Vandaag laatste kans op vroegboekkorting voor online groepshealing!

Donderdag 6 september 19:30 - 20:30 | Online groepshealing "Meesterschap, onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid, Rust en je Godsvonk dalen in buik en basis"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Onvoorwaardelijke Liefde en eenheidsgevoel zijn duidelijk voelbaar tijdens én na afloop van de groepshealing. Door de sterke aarding en veiligheid die ontstaan, kan het Universele Licht door al je chakra's heen stromen. Diepe healing zal plaatvinden en al je cellen worden geopend; je ontwaakt in je Godsvonk.

Ervaar het prachtige healingsveld, of je nu thuis mee doet of live op de krachtplaats aanwezig bent. Inmiddels zijn er meer dan 100 deelnemers, sluit jij je ook aan bij het krachtige groepsveld? Vandaag de laatste kans op vroegboekkorting.

Alleen vandaag nog geldt de kortingsprijs van 24 (ipv 31,50)

Klik hier om je aan te melden 

Je Divine Blauwdruk wordt geïnstalleerd tijdens deze groepshealing

Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen vanuit de Bron en je Goddelijke Vonk tijdens de transmissie. Ze helpen je in het kosmisch menszijn en meesterschap. Daarnaast activeert de groepshealing ook je scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Drakenkracht!

Joke 2016.JPGJe wordt kanaal. Je hart en denken worden afgestemd op de samenwerking met de Bovenwereld. Daarna integreert je kosmisch meesterschap, universele Liefde/kosmische Kennis en je Godsvonk in je lichaam, meridianen, hormonen en functioneren. Het helpt je een Pillar of Light te worden die één is met de Stroom van het Leven en functioneert vanuit de rustige Zijnsstaat van je Goddelijke Vonk

Je functioneert in het moment, vanuit oervertrouwen en rust. Ook als er van alles gebeurt in je leven. Je komt uit je hoofd dat niet langer overal en nergens is en komt in je buikgevoel. Je hart, kruinchakra en meridianen bereiken hun volledig multidimensionaal potentieel.

Tevens wordt tijdens de transmissie je mannelijke en vrouwelijke eenheid geactiveerd en voelbaar. De transmissie uplift en harmoniseert je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je gelukkiger, meer uitgelijnd, vrediger, liefdevoller en krachtiger zult gaan voelen!

Klik hier om je aan te melden


Tip: Wil je vaker mee doen met de groepshealingen? Boek vier groepshealingen en ontvang een vijfde naar keuze gratis! Bekijk hier het kortingspakket live/online groepshealingen

 "Er kan alleen sprake zijn van totale belichaamde verlichting, als het Universeel Licht door al je systemen en chakra’s heen kan aarden. Als mannelijke en vrouwelijke krachten in jezelf samenvallen en ook je hogere en lagere chakra’s."

Klik hier om je aan te melden voor de online groepshealing

 


 

Ervaringen van deelnemers:

"Deze groepshealing ging heel diep maar voelde gelijk ontzettend goed. Het veld wat we als groep hadden neergezet voelde zeer krachtig en erg veilig.

Tijdens de groepshealing merkte ik dat ik ontzettend in mijn stoel werd getrokken en dus erg veel aarding ontving/kreeg. Ik voelde het aan als meer voor mezelf gaan staan. Een eigen autoriteit zijn; in mijn eigen kracht staan. Daarnaast gaf de transmissie mij rust en overzicht en zag en zie ik alles meer van de positieve/ vrolijke kant. De dagen na de transmissie heb ik gemerkt dat ik veel vrolijker was en dat ben ik nu nog steeds. Ik ben nu toegeeflijker (niet zo koppig meer) en niet zo gejaagd als anders. Ik heb het gevoel dat ik meer autoriteit uitstraal zonder autoritair te zijn. Mijn omgeving is het ook opgevallen dat ik vrolijker ben en meer uitstraling heb. Dat klopt want ik durf dingen nu los te laten (kost wel moeite in sommige gevallen) en daardoor leef ik veel relaxter en dus veel gemakkelijker. Ik heb vertrouwen op het pad dat ik ga."

"Ben er nog beduusd van, wat een kracht en liefde, voel me op zulke momenten helemaal begrepen en gedragen, echt thuiskomen."

Lees hier meer ervaringen van deelnemers
Start 17 oktober 19:00 - 20:30 | Online cursus "Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirits"

Willeke 2017-klein.jpg [1]Gegeven door Willeke Jansen

Door middel van deze prachtige online cursus komt je ware Natuur voelbaar dichterbij en je cellen openen zich voor Universele Liefde, verruimd bewustzijn en je Christus Hart.

Je ontvangt diepgaande healingen m.b.v. Kruidenspirits en Deva's. Willeke Jansen brengt de Universele Liefde en Christuskracht dieper in je buik en basis. Door tips en praktische coaching leer je hoe je dit in de praktijk brengt!

Meld je nu aan en ontvang 40,- vroegboekkorting!

Klik hier voor meer informatie