Aard je lichtwezen, ervaar eenheid en geniet!

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

madeliefjesveld.jpgOok organisaties zijn gemeenschappen. Oude en nieuwetijds gemeenschappen en organisaties kennen vergaderingen, gezelligheid, leiders, volgelingen, hoeders voor de inkomsten en visie, verbinders, vrienden, vijanden en vele verhalen. Ze zijn altijd in beweging.

Alleen sterke gemeenschappen bestaan uit een solide groep gelijkgestemde bouwers, met een open mind en hart voor onderlinge verschillen. Zij luisteren naar elkaar en dragen geregeld opbouwende en op groei, eenheid en nieuwe mogelijkheden, gerichte ideeën en daden aan. Ze staan veranderingen en aanpassingen toe en stagneren niet in vastzittende ideeën, vaste gewoontes of macht-onmacht en relatieproblemen.

Lees het hele artikel

 

collage-2017-participanten.jpgTIP: In een doorsnee baan wordt jouw spiritualiteit, liefde en nieuwetijdsbewustzijn nauwelijks gespiegeld, dus pak je kans om te komen participeren op het Elohim Centre! (Alleen nog plekken beschikbaar vanaf april 2019.)

Klik hier voor meer informatie

 


 

6 september 19:30 - 20:30 | Groepshealing "Meesterschap, onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid, Rust en je Godsvonk dalen in buik en basis"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

nieuwe paradijs, lichtwezen.jpg Eenheid zul je ervaren op alle lagen tijdens en na afloop van deze groepshealing! Door de diepe aarding en veiligheid die ontstaan tijdens de groepshealing kan het Universele Licht indalen door al je chakra's heen. Geweldig eenheidsgevoel en onvoorwaardelijke liefde trillen door al je cellen en je Godsvonk ontwaakt.

100 deelnemers hebben zich inmiddels al opgegeven. Doe online mee vanuit huis of kom live naar de krachtplaats!

Klik hier om je aan te melden

 

"Ik wil nog laten weten dat ik gisteren wel een heel bijzondere groepshealing heb ervaren. Ik heb alleen het laatste kwartier bewust meegemaakt en weet van de rest niets meer. Na afloop een diepe rust in mij, helemaal tevreden met mijzelf, geen pijnlijke spieren en gewrichten. Ik heb een dag gewacht met deze reactie schrijven omdat ik het bijna niet kan geloven dat ik geen pijn ervaar, ook niet tijdens mijn werk, en de diepe rust is ook nog steeds voelbaar." 

 


 

Start 17 oktober 19:00 - 20:30 | Online cursus "Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirits"

Relatie, vrijheid, liefde.jpgGegeven door Willeke Jansen

Als mens hebben we vele levens geleefd in dualiteit waardoor onze aandacht is verschoven naar het ikje en we Universele Liefde zijn vergeten. We zijn afgedwaald en verdichting, vernauwing en verkramping zijn ontstaan.

Nu, in deze tijd op aarde, waarin grote energie downloads plaatsvinden, komen we er steeds vaker achter dat het niet stroomt. We lopen vast en voelen dat het anders kan, of zelfs moet. Tijdens deze online cursus brengt Willeke Jansen helderheid op de processen die nu gaande zijn in jou en op aarde. Er is ruimte voor persoonlijke readingsvragen en je ontvangt diepgaande healingen met Kruidenspirits. Je ware Natuur komt voelbaar dichterbij en je cellen openen zich voor Universele Liefde, verruimd bewustzijn en je Christus Hart.

Klik hier voor meer informatie

 


 

Dunne sluiers tussen de dimensies

Op de Elohim Krachtplaats en in de Helende Tuinen ervaar je reeds een stukje nieuwe Aarde. De sluiers tussen de dimensies zijn er dun en dat betekent meer aarding van je Lichtwezen, meer eenheid met de natuur en meer genieten. 

Kom verblijven en ervaar het zelf!

Klik hier voor meer informatie

 


 

15 en 16 september 10:00 - 17:00 | Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind

Natuurspirit, deva, hert.jpgGegeven door Joke ElZiam Nootebos

Tijdens de workshop ontwikkel je voor jezelf, of als nieuwetijds healer en sjamaan, een prachtige hart eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je leert natuurwezens herkennen. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken op prachtige wijze!

Klik hier om je aan te melden

 

"Diepe dankbaarheid heb ik ervaren na de workshop leren communiceren met de natuurwezens. De bezieling waarmee Joke haar kennis overbrengt op de cursisten raakt me diep in mijn eigen natuur, in wie ik ben. Ook de praktische kennis in de tuinen zijn zo waardevol, zodat je het thuis meteen kunt toepassen. Geweldig om te zien hoe de natuur uit mijn eigen omgeving hier op reageert, maar ook hoe mijn eigen natuur zachter en liefdevoller wordt. Mijn hart is nog meer geopend."
 

 

Eenzaamheid is het missen van je essentie of Goddelijkheid. Alleen leven vanuit je volledige essentie maakt je blijvend gelukkig, nooit doet de ander dat..png

 


 

Individuele spirituele retraite en Vision Quest | Krachtplaats NL

Labyrinth lopen op de Elohim Krachtplaats.jpgIndividuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Tijdens deze retraite ervaar je je eigen Liefdeshart en de Eenheid met de Natuur en krijg je antwoorden op je vragen.

Klik hier voor meer informatie

 

"Ik heb de retreat als heel rustgevend, helend en verhelderend ervaren. Ik voel me lichter en beter geaard."

"De retraite was prachtig. Dank voor het creëren van de wonderlijke tuinen. Ik voel een hele sterke verbinding en merk dat diverse plaatsen waar ik kom aan (willen) haken op het kristallijnen veld en de Elohim krachtplaats. Wonderlijk om te zien hoe alles steeds meer samenwerkt om eenheid te realiseren."

Klik hier om meer ervaringen van de individuele spirituele retraites te lezen

 


 

Beroepsopleiding Aardehealer, Natuur coach, Sjamaan

huis en gebied healing.jpgAls een hedendaags sjamanistisch healer en earthkeeper, leer je omgaan en communiceren met verschillende natuur Spirits. Wil je leren helen en communiceren met Gaia (Moeder Aarde), haar natuurrijken en je eigen multidimensionale ware natuur?

Dan is deze beroepsopleiding wellicht iets voor jou!

Klik hier voor meer informatie

 


 

2018 het laatste jaar met fiscaal studievoordeel

Dit is hét moment om te starten met een van de Elohim beroepsopleidingen vanwege het belastingvoordeel dat nog mogelijk is in 2018. Studiekosten zijn namelijk vanaf 2019 niet meer aftrekbaar. Zie eerst of je in aanmerking komt voor studiekosten aftrek.

Klik hier voor informatie

 


 

Elohim spirituele beroepsopleidingen

De Elohim beroepsopleidingen genieten al sinds 1989 grote landelijke bekendheid. Ook vanuit België komen er veel studenten. Vele afgestudeerde Healers-Readers werken met de opgedane ervaring en kennis in een eigen praktijk. Ook bijscholing is mogelijk en vrijblijvend. Veel deelnemers volgen na de opleiding zo nu en dan meer Elohim workshops als bijscholing zowel als voor persoonlijke verdieping.

Klik hier voor alle spirituele en multidimensionale opleidingen

 


 

Laatste kans om je aan te sluiten voor de workshop Kosmisch Vuur!

Healing 2.jpgMeer dan 90 mensen hebben zich inmiddels opgegeven voor deze prachtige workshop op 8 en 9 september. Je ontvangt grote en diepgaande energiedownloads met al je lichtlichamen, zieledelen en je ontwaakte Zelf. Nog nooit zijn de Inwijdingen en healingskrachten zo sterk geweest en kan er zo snel tot in wel 50 levens terug geheald worden!

Een giga groot healingveld zal plaatsvinden! Wil jij dit jaar nog mee doen? Dan is dit je laatste kans, aanmelden kan uiterlijk tot donderdag 9 september.

Klik hier om je aan te melden

 


 

Ook interessant voor je:

Magisch, multidimensionaal.jpg

22 en 23 september 10:00 - 17:00 | Magic Merlin Healer Class, Druïdische en Global Healing

Bijzonder, sprankelend en indrukwekkend. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden, magie, healingstools en andere verrassingen! Werken met Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De Merlin-healingstools die in jouw systeem rechtstreeks uit de Bron gedownload worden, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Lees hier verder

 


 

"Ik verbleef op de Elohim Krachtplaats omdat ik op zoek was naar de diepere verbinding met mijzelf. Ik ervaarde er een enorme weldaad voor mijn lichaam en geest. Het was fantastisch om alleen, in alle rust, zo verbonden te zijn met de natuur. De helende energie van de krachttuinen deden hun werk en ik liet het toe! Het was verhelderend, intensief, rustgevend en helend!"

Lees meer over de helende tuinen en krachtplaats

 


 

Agenda 

» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-08-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT311-2021 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
4x per jaar op donderdag avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Kortingspakket 4x Online Tijdsgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 111,00
 
TG pakket 
04-09-2021
05-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Let op: Je kunt je niet meer inschrijven voor deze workshop. Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam.
vroegboekprijs € 381,00
 
3333-2021 
09-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Open je merlijnmagie, tweelingvlam deel, bewustzijn en hart d.m.v. je 7dimensionale zieledeel"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT310-2021 
18-09-2021
19-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds mens, healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 381,00
 
022-2021 
23-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
TG203-2021 
29-09-2021
13-10-2021
27-10-2021
10-11-2021
24-11-2021
19.00-20.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
5x Online cursus "Heel je relatie, innerlijke man-vrouw en je seksualiteit" incl. zelfrealisatie tincturen
Tijdens je Zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander. Ook op die van je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk en seksueel. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken en hoe komt dit dan? Door de inzichten en de helende channeling tijdens de online avonden zul je steeds minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je vuur wordt bekrachtigd.
vroegboekprijs € 239,00
 
025-2021