Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht

 

15 en 16 september 10:00 - 17:00 uur | Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

bos met zon.jpg

Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken in deze workshop op prachtige wijze. Je leert voor jezelf of als natuurcoach het onderling verschil tussen natuurwezens aanvoelen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, een sjamanen reis naar verloren zieledelen maken, enz.

De gratis overnachtingen in de B&B zijn inmiddels volgeboekt, maar er zijn nog wel enkele gratis overnachtingen op de camping beschikbaar.

Klik hier om je aan te melden

 

"Wat voel ik een intense dankbaarheid en blijdschap door deze workshop. Zo’n prachtige verbondenheid met de natuur en daarbij zoveel kunnen en mogen voelen en ervaren; natuurwezens, de planten, het water. Steeds subtielere lagen laten zich zien, zowel in de natuur als in mijzelf.''

 


 

Maak van je huis & tuin een krachtplaats!

gaia tuin edelstenen set.jpgEen paradijselijke, kristallijnen, beschermende en zuiverende koepel over je huis ontstaat door deze prachtige set;  Gaia's droom edelstenen. Alles trilt op meer oorspronkelijke Liefde door het enorm mooie en krachtige programma op deze set.

De Gaia's droom tuinedelstenen set is te bestellen op de webshop elohim-edelstenen.nl

Klik hier om te bestellen

 


 

22 en 23 september 10:00 - 17:00 | Magic Merlin Healer Class, Druïdische en Global Healing

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Magische waterval.jpgD.m.v Joke en haar transmissies brengt deze prachtige workshop de hoogste en zuiverste Magie sinds de tijd van Lemurië! Het opent je ware Zelf, kundalinikanaal en blije Magisch Kind.

Leer de enorme scheppingskrachten, manifestatie- en helende krachten vanuit je magische ware Zelf  toe te passen!

Er zijn nog 2 gratis overnachtingen beschikbaar in de B&B. Wacht niet te lang met boeken!

Klik hier om je aan te melden

 

TIP: Activeer het Merlin bewustzijn in jou. Je staat daardoor open om de Merlin healingen vanuit je lichaam zelf te kunnen channelen, gemakkelijk zijn helingen te ontvangen en diepgaand te integreren tijdens de workshop. Ook thuis, na afloop brengen deze producten je verdergaande sprankelendheid, magie en scheppingskracht. De volgende Merlin producten helpen je hierbij: Merlin amethisten, Merlin zelfrealisatietinctuur en de Merlin lucht draak

 

"Het was een heel bijzondere workshop met prachtige tools om mee te werken. De krachten worden steeds groter en healingsvelden breiden uit. Dank aan Merlijn, Merlina en Joke voor deze integratie!"

 


 

Wijziging assortiment bio aura- en huiszuiveringsspray

aura spray.jpgDe 3 meest populaire spray's blijven in het assortiment:

  • 13D Walvissen Oermoeder Aarde, Dolfijnen Hart-Vreugde
  • Hoogste licht in de aarde brengen
  • Zuivering, overgave, diepe ontspanning

De volgende aura spray's gaan/ zijn uit het assortiment: Innerlijk kind - geborgenheid - vreugde, 13D Walvissen Oermoeder Aarde, Dolfijnen Hart-Vreugde, Bescherming vanuit je eigen licht, Genieten met volle teugen, Opstaan - neerzetten hoogste levensdoel

Klik hier om nog te bestellen (let op: sommige spray's zijn helaas niet meer verkrijgbaar)

 


 

Geluk en verbetering zoeken in de buitenwereld houd je gevangen in steeds een andere droom, zoek het van binnen en je Ontwaakt.png

 


 

 


 

Hoog frequente plekken bezoeken | Elohim Krachtplaats

De Elohim Krachtplaats is een hoogfrequente plek voor Lichtdragers van de nieuwe Aarde en Atlantische en Lemurische Meesters. Er zijn op de Krachtplaats verborgen verbindingen naar de Hollow Earth waar etherische Gouden Tijds Meesters werkzaam zijn voor de nieuwe Aarde. Zij doen dat samen met grote Star-Beïngs en Natuurengelen.

Christusbewustzijn.jpg [2]Vaak ontvangen de bezoekende Lichtwerkers na een verblijf ook 's nachts inzichten, healing en lessen van deze Gouden Tijds Hollow Earth Meesters. Niet alleen tijdens je verblijf maar ook tijdens de workshops en consulten van Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos en haar team, brengen deze Meesters samen met de plek, de Lichtcodes voor jouw rol in de nieuwe samenleving en het oplossen van je pijnen en zorgen. Door een verblijf van meerdere dagen open je steeds verder en verhoogt je trilling zodanig dat je bereikbaar wordt voor hen.

Wil jij je Zelf openen in eenheid met de Natuurspirits, Gaia en je Bovenwerelddeel? Breng dan een bezoek aan de krachtplaats en open meer je Zelf met al je Lichtlichamen, wijsheid en Liefde!

Klik hier voor meer informatie over een bezoek

 

TIP: Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte, de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat je zorgen los.

 


 

Verblijven op de Krachtplaats, pegasus 4,3.JPG

Dank! Aan alle gasten die afgelopen zomer hebben verbleven op de Krachtplaats

Of je nu 1 dag op bezoek bent geweest of misschien wel 2 weken, we hopen dat je hebt genoten en willen je bedanken voor je liefde en licht dat je hebt toegevoegd aan de Krachtplaats en natuurspirits! Zo maken we samen de nieuwe Aarde. We zien je graag weer eens terug!

Het Elohim Team

 


 

Gisteravond vond er een prachtig healingsveld plaats, geweldig hoe voelbaar ieder op zijn eigen level healing heeft ontvangen en hoe mooi er werd gereageerd. De volgende groepshealing staat gepland op 18 oktober!

18 oktober Groepshealing avond, live/online 6-15 D Godrealisatie

Lemurische engel, nieuwe aarde.jpgNa de transmissie ontleen je minder ego-ik-gevoel aan je standpunten, gevoelens of daden. Je wordt bewuster en zult meer gaan voelen van je ware Zelf, innerlijke Divine en Ontwaakte staat. Een geestelijker leven, egoloosheid, wij-gevoel en hogere Waarheid ontstaan.

Inmiddels hebben 52 mensen zich al aangemeld en aangesloten op het healingsveld van universele eenheidsliefde dat daardoor steeds krachtiger wordt. Sluit jij dit keer ook (weer) aan?

Klik hier om je aan te melden

 

"Dank. Ik voelde een grote opluchting dat al het oude (strijd) losgelaten kon worden door de transmissie. Voel me nu veel geaarder."

"Wat een diepgaande channeling was dit Joke!  Van te voren al de nodige opwinding mogen voelen, dat er iets grootst te gebeuren stond. Enorme verbinding gevoeld met alle aanwezigen.. wat een krachtige energie!
Die enorme, intense stilte mogen voelen, die nu nog meer naar voren kwam.. mijn Eeuwige Zelf..IK BEN."

 


 

Agenda

» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-08-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT311-2021 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
4x per jaar op donderdag avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Kortingspakket 4x Online Tijdsgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 111,00
 
TG pakket 
04-09-2021
05-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Let op: Je kunt je niet meer inschrijven voor deze workshop. Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam.
vroegboekprijs € 381,00
 
3333-2021 
09-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Open je merlijnmagie, tweelingvlam deel, bewustzijn en hart d.m.v. je 7dimensionale zieledeel"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT310-2021 
18-09-2021
19-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds mens, healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 381,00
 
022-2021 
23-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
TG203-2021 
29-09-2021
13-10-2021
27-10-2021
10-11-2021
24-11-2021
19.00-20.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
5x Online cursus "Heel je relatie, innerlijke man-vrouw en je seksualiteit" incl. zelfrealisatie tincturen
Tijdens je Zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander. Ook op die van je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk en seksueel. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken en hoe komt dit dan? Door de inzichten en de helende channeling tijdens de online avonden zul je steeds minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je vuur wordt bekrachtigd.
vroegboekprijs € 239,00
 
025-2021