Aard je lichtwezen, ervaar eenheid en geniet!

 

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

madeliefjesveld.jpgOok organisaties zijn gemeenschappen. Oude en nieuwetijds gemeenschappen en organisaties kennen vergaderingen, gezelligheid, leiders, volgelingen, hoeders voor de inkomsten en visie, verbinders, vrienden, vijanden en vele verhalen. Ze zijn altijd in beweging.

Alleen sterke gemeenschappen bestaan uit een solide groep gelijkgestemde bouwers, met een open mind en hart voor onderlinge verschillen. Zij luisteren naar elkaar en dragen geregeld opbouwende en op groei, eenheid en nieuwe mogelijkheden, gerichte ideeën en daden aan. Ze staan veranderingen en aanpassingen toe en stagneren niet in vastzittende ideeën, vaste gewoontes of macht-onmacht en relatieproblemen.

Lees het hele artikel

 

collage-2017-participanten.jpgTIP: In een doorsnee baan wordt jouw spiritualiteit, liefde en nieuwetijdsbewustzijn nauwelijks gespiegeld, dus pak je kans om te komen participeren op het Elohim Centre! (Alleen nog plekken beschikbaar vanaf april 2019.)

Klik hier voor meer informatie

 6 september 19:30 - 20:30 | Groepshealing "Meesterschap, onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid, Rust en je Godsvonk dalen in buik en basis"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

nieuwe paradijs, lichtwezen.jpg Eenheid zul je ervaren op alle lagen tijdens en na afloop van deze groepshealing! Door de diepe aarding en veiligheid die ontstaan tijdens de groepshealing kan het Universele Licht indalen door al je chakra's heen. Geweldig eenheidsgevoel en onvoorwaardelijke liefde trillen door al je cellen en je Godsvonk ontwaakt.

100 deelnemers hebben zich inmiddels al opgegeven. Doe online mee vanuit huis of kom live naar de krachtplaats!

Klik hier om je aan te melden


"Ik wil nog laten weten dat ik gisteren wel een heel bijzondere groepshealing heb ervaren. Ik heb alleen het laatste kwartier bewust meegemaakt en weet van de rest niets meer. Na afloop een diepe rust in mij, helemaal tevreden met mijzelf, geen pijnlijke spieren en gewrichten. Ik heb een dag gewacht met deze reactie schrijven omdat ik het bijna niet kan geloven dat ik geen pijn ervaar, ook niet tijdens mijn werk, en de diepe rust is ook nog steeds voelbaar."  

Start 17 oktober 19:00 - 20:30 | Online cursus "Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirits"

Relatie, vrijheid, liefde.jpgGegeven door Willeke Jansen

Als mens hebben we vele levens geleefd in dualiteit waardoor onze aandacht is verschoven naar het ikje en we Universele Liefde zijn vergeten. We zijn afgedwaald en verdichting, vernauwing en verkramping zijn ontstaan.

Nu, in deze tijd op aarde, waarin grote energie downloads plaatsvinden, komen we er steeds vaker achter dat het niet stroomt. We lopen vast en voelen dat het anders kan, of zelfs moet. Tijdens deze online cursus brengt Willeke Jansen helderheid op de processen die nu gaande zijn in jou en op aarde. Er is ruimte voor persoonlijke readingsvragen en je ontvangt diepgaande healingen met Kruidenspirits. Je ware Natuur komt voelbaar dichterbij en je cellen openen zich voor Universele Liefde, verruimd bewustzijn en je Christus Hart.

Klik hier voor meer informatie

TIP: Zie ook de live workshop van Willeke Jansen ‘Ontwaak in de innerlijke Stilte, Ruimte en Vrede van je oorspronkelijk Zelf’ op 21 oktober.

 


 

Dunne sluiers tussen de dimensies

Op de Elohim Krachtplaats en in de Helende Tuinen ervaar je reeds een stukje nieuwe Aarde. De sluiers tussen de dimensies zijn er dun en dat betekent meer aarding van je Lichtwezen, meer eenheid met de natuur en meer genieten. 

Kom verblijven en ervaar het zelf!

Klik hier voor meer informatie

 


 

15 en 16 september 10:00 - 17:00 | Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind

Natuurspirit, deva, hert.jpgGegeven door Joke ElZiam Nootebos

Tijdens de workshop ontwikkel je voor jezelf, of als nieuwetijds healer en sjamaan, een prachtige hart eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je leert natuurwezens herkennen. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken op prachtige wijze!

Klik hier om je aan te melden


"Diepe dankbaarheid heb ik ervaren na de workshop leren communiceren met de natuurwezens. De bezieling waarmee Joke haar kennis overbrengt op de cursisten raakt me diep in mijn eigen natuur, in wie ik ben. Ook de praktische kennis in de tuinen zijn zo waardevol, zodat je het thuis meteen kunt toepassen. Geweldig om te zien hoe de natuur uit mijn eigen omgeving hier op reageert, maar ook hoe mijn eigen natuur zachter en liefdevoller wordt. Mijn hart is nog meer geopend."Eenzaamheid is het missen van je essentie of Goddelijkheid. Alleen leven vanuit je volledige essentie maakt je blijvend gelukkig, nooit doet de ander dat..png

 


 

Individuele spirituele retraite en Vision Quest | Krachtplaats NL

Labyrinth lopen op de Elohim Krachtplaats.jpgIndividuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Tijdens deze retraite ervaar je je eigen Liefdeshart en de Eenheid met de Natuur en krijg je antwoorden op je vragen.

Klik hier voor meer informatie

 

"Ik heb de retreat als heel rustgevend, helend en verhelderend ervaren. Ik voel me lichter en beter geaard."

"De retraite was prachtig. Dank voor het creëren van de wonderlijke tuinen. Ik voel een hele sterke verbinding en merk dat diverse plaatsen waar ik kom aan (willen) haken op het kristallijnen veld en de Elohim krachtplaats. Wonderlijk om te zien hoe alles steeds meer samenwerkt om eenheid te realiseren."

Klik hier om meer ervaringen van de individuele spirituele retraites te lezen 

Beroepsopleiding Aardehealer, Natuur coach, Sjamaan

huis en gebied healing.jpgAls een hedendaags sjamanistisch healer en earthkeeper, leer je omgaan en communiceren met verschillende natuur Spirits. Wil je leren helen en communiceren met Gaia (Moeder Aarde), haar natuurrijken en je eigen multidimensionale ware natuur?

Dan is deze beroepsopleiding wellicht iets voor jou!

Klik hier voor meer informatie 

2018 het laatste jaar met fiscaal studievoordeel

Dit is hét moment om te starten met een van de Elohim beroepsopleidingen vanwege het belastingvoordeel dat nog mogelijk is in 2018. Studiekosten zijn namelijk vanaf 2019 niet meer aftrekbaar. Zie eerst of je in aanmerking komt voor studiekosten aftrek.

Klik hier voor informatie
Elohim spirituele beroepsopleidingen

De Elohim beroepsopleidingen genieten al sinds 1989 grote landelijke bekendheid. Ook vanuit België komen er veel studenten. Vele afgestudeerde Healers-Readers werken met de opgedane ervaring en kennis in een eigen praktijk. Ook bijscholing is mogelijk en vrijblijvend. Veel deelnemers volgen na de opleiding zo nu en dan meer Elohim workshops als bijscholing zowel als voor persoonlijke verdieping.

Klik hier voor alle spirituele en multidimensionale opleidingen

 Laatste kans om je aan te sluiten voor de workshop Kosmisch Vuur!

Healing 2.jpgMeer dan 90 mensen hebben zich inmiddels opgegeven voor deze prachtige workshop op 8 en 9 september. Je ontvangt grote en diepgaande energiedownloads met al je lichtlichamen, zieledelen en je ontwaakte Zelf. Nog nooit zijn de Inwijdingen en healingskrachten zo sterk geweest en kan er zo snel tot in wel 50 levens terug geheald worden!

Een giga groot healingveld zal plaatsvinden! Wil jij dit jaar nog mee doen? Dan is dit je laatste kans, aanmelden kan uiterlijk tot donderdag 9 september.

Klik hier om je aan te melden 

Ook interessant voor je:

Magisch, multidimensionaal.jpg

22 en 23 september 10:00 - 17:00 | Magic Merlin Healer Class, Druïdische en Global Healing

Bijzonder, sprankelend en indrukwekkend. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden, magie, healingstools en andere verrassingen! Werken met Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De Merlin-healingstools die in jouw systeem rechtstreeks uit de Bron gedownload worden, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Lees hier verder 

"Ik verbleef op de Elohim Krachtplaats omdat ik op zoek was naar de diepere verbinding met mijzelf. Ik ervaarde er een enorme weldaad voor mijn lichaam en geest. Het was fantastisch om alleen, in alle rust, zo verbonden te zijn met de natuur. De helende energie van de krachttuinen deden hun werk en ik liet het toe! Het was verhelderend, intensief, rustgevend en helend!"

Lees meer over de helende tuinen en krachtplaats
Agenda 

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
21-09-2019
22-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
414,00
sessie- of workshopkortingsbon 
2019.022 
28-09-2019
29-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing (VOL)
Elohim Merlin weekendopleiding, bijzonder en indrukwekkend! Voor eigen innerlijke groei en heling, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De in jouw systeem uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en Druïdische afkomst en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.
vroegboekprijs € 0,00
tinctuur 
2019.43 
» Oktober
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
06-10-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontmoet jeZelf in Liefde, leef vanuit je Hart"
Incl. helende channeling. Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Dat betekent echter niet dat je nooit boos zult zijn. Tijdens deze Online satsang coaching open je je het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk (ego) hart. Je opent je naar je grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat en ook duidelijk is. Je leert hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet, reactiviteit en afwijzing en toch open kunt blijven.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.06 
12-10-2019
13-10-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn
De workshop brengt je met een grote Goddelijke Licht-Liefdes Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen en waar je naar toe beweegt. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en volgen en kunt dat belichamen tot in je buikgevoel en dagelijkse realiteit. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste, maar ook praktische, Zelf.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.061 
27-10-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Herfstvakantie van 12 t/m 27 oktober zijn wij geopend
Tijdens de Herfstvakantie van 12 oktober t/m 27 oktober zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
16-10-2019
30-10-2019
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus "Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirits"
Pas als Universele Liefde is ingedaald in je dagelijks functioneren zul je van jezelf houden en oordeelloos worden op alle lagen. Je kunt jezelf dan niet meer wegcijferen of op de tweede plaats stellen. Je past je minder aan, leert om te vragen en gunt jezelf meer. Het leven lacht je toe en je ervaart rust, vertrouwen en onvoorwaardelijke Liefde voor alles en allen en deelt jezelf op de groep. Je zielepad of missie wordt duidelijker. Je leeft in het moment, het nu. Tijdens deze online cursus met helende channelings met kruidentincturen en Deva hangers brengt Willeke Jansen de Universele Liefde en Christuskracht dieper in je buik en basis. Door tips en praktische coaching leer je hoe je dit in de praktijk brengt
vroegboekprijs € 219,00
 
2019.W20 
17-10-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Groepshealing, live/online "Meesterschap, onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid, Rust en je Godsvonk dalen in buik en basis"
Bij het indalen van je hoogste dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Draken energie worden actief. Het uplift en harmoniseert je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter en krachtiger gaat voelen!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 312.2019 
26-10-2019
27-10-2019
10.00-17.00 uur

incl 4 avonden
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
08-01-2020
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Docente Willeke Ananda Jansen 
Open je hart naar Universele Liefde in 5 stappen
Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Tijdens deze workshop openen we het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk hart. Het grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat. Hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet en afwijzing en toch open kunt blijven. Je leert hoe je je grenzen aan kunt geven op gebied van liefde, maar ook in je werk en familie. Je gaat ervaren dat de Liefde niet afhangt van de ander, maar dat jij dat op alle lagen kunt Zijn! De workshop is in 1 weekend en inclusief 4 online avonden
vroegboekprijs € 424,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W15 
  Veelerveen
 
Wintertijd! De klok 1 uur achteruit zetten
0