtplaats en natuurspirits! Zo maken we samen de nieuwe Aarde. We zien je graag weer eens terug!

Het Elohim Team

 


 

Gisteravond vond er een prachtig healingsveld plaats, geweldig hoe voelbaar ieder op zijn eigen level healing heeft ontvangen en hoe mooi er werd gereageerd. De volgende groepshealing staat gepland op 18 oktober!

18 oktober Groepshealing avond, live/online 6-15 D Godrealisatie

Lemurische engel, nieuwe aarde.jpgNa de transmissie ontleen je minder ego-ik-gevoel aan je standpunten, gevoelens of daden. Je wordt bewuster en zult meer gaan voelen van je ware Zelf, innerlijke Divine en Ontwaakte staat. Een geestelijker leven, egoloosheid, wij-gevoel en hogere Waarheid ontstaan.

Inmiddels hebben 52 mensen zich al aangemeld en aangesloten op het healingsveld van universele eenheidsliefde dat daardoor steeds krachtiger wordt. Sluit jij dit keer ook (weer) aan?

Klik hier om je aan te melden

 

"Dank. Ik voelde een grote opluchting dat al het oude (strijd) losgelaten kon worden door de transmissie. Voel me nu veel geaarder."

"Wat een diepgaande channeling was dit Joke!  Van te voren al de nodige opwinding mogen voelen, dat er iets grootst te gebeuren stond. Enorme verbinding gevoeld met alle aanwezigen.. wat een krachtige energie!
Die enorme, intense stilte mogen voelen, die nu nog meer naar voren kwam.. mijn Eeuwige Zelf..IK BEN."

 


 

Agenda

» Juni
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
27-06-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
32,50
 
OT 308.2019 
29-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken.Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
170,00
lunch 
2019.W99 
30-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Jansen 
Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats
Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.
vroegboekprijs € 135,00
lunch 
2019.W19 
» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-09-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
11-07-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2019 
14-07-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.03 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-07-2019
28-07-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Ontdek de kracht van Moeder Aarde en haar helende producten
Ontvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentinctuur en etherische oliën. Leer hoe je ze toepast en adviseert op readingsniveau. Je kunt na de workshop je natuurlijke huisapotheek samenstellen. Je oefent je intuïtie te vertrouwen en om te gaan met cases! Je magisch kind wordt een creatieve heks door alle Elohim producten die je kunt mixen en ook leert inzetten voor elkaar. Voor jezelf of therapeutisch praktijk is dit een waardevolle uitbreiding!
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W18