Aard je lichtwezen, ervaar eenheid en geniet!

 

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

madeliefjesveld.jpgOok organisaties zijn gemeenschappen. Oude en nieuwetijds gemeenschappen en organisaties kennen vergaderingen, gezelligheid, leiders, volgelingen, hoeders voor de inkomsten en visie, verbinders, vrienden, vijanden en vele verhalen. Ze zijn altijd in beweging.

Alleen sterke gemeenschappen bestaan uit een solide groep gelijkgestemde bouwers, met een open mind en hart voor onderlinge verschillen. Zij luisteren naar elkaar en dragen geregeld opbouwende en op groei, eenheid en nieuwe mogelijkheden, gerichte ideeën en daden aan. Ze staan veranderingen en aanpassingen toe en stagneren niet in vastzittende ideeën, vaste gewoontes of macht-onmacht en relatieproblemen.

Lees het hele artikel

 

collage-2017-participanten.jpgTIP: In een doorsnee baan wordt jouw spiritualiteit, liefde en nieuwetijdsbewustzijn nauwelijks gespiegeld, dus pak je kans om te komen participeren op het Elohim Centre! (Alleen nog plekken beschikbaar vanaf april 2019.)

Klik hier voor meer informatie

 6 september 19:30 - 20:30 | Groepshealing "Meesterschap, onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid, Rust en je Godsvonk dalen in buik en basis"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

nieuwe paradijs, lichtwezen.jpg Eenheid zul je ervaren op alle lagen tijdens en na afloop van deze groepshealing! Door de diepe aarding en veiligheid die ontstaan tijdens de groepshealing kan het Universele Licht indalen door al je chakra's heen. Geweldig eenheidsgevoel en onvoorwaardelijke liefde trillen door al je cellen en je Godsvonk ontwaakt.

100 deelnemers hebben zich inmiddels al opgegeven. Doe online mee vanuit huis of kom live naar de krachtplaats!

Klik hier om je aan te melden


"Ik wil nog laten weten dat ik gisteren wel een heel bijzondere groepshealing heb ervaren. Ik heb alleen het laatste kwartier bewust meegemaakt en weet van de rest niets meer. Na afloop een diepe rust in mij, helemaal tevreden met mijzelf, geen pijnlijke spieren en gewrichten. Ik heb een dag gewacht met deze reactie schrijven omdat ik het bijna niet kan geloven dat ik geen pijn ervaar, ook niet tijdens mijn werk, en de diepe rust is ook nog steeds voelbaar."  

Start 17 oktober 19:00 - 20:30 | Online cursus "Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirits"

Relatie, vrijheid, liefde.jpgGegeven door Willeke Jansen

Als mens hebben we vele levens geleefd in dualiteit waardoor onze aandacht is verschoven naar het ikje en we Universele Liefde zijn vergeten. We zijn afgedwaald en verdichting, vernauwing en verkramping zijn ontstaan.

Nu, in deze tijd op aarde, waarin grote energie downloads plaatsvinden, komen we er steeds vaker achter dat het niet stroomt. We lopen vast en voelen dat het anders kan, of zelfs moet. Tijdens deze online cursus brengt Willeke Jansen helderheid op de processen die nu gaande zijn in jou en op aarde. Er is ruimte voor persoonlijke readingsvragen en je ontvangt diepgaande healingen met Kruidenspirits. Je ware Natuur komt voelbaar dichterbij en je cellen openen zich voor Universele Liefde, verruimd bewustzijn en je Christus Hart.

Klik hier voor meer informatie

TIP: Zie ook de live workshop van Willeke Jansen ‘Ontwaak in de innerlijke Stilte, Ruimte en Vrede van je oorspronkelijk Zelf’ op 21 oktober.

 


 

Dunne sluiers tussen de dimensies

Op de Elohim Krachtplaats en in de Helende Tuinen ervaar je reeds een stukje nieuwe Aarde. De sluiers tussen de dimensies zijn er dun en dat betekent meer aarding van je Lichtwezen, meer eenheid met de natuur en meer genieten. 

Kom verblijven en ervaar het zelf!

Klik hier voor meer informatie

 


 

15 en 16 september 10:00 - 17:00 | Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind

Natuurspirit, deva, hert.jpgGegeven door Joke ElZiam Nootebos

Tijdens de workshop ontwikkel je voor jezelf, of als nieuwetijds healer en sjamaan, een prachtige hart eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je leert natuurwezens herkennen. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken op prachtige wijze!

Klik hier om je aan te melden


"Diepe dankbaarheid heb ik ervaren na de workshop leren communiceren met de natuurwezens. De bezieling waarmee Joke haar kennis overbrengt op de cursisten raakt me diep in mijn eigen natuur, in wie ik ben. Ook de praktische kennis in de tuinen zijn zo waardevol, zodat je het thuis meteen kunt toepassen. Geweldig om te zien hoe de natuur uit mijn eigen omgeving hier op reageert, maar ook hoe mijn eigen natuur zachter en liefdevoller wordt. Mijn hart is nog meer geopend."Eenzaamheid is het missen van je essentie of Goddelijkheid. Alleen leven vanuit je volledige essentie maakt je blijvend gelukkig, nooit doet de ander dat..png

 


 

Individuele spirituele retraite en Vision Quest | Krachtplaats NL

Labyrinth lopen op de Elohim Krachtplaats.jpgIndividuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Tijdens deze retraite ervaar je je eigen Liefdeshart en de Eenheid met de Natuur en krijg je antwoorden op je vragen.

Klik hier voor meer informatie

 

"Ik heb de retreat als heel rustgevend, helend en verhelderend ervaren. Ik voel me lichter en beter geaard."

"De retraite was prachtig. Dank voor het creëren van de wonderlijke tuinen. Ik voel een hele sterke verbinding en merk dat diverse plaatsen waar ik kom aan (willen) haken op het kristallijnen veld en de Elohim krachtplaats. Wonderlijk om te zien hoe alles steeds meer samenwerkt om eenheid te realiseren."

Klik hier om meer ervaringen van de individuele spirituele retraites te lezen 

Beroepsopleiding Aardehealer, Natuur coach, Sjamaan

huis en gebied healing.jpgAls een hedendaags sjamanistisch healer en earthkeeper, leer je omgaan en communiceren met verschillende natuur Spirits. Wil je leren helen en communiceren met Gaia (Moeder Aarde), haar natuurrijken en je eigen multidimensionale ware natuur?

Dan is deze beroepsopleiding wellicht iets voor jou!

Klik hier voor meer informatie 

2018 het laatste jaar met fiscaal studievoordeel

Dit is hét moment om te starten met een van de Elohim beroepsopleidingen vanwege het belastingvoordeel dat nog mogelijk is in 2018. Studiekosten zijn namelijk vanaf 2019 niet meer aftrekbaar. Zie eerst of je in aanmerking komt voor studiekosten aftrek.

Klik hier voor informatie
Elohim spirituele beroepsopleidingen

De Elohim beroepsopleidingen genieten al sinds 1989 grote landelijke bekendheid. Ook vanuit België komen er veel studenten. Vele afgestudeerde Healers-Readers werken met de opgedane ervaring en kennis in een eigen praktijk. Ook bijscholing is mogelijk en vrijblijvend. Veel deelnemers volgen na de opleiding zo nu en dan meer Elohim workshops als bijscholing zowel als voor persoonlijke verdieping.

Klik hier voor alle spirituele en multidimensionale opleidingen

 Laatste kans om je aan te sluiten voor de workshop Kosmisch Vuur!

Healing 2.jpgMeer dan 90 mensen hebben zich inmiddels opgegeven voor deze prachtige workshop op 8 en 9 september. Je ontvangt grote en diepgaande energiedownloads met al je lichtlichamen, zieledelen en je ontwaakte Zelf. Nog nooit zijn de Inwijdingen en healingskrachten zo sterk geweest en kan er zo snel tot in wel 50 levens terug geheald worden!

Een giga groot healingveld zal plaatsvinden! Wil jij dit jaar nog mee doen? Dan is dit je laatste kans, aanmelden kan uiterlijk tot donderdag 9 september.

Klik hier om je aan te melden 

Ook interessant voor je:

Magisch, multidimensionaal.jpg

22 en 23 september 10:00 - 17:00 | Magic Merlin Healer Class, Druïdische en Global Healing

Bijzonder, sprankelend en indrukwekkend. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden, magie, healingstools en andere verrassingen! Werken met Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De Merlin-healingstools die in jouw systeem rechtstreeks uit de Bron gedownload worden, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Lees hier verder 

"Ik verbleef op de Elohim Krachtplaats omdat ik op zoek was naar de diepere verbinding met mijzelf. Ik ervaarde er een enorme weldaad voor mijn lichaam en geest. Het was fantastisch om alleen, in alle rust, zo verbonden te zijn met de natuur. De helende energie van de krachttuinen deden hun werk en ik liet het toe! Het was verhelderend, intensief, rustgevend en helend!"

Lees meer over de helende tuinen en krachtplaats
Agenda 

» Juni
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
27-06-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
32,50
 
OT 308.2019 
29-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken.Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
170,00
lunch 
2019.W99 
30-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Jansen 
Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats
Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.
vroegboekprijs € 135,00
lunch 
2019.W19 
» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-09-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
11-07-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2019 
14-07-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.03 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-07-2019
28-07-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Ontdek de kracht van Moeder Aarde en haar helende producten
Ontvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentinctuur en etherische oliën. Leer hoe je ze toepast en adviseert op readingsniveau. Je kunt na de workshop je natuurlijke huisapotheek samenstellen. Je oefent je intuïtie te vertrouwen en om te gaan met cases! Je magisch kind wordt een creatieve heks door alle Elohim producten die je kunt mixen en ook leert inzetten voor elkaar. Voor jezelf of therapeutisch praktijk is dit een waardevolle uitbreiding!
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W18