Aard je lichtwezen, ervaar eenheid en geniet!

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

madeliefjesveld.jpgOok organisaties zijn gemeenschappen. Oude en nieuwetijds gemeenschappen en organisaties kennen vergaderingen, gezelligheid, leiders, volgelingen, hoeders voor de inkomsten en visie, verbinders, vrienden, vijanden en vele verhalen. Ze zijn altijd in beweging.

Alleen sterke gemeenschappen bestaan uit een solide groep gelijkgestemde bouwers, met een open mind en hart voor onderlinge verschillen. Zij luisteren naar elkaar en dragen geregeld opbouwende en op groei, eenheid en nieuwe mogelijkheden, gerichte ideeën en daden aan. Ze staan veranderingen en aanpassingen toe en stagneren niet in vastzittende ideeën, vaste gewoontes of macht-onmacht en relatieproblemen.

Lees het hele artikel

 

collage-2017-participanten.jpgTIP: In een doorsnee baan wordt jouw spiritualiteit, liefde en nieuwetijdsbewustzijn nauwelijks gespiegeld, dus pak je kans om te komen participeren op het Elohim Centre! (Alleen nog plekken beschikbaar vanaf april 2019.)

Klik hier voor meer informatie

 6 september 19:30 - 20:30 | Groepshealing "Meesterschap, onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid, Rust en je Godsvonk dalen in buik en basis"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

nieuwe paradijs, lichtwezen.jpg Eenheid zul je ervaren op alle lagen tijdens en na afloop van deze groepshealing! Door de diepe aarding en veiligheid die ontstaan tijdens de groepshealing kan het Universele Licht indalen door al je chakra's heen. Geweldig eenheidsgevoel en onvoorwaardelijke liefde trillen door al je cellen en je Godsvonk ontwaakt.

100 deelnemers hebben zich inmiddels al opgegeven. Doe online mee vanuit huis of kom live naar de krachtplaats!

Klik hier om je aan te melden


"Ik wil nog laten weten dat ik gisteren wel een heel bijzondere groepshealing heb ervaren. Ik heb alleen het laatste kwartier bewust meegemaakt en weet van de rest niets meer. Na afloop een diepe rust in mij, helemaal tevreden met mijzelf, geen pijnlijke spieren en gewrichten. Ik heb een dag gewacht met deze reactie schrijven omdat ik het bijna niet kan geloven dat ik geen pijn ervaar, ook niet tijdens mijn werk, en de diepe rust is ook nog steeds voelbaar."  

Start 17 oktober 19:00 - 20:30 | Online cursus "Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirits"

Relatie, vrijheid, liefde.jpgGegeven door Willeke Jansen

Als mens hebben we vele levens geleefd in dualiteit waardoor onze aandacht is verschoven naar het ikje en we Universele Liefde zijn vergeten. We zijn afgedwaald en verdichting, vernauwing en verkramping zijn ontstaan.

Nu, in deze tijd op aarde, waarin grote energie downloads plaatsvinden, komen we er steeds vaker achter dat het niet stroomt. We lopen vast en voelen dat het anders kan, of zelfs moet. Tijdens deze online cursus brengt Willeke Jansen helderheid op de processen die nu gaande zijn in jou en op aarde. Er is ruimte voor persoonlijke readingsvragen en je ontvangt diepgaande healingen met Kruidenspirits. Je ware Natuur komt voelbaar dichterbij en je cellen openen zich voor Universele Liefde, verruimd bewustzijn en je Christus Hart.

Klik hier voor meer informatie

TIP: Zie ook de live workshop van Willeke Jansen ‘Ontwaak in de innerlijke Stilte, Ruimte en Vrede van je oorspronkelijk Zelf’ op 21 oktober.

 


 

Dunne sluiers tussen de dimensies

Op de Elohim Krachtplaats en in de Helende Tuinen ervaar je reeds een stukje nieuwe Aarde. De sluiers tussen de dimensies zijn er dun en dat betekent meer aarding van je Lichtwezen, meer eenheid met de natuur en meer genieten. 

Kom verblijven en ervaar het zelf!

Klik hier voor meer informatie

 


 

15 en 16 september 10:00 - 17:00 | Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind

Natuurspirit, deva, hert.jpgGegeven door Joke ElZiam Nootebos

Tijdens de workshop ontwikkel je voor jezelf, of als nieuwetijds healer en sjamaan, een prachtige hart eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je leert natuurwezens herkennen. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken op prachtige wijze!

Klik hier om je aan te melden


"Diepe dankbaarheid heb ik ervaren na de workshop leren communiceren met de natuurwezens. De bezieling waarmee Joke haar kennis overbrengt op de cursisten raakt me diep in mijn eigen natuur, in wie ik ben. Ook de praktische kennis in de tuinen zijn zo waardevol, zodat je het thuis meteen kunt toepassen. Geweldig om te zien hoe de natuur uit mijn eigen omgeving hier op reageert, maar ook hoe mijn eigen natuur zachter en liefdevoller wordt. Mijn hart is nog meer geopend."Eenzaamheid is het missen van je essentie of Goddelijkheid. Alleen leven vanuit je volledige essentie maakt je blijvend gelukkig, nooit doet de ander dat..png

 


 

Individuele spirituele retraite en Vision Quest | Krachtplaats NL

Labyrinth lopen op de Elohim Krachtplaats.jpgIndividuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Tijdens deze retraite ervaar je je eigen Liefdeshart en de Eenheid met de Natuur en krijg je antwoorden op je vragen.

Klik hier voor meer informatie

 

"Ik heb de retreat als heel rustgevend, helend en verhelderend ervaren. Ik voel me lichter en beter geaard."

"De retraite was prachtig. Dank voor het creëren van de wonderlijke tuinen. Ik voel een hele sterke verbinding en merk dat diverse plaatsen waar ik kom aan (willen) haken op het kristallijnen veld en de Elohim krachtplaats. Wonderlijk om te zien hoe alles steeds meer samenwerkt om eenheid te realiseren."

Klik hier om meer ervaringen van de individuele spirituele retraites te lezen 

Beroepsopleiding Aardehealer, Natuur coach, Sjamaan

huis en gebied healing.jpgAls een hedendaags sjamanistisch healer en earthkeeper, leer je omgaan en communiceren met verschillende natuur Spirits. Wil je leren helen en communiceren met Gaia (Moeder Aarde), haar natuurrijken en je eigen multidimensionale ware natuur?

Dan is deze beroepsopleiding wellicht iets voor jou!

Klik hier voor meer informatie 

2018 het laatste jaar met fiscaal studievoordeel

Dit is hét moment om te starten met een van de Elohim beroepsopleidingen vanwege het belastingvoordeel dat nog mogelijk is in 2018. Studiekosten zijn namelijk vanaf 2019 niet meer aftrekbaar. Zie eerst of je in aanmerking komt voor studiekosten aftrek.

Klik hier voor informatie
Elohim spirituele beroepsopleidingen

De Elohim beroepsopleidingen genieten al sinds 1989 grote landelijke bekendheid. Ook vanuit België komen er veel studenten. Vele afgestudeerde Healers-Readers werken met de opgedane ervaring en kennis in een eigen praktijk. Ook bijscholing is mogelijk en vrijblijvend. Veel deelnemers volgen na de opleiding zo nu en dan meer Elohim workshops als bijscholing zowel als voor persoonlijke verdieping.

Klik hier voor alle spirituele en multidimensionale opleidingen

 Laatste kans om je aan te sluiten voor de workshop Kosmisch Vuur!

Healing 2.jpgMeer dan 90 mensen hebben zich inmiddels opgegeven voor deze prachtige workshop op 8 en 9 september. Je ontvangt grote en diepgaande energiedownloads met al je lichtlichamen, zieledelen en je ontwaakte Zelf. Nog nooit zijn de Inwijdingen en healingskrachten zo sterk geweest en kan er zo snel tot in wel 50 levens terug geheald worden!

Een giga groot healingveld zal plaatsvinden! Wil jij dit jaar nog mee doen? Dan is dit je laatste kans, aanmelden kan uiterlijk tot donderdag 9 september.

Klik hier om je aan te melden 

Ook interessant voor je:

Magisch, multidimensionaal.jpg

22 en 23 september 10:00 - 17:00 | Magic Merlin Healer Class, Druïdische en Global Healing

Bijzonder, sprankelend en indrukwekkend. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden, magie, healingstools en andere verrassingen! Werken met Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De Merlin-healingstools die in jouw systeem rechtstreeks uit de Bron gedownload worden, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Lees hier verder 

"Ik verbleef op de Elohim Krachtplaats omdat ik op zoek was naar de diepere verbinding met mijzelf. Ik ervaarde er een enorme weldaad voor mijn lichaam en geest. Het was fantastisch om alleen, in alle rust, zo verbonden te zijn met de natuur. De helende energie van de krachttuinen deden hun werk en ik liet het toe! Het was verhelderend, intensief, rustgevend en helend!"

Lees meer over de helende tuinen en krachtplaats
Agenda 

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» December
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-12-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"
Je leert je subtiel kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen. Je leert ervoor op te staan en het tot je kracht te maken. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe uitstraling. Daarop zal in je toekomst met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat er iets bijzonders in je uitstraling gebeurt. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. Ontwaken en verlichting komen dichterbij.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 315.2019 
1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Kortingspakket online groepshealingen: Je hogere zieledelen in het dagelijks leven
Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
vroegboekprijs € 99,00
 
OTpakket 
1x p.m. op zo ochtend,
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Kortingspakket Online Zondagochtend satsang (met helende channeling)
Is er in jou een diep verlangen naar je volledig te Realiseren, naar permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Wil je de Stilte, Vrede en Liefde nog verder in je verdiepen tot een staat van verlichting en Godrealisatie? Doe dan mee met de maandelijkse bijeenkomsten. Je kunt persoonlijke vragen stellen en zult ook door de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarop meer verbinding krijgen met wie je werkelijk Bent! Je kunt elke maand gewoon vanuit je eigen omgeving mee doen, thuis via het internet. De kracht van de groep versterkt het helende veld en zorgt ervoor dat inzichten dieper bij je binnen kunnen komen. Je groeit van persoonlijke liefde naar Universele Liefde.
vroegboekprijs € 99,00
 
 
15-12-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.08 
t/m 01-01-2020  Veelerveen
 
Kerstvakantie!
Van 16 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team
0
 
 
» Januari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
08-01-2020
22-01-2020
05-02-2020
19-02-2020
04-03-2020
19.00 -20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”
Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Tijdens deze online cursus leer je hoe je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.
vroegboekprijs € 219,00
 
2020.W21 
09-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 301.2020 
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden. 

Joke ElZiam Nootebos 
E-learningpakket Innerlijk kind, meesterschap en leiderschap
Het E-learning pakket Innerlijk kind kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding Master Healer Reader Coach met eindcertificaat. Door het innerlijk kind en je verleden te helen en vanuit zelfrespect en eigen warmte te leven vanuit je buik, ben je in staat meesterschap te verwerven. Reactieve reacties stoppen, je leert te functioneren en handelen vanuit het ware zelf. Mededogen, wij-gevoel, eenheidsgevoel, werken en verbinden vanuit de flow en leiderschap kunnen zich op gezonde wijze, samen met je innerlijk kind, ontwikkelen.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-ik 
11-01-2020
12-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-212 
18-01-2020
19-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Weekendopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
CHI-2020 
25-01-2020
26-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-036 
30-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 302.2020